Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

trxel
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la trxel » 14 nov 2012, 22:36

Englezi su se dobro drzali dok Hodson nije izvrsio izmjene,plus Rooney nije igro.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 14 nov 2012, 22:39

slika

:cry:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 nov 2012, 22:52

trxel je napisao/la:Englezi su se dobro drzali dok Hodson nije izvrsio izmjene,plus Rooney nije igro.
Svejedno, igrao je ovaj vanzemaljac:

[youtube][/youtube]

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 nov 2012, 11:38

Jenkinson sinoć debitirao za Engleze. Sad je i on zvanično "Englez".
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 15 nov 2012, 16:40

Dobra vijest da su se Gibbs I Wojo vratili u tim,tako da ce sada odbrana izgledati mnogo bolje i siguran sam primati manje golova.....Imam osječaj da ce ova utakmica sa kokoškama biti riješena kao i uvijek u našu korist ali da cemo ih ovaj put baš izdominirati....

Očekujem ovakvu formaciju

------WOJO-------
SAGNA---MERT----VERMA----GIBBS
-------ARTETA----WILSHERE------------
------------SANTI--------------------
WALCOTT--------------------ARSHAVIN
------------GIROUD-----------
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 nov 2012, 17:48

Ne znam gdje citate te vijesti ali na sluzbenoj stranici pise da Gibbs nece biti spreman cak stavise sad su nam rekli da su on, diaby i rosicky long term injuries, kakvi klauni i neposobnjakovici oba su trebala biti odsutna po 2 sedmice pogledaj sad ovo...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 nov 2012, 17:52

Vjerovatno se i na doktorima stedi pa rade oni koji pojma nemaju. Ne znam kako drugacije objasniti?
Bitno je da Arsenal posluje u plusu, u velikom plusu. :roll:

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 15 nov 2012, 17:54

Ej doktora tugo moja. Oni produžavaju boravak van terena, umjesto da ga skrate :roll: :cry:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 15 nov 2012, 19:48

on team news...
Of course we have long-term injuries like Rosicky (tendon), Diaby (thigh) and Gibbs (thigh) who are not back at the moment

šta reći? od obične povrede, on nama govori da je kao normalno što ga nema duži period i što ga neće bit. a za rosickog su govorili prije par mjeseci još sedmicu dvije i svi se sjećate toga, za njega i frimponga...

Bogami nešto nije uredu u Arsenalu...
Vođa zna.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 15 nov 2012, 20:05

BigBigBang je napisao/la:Ne znam gdje citate te vijesti ali na sluzbenoj stranici pise da Gibbs nece biti spreman cak stavise sad su nam rekli da su on, diaby i rosicky long term injuries, kakvi klauni i neposobnjakovici oba su trebala biti odsutna po 2 sedmice pogledaj sad ovo...
A procitah negdje na fb,al eto bar neke je Wojo spreman da ne moramo vise Vitomira gledat,mislim da ne bi trebalo puhati toliko po lijevoj strani jer flopina Lennon ce biti apsolutno inferioran protiv ludjaka Santosa ili pogotovo Verme ako bude igrao tako da mislim da ce odbrana kao protiv Fulhama mislim da bi trebalo biti uredu..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 15 nov 2012, 20:54

Koja neprofesionalost iz dana u dan u ovom nasem timu :?
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 16 nov 2012, 11:46

Sad na Areni gledam Palermo-Sampdoria. Dobar im onaj mali napadač Dybala. 18 godina , po meni ima sve sto treba jednom napadaču za EPL. Igra slicna Suarezu :D A Bog dao Palermo nema ni marke ... ako me razumete svakako

:D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 16 nov 2012, 13:17

Izgleda da cemo biti i bez Girouda sutra :roll:
bas steta, taman je usao u pravu formu i eto sta se desi, nista jos nije sigurno al vrlo vjerovatno nece igrati.
Walcott bi mogao igrati napadaca sutra umjesto Oliviera,
iako bi ja licno vise volio da Podolski ide na tu poziciju ali eto, Arsene knows.

Licno ne ocekujem nista posebno, neki remi bi bio zadovoljavajuci, poraz me ne bi iznenadio a pobjeda bi bila dokaz da mozemo kad hocemo i kad ih Arsen dobro motivise, ali eto, mislim da je on isprdio svoje sto se toga tice
Arsene Wenger

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 nov 2012, 13:23

Nakon što je švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović briljirao u meču protiv Engleske postigavši četiri gola, britanski mediji ne prestaju pisati o njemu.
slika
Podsjetili su, tako, na Ibrahimovićev neuspjeli trasfer iz Malmoa u Arsenal prije 12 godina. Uz tekst The Suna je objavljena i fotografija na kojoj Ibrahimović pozira u Arsenalovom dresu sa brojem 9, nakon sastanka sa menadžerom Topnika Arseneom Wengerom, u kojem je bilo govora o Zlatanovom prelasku iz Malmoa.

Ibrahimović, međutim, otkriva kako mu je Wenger dao dres sa brojem 9 i imenom Ibrahimović, zbog čega je bio itekako počašćen.

"Nakon toga sam čekao da me uvjeri da se trebam pridružiti njegovoj ekipi. No, on nije ni pokušao. Nikada nije napravio ozbiljnu ponudu, to je više bilo u stilu 'Želim vidjeti koliko si dobar. Pokušaj'. Nisam mogao vjerovati", ispričao je Ibrahimović.

Arsenal je bio dogovorio prelazak Ibrahimovića za tri miliona funti iz Malmoa, no Zlatan je bio toliko bijesan zbog svega da je odjurio sa treninga Arsenala.

Tako je Ibrahimović umjesto u Arsenal otišao u Ajax, dok je klub iz Londona doveo Francisa Jeffersa iz Evertona za osam miliona funti. Ostatak priče je historija.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 16 nov 2012, 13:27

Al kad vidis da je dosao Jeffers i to duplo skuplje.. Jedna od vecih Profesorovih gresaka sto se transfera tice.. :|
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 nov 2012, 13:32

Gunneri vama je jedina fula za citav zivot sto Wenger nije htio da dovede Ibru kad je mogao.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 nov 2012, 15:53

U to vrijeme Arsenalov napadacki tandem su cinila dva najbolja napadaca koji su ikad krocila na terene Premiershipa, Thierry Henry i Denis Bergkamp, i logicno je da Wenger nije nesto zurio da potpise Ibrahimovica, malo je tu bilo i do ega Zlatana koji nije zelio probu (sto razumljivo iz danasnje perspektive ali iz ondasnje igrac hebenog Malmoa ne zeli probu jednom od najjacih klubova svijeta :lol: ) koju bi sigurno prosao. Meni je vise zao sto nismo potpisali Yayu Tourea nego li Zlatana.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 nov 2012, 16:31

Zlatan je i u ono vrijeme bio dobar. Svakako najtalentovaniji igrac Svedske. Sjecam se kad je dosao u Ajax za vise para nego sto ga je Arsenal trebao platiti. Ajax ga je platio preko osam miliona eura (bez probe :mrgreen: ).

Tu je Wenger pogrijesio (debelo) jer je bio previse tvrdoglav, i dan danas je. Htio je da Zatan pokaze sta zna ali Zlatan je znao da se on ne mora dokazivati i bio je 100% u pravu. Znaci, Ajax ga je mogao potpisati za duplo vise para i to bez probe a Wenger nije ni za duplo manje, a pored toga kupovna moc Arsenala je mnogo veca nego Ajaxova.

Ajax je uvijek znao kupiti dobre mlade igrace. To su uvijek radili bolje i od Wengera koji je sto se toga tice puno vise "nahvaljen" nego sto je stvarno znao.
Kupio je on puno taraba ali to se zaboravlja zbog nekoliko dobrih mladih igraca.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 nov 2012, 16:57

TheVerminator je napisao/la:Al kad vidis da je dosao Jeffers i to duplo skuplje.. Jedna od vecih Profesorovih gresaka sto se transfera tice.. :|
Pih, koliko ljudi je pogriješilo što se Ibrahimovića tiče...

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 16 nov 2012, 17:08

Jest loš Wenger što se toga tiče, otjerati Yayu i Zlatana grijehota Bozja, tu odma ima 24 minusa, pa makar vamo ''napravio'' 81-og Ronalda
Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.