SarajevoJeBordo je napisao/la:skoroalen je napisao/la:fera je napisao/la:
izgubili smo i škoru definitivno izgleda da ga je ova promjena vremena dotukla

Ma ja sam brate namjerno počeo trollat temu, jer se ovi branioci upale k'o kutnjaci.

Pa juče lik piše, ovaj sin Husrefov "ovdje niko ne navija za klub". Ironija, jer on prvi navija za trenera a ne za klub.

Al šalu na stranu, meni toliko yebe živce što nam je Krste nezamjenjiv samo zbog kapitenske. To sam pisao i prošle sezone. Mi smo lani gubili dvije odlične pozicije zbog Velkoskog. Gubiš desno krilo jer ti na njemu igra Tatar koji se gubi desno, gubiš lijevo krilo jer tu igra Velkoski koji je spor, inertan i u 90% utakmica žešći boliqrac. Utakmice u kojim je lijevo igrao Tatar a desno Šišić/Kapić, mi smo bili duplo bolji. Uporedi finale kupa protiv Lištice 3:0, i ligašku protiv Lištice 0:0. U finalu kupa Krste nije igrao a u ligaškoj je bio na lijevom krilu. Razlika - 3 gola za nas, plus nenadyebiva igra u finalu kupa.
Dalje, lik izvodi sve prekide i penale. Penala je promašio 70% ove sezone, a i ove skraćene kornere (koje neko spomenu) je izvodio on. Za mene je igrač poteza, koji može promijenit tok utakmice, al kad uđe u 70. minuti.
I još nešta, ako me sjećanje dobro služi, on je imao identičan incident s istokom kao Pavlović? Svi koji su se ikad zakačili s tribinama su otjerani, on je nagrađen kapitenskom. Ne sporim ja da on voli klub i grad, pratim ga na instagramu i vidim postove, al za kapitena nije zbog tog jednog incidenta.
Imao je incident sa zapadom na početku sezone 15/16, kada je promašio Boga oca na jednoj utakmici i prilikom izlaska iz igre se s nekim s tribine zakačio verbalno, nije bilo gestikulacija. Protiv Širokog je promašio hejbet zicera kad je Miloš zabio onu golčinu lobom, a mislim da je to bilo na tekmi protiv Zrinjskog kad smo izgubili 0:1, kad su nam zabili gol na Koševu nakon 12 godina.
nije samo promašio sve, nego se vukao i šetkao po terenu nezainteresovan toliko da su ljudi sa sjetom govorili o Vušljaninu(koji se bar trudio u svojih 60 minuta standardnih) pokazao je srednji prst tom nekom ko je dobacivao, naravno taj neko je bio na tribini....tako da se može protumačit i da je tribini....nevezano za to iza sebe ima fenomenalnu sezonu i kad ga nijedna lopta nije išla trčao je i trudio se, ovako još nikad nije se borio za ekipu i trudio, ja ga prvi nisam nešto simpatisao, ali ne mogu griješit dušu, ove sezone totalno drugi igrač.....jedino ću reći da ne bi trebao na krilo nego iza špica i nek nastavi ovako sa zalaganjem i da ide na gol, tu je najbolji...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače