FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 jan 2014, 18:52

tuzlak1987 je napisao/la:čudan je to tuzlak sto navija za Sarajevo i Jedinstvo protiv Slobode :D a i rodjen pokraj Tusnja :D
Vjerovatno zato što nikada nije ni otišao na utakmicu Slobode. Pitanje je koliko je on uopšte živio u Tz?
075

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 jan 2014, 18:52

Nije on ni Tuzlak ni Bišćanin ni Bosanac ni Srbin ni Englez nego uvlakaš u pakšu kada od toga ima neke koristi ;) .

Što se tiče prenosa fenomenalna stvar, svakoga dana u svakom pogledu ... :mrgreen: .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jan 2014, 18:55

ja sam bii čini mi se protiv zelje i protiv čelika u noćnom terminu...to protiv Posušja ne :D većinom su isle te kup utakmice primjera radi protiv Zrinjskog i zelje

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2014, 18:56

Marjan je rođen u Tuzli, ali mislim da tu nije mnogo živio, tj. preselio se u Sarajevo i mislim da je više tamo živio .. poslije je otišao u BG da radi za Sport Klub, pa se poslije ponovo vratio u Sarajevo, tj. kad je dobio poziv da radi na FTV-u ako se ne varam, pa zatim poslije na FACE TV-u

u Sarajevu je zavolio FK Sarajevo, a Jedinstvo gotivi zbog žene koja mu je iz Bihaća, a Sloboda? pa vjerovatno nije ni imao vremena da je zavoli :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jan 2014, 18:59

travnik81 je napisao/la:malo je off topic ali se tiče djelimično Slobode i Fukara. Moj Borac je u rukometu 1998. godine titulu osvojio baš u Mejdanu i tada na je gomila došla iz Travnika i skoro smo popunili mali Mejdan. Sjećam se tada da su u zadnjim trenucima i Fukare sa nama zajednom navijale i odmah su po završetku utakmice uletili da nam čestitaju. Pa eto ako je neko od tih momaka na foruma hvala još jednom na podršci i tada gostoprimstvu uz nada da nam se rukometni klubovi vrate u prvu ligu gdje im je i mjesto.

" onclick="window.open(this.href);return false;

bio sma ja na toj tekmi nerijesno je bilo mislim da je dogovoreno bilo jer nama je trebalo za opstanak bod a vama za titulu tako da nilko nije rizikovao..cestitam svakako na osovjenoj tituli :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 19:03

Chinaglia je napisao/la: a Sloboda? pa vjerovatno nije ni imao vremena da je zavoli :D

zavolit će poslije derbija 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 25 jan 2014, 19:04

SaltCityAttack je napisao/la:
travnik81 je napisao/la:malo je off topic ali se tiče djelimično Slobode i Fukara. Moj Borac je u rukometu 1998. godine titulu osvojio baš u Mejdanu i tada na je gomila došla iz Travnika i skoro smo popunili mali Mejdan. Sjećam se tada da su u zadnjim trenucima i Fukare sa nama zajednom navijale i odmah su po završetku utakmice uletili da nam čestitaju. Pa eto ako je neko od tih momaka na foruma hvala još jednom na podršci i tada gostoprimstvu uz nada da nam se rukometni klubovi vrate u prvu ligu gdje im je i mjesto.

" onclick="window.open(this.href);return false;

bio sma ja na toj tekmi nerijesno je bilo mislim da je dogovoreno bilo jer nama je trebalo za opstanak bod a vama za titulu tako da nilko nije rizikovao..cestitam svakako na osovjenoj tituli :)
upravo, pisao sam više radi gostoprimstva i zajedničkog navijanja, to su bila dobra vremena. Nije bilo internet huligan ai sl, imaš dvije marke i na utakmicu.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jan 2014, 19:07

tuzlak1987 je napisao/la:ja sam bii čini mi se protiv zelje i protiv čelika u noćnom terminu...to protiv Posušja ne :D većinom su isle te kup utakmice primjera radi protiv Zrinjskog i zelje
Da, ali nije ni to bilo pravilo. Sjećam se da je i polufinale Kupa BiH 2009. protiv Širokog igrano pod reflektorima (eh, to bi možda mogla biti zadnja :!: ). Finale protiv Slavije, tj. prva utakmica na Tušnju, igrana je u podnevnom terminu (16 ili 17h). Bio sam na gotovo svakoj utakmici u noćnom terminu, jedino neke kup utakmice sam ogledao na TV-u.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2014, 19:33

ako Marjan bude za Jedinstvo u prenosu, proglasit' ga personom non grata u Tuzli :mrgreen:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 25 jan 2014, 19:49

Chinaglia je napisao/la:ako Marjan bude za Jedinstvo u prenosu, proglasit' ga personom non grata u Tuzli :mrgreen:
Ma nismo mi Tuzlaci takvi. Jbg, zena mu kuha i pegla, nije lud da se zavadi sa njom :lol:
Jedan grad, jedna ljubav!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 jan 2014, 20:16

Mene samo zanima jedno pa ako je ko stvarno upucen da mi odgovori a ne neka nagadanja... Tamo u biltenu prve lige fbih pise da je satnica za tu utakmicu 15:00.. Jel se to smije mijenjati pa da vi igrate u nocnom terminu ili kako to hoda sada ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 25 jan 2014, 20:18

Chinaglia je napisao/la:ako Marjan bude za Jedinstvo u prenosu, proglasit' ga personom non grata u Tuzli :mrgreen:

Marjan ti je za nas odavno, često je u Bihaću, jednom je bio i gost na utakmici.
To se dosta ljudi dizalo u gradu, hej marijan objavio status za nas, marijan spomenuo jedinstvo, iako to meni nema nikakve veze, dobar je, hvala mu što je za nas, ali veličati to previše, nikakve logike..

I ova utakmica, pa pola države je već ne može dočekati, a kako će tek biti budu li obe ekipe u prva 4. kola imale sve pobjede. goriće vam čitava tuzla :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 20:20

Face Tv Sarajevo

Ono što je sinoć počelo kao ideja, danas se pretvorilo u projekt koji ćemo realizirati u saradnji sa gradovima Tuzlom i Bihaćom. Derbi Prve Lige FBiH između tuzlanske Slobode i bihaćkog Jedinstva, starih rivala i sportskih prijatelja će te moći gledati na FACE-u u HD-u, 29. marta sa tuzlanskog Tušnja. Sa Tušnja će Vas pored naše ekipe iz sportske redakcije pozdraviti i ekipa CD-a koja tako nastavlja seriju javljanja sa značajnjih sportskih događaja. Još jedan sportskih spektakl samo na FACE-u.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2014, 20:24

NKJ je napisao/la:

Marjan ti je za nas odavno, često je u Bihaću, jednom je bio i gost na utakmici.
To se dosta ljudi dizalo u gradu, hej marijan objavio status za nas, marijan spomenuo jedinstvo, iako to meni nema nikakve veze, dobar je, hvala mu što je za nas, ali veličati to previše, nikakve logike..

I ova utakmica, pa pola države je već ne može dočekati, a kako će tek biti budu li obe ekipe u prva 4. kola imale sve pobjede. goriće vam čitava tuzla :D
ma zezam se ja :D da je proveo više vremena u Tuzli, bio bi Slobodaš, ovako ne :D sigurno da hoće, sve pozitivno u i oko Slobode, dvije najjače ekipe u ligi, pun stadion, nadmetanje na tribinama, itd

Tuzla će tog dana biti primjer cjeloj BiH, što se tiče sporta!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 25 jan 2014, 20:26

slika
Ono što je sinoć počelo kao ideja, danas se pretvorilo u projekt koji ćemo realizirati u saradnji sa gradovima Tuzlom i Bihaćom. Derbi Prve Lige FBiH između tuzlanske Slobode i bihaćkog Jedinstva, starih rivala i sportskih prijatelja će te moći gledati na FACE-u u HD-u, 29. marta sa tuzlanskog Tušnja. Sa Tušnja će Vas pored naše ekipe iz sportske redakcije pozdraviti i ekipa CD-a koja tako nastavlja seriju javljanja sa značajnjih sportskih događaja. Još jedan sportskih spektakl samo na FACE-u.
Ja mislim da FACE nema svoju opremu za snimanje utakmica u HD-u , ali nesumnjam da će iznajmiti od TV Arena Sport :mrgreen:
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 25 jan 2014, 20:40, ukupno mijenjano 2 puta.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 25 jan 2014, 20:27

Şigurno veliki plus za oba kluba. Dobićemo reportaže o klubovima, vrtićemo se na TVu mjesec prije, najave, ovo ono.. Pune tribine, naravno i Bihać će poluditi, nadam se da će nas što više doći, u šta ne sumnjam, jer osjećaj nas već počinje hvatati. A ma biće to jedan fin dan :D

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 25 jan 2014, 20:34

moustapha je napisao/la:Odlicna stvar za bh fudbal. Vjerujem da ce veliki broj ljudi pratiti ovu utakmicu, bez obzira da li su ili ne navijaci neke od ekipa.

Sve mi se nekako cini da je plasman reprezentacije u Brazil pokrenuo jednu seriju dogadjaja koji cu u buducnosti donijeti i bolje rezultate nego ih danas imamo.
Iza ovog ne stoji nikakav plasman repke, iza svega što se dešava u Slobodi stoji Azmir Husić ! Da nije bilo ovog čovjeka još bi se mi ****, džaba plasman u Brazil. Neće Sloboda od tog plasmana zrna dobit. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 20:38

slika

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 25 jan 2014, 20:55

Mene samo zanima jedno pa ako je ko stvarno upucen da mi odgovori a ne neka nagadanja... Tamo u biltenu prve lige fbih pise da je satnica za tu utakmicu 15:00.. Jel se to smije mijenjati pa da vi igrate u nocnom terminu ili kako to hoda sada ???
www.nkbratstvogracanica.com

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 21:04

cesc4 je napisao/la:Mene samo zanima jedno pa ako je ko stvarno upucen da mi odgovori a ne neka nagadanja... Tamo u biltenu prve lige fbih pise da je satnica za tu utakmicu 15:00.. Jel se to smije mijenjati pa da vi igrate u nocnom terminu ili kako to hoda sada ???
Mah druže još se ništa ne zna sa sigurnošću,eh sad..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.