FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 24 jun 2019, 16:29

Treba 'sovat ljudima. Al mrtve, to hina pogadja. Pa se nonda krit po fejZbuku, pa jel.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 24 jun 2019, 16:30

Dobri i pametni ljudi su oko Husrefa. Nek’ se ovo ovako zavrsili sa potpisom novog ugovora. Realno, ovi ostali sto su se vrtili dok je trajala fama oko novog ugovora su bili zestoki macci u vreci a kostali bi zestoko.
Jeleskovic, Saric su monstrumi kada je u pitanja fizicka sprema i mislim da tu nece biti nikakvih problema tokom sezone. Husref ce morati jedino motivacijom i taktickim finesama da ekipu drzi na visokom nivou.

Bonusi su danas isplaceni igracima i vise im se nista ne duguje. Sa nekima he dogovoreno da ne ide vise kvartalno nego od mjeseca do mjeseca i to ce se revidirati ugovorom.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 24 jun 2019, 16:34

Želiš biti dio velike fudbalske historije na Koševu?

24.06.2019 u 15:49h

U prvom pretkolu Lige prvaka, FK Sarajevo na Koševu ugostit će Škotskog velikana, Celtic.

FK Sarajevo poziva sve srednjoškolce, studente/ice i ostale zainteresovane, da pomognu voljenom klubu u realizaciji svih bordo želja.

Kako bismo grad obojili u bordo boje, ispisali još jednu historiju na stadionu “Asim Ferhatović Hase” i slavili fudbal, potrebna nam je tvoja pomoć i tvoje ime ispisano bordo slovima.

Svim našim dobrovoljcima 9.7.2019. godine obezbijediti ćemo majicu i propusnicu za gledanje utakmice, FK Sarajevo - Celtic FC.

Postani volonter, jer te voljeni klub treba!

Prijave su otvorene do 29.6.2019.

Ispuni formular za više informacija:

FORMULAR

Svi putevi vode na Koševo!

Čekamo te!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jun 2019, 16:35

duplakruna46 je napisao/la:Dobri i pametni ljudi su oko Husrefa. Nek’ se ovo ovako zavrsili sa potpisom novog ugovora. Realno, ovi ostali sto su se vrtili dok je trajala fama oko novog ugovora su bili zestoki macci u vreci a kostali bi zestoko.
Jeleskovic, Saric su monstrumi kada je u pitanja fizicka sprema i mislim da tu nece biti nikakvih problema tokom sezone. Husref ce morati jedino motivacijom i taktickim finesama da ekipu drzi na visokom nivou.

Bonusi su danas isplaceni igracima i vise im se nista ne duguje. Sa nekima he dogovoreno da ne ide vise kvartalno nego od mjeseca do mjeseca i to ce se revidirati ugovorom.
Ali ne zaboravi da nije sve do njih dvojice. Svi znamo ko je Jelešković i kakve uspjehe ima iza sebe, ali ako se igrači ne pridržavaju pravila, džaba da ti dođe Raymond Verheijen. Džaba kad ga spremi kako treba, a dođe Dušan ili neki deseti i ne pazi na ishranu i ne čuva se. Hvala bogu naš mentalitet je savršen. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 24 jun 2019, 16:43

Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 24 jun 2019, 16:45

AlfredNobel je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la:Dobri i pametni ljudi su oko Husrefa. Nek’ se ovo ovako zavrsili sa potpisom novog ugovora. Realno, ovi ostali sto su se vrtili dok je trajala fama oko novog ugovora su bili zestoki macci u vreci a kostali bi zestoko.

Ali ne zaboravi da nije sve do njih dvojice. Svi znamo ko je Jelešković i kakve uspjehe ima iza sebe, ali ako se igrači ne pridržavaju pravila, džaba da ti dođe Raymond Verheijen. Džaba kad ga spremi kako treba, a dođe Dušan ili neki deseti i ne pazi na ishranu i ne čuva se. Hvala bogu naš mentalitet je savršen. :lol:
I to je do Husrefa. Samo nek se drzi parole:”Profesionalac si, znas koje su ti obaveze”!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2019, 16:46

Hajmo ba' volontirat,mozda se i kafa sa Sabrom uspije popit.Idem popunit formular :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jun 2019, 16:49

Sta mislite o ovoj momcini, moze igrati desetku, centarfora i oba krila:
https://sportsport.ba/fudbal/nekada-vel ... ene/323742

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 24 jun 2019, 16:57

zagorski je napisao/la:Sta mislite o ovoj momcini, moze igrati desetku, centarfora i oba krila:
Mislim da se on najbolje snalazi u kafani i ulicnoj tuci :D
Covjek moze vjerovatno da se amaterski bavi fudbalom al sa onakvim glavom profesionalac ne moze biti. Valjda je Sarajevo prevazislo ovakve likkve.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 24 jun 2019, 16:59

kraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati
Bugarin? :bale:
ZZ

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 24 jun 2019, 17:00

duplakruna46 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:

I to je do Husrefa. Samo nek se drzi parole:”Profesionalac si, znas koje su ti obaveze”!
I onda dodje Jahic i kaze puste ba momke neka uzivaju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jun 2019, 17:01

moj uzor-S.G je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati
Bugarin? :bale:
Austro-Bugar :D

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 24 jun 2019, 17:04

Brat Revolt iz revolta :) hahaha bravo pasa
Ne moram ni pisat stare mi kad ti pises, bukvalno 90% misljenja djelimo.
Seltike seltike seltikee
Hajde Hadzoooo dovodi...

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 24 jun 2019, 17:06

Drago mi je bas da se joker vratio valjalo bi da se blentavi high vrati pa i pitarbordo i procitam neki dan nesto od unxb tako nesto bi nick rega momak vazda. Tad je forum bio bas vrh, samo neeee evander hahahahaha imamo 100 evandera

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 24 jun 2019, 17:10

Thomas Ujfaluši?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 jun 2019, 17:18

Insajderska :) da hoce samo stoper tupav doc , ima jos mjesta za zacepit al to je bas klimavo . Sve kontam steta za Milosa , bas je bio u formi i oro bi on, Gavric kako sam ja cuo izgleda kao tip sa zadnjim pasom i ima sjajan sut. Ja sam najvise od akademaca impresioniran Salcinom , jest da ga nisam puno gledao 4 5 tekmi al izgleda zrelo na terenu , ima onu mirnocu , ne komplikuje , a zna prodat zausku , vidio sam ih par na koljenima kad im mjesto pasa pravac promjeni .
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 24 jun 2019, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 24 jun 2019, 17:20

kosevskobrdo je napisao/la:Jedini animozitet prema Husrefu stvarate vi koji od njega pokušavate napraviti božanstvo i nešto nedodirljivo. Kao amar osim kod komšija recimo, a vidimo kako se oni provode...
Niko ovdje ne mrzi Husrefa niti mu želi zlo, zato mu i nisu potrebni dežurni dupelisci po forumima i slobodno možete ohladiti !
Jel moguce da te toliko boli kad neko brani najtrofejnijeg trenera ?
Ne smeta ti pljuvanje ovih nezadovoljnih pacenika, to ti ne pravi ti animozitet ?

Mrznju i "objektivno" pljuvanje ovdje mozes vidjet svaki dan, al posto ti to vise godi ne primjecujes.
Vrati se na pocetak utakmice protiv partizana pa citaj, to je najsvjezije.

Slucajno je slozio tim, slucajno ubacio omladince, slucajno osvojio ( jer za Boga, ne postoji trener koji nebi osvojio duplu sa ovakvim timom).. Sve je slucajno i na srecu il ako nije to onda je tudja zasluga.

Uglavnom kad je nesto dobro cestita se Hadzicu, Sabri, upravi, igracima, amidzi, daidzi, navijacima. Kad je nesto lose jedan nas covjek vuce na dno, nema veze sta je upitanju, on je najgori.

Ako mislis ti ili neko drugi da cu sutit i gledat sve to bez rijeci varate se.
Ja ga ne poredim sa onim glavonjom jer su za mene to dva totalno razlicita covjeka, to vi radite... Ja ne pravim ta silna poredjenja sa raznim klubovima, ne interesuje me sta se negdje tamo desava, JA PODRZAVAM USPJEHE FK Sarajeva ma sta god ti misilio il kako god me zvao.

Vi ste namazani, hrabro se isprepadate tudjim situacijama, predvidite sve najgore dodate par finih i citav zivot mozete govorit "govorio sam ja".

Pogresno je sto vam na svakoj cestitki za duplu nismo ljepili vase pljuvanje iz proslosti, par komada po cestitki. Je*eni licemjeri.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 24 jun 2019, 17:35

ndbosna je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Sta mislite o ovoj momcini, moze igrati desetku, centarfora i oba krila:
Mislim da se on najbolje snalazi u kafani i ulicnoj tuci :D
Covjek moze vjerovatno da se amaterski bavi fudbalom al sa onakvim glavom profesionalac ne moze biti. Valjda je Sarajevo prevazislo ovakve likkve.
Kockoglavi imaju svoje klubove :facepalm:

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 24 jun 2019, 17:39

Jarane.....jel ti imaš 13 godina ili šta već?! :kafa:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 24 jun 2019, 17:40

Bio je dobar dok je igro u nasoj ligi, ne znam jel napredovo od kako je u ceskoj, plus ljevak je tako da mozda moze pokriti i lijevog beka za nedaj Boze :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”