FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 24 jun 2019, 13:10

Husrefizam je nova religija. Husref uzviseni a.s. tako i treba da bude. Uvjek Husref nikad/jesic/jarni/xy trener/kodro, nikad plavo uvjek bordo!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jun 2019, 13:12

Počeli su kao malo slike staljati, bolje je dosta nego juče, samo treba kritikovat :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 jun 2019, 13:13

miky_hz je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Jel Jeleskovic i dalje sa ekipom? Zna li neko?
Jeste.

slika Izdominirali trening :kafa:
Eh prava stvar je ostanak Jeleskovica. Za spremu onda ne brinem, barem u nasoj ligi, a Bgm ni protiv Atalante se nismo obrukali prvu tekmu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 24 jun 2019, 13:13

Ni danas nikakvih pojačajnja... :eh:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 24 jun 2019, 13:16

Hole otkrovljenje sezone :D
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 jun 2019, 13:16

slikawhere can i get e85
joj Stihomira :lol: :lol:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jun 2019, 13:20

benko21 je napisao/la:slikawhere can i get e85
joj Stihomira :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Joj ekipe :ljepota: :ljepota:
Juče Hole u prvoj, mogo bi on i ostat, a odlaskom Halila, mislim da i ima mjesta
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 jun 2019, 13:23

To onaj sto je ismijavao trenera na drustvenim mrezama
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jun 2019, 13:27

Kamuflazn je napisao/la:Husrefizam je nova religija. Husref uzviseni a.s. tako i treba da bude. Uvjek Husref nikad/jesic/jarni/xy trener/kodro, nikad plavo uvjek bordo!
Najveci luzer u historiji, vlasnik svih negativnih rekorda kluba.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 jun 2019, 13:28

I dok se prepiremo oko Husrefa, marketinga, slika i sl., pojacanja niti na vidiku. Bojim se da je Evropa vec pustena niz vodu, racunajuci i 3.pretkolo EL.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 jun 2019, 13:29

joker90 je napisao/la:Nazove ljude gutačima sperme i napiše da ih samo treba time hraniti, a onda traži ban za druge! :bow: Nivo inteligencije! :bow:
Ti si managEr. :kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jun 2019, 13:31

Denchi je napisao/la: nije samo promašio sve, nego se vukao i šetkao po terenu nezainteresovan toliko da su ljudi sa sjetom govorili o Vušljaninu(koji se bar trudio u svojih 60 minuta standardnih) pokazao je srednji prst tom nekom ko je dobacivao, naravno taj neko je bio na tribini....tako da se može protumačit i da je tribini....nevezano za to iza sebe ima fenomenalnu sezonu i kad ga nijedna lopta nije išla trčao je i trudio se, ovako još nikad nije se borio za ekipu i trudio, ja ga prvi nisam nešto simpatisao, ali ne mogu griješit dušu, ove sezone totalno drugi igrač.....jedino ću reći da ne bi trebao na krilo nego iza špica i nek nastavi ovako sa zalaganjem i da ide na gol, tu je najbolji...
Al ni iza špica nije naš najbolji igrač, to ja govorim. Trenutno na svakoj poziciji imamo boljeg igrača od njega. Imamo boljeg napadača, boljeg prednjeg veznog, bolje lijevo krilo, boljeg centralnog veznog. Zašto mora bit standardan? Nek ulazi s klupe, kako @SJB reče, Totti je Totti pa je izgubio mjesto u prvoj postavi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jun 2019, 13:38

Škoro brate sta si ti toliko pozurio sa tim fakultetom uopste? Neka te, polako, nece njemacka pobjeci :-)
Nemoj romu uzimati kao primjer ni za sta pozitivno molim te, nacin na koji se oni odnose prema legendama, bivsim a bogami i trenutnim igracima je takav da bi trebali oni na nas da se ugledaju koliko su zastranili...
You are someone else I am still right here

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jun 2019, 13:40

belosevic28 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nazove ljude gutačima sperme i napiše da ih samo treba time hraniti, a onda traži ban za druge! :bow: Nivo inteligencije! :bow:
Ti si managEr. :kafa:
Ne priznajem post, osim ako mi ne o'suješ šta ko ovaj husrefov isprdak gore! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jun 2019, 13:41

skoroalen je napisao/la:
Denchi je napisao/la: nije samo promašio sve, nego se vukao i šetkao po terenu nezainteresovan toliko da su ljudi sa sjetom govorili o Vušljaninu(koji se bar trudio u svojih 60 minuta standardnih) pokazao je srednji prst tom nekom ko je dobacivao, naravno taj neko je bio na tribini....tako da se može protumačit i da je tribini....nevezano za to iza sebe ima fenomenalnu sezonu i kad ga nijedna lopta nije išla trčao je i trudio se, ovako još nikad nije se borio za ekipu i trudio, ja ga prvi nisam nešto simpatisao, ali ne mogu griješit dušu, ove sezone totalno drugi igrač.....jedino ću reći da ne bi trebao na krilo nego iza špica i nek nastavi ovako sa zalaganjem i da ide na gol, tu je najbolji...
Al ni iza špica nije naš najbolji igrač, to ja govorim. Trenutno na svakoj poziciji imamo boljeg igrača od njega. Imamo boljeg napadača, boljeg prednjeg veznog, bolje lijevo krilo, boljeg centralnog veznog. Zašto mora bit standardan? Nek ulazi s klupe, kako @SJB reče, Totti je Totti pa je izgubio mjesto u prvoj postavi.
dobro sad je to diskutabilno, ako kažeš da je polušpic onda je najbolji jer drugog nemaš
on playmaker nije, a ni napadač čisti nije, a krilo je moglo proć dok je imao brzine, meni ni Rahman apsolutno nije za pozicije desetke, Gavrić je dosta bliži tome, a Salčin je upravo klasična 10tka, play....no dobro ako moram birati između njega i Rahmana onda naravno prije Rahmana, ali ako smo tanani u vezi, onda on može biti taj "prednji" tj. ofanzivni vezni a Rahmana povući liniju nazad gdje je ipak najbolje igre pružio na jesen...

ali bojim se da Hus rezonuje samo "ja mu vjerujem" i ne dalje....tako da ovo je samo nama neka dilema :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 jun 2019, 13:42

Napapijri je napisao/la:I dok se prepiremo oko Husrefa, marketinga, slika i sl., pojacanja niti na vidiku. Bojim se da je Evropa vec pustena niz vodu, racunajuci i 3.pretkolo EL.
Evropa je propustena zimus ili najkasnije odmah po zavrsetku prosle sezone. Ne ulazi se u grupne faze evropskih takmičenja, sa promjenjenim rosterom koji je na okupu zajedno 2 sedmice.
Samo da se ne obrukamo i to je nas uspjeh nazalost.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jun 2019, 13:48

fera je napisao/la:Škoro brate sta si ti toliko pozurio sa tim fakultetom uopste? Neka te, polako, nece njemacka pobjeci :-)
Nemoj romu uzimati kao primjer ni za sta pozitivno molim te, nacin na koji se oni odnose prema legendama, bivsim a bogami i trenutnim igracima je takav da bi trebali oni na nas da se ugledaju koliko su zastranili...
Neka, bolje se na vrijeme kutarisat. Do godine aBd škoro pljuje Niku Kovača i proziva Lewandowskog. :lol:
Ma dobro, Totti mi je nekako najsvježiji primjer, al svugdje priča o legendi pada u vodu kad dođu bolji igrači.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 jun 2019, 13:48

ElCartel11 je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:I dok se prepiremo oko Husrefa, marketinga, slika i sl., pojacanja niti na vidiku. Bojim se da je Evropa vec pustena niz vodu, racunajuci i 3.pretkolo EL.
Evropa je propustena zimus ili najkasnije odmah po zavrsetku prosle sezone. Ne ulazi se u grupne faze evropskih takmičenja, sa promjenjenim rosterom koji je na okupu zajedno 2 sedmice.
Samo da se ne obrukamo i to je nas uspjeh nazalost.
To se podrazumijeva i slazem se. Moj post je, nazalost, poistovjecen s drugim dijelog tvog posta, a to je da je brukanje u ovim danima postala realnost. Vise bi me zabolila 3 komada od neke ekipe koja treba da je nama ravna nego 5 od Celtica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2019, 13:54

bordobijeli je napisao/la:Sto vi vise pljujete Husrefa mi cemo ga vise dizati, malo vise na utakmicama tamo smo brojniji a vi ste ovdje na forumu glasniji.
Ti ne razumiješ kako ti činiš sve da ljudi počnu mrziti ili možda neki blaži oblik. Ti i slični tebi dovodite do toga brutalnim neistinama koje pišete, zašto ne bi mogli o činjenicama raspravljati?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jun 2019, 14:04

Kako? Znaš li koliko još ima do 3. pretkola EL?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pantelija i 18 gostiju.