English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ma da, ipak ih samo City može uhvatit.
- AshburtonG
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav HAARP fkt su neki baš ograničeni na ovom forumu.Postavim video i poslije naglasim zanemariti tekst samo pogledati kilp i oni se ufate yebenog haarpa.AshburtonG je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:33Pa dovoljno je pogledat samo profil navijaca na ovom forumu. Ti vjerujes u HAARP, a ne u dokazane probleme s porezom, dan te yebo.![]()

I ono nešto spominje neki profil navijača a veze nema šta piše.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 08 feb 2023, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Aman jarabi, da su makar teatralno pustili VAR da ne bude ovako ofirno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Mancho opet poguran. Vidi se da je Webb u organizaciji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U isčekivanju kazne za Man City nadam se da FA tj vodstvo lige nije korumpirano kao UEFA i FIFA te da arapski petrodolari neće uticati na visinu kazne kao što je bio slučaj prošlih godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Al cuj 8 minuta nadoknade 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
VAR nepostoji od kad je Webb tu. I jos 8 min dodaju 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ja nezz sto se bezze nerviraju pojedinci eto u drugom pol penala za Brunu ,i gola iz offs za totalni preokret pa ipak je to Man Utd,cemu nerviranje
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovaj Martinez trebao dobiti 2 zuta i jedan direktan crveni. Odavno odvratniijeg ugraca nisam gledao
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jao klupe kod Uniteda, osim Sancha nemaju koga ubaciti.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Nema potrebe, evo Webb kuca brojBazinga12345 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:54Jao klupe kod Uniteda, osim Sancha nemaju koga ubaciti.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nemamo mi ni prvih 11 kako treba, kamoli jos kad se povrijedi neko da imamo zamjenu, cudo je sto smo tu gdje smo sa ovakvom ekipom.Bazinga12345 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:54Jao klupe kod Uniteda, osim Sancha nemaju koga ubaciti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako se nekim igracima pusta da udaraju kao ovom Martinezu. Jbt fudbal ako zasluzis crveni svako poluvrijeme
Nije bas za penal, mozda, ali crveni cist kad mu kopacke u gavu uvali namjerno, Var nista. Mora da Webb sjedi tamoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:55Pa 3 ozljede po 2-3 minute. Ta je odluka OK, ali bio je penal na Gnontu.

Lik je ogavan samom pojavom,nimalo simpatican,nije los igrac ali mi je drago da ga Arsenal nije doveo,lik je obicno djubre i kao takav odlicno se uklapa u druzinu sa Old Traforda kad im samo pogledas ogavne njuske:Martinez,Bruno,Antony,Mectominy da ne nabrajam dalje ,dobijes nagon na povracanje ja mislim da njih ne vole ni navijaci Manchestera

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mct i Antonya ne volimo vala, Bruno barem zna zabiti i asistirati za razliku od te dvojice antitalenata, mada jeste cigo, tipicni Portugalac, kao i Martinez Argentinac, on ostavi srce na terenu al voli udariti.topnik1 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 21:57Lik je ogavan samom pojavom,nimalo simpatican,nije los igrac ali mi je drago da ga Arsenal nije doveo,lik je obicno djubre i kao takav odlicno se uklapa u druzinu sa Old Traforda kad im samo pogledas ogavne njuske:Martinez,Bruno,Antony,Mectominy da ne nabrajam dalje ,dobijes nagon na povracanje ja mislim da njih ne vole ni navijaci Manchestera![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.