Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

10DelPiero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la 10DelPiero » 30 avg 2012, 20:32

Znaci zvanicno mada se to znalo, meni totalno odbojan igrac muka mi je vidjeti njegovo ime uopste a tek kada budem gledao kako igra :cry:

Ovakvo misljenje o njemu imam vec dugo vremena ovo meni posebno tesko pada :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 30 avg 2012, 20:34

Bendtner nije loš igrač. Vjerujem da će to pokazati.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 30 avg 2012, 20:35

brzi21 je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:Ja sam prezadovoljan grupom jer bolji smo od Danaca i Ukrajinaca a brat bratu tu smo negdje sa Celskim.....
Jedino sto imaju vise iskustva u LP od nas i nista dr.....
Prednost Chelsea je jedino u napadu koji je realno i jedan od najboljih na svijetu, a mi muku mucimo sa napadacem, al' hajd' valjda Bendynator procepi.... Al' nasa prednost je svakako Buffon(mada je on golman), sigurno jaci vezni red i odbrana koja nije sigurno slabija od njihove zapravo usudio bi se reci i da je bolja........
Ja kako znam ime kluba je Chelsea FC, nikakav Celski ;)

Napad jest jači nego vaš, veza hm, teško komentarisati (zarad formacija, ako se ne varam vi igrate 3-5-2, a mi 4-2-3-1), odbrana, jbg teško je objektivno reć, ali svejedno mislim da je jača naša. Kod vas je Chielini klasa, vrlo jak je i švicarac, dok moraš priznati u Chelseaju su svi klasa (bez pretjerivanja) ;)
Na golmanskoj poziciji nije velika razlika, jer i Čech je top golman ;)

Ali kao što svi znamo, ništa to ne znači, kada ekipe izađu na teren ;)

@ beže

Itekako pratim Juventus (već sam rekao da ih gotivim), te znam o čemu pričam. ;) I opet ću reći, Chelsea je na osnovu igraškog kadra ispred Juvea. Ali normalno, to ne mora ništa da znači..

I jedva čekam, da se odigraju te tekme, pa se javim opet ;) :P
Pa skoro vas svi zovu Chelskina vasem PDF-u zbog Romana pa reko i ja da vidim oce li se iko upecati kad ono ti..... :D
Sto se tice napada ja sam vec rekao da je vas daleko bolji od naseg i to ne moze niko osporiti jos pogotovo sad sa krilom kakav je Hazard.....
Sto se tice golmana Cech jest top klasa al' je Buffon najbolji golman svih vremena odnosno od 1987. od kada se to i racuna.....
Odbrana Lich,Barzagli, Bonucci, Chiellini i Asamoah je predobra i sigurno bolja od vase bez obzira sta ti mislio jer se na Euru vidjelo koliko su pogotovo ova 3-ica stopera dobra..... Lich i Asa ce igrati WB, pa ih ako hoces ne moras ni racunati kao odbranu a mozes ako hoces.....
Vezni red Vidal, Pirlo i Marcha je sigurno bolji od veznog reda Ramires(Mikel), Lampard i Mata .... jer samo Barca i real imaju bolje veznjake od nasih......
Al' ova poredjenja ne moraju nista znaciti..... Jedina uz napad al' istinska vasa prednost je iskustvo u Lp za razliku od nasih.... Jer slabo je koji nas igrac ucestvovao u istoj.....
Al' opet to ne mora nista znaciti
Mada teren je mjerilo i ako nista drago mi je sto igramo sa vama prvu na Stamford Bridge pa da vas se odmah rijesimo na pocetku....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 avg 2012, 20:36

Known for his extreme self-confidence, Bendtner once received a confidence rating that exceeded the scale in a test carried out by an Arsenal psychologist. The psychologist ranked his results from one to nine. Bendtner scored 10.
:mrgreen:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 30 avg 2012, 20:38

ma beze se raspravljate, idemo zajedno u 1/8 LP

mi prvi vi drugi i mirna Bosna :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 30 avg 2012, 20:46

Vidal je napisao/la:
brzi21 je napisao/la:
Napad jest jači nego vaš, veza hm, teško komentarisati (zarad formacija, ako se ne varam vi igrate 3-5-2, a mi 4-2-3-1), odbrana, jbg teško je objektivno reć, ali svejedno mislim da je jača naša. Kod vas je Chielini klasa, vrlo jak je i švicarac, dok moraš priznati u Chelseaju su svi klasa (bez pretjerivanja) ;)
Na golmanskoj poziciji nije velika razlika, jer i Čech je top golman ;)

Ali kao što svi znamo, ništa to ne znači, kada ekipe izađu na teren ;)
Čuj u Chelsea u odbrani sve klase. :roll: Pretjera ga i ti. Budi malo realan. U odbrani smo tu negdje mi i vi. I jedna i druga odbrana mogu biti granitne ali i jedna i druga se mogu provaliti da je to smiješno. Veza. Istina teško je to zbog formacije reći ali ja ću da kažem MVP je jači od Mikela - Lamparda i nekog trećeg. Što se tiče napadača tu nije teško biti bolji od Juventusa. :mrgreen:

Prerano je bilo šta govoriti. Ima još do utakmica. Gledao sam dosta Chelsea i mogu reći da su dobri ali nisu nepobjedivi. ;)

Već sam rekao, teško je objektivno reći ;) To bi najbolje mogli ocjeniti neutralci, ali oni koji ili mrze oba kluba podjednako ili ih gotive podjednako...
Ali svejedno, odgovorit ću ;)

Terry, Luiz, Bane, Cole-- zar nisu svi klasa?? JOš im dodati Cahilla (koji je standardan u reprezentaciji Engleske, a i kad u Chelseaju igra, usudio bih se reći bolje odigra od Terry-a ;)

Moram priznati Juveova odbrana je bila odlična prošle sezone, bez poraza ste završili sezonu. To ne može svako ;), ali opet važno je ko su bili protivnici u ligi ;) tj. važna je sama liga (ali nemoj da o tome raspravljamo, dosadno postane ;) )

Što se tiče veze, Pirlo je mađioničar (najbolji kreativac kojeg sam ikada gledao), a Markizio i Vidal su fenomenalni igrači (radnici). Odličan vezni red, e sad ne mogu ga uspoređivati s veznim redom Chelseaja, nije isto.. Ali eto kod vas zadnjeg igra Pirlo, kod nas Mikel je zadnji, dakle Pirlo odnosi pobjedu... Lamps ili Markizio, mislim treba li reći da je Lamps bolji igrač, pa i u ovim godinama ;)
A Vidal i eto hajd nek bude Ramires, jer su nekako slični igrači, mislim da, tu je to... Ni tam, ni vam :P

I da, nijedan tim nije nepobjediv. ;)

@beže, beže

i ja bgm ne rekoh da je razlika drastična ;)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 30 avg 2012, 20:52

Neka, Chelsea je fina ekipa, nisu supci.Drago mi je da smo s njima u grupi.Al londonezi morate znati da Juve i kad je slab prolazio je grupu kao prvi, samo kad se sjetim dvomeca protiv Reala.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 30 avg 2012, 20:56

Di Marzio veli da Bouy ode u Bresciu.

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 30 avg 2012, 20:57

Ma jest Chelsea jaci igraci ali nije svjetlosnim godinama ispred Juventusa da kazes da su izraziti favoriti.
Alessandro Del Piero !

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 avg 2012, 20:59

Fabio Caressa: "U Europi samo Juventus igra kao Barcelona. Razmišljam sada jesu li u Barceloni sretni što nisu sa Juventusom u skupini."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 30 avg 2012, 21:01

Vidal je napisao/la:Di Marzio veli da Bouy ode u Bresciu.
Gdje ono Appelt zavrsi, Pro Vercelli, jbem ih talentovane. :mrgreen:

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 30 avg 2012, 21:03

:lol:

Haj valjda će dobiti više prilike za igru.

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 avg 2012, 21:07

Masi ce sutra u Pro Veceli na posudbu..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 30 avg 2012, 21:08

Juvelandia je napisao/la:Neka, Chelsea je fina ekipa, nisu supci.Drago mi je da smo s njima u grupi.Al londonezi morate znati da Juve i kad je slab prolazio je grupu kao prvi, samo kad se sjetim dvomeca protiv Reala.
Bar će biti dobre tekme ;)

Bitno je da obje ekipe prođu ;), a na kojem mjestu, vidjet ćemo u Decembru

pozdrav ;)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 avg 2012, 21:09

I Masi će se vratiti u Pro, sutra najvjerovatnije, Boakye opet u Sasuolo, mada je Atalanta bila zainteresovana i po meni je bolje da je ostao u Seriji A.

Nadam se da Marotti i Conteu neće u zadnjim minutima pasti na pamet neke fix ideje u vidu Pelusa.
Sasvim smo dobro pokriveni.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 avg 2012, 21:13

pogledo sam da dodjete u grupu sa Realom i city-jel ali eto moje se zelje ne obistinise, sve u svemu imate velike sanse za prolaz. ne da govorim protiv vas ali celzi je trenutno klasa u grupi i bice prvi ubjedljivo.... sto se tice nase grupe :mrgreen: ne bi nista da kazem :lol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 avg 2012, 21:19

Solidna grupa moglo je i bolje, a i gore :D.

Dobro je što nas polako podcijenjuju, jer znamo da su tad igrači Juventusa najbolji 8-) . Samo se nadati da većinom jedan od dvojca Matri i Bendtner bude u dobroj formi i onda neće biti problema, a mislim da bi bilo dobro da se razmisli i o povratku na 4-4-3 formaciji, jer nije doveden napadač koji je bio planiram. A vidjeli smo da Vučiniću i Giovincu ne idu kad igraju zajedno (a šteta da neko sjedi na klupi). Ja bi volio kad bi do kraja došao jedan igrač koji je dobar na desnom krilu i da se pređe na 4-3-3, ali to su samo puste želje.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 avg 2012, 21:20

milanist je napisao/la:pogledo sam da dodjete u grupu sa Realom i city-jel ali eto moje se zelje ne obistinise, sve u svemu imate velike sanse za prolaz. ne da govorim protiv vas ali celzi je trenutno klasa u grupi i bice prvi ubjedljivo.... sto se tice nase grupe :mrgreen: ne bi nista da kazem :lol:
zenit 1 mjesto u vasoj grupi :?

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 30 avg 2012, 21:22

[youtube][/youtube] kojeg ste amatera doveli :o

u ligi prvaka borba za 2. mjesto sa ukrajincima
Unica grande amore

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 30 avg 2012, 21:25

AllAbout je napisao/la:[youtube][/youtube] kojeg ste amatera doveli :o

u ligi prvaka borba za 2. mjesto sa ukrajincima
Bentdnerdinho je toliko dominantan da je u ovom trenutku odlucio da se sazali na protivnicku ekipu i zabavi publiku. 8-)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.