FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 25 jun 2019, 12:11

Ja koliko sam skonto da Nam jos uvjek nije poslao pare vec da se informise kod glavne banke u Vjetnamu na koji nacin je to najbolje uciniti.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 25 jun 2019, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 25 jun 2019, 12:12

skoroalen je napisao/la:
dundee je napisao/la:

pa ne znam ovi su do sad dovodili ovako na prvu cudna imena, pa su skoro svi ispali dobra pojacanja, mislim kakvo je drkanje bilo na stepanova pa kita, a sjeti se smijanja po forumu od kona i skepticizma nasih oko darka lazica kad je tek dosao, pa ispade 10x bolji, jedinica za pojacanje, al et vidjet cemo, ko ce im znati
Ma nije Stepanov bio kita, nego je bio primjer preplaćenog igrača koji sjedi na klupi. :D
On je fenomenalan stoper, al eto, neki interni sukob sa SŠ i jbg. Nismo vidjeli ni 5% od njega.
sve to stoji ali 90% tih top imena dodje ovdje da se izdrkava i da uzme jos koju paru pred penziju ili ako su mladji da se vracaju nakon povrede, ozive karijeru i slicno, malo ko ce doci jer je prepoznao nesto u projektu kluba, jer realno bilo gdje vani moze imati slicne uslove, a nece igrati po oranicama i pasnjacima, tako da i kad top igrac za nas potpise kad tad iz nekog razloga prestane igrati..stepanov, ikande i sl. vrlo je tesko naci jos jednog benku koji ce u tim godinama i dalje davati sve od sebe u sklj ligi

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 25 jun 2019, 12:13

Njegove zelje i mogucnost na trzistu nije isto sa, njegove zelje i nase (finansijske) mogucnosti.

Husref je sam rekao da su nakon Lazica podigli ljestvicu, pa evo vidjet cemo koga ce dovesti, nadam se da ce izabrati najbolje sto ima na trzistu a da mi mozemo finansijski iznijeti.

Barem necemo kao protiv Lecha u dvomec uci sa Ostrakovicem na golu i Tatomirovicem na beku.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 jun 2019, 12:15

joker90 je napisao/la:Sve više miriše na onu sezonu poslije prošle titule..

slika
Zar ti tumači Husrefovih izjava i procjenjivači sposobnosti pojačanja iz klubova koji su ispali, nisu rekli da nemamo para i da je situacija katastrofa?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 jun 2019, 12:17

Stroj1946 je napisao/la:Gavrić, Mustafić, Đokanović su zadnji vezni, Salčin kao ofanzivni vezni i Rahmanović koji može još i centralnog veznog igrat. Tanko čak za lige.
Gavric nije zadnji vezni bez obzira sto bi mi to zeljeli.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jun 2019, 12:18

skoroalen je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ka'e Crepulju htio Musemic hahahah
Sta se wve ovdje nece procitati. Ja bratu @skori pisao da Crepulja ide 1000% ako Husref ostane, Handzic je trebao ali nas Hadzic iz Radnika ispalio, tako da je Handzic jos uvijek tu...
Istina, u maju smo to znali. :mrgreen:
Meni je žao Crepulje iskreno, mislim da je dobar igrač, al ne zaslužuje da bude najplaćeniji. Najviše zbog staklenih nogu, predugo smo ga i čekali da debituje.
Čuj dobar igrač,a nije zaslužio da bude da je naplaćeniji.Znaci da je ipak do novca.
Pa Sarajevo nije Pariz,ovde se dosta toga zna,za Crepulju je Musemic sam rekao,sve je do uprave.
Problem je nastao jer se unaprijed znalo, da će tražiti veću platu,pa se pretpostavljao njegov odlazak.Odlaskom Kapica nama je Crepulja trebao,samo tako.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2019, 12:24

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 25 jun 2019, 12:24

Para da je bilo, mi bi do sad rijesili sva pojacanja za nastavak sezone.
1946~

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 25 jun 2019, 12:25

amypitar je napisao/la:Imaš dva milijardera uzmeš 3 ekstra igrača završiš titulu,i onda misliš o Evropi.
Nemamo mi nijednog milijardera. Ovaj Vijetnamac nije milijarder, a i Tan je postao multimilioner otkako je nas preuzeo. :mrgreen:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 jun 2019, 12:28

Danas idu 2 pojacanja, do povratka iz Slo jos 2.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 jun 2019, 12:32

Bojo, Atajic, Dilaver, Wellbeck, Beganovic, lijevi bek Radnika. Pokusati barem sa nekime od pomenutih, pa da zaostrimo konkurenciju barem za ligaski dio takmicenja. Ovi igraci uz daljnu afirmaciju akademaca i to je to. Ne mogu i oni biti skupi, da ga je.bes.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jun 2019, 12:42

amypitar je napisao/la:
Čuj dobar igrač,a nije zaslužio da bude da je naplaćeniji.Znaci da je ipak do novca.
Pa Sarajevo nije Pariz,ovde se dosta toga zna,za Crepulju je Musemic sam rekao,sve je do uprave.
Problem je nastao jer se unaprijed znalo, da će tražiti veću platu,pa se pretpostavljao njegov odlazak.Odlaskom Kapica nama je Crepulja trebao,samo tako.
Pa dobar, al ne najbolji. Po meni ne zaslužuje veću platu od Vladana, Lazića, Stanojevića i Ahmetovića. Pa i Rahmanovića. Sigurno da i Velkoski ima veću jer je kapiten. Realno, i po učinku i po kvalitetu je Crepulja tek poslije ovih nabrojanih, osim možda Velkoskog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 25 jun 2019, 12:55

johntravolta123 je napisao/la:Kad je krajnji rok za registraciju igraca za 1 pretkolo LP ?
5. juli

https://prnt.sc/o6do1a
Sve mi znamo.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 25 jun 2019, 13:00

skoroalen je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Pa dobar, al ne najbolji. Po meni ne zaslužuje veću platu od Vladana, Lazića, Stanojevića i Ahmetovića. Pa i Rahmanovića. Sigurno da i Velkoski ima veću jer je kapiten. Realno, i po učinku i po kvalitetu je Crepulja tek poslije ovih nabrojanih, osim možda Velkoskog.
Ja sam čuo da su htjeli da Husref umjesto 17.000, ima platu 12.000, a da se tih 5.000 prebaci Crepulji. Međutim, na to Husref nije pristao, a ni Crepulja, koji nije htio haram pare.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 25 jun 2019, 13:09

cookiech je napisao/la:
johntravolta123 je napisao/la:Kad je krajnji rok za registraciju igraca za 1 pretkolo LP ?
5. juli

https://prnt.sc/o6do1a
Ima jos fore 10 tak dana da se ti novi registruju.
Ne treba dramit samo lagano

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jun 2019, 13:14

Vojvodina je prošle sedmice dobila novo rukovodstvo, a krenulo se i sa sklapanjem igračkog kadra.

Sportski direktor novosadske Stare dame, Nikola Lazetić, ima pune ruke posla, a jedna od želja mu je i Bojan Ostojić, fudbaler koji se nedavno povezivao kroz medije sa Sarajevom.

- Nikola Drinčić trenira sa ekipom na Zlatiboru. Stižu Nemanja Vučić iz Zemuna, Jovan Kokir iz Partizana, Petar Bojić iz lučanske Mladosti... Nije tajna da želimo Bojana Ostojića iz Partizana, a potreban nam je još jedan bek... Vidjećemo, to treba da se kompletira do odlaska na drugu fazu priprema u Sloveniji, rekao je Lazetić za Sportski žurnal.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 jun 2019, 13:16

Kao sto sam juce pisao, ova danasnja Husrefova izjava je to samo potvrdila, novca za pojacanja jednostavno nema, a vrijeme koje je pred nama ce to i dokazati.
Ocekujte jos eventualno jednog odbrambenog igraca na poziciji stopera ili lijevog beka i to je to.
Ukoliko bi prodali nekoga iz postojeceg rostera za finu lovu (Rahmanovic, Tatar, Kovacevic...) onda bi i imali prostora/novca da jos nekoga dovedemo, ako ne prodamo igracemo za postojecim rosterom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2019, 13:19

A taman sam se ponadao sa ovom duplom i izjavama novog vecinskog vlasnika da ce se pokusati napraviti nesto vise. Nista, ostajemo na ovom sto imamo, ganjamo trojefe u domacim takmicenjima, tu i tamo prodamo nekoga i dokle dobacimo u Evropi. Bitno je da je klub stabilan i da ne tone u dugove, kako je bilo prije i ovo je odlicno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 jun 2019, 13:23

I Kovu ce razduziti poslije evropskih kao da gledam

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 jun 2019, 13:28

Sarajlijica1946 je napisao/la:I Kovu ce razduziti poslije evropskih kao da gledam
Kova lazic, rahman i tatar odose poslije evrope, tatar mozda poslije celtica. Bolje da su ga odmah pustili i za te pare doveli 2-3 igraca. Trebao je i stanojevic u 2 ligu francuske ali ga povreda sjebala.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, MSOZ101, Proximic, Samba71 i 43 gosta.