FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheDinoRules
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheDinoRules » 19 jul 2010, 14:52

Bacili smo na stranu naš omladinski pogon. Ja mislim da sad dolaze 2 generacije koje su pretprošle sezone izgubili u finalima :roll: Ja mislim tad pioniri i kadeti, sad je to vjerovatno kadeti i juniori. :roll: Ako su nastavili sa radom siguran sam da će nam i naše nade protutnjati ligom ;)

Zna li neko više o ovome :!: :?:
U mom svijetu važe moja pravila

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 jul 2010, 15:10

TheDinoRules je napisao/la:Bacili smo na stranu naš omladinski pogon. Ja mislim da sad dolaze 2 generacije koje su pretprošle sezone izgubili u finalima :roll: Ja mislim tad pioniri i kadeti, sad je to vjerovatno kadeti i juniori. :roll: Ako su nastavili sa radom siguran sam da će nam i naše nade protutnjati ligom ;)

Ništa ti ne mora značiti...
Godište 90 i 91 su dvije godine za redom protutnjali BiH ligom u pionirskoj/kadetskoj konukreniciji, a od tih igrača su samo rijetki "uspjeli", a moglo ih je mnogo više biti....
Iz 90 Hasanović koji je nedavno bio u Želji i trenirao s nama, Sipović i Hodzurda koji igraju u Pandurima...
Iz 91 Čolić koji je sad u prvom timu, Durak koji je u Frankfurtu, al u to vrijeme kad su oni osvajali nije bio tu, tek se kasnije priključio, Žera koji trenutno trenira sa prvim timom, i Rijad koji takođe tenutno trenira sa prvim timom...

Eto to su igrači iz šampionskih generacija koji su hajmo reći uspjeli, a bilo je još mnogo igrača koji su bili strašni, mnogo bolji od nekih koje sam ovdje naveo. A od ovih svih koje sam naveo posebno pažnju treba posvetiti Rijadu koji je po meni najkvalitetniji, stilom igre podsjeća na Bešliju.
Samo se nadam da je dolaskom Amara promijenjena i politika kluba prema oml.pogonu, jer ako se bude radilo kako treba od naših sadašnjih kadeta se može mnogo napraviti, ima tu strašnih igrača.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 jul 2010, 15:17

Alihodzic je novi trener juniora, a Stila ce sada pionire...a vec je pile ranije rekao da se mulalic ukljucio u rad sa Stilom, kako ce sada biti tj hoce li ostati Mulalic sa Alihodzicem ili ce otici zajedno sa Stilom, ne znam...
Al et uglavno desavaju se "rokade" i promjene u omladinskom...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 jul 2010, 15:27

Za Štilu i jesu manji uzrasti, dobar je to trener... Ne znam samo kako će se Mulalić uklopiti u ulogu trenera, nekako mi je on neozbiljan za takve funkcije :mrgreen: Valjda će to biti kako treba, bitno je da su legende tu Adzem, Alihodžić, Mulalić itd. bitno je samo istjerati one šibicare koji su dosad vedrili i oblačili oml.pogonom...
Kladioničari, kockari, šibicari, djeparoši, internet treneri mrš iz kluba :mrgreen:

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 19 jul 2010, 16:20

Strauss je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:Bacili smo na stranu naš omladinski pogon. Ja mislim da sad dolaze 2 generacije koje su pretprošle sezone izgubili u finalima :roll: Ja mislim tad pioniri i kadeti, sad je to vjerovatno kadeti i juniori. :roll: Ako su nastavili sa radom siguran sam da će nam i naše nade protutnjati ligom ;)

Godište 90 i 91 su dvije godine za redom protutnjali BiH ligom u pionirskoj/kadetskoj konukreniciji, a od tih igrača su samo rijetki "uspjeli", a moglo ih je mnogo više biti....
Iz 90 Hasanović koji je nedavno bio u Želji i trenirao s nama, Sipović i Hodzurda koji igraju u Pandurima...
Iz 91 Čolić koji je sad u prvom timu, Durak koji je u Frankfurtu, al u to vrijeme kad su oni osvajali nije bio tu, tek se kasnije priključio, Žera koji trenutno trenira sa prvim timom, i Rijad koji takođe tenutno trenira sa prvim timom...

Eto to su igrači iz šampionskih generacija koji su hajmo reći uspjeli, a bilo je još mnogo igrača koji su bili strašni, mnogo bolji od nekih koje sam ovdje naveo. A od ovih svih koje sam naveo posebno pažnju treba posvetiti Rijadu koji je po meni najkvalitetniji, stilom igre podsjeća na Bešliju.
Samo se nadam da je dolaskom Amara promijenjena i politika kluba prema oml.pogonu, jer ako se bude radilo kako treba od naših sadašnjih kadeta se može mnogo napraviti, ima tu strašnih igrača.

Ja sam načuo da su prije pola godine trojica potpisala stipendijske ugovore :roll: Znam da su bila dvojica Armina i neki sa slovom Z. Tako nešto. Šta je s njima :roll: :?:
U mom svijetu važe moja pravila

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 19 jul 2010, 16:32

TheDinoRules je napisao/la:
Strauss je napisao/la:

Ja sam načuo da su prije pola godine trojica potpisala stipendijske ugovore :roll: Znam da su bila dvojica Armina i neki sa slovom Z. Tako nešto. Šta je s njima :roll: :?:
Zolotić. :? ;)
1996

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 19 jul 2010, 18:28

imal kakav trening veceras? zna li iko? a pogledajte ovo sa bolje strane, ako nam ugase savez i to se sve desi, zeljo ce do daljnjeg biti sampion drzave BiH hehehe. Drzimo titulu hehe. Trebali smo i kup uzet da i to drzimo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2010, 19:36

Hvala dragom Bogu da sam bio na moru dok je igrao Zeljo (i da zbog Dinama nisam mogao gledati patnju), i da sam tek danas dosao dok su se strasti smirile. Pobio bih pola ljudi na forumu, i sve pitare iz moje raje.. :D

Pa jbte, jaran pitar posla poruku na poluvremenu da je 5:0, ja se smijem kontam kako me zjbaje, i da mu je neka muka..
Samo mi je krivo sto sada na Kosevu nece biti ni 5000, al' eto, mozda dogodine.
Ispade da je bilo bolje da smo zavrsili 3 ili 4, sad bi jos derali u Evropi, al' eto, jbaji ga hadzo..

Nek' bude 0:1 na Kosevu i ja sretan.

POZZ Manijaci..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 19 jul 2010, 19:56

Zašto se premalo govori o uzvratu? Redovno čitam forum a niko da napiše, ko je upućen, koliko su karte i gdje se mogu kupiti ? Hvala!
Osim - drugo ime za Želju !

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 19 jul 2010, 20:14

Jedva cekam utakmicu

Željezničar za život cijeli
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 19 jul 2010, 20:24

takodje i imam djabe ulaz:D

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 19 jul 2010, 20:42

Pogodio sam na ovoj temi kako ce zavrsiti prva utakmica,a u srijedu prognoziram da ce biti 1-1.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 19 jul 2010, 20:45

goldboy je napisao/la:takodje i imam djabe ulaz:D
e to je bitno ne daj boze odvojiti pare za klub , neg ganjaj da dzabe udjes ;)

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 19 jul 2010, 20:46

VOLIM TE ŽELJO
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 19 jul 2010, 20:57

Manijaci, da li postoje sanse da se bar do 3:0 dodje? Da li se spekulise sa cifrom gledalaca?

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 jul 2010, 21:34

cole-ch je napisao/la:Manijaci, da li postoje sanse da se bar do 3:0 dodje? Da li se spekulise sa cifrom gledalaca?
ma u danasnjem fudbalu postoje sve sanse ali onaj rece da ce igrati prva postava hapoela tako da tesko

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 jul 2010, 21:38

Samo F.K.S !! je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Manijaci, da li postoje sanse da se bar do 3:0 dodje? Da li se spekulise sa cifrom gledalaca?
ma u danasnjem fudbalu postoje sve sanse ali onaj rece da ce igrati prva postava hapoela tako da tesko
vuce srce na pravu stranu, samo te stid priznat :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2010, 21:52

Seyo_TM je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:
vuce srce na pravu stranu, samo te stid priznat :mrgreen:
:lol: :lol:

Možda je pod ovo Manijaci mislio na ljude - šanere - a ne na navijačku skupinu. Ako sam u krivu na dobrom je putu da bude PLAVI :mrgreen:

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 19 jul 2010, 22:02

Ja cu na kladionici igrati cistog keca,jer mislim da ce hapoel prepustiti nama pobjedu radi kladionice

samir-tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir-tm87 » 19 jul 2010, 22:06

Imali sutra trening zelje kada i ukoliko sati,jeli na kosevu ili na grbavici :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Lokomotifa, Majestic-12 [Bot], Orvel, Paromlinac, Vanja8 i 40 gostiju.