FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2014, 22:48

staragarda je napisao/la:ovaj husic mi mirise na dobro,cak odlicno pojacanje...sto potpisase ovu nesrecu od krpica...sarajlije kazu da je odron teski :? ....i na kojoj on u stvari poziciji igra...meni bi ovaj jusufbegovic iz veleza bio top pojacanje

Nebih rekao da je decko koji je postavio pitanje na nasoj temi dobio takve odgovore cak suprotno,no dobro "Sarajlije" sirok pojam :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KladiJonicar

Post Postao/la KladiJonicar » 25 jan 2014, 22:50

staragarda je napisao/la:ovaj husic mi mirise na dobro,cak odlicno pojacanje...sto potpisase ovu nesrecu od krpica...sarajlije kazu da je odron teski :? ....i na kojoj on u stvari poziciji igra...meni bi ovaj jusufbegovic iz veleza bio top pojacanje
Sto se krpica tice ne mora znaciti da ce kod vas biti odron, ja govorim iz iskustva dok je bio u Sarajevu jer je tu katastrofa igrao.. Sto ? ja ne znam..
Mozda kod vas proigra i uvede vas u PL.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 jan 2014, 22:50

zlajci je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Trčkaro je mjesec dana u nas oko stadiona i čeko da mu koji klub zvizne..
Trčkaro je i Grado svojevremeno po Banovićima sa 110 kila...pa je kasnije došao i do repke i napravio finu karijeru
Ima 3 godine od kad momak ne igra..sezona u Sarajevu gdje nije igrao..poslije u Zvijezdi nije igro pa kao negdje u Americi bio..Moguce da bude dobar al u ovom trenutku je pod upitnikom njegova kvaliteta..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jan 2014, 23:06

Brcko87 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Trčkaro je mjesec dana u nas oko stadiona i čeko da mu koji klub zvizne..
Trčkaro je i Grado svojevremeno po Banovićima sa 110 kila...pa je kasnije došao i do repke i napravio finu karijeru
Ima 3 godine od kad momak ne igra..sezona u Sarajevu gdje nije igrao..poslije u Zvijezdi nije igro pa kao negdje u Americi bio..Moguce da bude dobar al u ovom trenutku je pod upitnikom njegova kvaliteta..
Pa Husić je bio standardan tamo, 24 utakmice, a njihova liga je jača od naše PL :D

Tražili ga Zadar i Čelik, i dođe tu.. Husić uzima igrače velikim klubovima :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2014, 23:27

mislim da Husić igrače uzima na povjerenje, na iskrenost, jer ima viziju, itd .. ako već igrači imaju druge ponude, jednako ili čak finansijski isplativije, a dođu u Slobodu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jan 2014, 00:13

ma Krpic je doveden zbog profila najvise.. Ciro je trazio jednog centarfora, malo robusnijeg i jaceg... da bude kontrast ovim brzim "malcima " Kapicu, Mujki, Mirnesu i Husejnbasicu i da se pobije ako treba sa odbranom..ne mozes od njih ocekivat da razgrcu :D

Husic je strasan igrac, ako bude igrao na 50-60% kako je igrao u Orasju i Cibaliji mislim, prekucat ce ligu..jos 28 godina, u najboljim je godinama...Husic+ Omic i Brckalic da trce- sasvim dovoljno na zadnjem veznom...po meni samo nam fali jos taj jedan ofanzivni vezni, kreativac..to naravno ako Siptar ne proigra kako su ga nahvalili..stvarno steta za ovo sa Stanom, da je i on tu imali bi strasan tim...

kako god jako je bitno da idemo skoro pa kompletni u Sloveniju..taj jos jedan kvalitetan igrac ako dodje lako ce se on uklopiti...mada ce pripremne tekme Ciri pokazati gdje jos fali..ako se on pozali na neke pozicije ne sumnjam ja da ce pojacanja doci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jan 2014, 00:31

daj jos ovog iz Veleza i idemo laganini ..sad makar imamo tu konkurneciju prije smo igrlai sa jednim napadacem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jan 2014, 00:35

SaltCityAttack je napisao/la:daj jos ovog iz Veleza i idemo laganini ..sad makar imamo tu konkurneciju prije smo igrlai sa jednim napadacem
ne vjerujem da će on doći, možda, ali da ode Mujkić u tom slučaju .. ipak, Kapić, Krpić, Mujkić, Huseinbašić i Mićo tu mogu također odgovoriti, itd

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 26 jan 2014, 01:02

Nekada je Sloboda bila klub svih navijača iz Sjevero istočne Bosne i nadao sam se da će i ostat imam Slobodin dres i razmišljam kome ću isti poklonit od svojih prijatelja iz Tuzle ili nekom od navijača Slobode.Za Slobodu su igrali mnogi moji poznanici i prijatelji a koji su igrali i u Bratstvu neko prvo u Slobodi pa u Bratsvu neko obrnuto većinom su to bili vrhunski igrači kao recimo Bibe ,Lica , Mešković,Gec,Lukić ,Musić (karijru započeo u Bratsvu a rat ga odveu u Gradinu) i Muslimović poslije njih dolaze generacije srednje vrijednosti Jogunčić, Borić pa oni u prolazu kao Karić ,Šećerbegović junior,Osmanhodžić (otac iz Gračanice)Vedran Kovačević,Kuduzović , Ribić danas su tu Pantić , Mujkić,Omerović itd .i na posletku oni koji su nas skoro zavadili sa Slobodom kao braća Čaklovica od koji nas Jasko naziva s......a i psuje nam M...u e iskorijenite ove kao što je zadnji da bi bili prvaci u protivnom 0 bodova na TK .Zaboravio sam reće da sam skora saznao da je i Hukić nekada nastupao za Bratstvo.Sretno i jednim i drugim jer su naši i neka pobjedi sport .I paste da nam Ćiro ne pošalje Prosinečkog košto je pogriješio prije koju deceniju pa da opet neigrate u PL .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jan 2014, 02:25

Krpic odlican napadac za ovu ligu i to je taj klasicni sidras koji nam je trebao :!: a sta reci za Husica nego doktor nauka 8-) kreativac kojeg cekamo 3 godine :!: elita nikad blize
Sloboda Tuzla

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 26 jan 2014, 02:30

tuzlak1987 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Adnan Hadžić je novi golman Crveno - crnih!

Kao što smo i najavljivali, danas je finaliziran dogovor oko dolaska golmana Adnana Hadžića na Tušanj.

Adnan Hadžić - Novo pojačanje Crveno - crnih

"Hadžić je naše novo pojačanje. Dogovorili smo polugodišnju saradnju sa mogućnošću produžetka ugovora na još jednu godinu. Hadžić sutra stiže u Tuzlu, a već u nedjelju trebao bi zajedno sa ostatkom ekipe putovati na utakmicu u Gunju", kazao je predsjednik našeg Kluba Azmir Husić.

Hadžić koji je u dosadašnjoj karijeri branio za kakanjski Rudar, Zrinjski i Željezničar bez sumnje će biti veliko golmansko pojačanje za naš tim.
slika

Treba nad njim izvrsit fino dezinfekciju i lijepo ga okupat prije nego sto se pojavi na prvom treningu :mrgreen:
Pravo u Gasulhanu :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 jan 2014, 02:32

Ja ko cojk odem izadjem, napijem se zgotivim se i za jedno vece Sloboda potpise 2 napdaca, objave se desovi (jos nam nabavili na strafte, iako nema u katalogu).
E vala Azmire svaka ti cast, ako se ovako pripremas za borbu za PL sta ce onda bit ako Bog da kad se budemo borili za Evropu. :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2014, 08:14

slika
Crveno - crni u novom ruhu!

Uporedo sa poslom oko dovođenja novih igrača, uprava Kluba na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem radi i na pitanjima "logistike".

Tako će naši Crveno - crni u proljetnoj polusezoni biti obučeni u nove dresove, francuskog proizvođača sportske opreme "Patrick". Juče je na Tušanj dopremljena nova oprema i sudeći prema viđenom našim prvotimcima neće faliti apsolutno ništa kada je u pitanju sportska odora!

Interesantno, naši prvotimci će ovog proljeća na raspolaganju imati tri garniture dresova u kojima će moći igrati utakmice (crveno - crni, crveni i bijeli) i to dugih i kratkih rukava, zavisno od vremenskih uslova.

Paradne i radne trenerke, torbe, šuškavci, zimske jakne, oprema i dresovi za golmane, radne i paradne majice i šorcevi, štucne, zimski okovratnici, rukavice i kape, samo su dio dopremljenog kontingenta opreme.

Za članove stručnog štaba je dopremljena posebna paradna oprema. 8-)

Na Tušanj su dopremljeni i čunjevi za trening i markeri, čime su naši fudbaleri u potpunosti opremljeni za rad i postizanje jednog jedinog cilja - povratka u Premijer ligu BiH!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jan 2014, 08:40

citam neke sulude komentare ine mogu da vjerujem , pa ljudi ko god da dodje u ovu nasu slobodu tu su strcnjaci da ospre njegov kvalitet , cuj Krpic ne valja HAHA , valjao je Mamicu i Dinamu da odrjese kesu za njega , dakle prepoznali su nesto u njemu , istina dole se i nije bas naigrao , ali da ima kvalitet IMA , daleko veci od ostalih koji nastupaju u ovom rangu takmicenja , dao je neke golove i za Sarajevo , davao je golove u Austriji ... mislim da ce ciro iz njega izvuci maximum !!! Husic .... hm , sta reci kad sve znate !!!

p.s. Mnogo smo snazniji sad , mnogo organizovaniji sad , ali nemojte da letite visoko , bit ce jako tesko jer ima tu jos kvalitetih ekipa koje mogu da nas pobijede , borba ce biti zestoka , a ja vjerujem u ciru ,denisa karica , igrace , fukare i azmira ....

uvijek se sjetim ekipe sa Jacksonom , mesic , matijas pejic , ceric, nikolic ... itd ... i nema ko nas nije namucio na tusnju , zbog toga OPREZ !!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 jan 2014, 08:55

Ne pratim bas fedralnu ligu,i ne znam kakve su ostale ekipe,ali sto se tice Krpica,Husejinbasica i Husica ,to su zešce krampe.Znam svu trojicu iz Sarajeva,i mogu vam reci da ste promsali sa pojacanjima.Opet kazem ne znam kakve su ostale ekipe,ali ako su ta trojica dobra za ulazak u Premijer ligu e onda tesko nama, i nasem fudbalu. :oops:
Sva ova pojacanja,i desavanja me malo posjecaju na FK.Gradinu kad je usla u Premijer ligu,gotovo pa slicna pojacanja i onda jednu sezonu,i vratise se u fedralnu ligu.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 26 jan 2014, 09:31

Problem Husica i Huseinbasica bar dosadasnji je bio kontinuitet , odigraju jednu solidno i onda 10 utakmica ih nema ni na mapi , stalno povrijedjeni i slicno, ali pokazace se sve u nastavku prvenstva . Husara ih nije imao gdje , jer su procitani svuda ! Od igraca koji su dosli pojacanja su Morankic i donekle Kuduzovic , jer ih poznajem iz Slobode i Zvijezde. Nadam se da imamo velike sanse za povratak u PL , jer to je cilj , zalim sto Stana nije dosao !

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 jan 2014, 09:51

MarcoPolo je napisao/la:Sretno i jednim i drugim jer su naši i neka pobjedi sport
;)
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2014, 09:54

amypitar je napisao/la:Ne pratim bas fedralnu ligu,i ne znam kakve su ostale ekipe,ali sto se tice Krpica,Husejinbasica i Husica ,to su zešce krampe.Znam svu trojicu iz Sarajeva,i mogu vam reci da ste promsali sa pojacanjima.Opet kazem ne znam kakve su ostale ekipe,ali ako su ta trojica dobra za ulazak u Premijer ligu e onda tesko nama, i nasem fudbalu. :oops:
Sva ova pojacanja,i desavanja me malo posjecaju na FK.Gradinu kad je usla u Premijer ligu,gotovo pa slicna pojacanja i onda jednu sezonu,i vratise se u fedralnu ligu.
Ma nema tu nekog mudrovanja, tu je Ciro i on ce odluciti. Pa vidio si, za Plakala se govorilo da je pojacanje, Ciro vidio da ne moze da sastavi "pimplanje" lopte ni dva puta, davali mu loptu u napad da se vidi moze li, zna li? I? Dovidjenja-krampa. To se isto desilo i sa pet-sest igraca. I ovi ako ne zadovolje noga.
Sto se tice ovih sto si nabrojao gore, svi osim Husejnabsica su igrali u boljim klubovima nego sto je bilo koji nas iz PL, mnogo boljim kljubovima od Sarajeva, zelje, Sirokog...
Sta je kod nas mjerilo? Nista. Pa nekada je u nasoj ligi Dzeko bio krampa, Modric bio prosjecan, a eto u MC i Realu dobri.
Sve ce se pokazati na terenu. Eto i vi ste doveli par anonimusa koji ne spadaju cak ni u vrh YU prostora. To ne znaci da strucni stab u njima nije vidio perspektivu. Krste Velkoski nema nikakvu reputaciju, ali moze biti itekako perspektivan igrac. Primjer je Said koji je dosao vama bukvalno iz tuzlanskih kafica, sa viskom kilograma, oznacen kao "bivsi" fudbaler, a vidjeli ste da niste imali boljeg igraca u skorije vrijeme niti cete ga imati. Covjek se vratio. U Dinamu je, najjacem klubu sa ovih prostora.
Treba nam samo vremena da se vidi ko moze, a ko ne moze.
Imamo Ciru koji je sigurno mjerodavan da ih vidi i da procjeni.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 26 jan 2014, 10:33

Za nivo federalne lige i vise nego dobra pojacanja su Krpic,Husic i Huseinbasic.Krpic je bio zrtveno jagnje kod Jovica u Sarajevu,jer je momak igra sve samo ne svoju poziciju u ekipi,po meni Krpic ce vam biti najbolje pojacanje,Husica nisam dugo gledao,ali ako bude na nivou iz Sarajeva bice i on dobro pojacanje,jedini igrac za kojeg ne mogu nista da tvrdim je Huseinbasic,ima i on tu brzinu i dobar sut,al mi je nekako ne dorecen.Veliki posao je uradio Azmir za Slobodu,nadam se da ce Sloboda uci,ako ne vi onda Jedinstvo,jer su to velicine BH fudbala.Pozz
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2014, 10:41

kupus army je napisao/la:Za nivo federalne lige i vise nego dobra pojacanja su Krpic,Husic i Huseinbasic.Krpic je bio zrtveno jagnje kod Jovica u Sarajevu,jer je momak igra sve samo ne svoju poziciju u ekipi,po meni Krpic ce vam biti najbolje pojacanje,Husica nisam dugo gledao,ali ako bude na nivou iz Sarajeva bice i on dobro pojacanje,jedini igrac za kojeg ne mogu nista da tvrdim je Huseinbasic,ima i on tu brzinu i dobar sut,al mi je nekako ne dorecen.Veliki posao je uradio Azmir za Slobodu,nadam se da ce Sloboda uci,ako ne vi onda Jedinstvo,jer su to velicine BH fudbala.Pozz
Jovic je nesto eksperimentisao sa Kripicem po krilu mislim. Potpuno pogresno za tip igraca kao sto je Krpic.
Isto kao kada bi Dzeku stavili da igra lijevog beka i onda ga proglaslili krampom. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.