FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mostarac.ElCartel11 je napisao/la:Kaje trazi se domaci igrac ono izbaci croata

- ElCartel11
- Kontakt:
Ali ima samo cro državljanstvo na tm, sto za mene znaci da nije domaci.skoroalen je napisao/la:Mostarac.ElCartel11 je napisao/la:Kaje trazi se domaci igrac ono izbaci croata
Mada realno bilo koji od ova dva da potpise bilo bi vrh, ali poznavajuci dosadasnju praksu Hadzije, on ce dovesti nekog kog uopste nismo spominjali ovdje

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa dobro, i kod Crepulje kao nacionalnost stoji Hrvat, al mjesto rođenja Čapljina, automatski je naš. Il ako već nije, prelahko je sredit papire.ElCartel11 je napisao/la:Ali ima samo cro državljanstvo na tm, sto za mene znaci da nije domaci.skoroalen je napisao/la:Mostarac.ElCartel11 je napisao/la:Kaje trazi se domaci igrac ono izbaci croata
Mada realno bilo koji od ova dva da potpise bilo bi vrh, ali poznavajuci dosadasnju praksu Hadzije, on ce dovesti nekog kog uopste nismo spominjali ovdje
Ovaj bi nam leg'o k'o budali šamar.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Po zakonu o državljanstvu BiH, državljanstvo se stiče na 5 načina, jedan od njih je rođenje na teritoriji BiH, koji je ujedno i najjači. Ovaj lik BH pasoš može dobiti za 24 sata.ElCartel11 je napisao/la:Ali ima samo cro državljanstvo na tm, sto za mene znaci da nije domaci.skoroalen je napisao/la:Mostarac.ElCartel11 je napisao/la:Kaje trazi se domaci igrac ono izbaci croata
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovo k'o ona baba kad su je pitali sta je 14-og februara a ona odgovara osmi martSarajevoJeBordo je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Da nije ovo naš Paulus![]()
emir79

-
- Kontakt:

Instagram story govori da se voza i baš dobro provodi, danas ih je jedno deset objavio.
Moze on imati apsolutno normalan zivot da se provodi hoda ali da vise nikad ne zaigra fudbal. Daj Boze samo da se oporavi da se moze profesionalno baviti fudbalom, pa makar i u junu slijedece godine.Historicar je napisao/la:Zna li se kada bi Stanojević otprilike trebao da konkuriše za utakmice, kada već niko iz kluba se nije oglasio po ovom pitanju, iako se radi o jednom od glavnih igrača.Prošle sedmice je imao taj pregled, Husref je rekao da će se više informacija znati nakon tog pregleda, ali niko ni riječi![]()
![]()
![]()
Instagram story govori da se voza i baš dobro provodi, danas ih je jedno deset objavio.
- AlfredNobel
- Kontakt:

Sve na stranu, najbitnije je da se Miloš u potpunosti oporavi i da ne bude ozbiljnih posljedica. Oko je osjetljivo, nije se igrati s tim. Kad god zaigra, biće odlično, do tada neka se oporavlja i pazi.
A kojeg beka igra taj velkombelosevic28 je napisao/la:Morto nikad nije kusao crni hljeb, valjda to nesto govori.
@vanja, velkom bek. Pisi nam sta ima.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Banovan jučer radi psovki prema tebijoker90 je napisao/la:Hoće ako mu nije banovan onaj @belminhorsaš acc.skoroalen je napisao/la: @joker sa'će mrtvi na kamaru opet...Ma da sam mu rekao da bum se tak naljutil na njega da to nije humano, tako da se javio na pp da me coki
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sreća njegova..MortemHz je napisao/la:Banovan jučer radi psovki prema tebijoker90 je napisao/la:Hoće ako mu nije banovan onaj @belminhorsaš acc.skoroalen je napisao/la: @joker sa'će mrtvi na kamaru opet...Ma da sam mu rekao da bum se tak naljutil na njega da to nije humano, tako da se javio na pp da me coki

1946
???Memara je napisao/la:Hz su rak rana kluba.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ja ne znam jestel vi skontali da mislim na BiH ne na Sarajevo , kao podsticanje mrznje i mascenje brka, al haj makar ste se nasegacili,Istina ja sam kriv , nisam naveo da mislim na BiH pa onda se i ne ljutim na invaziju na moj komentar .miky_hz je napisao/la:Mrznja ono uopsteno iz nakih tih rasno vjerskih razloga mi nije jasna. Obicno su tu tipovi koji podsticu to i zaradjuju pare , najbolji primjer smo mi......
Hajd sve al i pare da uzimas,pa moj moderatore
Velkom je špic, pusti Belog, polovan menadžer...Denchi je napisao/la:A kojeg beka igra taj velkombelosevic28 je napisao/la:Morto nikad nije kusao crni hljeb, valjda to nesto govori.
@vanja, velkom bek. Pisi nam sta ima.
https://www.transfermarkt.com/georgie-w ... eler/77811

@Memara kome su to sad šta pošarali?

Samo nek ne puca....amypitar je napisao/la:Jbt čitam Partizan Bg u finansijskoj krizi,a dovede igrače o kojim mi možemo samo sanjati,a mi kao imamo dva milijardera.Opet Vojvodina tjera igrače,o kojim mi maštamo, a ljudi igrali u ligi za opstanak.I mi nesto maštamo o grupnom takmičenju u Evropi.
Hajde hadžija!
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, amypitar, Arhitekt, Benko123, BeYaZ, Bing [Bot], boki86, budzak, casual033, Cautinho, Combattente87, Confiance, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, grbavicka1921, greenwood, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, Kaunas, keli, Lecler, ledesma, LegendKiller, macahz, mercurial, mikimaus, MisterGuardiola, muhamedhulk, n0dix, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, seha77, Serha, skoJaa, Skojevska, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Vaya, zagorski, ŠTA_JE i 748 gostiju.