FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jun 2019, 14:32

nukleusmember je napisao/la:moramo dovesti lijevog beka i stopera kako znamo i umijemo,ima li išta od tog letića ili je i to ubleha?

VVVBK
Prije 15 dana

Tragom tih informacija kontaktirali smo Letića, koji nam je kazao kako mu je prioritet da ostane u inostranstvu.

"Imam još uvijek s Karvinom i meni je prioritet da ostanem u inostranstvu", rekao je Letić za SportSport.ba, dodavši:

"Nije bilo nikakvih kontakata s klubovima iz BiH, sad zasad, a hoće li se nešto promijeniti uskoro, vidjet ćemo".
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 25 jun 2019, 14:39

Zar nije prije 4 dana na pripreme sa nasim otisao :mrgreen:
Sve mi znamo.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jun 2019, 14:43

Men se cini ovi se na pripremama zafrkavaju, kao da jos strajkuju, treba ovo za Livno poslati
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2019, 14:45

Razumljivo svi smo sumnjicavi, sve je nekako kilavo. Pregovori s Husrefom, kasnjenje plata, kasnjenje pojacanja, kasnjenje na pripreme. Svi smo ocekivali vise nakon duple, mi smo trenutno slabiji nego prosle godine a zelimo napredak.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jun 2019, 14:52

bordobijeli je napisao/la:Razumljivo svi smo sumnjicavi, sve je nekako kilavo. Pregovori s Husrefom, kasnjenje plata, kasnjenje pojacanja, kasnjenje na pripreme. Svi smo ocekivali vise nakon duple, mi smo trenutno slabiji nego prosle godine a zelimo napredak.
Pa I odlasci Crepulje I Halilovica,a I zelja odlaska I drugih igraca.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 jun 2019, 14:56

Mocna atmosfera medju igracima u sloveniji. Strucni stab na celu sa najboljim trenerom lige i najuspjesnijim trenerom kluba je opet uspio. Jos da ga igraci vole kakva bi to tek atmosfera bila. Ave.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 25 jun 2019, 15:06

Jel istina da Nam nije jos poslao pare jer ceka dogovor sa glavnom bankom iz Vjetnama kako je to nejbolje uciniti?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jun 2019, 15:08

Fudo je napisao/la:Jel istina da Nam nije jos poslao pare jer ceka dogovor sa glavnom bankom iz Vjetnama kako je to nejbolje uciniti?
Neka caka ima, sigurno. Ne bi Nam izradio za pare, nije bošnjo neki. Vjerovatno je do tih banaka i procedura, nema šta drugo biti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jun 2019, 15:17

AlfredNobel je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Jel istina da Nam nije jos poslao pare jer ceka dogovor sa glavnom bankom iz Vjetnama kako je to nejbolje uciniti?
Neka caka ima, sigurno. Ne bi Nam izradio za pare, nije bošnjo neki. Vjerovatno je do tih banaka i procedura, nema šta drugo biti.
Jah, eto letio bi nekoliko puta ovamo 12-13 sati da kupi klup da da izradi onda.. Ja ocekujem uskoro neki preokret
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jun 2019, 15:21

AngelDiMaria je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Jah, eto letio bi nekoliko puta ovamo 12-13 sati da kupi klup da da izradi onda.. Ja ocekujem uskoro neki preokret
Ma ovo je sve Tan zakuhao, nahuškali ga Dino i Ibrak kako bi vratili klub. Ovo je tek početak propasti, od FKS će ostati samo uspomena.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2019, 15:21

Bilo do nasi banaka sad do njihovi :kafa:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 jun 2019, 15:22

AlfredNobel je napisao/la: Ma ovo je sve Tan zakuhao, nahuškali ga Dino i Ibrak kako bi vratili klub. Ovo je tek početak propasti, od FKS će ostati samo uspomena.
Vracamo ime "Torpedo" :ljepota: :ljepota: :ljepota:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 25 jun 2019, 15:39

Treba se okrenut igracima iz nase lige.
Stoper - Horic, Vrhovec
Bek - ne treba, mogu Hebib, Hodzic i Sabanovic zatvorit dok se Pidro oporavi.
Vezni - Welbek, Bojo
Napad - ne treba, Merso, kapiten, Handzic, Crnicki

Hajde pisite i vi neke stopere i vezne koji vam padaju na pamet, meni su ovi pali ovako na prvu
1946~

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 25 jun 2019, 15:43

bordobijeli je napisao/la:Bilo do nasi banaka sad do njihovi :kafa:
Zbog zakona u Vijetnamu nismo mogli tek tako prebaciti novac u drugu zemlju, procedura je veoma duga.
...dok čekamo da Ministarstvo za investicije i Državna banka Vijetnama provedu ovu proceduru prebacivanja novca...
Dajdza izjavio

ThrillerHz je napisao/la:Treba se okrenut igracima iz nase lige.
Stoper - Horic, Vrhovec
Vezni - Welbek, Bojo

Hajde pisite i vi neke stopere i vezne koji vam padaju na pamet, meni su ovi pali ovako na prvu
Na TM pise da Welbek i Bojo imaju ugovor jos godinu dana.
Edit: I Horic i Vrhovec
Sve mi znamo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 25 jun 2019, 15:59

nisam očekivao nikakav spektakl u budućnosti ali sam.se potajno nadao da ćemo završiti kamp ove godine i približno zadržati kvalitet ekipe ali Bgm mrka je kapa kako sada stvari stoje,a kako.u svakoj lošini ima i nečeg dobrog mogli bi se okrenuti mladima ovaj put,promovisati salčina i djokana ako ništa,kurdu na stopera i nekako se krpiti na lijevom beku dok se pidroni ne oporavi

VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 25 jun 2019, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 25 jun 2019, 16:01

cookiech je napisao/la:
Stoper - Horic, Vrhovec
Vezni - Welbek, Bojo

Na TM pise da Welbek i Bojo imaju ugovor jos godinu dana.
Edit: I Horic i Vrhovec
Ma nasa liga, lako se ti ugovori raskinu i zavrse stvari bezbolno, a i da se plate nije neka lova.
1946~

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 jun 2019, 16:02

bordobijeli je napisao/la:Razumljivo svi smo sumnjicavi, sve je nekako kilavo. Pregovori s Husrefom, kasnjenje plata, kasnjenje pojacanja, kasnjenje na pripreme. Svi smo ocekivali vise nakon duple, mi smo trenutno slabiji nego prosle godine a zelimo napredak.
Trenutno se nalazimo na ivici dobijanja licence, 29.6. ide revizija od UEFAe, ako se neke stvari ne srede, upitna je iduća sezona.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2019, 16:05

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Trenutno se nalazimo na ivici dobijanja licence, 29.6. ide revizija od UEFAe, ako se neke stvari ne srede, upitna je iduća sezona.
???

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 25 jun 2019, 16:06

ThrillerHz je napisao/la:
cookiech je napisao/la:
Stoper - Horic, Vrhovec
Vezni - Welbek, Bojo

Lijevi bek ne treba? Jesi ti gled'o nekad ove na lijevom beku? Lijevi bek nam najvise treba trenutno !

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 jun 2019, 16:07

SarajevoJeBordo je napisao/la:
I ja sam to čuo, ali sve se nadam da nije istina...
Valjda ima još bruka dugova prema ostalom osoblju u klubu...
Izgleda da nas je Nam dobro naguzio :puke:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], fks74, Fouzi1, rimljanin90 i 23 gosta.