FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma rowa je bolji od lazara puno...ako nista rowa je brz i moze pretrcat il proc igraca a lazar ne moze nistaa..spor,trom nikakaw!
ne mogu da vjerujem da se jos uvijek daka spominje kao dobar napadac...pardon roWa...
vama biciklo ko napravi je erste klasa igrac...
"lijepo" je vidjeti da se "onaj sjever" preselio na jug...krajnje degutantno...
Pljuvanje po svojim sampionima...nemam rijeci!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ja nisam reko da je dobar i da je najbolji...al je bolji od lazara...kao sto sam reko makar je brzi i zna proc...sta lazar zna sta?!?!?!?!Seyo_TM je napisao/la:ne mogu da vjerujem da se jos uvijek daka spominje kao dobar napadac...pardon roWa...
Ljudi sta je sa utakmicom protiv jel' ono bi Partizana ?
Od kako je poceo igrati Rovcanin za mene je bio najdrazi igrac i rekao sam odmah da lazar nece moci nista napraviti u LP jer on da gol kada dobije loptu u kaznenom i to 1/5.Zato hocemo daku na kosevu.I hoce li biti korteo
Ma kakvo kosevo, kakvi bakraci, savez nam tone ko titanik...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vjerovatno bi Rovcanin u Tel Avivu uzeo loptu na centru, presao sve odbrambene igrace Hapoela i dao go. I tako vise puta ..goldboy je napisao/la:Od kako je poceo igrati Rovcanin za mene je bio najdrazi igrac i rekao sam odmah da lazar nece moci nista napraviti u LP jer on da gol kada dobije loptu u kaznenom i to 1/5.Zato hocemo daku na kosevu.I hoce li biti korteo

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ne bi uzeo loptu na centru mozda ali bi vjerovatno bolji bio od popovica koji od kako je dosao nista nije pokazao a trebao bi najvise jer se na njemu koplja lome 

Jao strucnjak do strucnjak sve. Jestel vi normalni, pa valjda Amar zna ko je bolji ne igra mu djaba Popovic nego sutite i budite zadovoljni da imamo i njega, sta mislite da nam u vrhu napada igra pijandura koja je svaki drugi dan pijana
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Samo ne znam u sta Amar gleda? A da mu neko sugerise na to da bi Damir trebao igrati umjesto Lazara ..BABO je napisao/la:ne bi uzeo loptu na centru mozda ali bi vjerovatno bolji bio od popovica koji od kako je dosao nista nije pokazao a trebao bi najvise jer se na njemu koplja lome

Damir u periodu prije povrede i ovaj sad nisu isti igraci. Ja stvarno ne vidim sta bi bolje uradio Damir u Tel Avivu. Onako "kurpulentan" bi bio pojeden od strane odbrambenih igraca Hapoela. Ali dobro, ne znamo ni da li bi ni da li nebi bolje uradio jer ga nismo vidjeli na djelu ..
AMAR OSIM
Idealna postava Želje :
---------------------Šehić------------------------
Gančev----Bogičević----Mešić---Radovanović
-------------Svraka-------------Savić-------------
Bešlija----------------Zeba--------------Višća
--------------------Stanić----------------------
FKŽ !
ma mi trebamo igrati formaciju ko' Barcelona, s Lazom, napadačem

Lijepo je biti Manijak!!!
Bgm i nije loše kad se to sagleda fino, našu bi ligu s ovim prekucali ,dok za Evropska takmičenja nam treba dosta više i bolje. Jel stanić jučer igro u napadu.TeaM87 je napisao/la:Idealna postava Želje :
1996
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Stanic je juce igrao i na krilu i u napadu ali u obje varijante je igrao i Lazar. Opet kazem, Lazar je taj koji vuce po dva igraca i nosi ih na ledjima te tako oslobadja prostor brzim igracima u napadu a posebno onim koji dolaze iz drugog plana.
Za nasu ligu, ako ostane Amar, se ne sekiram ni malo jer mislim da imamo tim za najvise domete tj. da mozemo izboriti izlazak u Evropu. Sa jos dva pojacanja koja bi trebala doci ekipa ce biti jos jaca.
Za nasu ligu, ako ostane Amar, se ne sekiram ni malo jer mislim da imamo tim za najvise domete tj. da mozemo izboriti izlazak u Evropu. Sa jos dva pojacanja koja bi trebala doci ekipa ce biti jos jaca.
AMAR OSIM
Moze li mi neko ukratko ispricati o situaciji nakon poraza, izjavama, i o ovim nekim igracima koji su bili na probi. Na odmoru sam, jedva sam uspio nekako pozajmiti laptop.
Svi su shvatili situaciju, težak poraz, bolan, ali već se polako prelazi preko toga. Što se tiče igrača na probi, ove sedmice bi se trebalo znati ko ostaje.SpleeN_TM je napisao/la:Moze li mi neko ukratko ispricati o situaciji nakon poraza, izjavama, i o ovim nekim igracima koji su bili na probi. Na odmoru sam, jedva sam uspio nekako pozajmiti laptop.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
protesti i trebaju da se odrze ovo je zadnje mjesto odakle ce oni poceti i ti kao momak koji ima ovisnost prema svom klubu bi makar trebao to znati ,sto se tice godina i mog sjedenja kuci vjeruj mi da bi bio sretan da si prosao sto i ja sa mojim godina 

- nikad_izvini
- Kontakt:
Ovi se ruše na IZBORIMA. Nisu se sami ugurali u Kantonalne saveze a nakon toga u NS BiH. Politika i vladajuće stranke su ih tu uvalili. Njima lijepo, mi ga glođemo.
Prije svega trebate se zapitati jeste li glasali na prošlim izborima. Ako jeste, za koga. Ako niste, snosite veliki dio krivice jer ste neglasanjem automatski dali glas pobjedniku. Zapitajte se hoćete li glasati na narednim izborima. Ako hoćete, za koga.
Nastavak vladavine ovih što sada vladaju = isto stanje kao što je i do sada bilo.
MIslite da griješim, uvjerićete se u suprotno
Prije svega trebate se zapitati jeste li glasali na prošlim izborima. Ako jeste, za koga. Ako niste, snosite veliki dio krivice jer ste neglasanjem automatski dali glas pobjedniku. Zapitajte se hoćete li glasati na narednim izborima. Ako hoćete, za koga.
Nastavak vladavine ovih što sada vladaju = isto stanje kao što je i do sada bilo.
MIslite da griješim, uvjerićete se u suprotno

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Što se tiče tekme, rezultat me stvarno ne zanima (a i kako bi zanimao?)
ko ni lanjski snijeg, samo zalaganje i želju hoću da vidim. I naravno pune tribine, da se ori Hadisonom Željina pjesma.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden