Ovakvo misljenje o njemu imam vec dugo vremena ovo meni posebno tesko pada

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa skoro vas svi zovu Chelskina vasem PDF-u zbog Romana pa reko i ja da vidim oce li se iko upecati kad ono ti.....brzi21 je napisao/la:Ja kako znam ime kluba je Chelsea FC, nikakav CelskiHypnose je napisao/la:Ja sam prezadovoljan grupom jer bolji smo od Danaca i Ukrajinaca a brat bratu tu smo negdje sa Celskim.....
Jedino sto imaju vise iskustva u LP od nas i nista dr.....
Prednost Chelsea je jedino u napadu koji je realno i jedan od najboljih na svijetu, a mi muku mucimo sa napadacem, al' hajd' valjda Bendynator procepi.... Al' nasa prednost je svakako Buffon(mada je on golman), sigurno jaci vezni red i odbrana koja nije sigurno slabija od njihove zapravo usudio bi se reci i da je bolja........
Napad jest jači nego vaš, veza hm, teško komentarisati (zarad formacija, ako se ne varam vi igrate 3-5-2, a mi 4-2-3-1), odbrana, jbg teško je objektivno reć, ali svejedno mislim da je jača naša. Kod vas je Chielini klasa, vrlo jak je i švicarac, dok moraš priznati u Chelseaju su svi klasa (bez pretjerivanja)
Na golmanskoj poziciji nije velika razlika, jer i Čech je top golman
Ali kao što svi znamo, ništa to ne znači, kada ekipe izađu na teren
@ beže
Itekako pratim Juventus (već sam rekao da ih gotivim), te znam o čemu pričam.I opet ću reći, Chelsea je na osnovu igraškog kadra ispred Juvea. Ali normalno, to ne mora ništa da znači..
I jedva čekam, da se odigraju te tekme, pa se javim opet![]()
Known for his extreme self-confidence, Bendtner once received a confidence rating that exceeded the scale in a test carried out by an Arsenal psychologist. The psychologist ranked his results from one to nine. Bendtner scored 10.
Vidal je napisao/la:Čuj u Chelsea u odbrani sve klase.brzi21 je napisao/la:
Napad jest jači nego vaš, veza hm, teško komentarisati (zarad formacija, ako se ne varam vi igrate 3-5-2, a mi 4-2-3-1), odbrana, jbg teško je objektivno reć, ali svejedno mislim da je jača naša. Kod vas je Chielini klasa, vrlo jak je i švicarac, dok moraš priznati u Chelseaju su svi klasa (bez pretjerivanja)
Na golmanskoj poziciji nije velika razlika, jer i Čech je top golman
Ali kao što svi znamo, ništa to ne znači, kada ekipe izađu na teren
Pretjera ga i ti. Budi malo realan. U odbrani smo tu negdje mi i vi. I jedna i druga odbrana mogu biti granitne ali i jedna i druga se mogu provaliti da je to smiješno. Veza. Istina teško je to zbog formacije reći ali ja ću da kažem MVP je jači od Mikela - Lamparda i nekog trećeg. Što se tiče napadača tu nije teško biti bolji od Juventusa.
Prerano je bilo šta govoriti. Ima još do utakmica. Gledao sam dosta Chelsea i mogu reći da su dobri ali nisu nepobjedivi.
Gdje ono Appelt zavrsi, Pro Vercelli, jbem ih talentovane.Vidal je napisao/la:Di Marzio veli da Bouy ode u Bresciu.
Bar će biti dobre tekmeJuvelandia je napisao/la:Neka, Chelsea je fina ekipa, nisu supci.Drago mi je da smo s njima u grupi.Al londonezi morate znati da Juve i kad je slab prolazio je grupu kao prvi, samo kad se sjetim dvomeca protiv Reala.
zenit 1 mjesto u vasoj grupimilanist je napisao/la:pogledo sam da dodjete u grupu sa Realom i city-jel ali eto moje se zelje ne obistinise, sve u svemu imate velike sanse za prolaz. ne da govorim protiv vas ali celzi je trenutno klasa u grupi i bice prvi ubjedljivo.... sto se tice nase grupene bi nista da kazem
Bentdnerdinho je toliko dominantan da je u ovom trenutku odlucio da se sazali na protivnicku ekipu i zabavi publiku.AllAbout je napisao/la:[youtube][/youtube] kojeg ste amatera doveli![]()
u ligi prvaka borba za 2. mjesto sa ukrajincima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.