FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 25 jun 2019, 10:47

Razmišljaš li o tome da bi ti odlične predstave na golu Sarajeva mogle u budućnosti donijeti i inostrani angažman?

"Sigurno da da. Uvijek govorim da treba sjesti sa ljudima u klubu, vidjeti šta oni misle da je najbolje, dogovoriti se i sa porodicom kada su takve stvari u pitanju. Naravno, ako dođe ponuda koju je nemoguće odbiti... Ali ja sam igrač Sarajeva, još četiri godine imam ugovor, i na to sam fokusiram."
tako je Vladane :clap: :clap:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jun 2019, 11:05

– Bilo je dobro. Igrali smo pametno, oprezno i na taj način došli do uvjerljive pobjede – kazao je Musemić, a zatim otkrio na kojim pozicijama će dovesti pojačanja.

– Pokušat ćemo dovesti bar po jednog štopera i zadnjeg veznog gdje imamo upražnjena mjesta. Teško je međutim uskladiti naše želje i mogućnosti na tržištu – kazao je Musemić za Dnevni avaz.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 jun 2019, 11:18

Ovo sto Musemic istice moze znaciti samo da para nema za pojacanja kakva mi zelimo. Kad je vec tako, pa dajte barem uzmite ono sto valja u nasoj ligi, za toga valjda para ima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 jun 2019, 11:26

Ako ne bude neka 2-3 top pojacanja i ako dovedemo umjesto njih 2-3 igraca tipa Gavrica, meni je jedino objasnjenje da nemaju para i da ta lova koja je obecana tih par "MILIONA" nije leglo na racun.
Jer kao laik gledajuci svaki igrac pa tako i taj top kojeg mi cekamo trazi neke pare na ruke koje mi izgleda nemamo trenutno da im damo.
Kad se zavrsi prelazni rok sve ce se znati samo po sebi. Ostaje nam samo da cekako sta ce da se desi.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jun 2019, 11:28

Napapijri je napisao/la:Ovo sto Musemic istice moze znaciti samo da para nema za pojacanja kakva mi zelimo. Kad je vec tako, pa dajte barem uzmite ono sto valja u nasoj ligi, za toga valjda para ima.

Da para nema to se vidi iz aviona.
Eto puno je tražio Crepulja,onda ćemo valjda uzeti kao boljeg,daj bože.
Meni se ovo uopšte ne sviđa, možemo se mi lagati koliko hoćemo,al mi smo( trenutno) slabiji nego prošle sezone.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 jun 2019, 11:37

Sto se mene tice neka prodaju i Rahmanovica, ako ce za te pare uspjeti dovesti 4 nova igraca, naravno besplatno, koji bi se placali od para transfera.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 25 jun 2019, 11:38

ado-hz je napisao/la:Ako ne bude neka 2-3 top pojacanja i ako dovedemo umjesto njih 2-3 igraca tipa Gavrica, meni je jedino objasnjenje da nemaju para i da ta lova koja je obecana tih par "MILIONA" nije leglo na racun.
Jer kao laik gledajuci svaki igrac pa tako i taj top kojeg mi cekamo trazi neke pare na ruke koje mi izgleda nemamo trenutno da im damo.
Kad se zavrsi prelazni rok sve ce se znati samo po sebi. Ostaje nam samo da cekako sta ce da se desi.
a sta fali gavricu pa nije u ta "top" 2-3 pojacanja i sta spada u ta 2-3 top pojacanja ako se moze objasniti da znamo sta se trazi

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 jun 2019, 11:42

dundee je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Ako ne bude neka 2-3 top pojacanja i ako dovedemo umjesto njih 2-3 igraca tipa Gavrica, meni je jedino objasnjenje da nemaju para i da ta lova koja je obecana tih par "MILIONA" nije leglo na racun.
a sta fali gavricu pa nije u ta "top" 2-3 pojacanja i sta spada u ta 2-3 top pojacanja ako se moze objasniti da znamo sta se trazi
Po meni igrac tipa Benka...neko za koga sam cuo da je dobar i top igrac...ja sam se nadao i skontao njih da ce dovesti takva 2-3 igraca...eto brate

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 jun 2019, 11:48

Mozda pokusati sa onim Okoliom iz Celika na poziciji zadnjeg veznog. Cini mi se da nije los, bar u onoj utakmici protiv nas je bio vrlo dobar.

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 25 jun 2019, 11:49

ado-hz je napisao/la:
dundee je napisao/la:
Po meni igrac tipa Benka...neko za koga sam cuo da je dobar i top igrac...ja sam se nadao i skontao njih da ce dovesti takva 2-3 igraca...eto brate
pa ne znam ovi su do sad dovodili ovako na prvu cudna imena, pa su skoro svi ispali dobra pojacanja, mislim kakvo je drkanje bilo na stepanova pa kita, a sjeti se smijanja po forumu od kona i skepticizma nasih oko darka lazica kad je tek dosao, pa ispade 10x bolji, jedinica za pojacanje, al et vidjet cemo, ko ce im znati

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jun 2019, 11:50

Gavrić može biti bolje pojačanje iz zadnje ekipe srpske lige nego neki igrač iz ekipe iz vrha, iste lige.
I on, a i Milanovic su i protiv Mladosti i protiv Partizanija krenuli od prve, znaci da se na njih ozbiljno racuna i da su se bar do sada pokazali.

Nekako ni meni ova Husrefova izjava ne ulijeva optimizam bez obzira na najavljivanja forumaša u vezi milionskih ulaganja, top pojacanja itd..

Trenutno, jest da je još rano, slabo se vidi taj neki napredak u odnosu ja prethodne godine kada tu Nam nije bio. Možda koči taj tehnički problem sa slanjem novca, rečeno je da će se to brzo riješit al još uvijek nije, u međuvremenu su iskočile neke informacije koje i dovode u pitanje rješenje tog problema, dal' će isti uopšte biti rješen.

Kad god su se najavljivale neke veće stvari, sve je kontra išlo :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 jun 2019, 11:57

Ma neozbiljno je ovo sve. Jbte ne mogu da vjerujem da taj novi vlasnik eto ko nije znao da je iz Vijetnama tesko izvuc pare, i to se provlaci preko 4 mjeseca.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 25 jun 2019, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jun 2019, 11:58

Sve više miriše na onu sezonu poslije prošle titule..

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jun 2019, 12:01

Mi da imamo love,garantujem ti da Crepulja ne bih otišao,ne znam za Halilovica.Husref je želio Crepulju.Za pare koje je on tražio,mislite da možemo dovesti boljeg.Trebao je se pokupiti i Hadžić iz Radnika, ne sto je kvalitet već da ne ide konkurentu.
Čisto da pokažeš mišiće.
Titula se ne smije dovoditi u pitanje,jer znajući nas, nastalo bi rasulo.Da stvar bude gora, Željo u rasulu Lištica ništa posebno,imaš samo lažne,koji su dosta doveli,al i neuigrani.
Jos je rano,nadam se boljem,ovo za sad i u prvenstvu ove lige je loše.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jun 2019, 12:02

dundee je napisao/la:

pa ne znam ovi su do sad dovodili ovako na prvu cudna imena, pa su skoro svi ispali dobra pojacanja, mislim kakvo je drkanje bilo na stepanova pa kita, a sjeti se smijanja po forumu od kona i skepticizma nasih oko darka lazica kad je tek dosao, pa ispade 10x bolji, jedinica za pojacanje, al et vidjet cemo, ko ce im znati
Ma nije Stepanov bio kita, nego je bio primjer preplaćenog igrača koji sjedi na klupi. :D
On je fenomenalan stoper, al eto, neki interni sukob sa SŠ i jbg. Nismo vidjeli ni 5% od njega.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 jun 2019, 12:07

Ka'e Crepulju htio Musemic hahahah
Sta se wve ovdje nece procitati. Ja bratu @skori pisao da Crepulja ide 1000% ako Husref ostane, Handzic je trebao ali nas Hadzic iz Radnika ispalio, tako da je Handzic jos uvijek tu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 25 jun 2019, 12:08

Kad je krajnji rok za registraciju igraca za 1 pretkolo LP ?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 jun 2019, 12:08

Gavrić, Mustafić, Đokanović su zadnji vezni, Salčin kao ofanzivni vezni i Rahmanović koji može još i centralnog veznog igrat. Tanko čak za lige.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 jun 2019, 12:10

Samo djecu treba gurati. Samo akademija.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jun 2019, 12:11

belosevic28 je napisao/la:Ka'e Crepulju htio Musemic hahahah
Sta se wve ovdje nece procitati. Ja bratu @skori pisao da Crepulja ide 1000% ako Husref ostane, Handzic je trebao ali nas Hadzic iz Radnika ispalio, tako da je Handzic jos uvijek tu...
Istina, u maju smo to znali. :mrgreen:
Meni je žao Crepulje iskreno, mislim da je dobar igrač, al ne zaslužuje da bude najplaćeniji. Najviše zbog staklenih nogu, predugo smo ga i čekali da debituje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 20 gostiju.