FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Jeleskovic, Saric su monstrumi kada je u pitanja fizicka sprema i mislim da tu nece biti nikakvih problema tokom sezone. Husref ce morati jedino motivacijom i taktickim finesama da ekipu drzi na visokom nivou.
Bonusi su danas isplaceni igracima i vise im se nista ne duguje. Sa nekima he dogovoreno da ne ide vise kvartalno nego od mjeseca do mjeseca i to ce se revidirati ugovorom.
24.06.2019 u 15:49h
U prvom pretkolu Lige prvaka, FK Sarajevo na Koševu ugostit će Škotskog velikana, Celtic.
FK Sarajevo poziva sve srednjoškolce, studente/ice i ostale zainteresovane, da pomognu voljenom klubu u realizaciji svih bordo želja.
Kako bismo grad obojili u bordo boje, ispisali još jednu historiju na stadionu “Asim Ferhatović Hase” i slavili fudbal, potrebna nam je tvoja pomoć i tvoje ime ispisano bordo slovima.
Svim našim dobrovoljcima 9.7.2019. godine obezbijediti ćemo majicu i propusnicu za gledanje utakmice, FK Sarajevo - Celtic FC.
Postani volonter, jer te voljeni klub treba!
Prijave su otvorene do 29.6.2019.
Ispuni formular za više informacija:
FORMULAR
Svi putevi vode na Koševo!
Čekamo te!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ali ne zaboravi da nije sve do njih dvojice. Svi znamo ko je Jelešković i kakve uspjehe ima iza sebe, ali ako se igrači ne pridržavaju pravila, džaba da ti dođe Raymond Verheijen. Džaba kad ga spremi kako treba, a dođe Dušan ili neki deseti i ne pazi na ishranu i ne čuva se. Hvala bogu naš mentalitet je savršen.duplakruna46 je napisao/la:Dobri i pametni ljudi su oko Husrefa. Nek’ se ovo ovako zavrsili sa potpisom novog ugovora. Realno, ovi ostali sto su se vrtili dok je trajala fama oko novog ugovora su bili zestoki macci u vreci a kostali bi zestoko.
Jeleskovic, Saric su monstrumi kada je u pitanja fizicka sprema i mislim da tu nece biti nikakvih problema tokom sezone. Husref ce morati jedino motivacijom i taktickim finesama da ekipu drzi na visokom nivou.
Bonusi su danas isplaceni igracima i vise im se nista ne duguje. Sa nekima he dogovoreno da ne ide vise kvartalno nego od mjeseca do mjeseca i to ce se revidirati ugovorom.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I to je do Husrefa. Samo nek se drzi parole:”Profesionalac si, znas koje su ti obaveze”!AlfredNobel je napisao/la:Ali ne zaboravi da nije sve do njih dvojice. Svi znamo ko je Jelešković i kakve uspjehe ima iza sebe, ali ako se igrači ne pridržavaju pravila, džaba da ti dođe Raymond Verheijen. Džaba kad ga spremi kako treba, a dođe Dušan ili neki deseti i ne pazi na ishranu i ne čuva se. Hvala bogu naš mentalitet je savršen.duplakruna46 je napisao/la:Dobri i pametni ljudi su oko Husrefa. Nek’ se ovo ovako zavrsili sa potpisom novog ugovora. Realno, ovi ostali sto su se vrtili dok je trajala fama oko novog ugovora su bili zestoki macci u vreci a kostali bi zestoko.

https://sportsport.ba/fudbal/nekada-vel ... ene/323742
Mislim da se on najbolje snalazi u kafani i ulicnoj tucizagorski je napisao/la:Sta mislite o ovoj momcini, moze igrati desetku, centarfora i oba krila:

Covjek moze vjerovatno da se amaterski bavi fudbalom al sa onakvim glavom profesionalac ne moze biti. Valjda je Sarajevo prevazislo ovakve likkve.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bugarin?kraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati

I onda dodje Jahic i kaze puste ba momke neka uzivaju.duplakruna46 je napisao/la:I to je do Husrefa. Samo nek se drzi parole:”Profesionalac si, znas koje su ti obaveze”!AlfredNobel je napisao/la:Ali ne zaboravi da nije sve do njih dvojice. Svi znamo ko je Jelešković i kakve uspjehe ima iza sebe, ali ako se igrači ne pridržavaju pravila, džaba da ti dođe Raymond Verheijen. Džaba kad ga spremi kako treba, a dođe Dušan ili neki deseti i ne pazi na ishranu i ne čuva se. Hvala bogu naš mentalitet je savršen.duplakruna46 je napisao/la:Dobri i pametni ljudi su oko Husrefa. Nek’ se ovo ovako zavrsili sa potpisom novog ugovora. Realno, ovi ostali sto su se vrtili dok je trajala fama oko novog ugovora su bili zestoki macci u vreci a kostali bi zestoko.
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Austro-Bugarmoj uzor-S.G je napisao/la:Bugarin?kraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati

-
- Kontakt:

Ne moram ni pisat stare mi kad ti pises, bukvalno 90% misljenja djelimo.
Seltike seltike seltikee
Hajde Hadzoooo dovodi...
-
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Thomas Ujfaluši?kraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati
Insajderskakraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati

Jel moguce da te toliko boli kad neko brani najtrofejnijeg trenera ?kosevskobrdo je napisao/la:Jedini animozitet prema Husrefu stvarate vi koji od njega pokušavate napraviti božanstvo i nešto nedodirljivo. Kao amar osim kod komšija recimo, a vidimo kako se oni provode...
Niko ovdje ne mrzi Husrefa niti mu želi zlo, zato mu i nisu potrebni dežurni dupelisci po forumima i slobodno možete ohladiti !
Ne smeta ti pljuvanje ovih nezadovoljnih pacenika, to ti ne pravi ti animozitet ?
Mrznju i "objektivno" pljuvanje ovdje mozes vidjet svaki dan, al posto ti to vise godi ne primjecujes.
Vrati se na pocetak utakmice protiv partizana pa citaj, to je najsvjezije.
Slucajno je slozio tim, slucajno ubacio omladince, slucajno osvojio ( jer za Boga, ne postoji trener koji nebi osvojio duplu sa ovakvim timom).. Sve je slucajno i na srecu il ako nije to onda je tudja zasluga.
Uglavnom kad je nesto dobro cestita se Hadzicu, Sabri, upravi, igracima, amidzi, daidzi, navijacima. Kad je nesto lose jedan nas covjek vuce na dno, nema veze sta je upitanju, on je najgori.
Ako mislis ti ili neko drugi da cu sutit i gledat sve to bez rijeci varate se.
Ja ga ne poredim sa onim glavonjom jer su za mene to dva totalno razlicita covjeka, to vi radite... Ja ne pravim ta silna poredjenja sa raznim klubovima, ne interesuje me sta se negdje tamo desava, JA PODRZAVAM USPJEHE FK Sarajeva ma sta god ti misilio il kako god me zvao.
Vi ste namazani, hrabro se isprepadate tudjim situacijama, predvidite sve najgore dodate par finih i citav zivot mozete govorit "govorio sam ja".
Pogresno je sto vam na svakoj cestitki za duplu nismo ljepili vase pljuvanje iz proslosti, par komada po cestitki. Je*eni licemjeri.
Kockoglavi imaju svoje klubovendbosna je napisao/la:Mislim da se on najbolje snalazi u kafani i ulicnoj tucizagorski je napisao/la:Sta mislite o ovoj momcini, moze igrati desetku, centarfora i oba krila:
https://sportsport.ba/fudbal/nekada-vel ... ene/323742![]()
Covjek moze vjerovatno da se amaterski bavi fudbalom al sa onakvim glavom profesionalac ne moze biti. Valjda je Sarajevo prevazislo ovakve likkve.

Jarane.....jel ti imaš 13 godina ili šta već?!zagorski je napisao/la:Sta mislite o ovoj momcini, moze igrati desetku, centarfora i oba krila:

Bio je dobar dok je igro u nasoj ligi, ne znam jel napredovo od kako je u ceskoj, plus ljevak je tako da mozda moze pokriti i lijevog beka za nedaj Bozekraljlavova je napisao/la:Novi stoper bi trebao biti igrac koji je imao zadnji aganzman u ceskoj ligi ubrzoce se sve znati

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Alipasino, bhfanatic14, BHFreak, boki86, bosnas_, brig, brojjedan, casual033, Cuspajz, dime, Direktorcic, Ferrante071, Ferroviere1987, Gomis99, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, iliyaa8, J1897, keli, Kockoglavi, Konzerva, kosevodom, kupus army, laznokrilo, ledesma, Lokomotifa, macahz, mosarajvosa83, MSOZ101, muhamedhulk, n0dix, Napapijri, nebeskasila, nedimmmm1337, Oerde, pitara, rimljanin90, roccosiffredi, sekac, SilaMoc1946, StevieG8, strahmeipomisliti, tenpenny, ubipara, umrobihzbogtebe1946, Venom, zagorski, ZmajOdBosne33 i 544 gosta.