ismijao sam se pravo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Đesi Haseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefera je napisao/la:cura mi ovo sad poslala: Uvijek se zalite sto vam uvijek umjsto princa dodje konj, to je mozda zato sto ste vi kobile, a ne princeze..
ismijao sam se pravo
evo nije loselegenda reala je napisao/la:Đesi Haseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefera je napisao/la:cura mi ovo sad poslala: Uvijek se zalite sto vam uvijek umjsto princa dodje konj, to je mozda zato sto ste vi kobile, a ne princeze..
ismijao sam se pravo
Nadam se da je i uhapšen,mogu misliti hoce biti slavlja u Sarajevu ali i ostalim gradovima FBIH.hilmo je napisao/la:B92, RTS, na svim kanalima je udarna vjest...
Sad u 13:00 ce press Borisa Tadića..
Kad te krene baš te krene
BluesForever je napisao/la:Nadam se da je i uhapšen,mogu misliti hoce biti slavlja u Sarajevu ali i ostalim gradovima FBIH.hilmo je napisao/la:B92, RTS, na svim kanalima je udarna vjest...
Sad u 13:00 ce press Borisa Tadića..
Kad te krene baš te krene
Jest upravu si to sigurno da je pravda samo u Boga,ali on je ratni zlocinac i treba biti uhapšen i ne samo on ko god je cinio neke zlocine treba biti uhapšen.A kako dok ode u Hag trebaju mu dvije godine,jesul Karađica cini mi se da nije bio ni 5 dana u Srbiji prebacili u Hag.majestic24 je napisao/la:Kakva korist od toga sto je uhapsen???
Dok ode u HAG proci ce dvije godine i tamo ce mu se suditi i tako ce i umrijeti. Na kraju ni on,ni milosevic ni karadzic nece biti optuzeni a u srbiji ce biti nacionalni heroji a u svijetu u skolama ce se uciti o njima kao o "Srpskim herojima,legendama" il cemu vec.
Pravda je samo kod boga,nigdje drugo.
Trenutno korisnika/ca: JackW, Quartararo, VensanKasel i 33 gosta.