FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 24 jun 2019, 12:32

dundee je napisao/la:
fera je napisao/la:
extazy je napisao/la::sick: :sick: sta se desi sa ovom forum temom, nista pametno procitat, na prse jedne ruke nabrojat normalnu raju
izgubili smo i škoru definitivno izgleda da ga je ova promjena vremena dotukla :mrgreen:
mislim da lik ima ispite citavu sedmicu, zavrsne
Spremam metalne konstrukcije, razumi me brate. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jun 2019, 12:35

SarajevoJeBordo je napisao/la: Imao je incident sa zapadom na početku sezone 15/16, kada je promašio Boga oca na jednoj utakmici i prilikom izlaska iz igre se s nekim s tribine zakačio verbalno, nije bilo gestikulacija. Protiv Širokog je promašio hejbet zicera kad je Miloš zabio onu golčinu lobom, a mislim da je to bilo na tekmi protiv Zrinjskog kad smo izgubili 0:1, kad su nam zabili gol na Koševu nakon 12 godina.
Okej, verbalno. Verbalno se i Radovac zakačio pa mu uzeše Ismirov trofej.
Jbg, trebalo bi imat isti kriterij prema svakom. Barem kapiten ne bi trebao bit. Mersudin po meni zaslužuje traku više nego Velkoski, al et.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2019, 12:36

"Steta" sto ovi Albanci 5 primise,mozda da je bilo nesto bare-bare mozda bi i prikazali neki detalje sa utakmice.Trebaju ovi nasi ugovorati utakmice sa nekim ko nosi neku opremu za snimanje na pripreme,kad vec oni sem mobitela nista nisu ponjeli,da bar od drugih nesto vidimo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 24 jun 2019, 12:39

miky_hz je napisao/la:"Steta" sto ovi Albanci 5 primise,mozda da je bilo nesto bare-bare mozda bi i prikazali neki detalje sa utakmice.Trebaju ovi nasi ugovorati utakmice sa nekim ko nosi neku opremu za snimanje na pripreme,kad vec oni sem mobitela nista nisu ponjeli,da bar od drugih nesto vidimo.
Nakon Slovacka će kod njih biti izvještaj (uvijek tako rade na svom yt kanalu) :)

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 24 jun 2019, 12:40

Da bacim i ja neku al nisam za i nisam protiv

Da nije Hus kome iz PRa sta opsovao pa nema slika :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 jun 2019, 12:41

miky_hz je napisao/la:Hajd inajderi dogovorite se jel Crepulja otisao zbog toga sto ga klub nije htio ostaviti(kao Lazica sto je po tom produzio taj +1),il sto on nije htio ostati.Nemogu ja na istoj stranici pofatati dvije razlicite verzije. Eto na kraju saznajemo da i zbog trenera nije ostao,tri verzije je vec previse i za Pitare i ove nase pitarske(lovacke)price :mrgreen:
Klub nije htio da iskoristi opciju i to je to.
Kakvi pregovori, kakvi bakrači.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 24 jun 2019, 12:45

MortemHz je napisao/la:Hoćete temu Husref Musemić? Pričajte vi o njemu jer je usko vezan za klub ali ne znam da li je potrebno u ovolikoj mjeri, rekao sam već standardnim da ne prave lična prepucavanja oko ovoga.

Sto ne pucas banove za ove morbidne likove sto ima 3-4 nicka na forumu i sami sebi repliciraju? No lajferi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 jun 2019, 12:46

Poslije Saidizma, na forumu na pomolu sekta Husrefizam ? :hmmmmm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 jun 2019, 12:49

Testo je napisao/la:Poslije Saidizma, na forumu na pomolu sekta Husrefizam ? :hmmmmm:
Drug @High će akademik postat na ovoj temi. :rol:

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 jun 2019, 12:51

skoroalen je napisao/la:
Testo je napisao/la:Poslije Saidizma, na forumu na pomolu sekta Husrefizam ? :hmmmmm:
Drug @High će akademik postat na ovoj temi. :rol:
Husko će se ispišati po hejterima :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jun 2019, 12:52

Jest ovim pametnjakovicima i menagerima usao Hus pod kozu svaki dan nadju razlog za kritiku.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 jun 2019, 12:54

bordobijeli je napisao/la:Jest ovim pametnjakovicima i menagerima usao Hus pod kozu svaki dan nadju razlog za kritiku.
:opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 jun 2019, 12:57

SarajevoJeBordo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
fera je napisao/la: izgubili smo i škoru definitivno izgleda da ga je ova promjena vremena dotukla :mrgreen:
Ma ja sam brate namjerno počeo trollat temu, jer se ovi branioci upale k'o kutnjaci. :lol: Pa juče lik piše, ovaj sin Husrefov "ovdje niko ne navija za klub". Ironija, jer on prvi navija za trenera a ne za klub. :rol:
Al šalu na stranu, meni toliko yebe živce što nam je Krste nezamjenjiv samo zbog kapitenske. To sam pisao i prošle sezone. Mi smo lani gubili dvije odlične pozicije zbog Velkoskog. Gubiš desno krilo jer ti na njemu igra Tatar koji se gubi desno, gubiš lijevo krilo jer tu igra Velkoski koji je spor, inertan i u 90% utakmica žešći boliqrac. Utakmice u kojim je lijevo igrao Tatar a desno Šišić/Kapić, mi smo bili duplo bolji. Uporedi finale kupa protiv Lištice 3:0, i ligašku protiv Lištice 0:0. U finalu kupa Krste nije igrao a u ligaškoj je bio na lijevom krilu. Razlika - 3 gola za nas, plus nenadyebiva igra u finalu kupa.
Dalje, lik izvodi sve prekide i penale. Penala je promašio 70% ove sezone, a i ove skraćene kornere (koje neko spomenu) je izvodio on. Za mene je igrač poteza, koji može promijenit tok utakmice, al kad uđe u 70. minuti.
I još nešta, ako me sjećanje dobro služi, on je imao identičan incident s istokom kao Pavlović? Svi koji su se ikad zakačili s tribinama su otjerani, on je nagrađen kapitenskom. Ne sporim ja da on voli klub i grad, pratim ga na instagramu i vidim postove, al za kapitena nije zbog tog jednog incidenta.
Imao je incident sa zapadom na početku sezone 15/16, kada je promašio Boga oca na jednoj utakmici i prilikom izlaska iz igre se s nekim s tribine zakačio verbalno, nije bilo gestikulacija. Protiv Širokog je promašio hejbet zicera kad je Miloš zabio onu golčinu lobom, a mislim da je to bilo na tekmi protiv Zrinjskog kad smo izgubili 0:1, kad su nam zabili gol na Koševu nakon 12 godina.
nije samo promašio sve, nego se vukao i šetkao po terenu nezainteresovan toliko da su ljudi sa sjetom govorili o Vušljaninu(koji se bar trudio u svojih 60 minuta standardnih) pokazao je srednji prst tom nekom ko je dobacivao, naravno taj neko je bio na tribini....tako da se može protumačit i da je tribini....nevezano za to iza sebe ima fenomenalnu sezonu i kad ga nijedna lopta nije išla trčao je i trudio se, ovako još nikad nije se borio za ekipu i trudio, ja ga prvi nisam nešto simpatisao, ali ne mogu griješit dušu, ove sezone totalno drugi igrač.....jedino ću reći da ne bi trebao na krilo nego iza špica i nek nastavi ovako sa zalaganjem i da ide na gol, tu je najbolji...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 jun 2019, 12:58

Izneses cinjenice gdje trazis ili ti bi VOLIO da Husref malo promjeni svoj pogled na fudbal i 21 vijek u kojem se igra, oni to obrnu da smo protiv Husrefa i sami prave taj odnos ZA I PROTIV Husrefa kao kone za Amara.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jun 2019, 13:00

Nazove ljude gutačima sperme i napiše da ih samo treba time hraniti, a onda traži ban za druge! :bow: Nivo inteligencije! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 jun 2019, 13:02

Dajte neki jeb.ački havatar, da turim

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 24 jun 2019, 13:03

Oj opraste više.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 jun 2019, 13:04

Jel Jeleskovic i dalje sa ekipom? Zna li neko?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 jun 2019, 13:07

slika
Pobjednička ekipa sa današnjeg treninga
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2019, 13:09

ledesma je napisao/la:Jel Jeleskovic i dalje sa ekipom? Zna li neko?
Jeste.

slika Izdominirali trening :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, napoleon72, Noke995, Zagor i 46 gostiju.