FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Nail for Real
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Nail for Real » 31 avg 2012, 11:32

Mora da je dozivio orgazam kada je pisao ovo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 avg 2012, 11:38

Za mene i moju zemlju i nas uradio je mnogo. Bas kao Angelina i Bono. Ovo su prijatelji BiH. Probleme u vasim glavama niko ne rijesi, a jedan dignut palac za nasu drzavu je ipak priznanje a ne ko ona portugalska smeca koja izjavljuju .... *nikad na goroj zemlji nisam igrao* - Nani i Zavidni. Ipak su igrali na terenu, stadionu a pišali po nasoj zemlji... mamu im portugalsku... :evil:

a vi ih volite to nije problem - problem je sto ste na taj post gore odmah nahrlili ko ludi.... :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 31 avg 2012, 11:41

bparena je napisao/la:Za mene i moju zemlju i nas uradio je mnogo. Bas kao Angelina i Bono. Ovo su prijatelji BiH. Probleme u vasim glavama niko ne rijesi, a jedan dignut palac za nasu drzavu je ipak priznanje a ne ko ona portugalska smeca koja izjavljuju .... *nikad na goroj zemlji nisam igrao* - Nani i Zavidni. Ipak su igrali na terenu, stadionu a pišali po nasoj zemlji... mamu im portugalsku... :evil:

a vi ih volite to nije problem - problem je sto ste na taj post gore odmah nahrlili ko ludi.... :shock:
Daj mi samo neki primjer sta je to Messi uradio za BiH?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 avg 2012, 11:49

dižem i ja palac za mnoge države , ne vidim da to išta utiče na njih :mrgreen: .
što se tiče nagrade moglo bi se reć da je Iniesta zaslužio iako je Ronaldo mnogo bolji igrač logično.
Al Xavi i Iniesta su zapostavljena u sjeni Messija svih ovih godina iako su najbolji veznjaci na svijetu pa red je bio.
Vođa zna.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 avg 2012, 11:51

Raul7 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Za mene i moju zemlju i nas uradio je mnogo. Bas kao Angelina i Bono. Ovo su prijatelji BiH. Probleme u vasim glavama niko ne rijesi, a jedan dignut palac za nasu drzavu je ipak priznanje a ne ko ona portugalska smeca koja izjavljuju .... *nikad na goroj zemlji nisam igrao* - Nani i Zavidni. Ipak su igrali na terenu, stadionu a pišali po nasoj zemlji... mamu im portugalsku... :evil:

Daj mi samo neki primjer sta je to Messi uradio za BiH?
Pa eto taj potez juce a ne pise mi se se sta su sve Portugalska smecari pricali o nama u oba baraza. Sve i ti znas i zbog toga ih ne volim. Sto se tice Ronalda on je odlican igrac ali smece od insana. On je na svoju karijeru svojim ponasanjem navukao crtu nekorektnog covjeka pa je moguce da mu se i to odrazava na izbor. U svakom slucaju voli sto volis i ne brini za BiH. Meni je samo drago sto Mesi voli BiH za razliku od tog Portugalskog psa lajavca a oni obojica nemaju nista s nama. Bosna ima svoje sinove ..... veliki pozdrav i jos jednom cestitke na pobjedi ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 31 avg 2012, 11:54

Sjecam se kada je neki glumac tako dao kratki intervju za crnogorski mediji i reko nesto u stilu ' Montenegro, veri gud, veri gud' da su mediji brujali danima o tome. A zacudo, nista se nije promijenilo u CG.
Ne sumnjam da Messi ima dobro misljenje o BIH ali brate sta cemo sad ako je podigao palac?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 31 avg 2012, 11:56

"Da li ste bili u Međugorju, u katoličnom svetištu u mojoj zemlji? Mediji su pisali da jeste, ali nikada to niste potvrdili. Nije bilo niti jedne vaše fotografije iz Bosne i Hercegovine"

Ili Tiro "parla" spanski k'o lud, ili laze k'o pas s' obzirom da Messi prilicno slabo da ne kazem nikako razumije engleski. A sumnjam da bi Tiro znao ovo pitati i na engleskom.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 31 avg 2012, 11:56

Fazon je u tome sto ti citas samo negativne komentare o CRu i tako stvaras svoju sliku. Milion puta si mogao naletiti na clanak u kojem hvale cristiana i iz kojih se moze zakljuciti da je ljudina a to sto se na terenu nekad arogantno ponasa, koga briga to? I on i messi su veliki ljudi i veliki igraci i ne vidim razlog da ih se mrzi. Pozz i tebi i hvala na cestitkama
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 31 avg 2012, 11:57

Mesi vjerovatno ne zna ni na kojem je kontinenti BiH, a kamo li da je voli. Samo je ljubazan, pa kurtoazno odgovara, za razliku od Kikija, koji je onako malo sirov :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 avg 2012, 12:40

A sto vam zavist na oci frca - sve madridisti na ovom djelu. volite vi covjeka koji pljuje po BiH niko vam ne brani. Mi vilimo koga hocemo. Daj malo prikocite. Ostavite nas na miru. ;)

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 31 avg 2012, 13:04

Pričajte vi šta hoćete Messi je bio u BiH :mrgreen:

A dok neki slave pobjedu u El Klasiku drugi slave mnogo veću i bolju pobjedu 8-)

slika
U avionu (let iz Monaka u Barcelonu)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 avg 2012, 13:07

Individualna nagrada veca od timskog trofeja ?

Po meni greska sa Ibrahimom..
sumnjam da je Tele bolje , a mogao je uskociti u sredinu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 avg 2012, 13:12

Raul_64 je napisao/la:Individualna nagrada veca od timskog trofeja ?

Po meni greska sa Ibrahimom..
sumnjam da je Tele bolje , a mogao je uskociti u sredinu.
Ma nema sanse da je Tello bolji, a vec mi pocinje ici na rac njegovo forsiranje. Gubimo 2:1, imamo igraca manje, ostala jos jedna izmjena. Treba igrac koji ce nesto preokrenuti, ja sjedim i ocekujem Villu ili Cesca. Kad sam ugledao onog Tella, odmah sam se pomirio sa porazom i da nema nista od preokreta. **** ga Tello u dupe da ga ****.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 avg 2012, 13:16

Ma moze imati brzinu i sve,al 1 na 1 sa Ikerom je manji od makovog zrna.
Za razliku od Vilje npr

Djeluje poprilicno limitirano,cista brzina bez realizacije.
Pored Pedra,Vilje,Alexisa u normalnim okolnostima ne bi smjeo igrati.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 31 avg 2012, 14:11

19Tuzla87 je napisao/la:Pričajte vi šta hoćete Messi je bio u BiH :mrgreen:

A dok neki slave pobjedu u El Klasiku drugi slave mnogo veću i bolju pobjedu 8-)

:lol: :lol: :lol:

Koji bot si ti komsija :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 avg 2012, 14:55

Evo price kako City hoce Villu za oko 40-50 miliona funti, eh ako ode El Guaje ja bih taj novac iste sekunde proslijedio Portu za Hulka, a vjerovatno je da bi Porto pristao na nizu cifru od te i za tu razliku bismo mogli dovesti kakvog stopera. Nadam se da na isti nacin razmisljaju i celnici Barce :lol: a i da je City toliko glup da tolike pare da na covjeka koji se tek oporavio od strasne povrede.

Mes Que Un Club!

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 31 avg 2012, 15:10

19Tuzla87 je napisao/la:Pričajte vi šta hoćete Messi je bio u BiH :mrgreen:

slika
HALA MADRID!!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 31 avg 2012, 15:26

Ne bi Hulka u Barcelonu doveo da je jedini na Svijetu.

Radamel jedino moze uznaprijediti igru Barcelone , ostalo je sitna buranija !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 31 avg 2012, 15:29

Hulk ce zaigrati u Barci, kad se mi bosanci iskrcamo na Mars....a i tad je pitanje.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 avg 2012, 15:49

Johny je napisao/la:Ne bi Hulka u Barcelonu doveo da je jedini na Svijetu.

Radamel jedino moze uznaprijediti igru Barcelone , ostalo je sitna buranija !
Bolji je i od Tella i Alexisa i Pedra i svih koje imamo, osim Lea naravno. Sebican jeste, ali u Portu je sebican, ne bi sigurno bio sebican u Barci, dokaz je Alexis koji je 80% smanjio sebicnost u odnosu na period u Udineseu. Dalje, brz je, jak je k'o zemlja, dobar je tehnicar, ima razoran sut i za promjenu ne bismo morali doci na 2 metra od gola da postignemo gol. Dalje, moglo bi se nekome i centrirati u 16 metara jer je bolji u skoku od svih sto imamo u ekipi, od kadeta pa do prvog tima, jedino je Pique jaci od njega u skok igri, ali sto se napada tice, dosta probijamo po boku, ali nema se kome lopta zavrnuti u 16, s Hulkom bi to bilo bolje.
Naravno Falcao je bolji igrac, ali ne bi njega Atletico pustio za te pare, nema sanse. Pogotovo ne eipi u Spaniji.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.