FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Guzina je bolji od Haris Handzica za mene. dobar igrac koji sa klupe moze pomoc.
Sa Adukora na Gavrica
Napad Crnicki(influenser) i Guzina
Sa Mujakica vjerovatno na nekog retarda
Vjerovatno ce Tatara prodat, osta Milanovic
Nemojte nikog vise dovodit molim vas! I ne prodajite vise nista!
Kakav povratak u proslost nakon osvajanja titula... Jesicu jos nam samo ti falis yebem ti mrtve
Napad Crnicki(influenser) i Guzina
Sa Mujakica vjerovatno na nekog retarda
Vjerovatno ce Tatara prodat, osta Milanovic
Nemojte nikog vise dovodit molim vas! I ne prodajite vise nista!
Kakav povratak u proslost nakon osvajanja titula... Jesicu jos nam samo ti falis yebem ti mrtve
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
To mami poruci, papak!simidobar je napisao/la: Pasice napusi se dobro papcima...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
Inspiracija
- Kontakt:
Ako se ne varam Guzina je napadac.Nadam se da ovo dovodjenje nije bilo ono u fazonu daj nesto da smirimo debile.Nama trenutno napadac najmanje treba ali hajde.
Al hajde...
Prednost mu je sto zeljani voli pristaviti
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 25 jun 2019, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dobro je ovo. Ja konto da će nam prelazni baš loš biti. Ovaj Guzni je izvukao iznad prosjeka. 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imajte na umu da je ovaj momak imao uticaja da Zrinjski nam ne priđe na 2 ili 3 boda kad se prvenstvo lomilo.
Mi smo tad po onoj bari igrali 0:0 protiv Radnika, a on je dao gol Zrinjskom za 1:1, kasnije je "napravio" crveni Zrinjskom i izborio penal za 2:2.
Samo time je zaslužio poziv, ne mora ništa ni doprinijeti.
Jel ovo znači da Handžić ide?
Mi smo tad po onoj bari igrali 0:0 protiv Radnika, a on je dao gol Zrinjskom za 1:1, kasnije je "napravio" crveni Zrinjskom i izborio penal za 2:2.
Samo time je zaslužio poziv, ne mora ništa ni doprinijeti.
Jel ovo znači da Handžić ide?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Crnički onda otpada?
Očekivali 2-3 igrača klase Benkara nakon duple, zasad guzinu dobili. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba pokupiti sve sto valja iz lige, guzica je ocigledno taj sto valja 
Znam ga jos dok je u Zvijezdi G. bio, pratim ja i prvu ligubelosevic23 je napisao/la:Ko nije gledo guzinu jedino moze rec da je los ko rezerva Ahmetu, covjek ima dobru statistiku i odlicno razigrava igrace i najbitniji plus mu je sto redovno trpa komšinice.ledesma je napisao/la:Sa Hadzica spadosmo na Guzinu, yebo te kralj
Sasvim solidan igrac u ovoj ligi, Milanovic nije nista bolji
Taraba zesca, nista konkretno nema frajer da kazem da je prednost, brzina, jacina, tehnika..? Daj mi nesto?
Nikakav upgrade, Ahmo smao da te povrede zaobidju i da si makar 3 god mladji
Hee moj Boze prvak zemlje, i dovode Guzinu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po meni napadac nije toliko potreban al et. Pozitivno je sto je zabijao zeljeznicaru. Ne znam sta bi rekao sretno Guzina deri im guzove. Treba nam stoper, L bek i vezni
De nam Hodžurdu sredi Hadžija. Pa da onanišemo.
Ne mogu nikad dovesti igračinu klase kao ja, izvini molim tejoker90 je napisao/la:Crnički onda otpada?Očekivali 2-3 igrača klase Benkara nakon duple, zasad guzinu dobili.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I ako misli da igra nek stavi ime na dres a ne prezime cuj guzina
Vala bas smo guzinu dobiili.
Ocm odmah mi naumpade tekma protiv Borusije i ono Vedino i Marijanovo slavlje kod Puzigačinog gola, Puziii Puziiii aaa Puzigačaaaa, Puziii. Zamišljam situaciju da ga Guzina zabije Celticu a da tekma bude na Faceu.
Ocm odmah mi naumpade tekma protiv Borusije i ono Vedino i Marijanovo slavlje kod Puzigačinog gola, Puziii Puziiii aaa Puzigačaaaa, Puziii. Zamišljam situaciju da ga Guzina zabije Celticu a da tekma bude na Faceu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kako te nije stid ovakve bljuvotine pisati momku koji navija za isti klub kao i ti. fujpasica je napisao/la:To mami poruci, papak!simidobar je napisao/la: Pasice napusi se dobro papcima...
Al najjace je sto su napravili posebnu temu za aktuelnog trenera, razdvojise glavu od tijela ljudi, normala, poslase osvajaca duple krune u cosak hladno.BordoSarajevo je napisao/la:Ukoliko si za ostanak Husrefa - ti navijaš za FK Husref a ne za FK Sarajevo
Izraziš zabrinutost zbog nekih stvari unazad 10 dana - dočeka te 10 ironičnih citata tipa gasimo se, nema licence
Napišeš da sumnjaš u dolazak Letića zbog njegovih izjava - nazovu te stručnjakom, ismiju te
Baciš kritiku zbog neisplaćenih plata na vrijeme - napadnu te
Izraziš zabrinutost zbog tehničkih problema oko transfer novca jer to može trajat 3-6 mjeseci - dočekaju te ironični komentari tipa bilade iznad 3 posta
Treba ovdje neko aktivan da čisti temu i da lijepi banove po 5,7,10 dana, često
Dokle ide ta "objektivna" kritika.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
Historicar
- Kontakt:
Nadam se da je ovo za Guzinu neka šala ili greška

Vracaj sa priprema Crnickog .4 napadaca plus Krste u ovom trenutku.Previse za jednu poziciju,vidjet cemo koga ce pustiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jojjjjjj kad ga Guzina uvali na Celtic parku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.