FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
gio10 je napisao/la:Čestitke na prolazu

- bistrikboy
- Kontakt:
Bayern je stvarno masina,obje tekme su bili sjajni,nadam se da ce nastaviti u ovom tempu jer ova generacija zasluzuje titulu LP-a.Mandzukic je pokazao da je odlican fudbaler odavno neko tako potcjenjen nije odigrao ovakvu sezonu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ove sezone tko god osvoji klempu bit ce bas ono zasluzeno. U polufinalu prvaci i viceprvaci njemacke odnosno spanske lige. Klubovi koji su ubjedljivo najvise pokazali i zasluzeno su se nasli ovdje.
Jedina stvar koja bi meni zasmetala u ovom takmicenju bi bilo ispadanje protiv BvB-ea,mada mislim da je to prakticki nemoguce, ali eto sacekajmooo.
IDEEEEMOOOO!!!
Jedina stvar koja bi meni zasmetala u ovom takmicenju bi bilo ispadanje protiv BvB-ea,mada mislim da je to prakticki nemoguce, ali eto sacekajmooo.
IDEEEEMOOOO!!!
Stern des Südens
- Bayern@heart
- Kontakt:
140000 zahtjeva za kartu već za utakmicu polufinala na Allianz Areni.
Bit će potrebne dvije Allianz Arene da prime sve navijače
Bit će potrebne dvije Allianz Arene da prime sve navijače

- HeavensWonder
- Kontakt:
Nakon dugo vremena Juventus je igrao 1/4 finale LP. Drago mi je sto je to bilo protiv Bayerna koji je ove godine prema svim statistikama i van toga najbolji tim u Europi. Dobro ce nam doci ove utakmice da tim jos vise sazrijeva.
Vama cestitam na apsolutno zasluzenom prolazu i puno srece u nastavku takmicenja. Vidjet cemo se opet nekad da onu statistiku ispravimo u medjusobnim duelima ispravimo
Vama cestitam na apsolutno zasluzenom prolazu i puno srece u nastavku takmicenja. Vidjet cemo se opet nekad da onu statistiku ispravimo u medjusobnim duelima ispravimo

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Bojim se da cemo (U polufinalu protiv bilo koga) imati u utakmicu u nasim rukama krajem poluvremena i kada bude vrijeme da dokrajčimo protivnika zakazati ćemo
Vodja u promasenim prilikama biti ce Robben.
Covjek je upropastio nama 2 titule i 1 Holandiji jednostavno koliko god da sam ga volio odustao sam od njega i shvatio da traljavi Muller nama zabija kada treba a on ce ofulati sve sto moze.
@Geronimo je poptuno upravu za Schweiniea da smo nula na sredini bez njega. Ali on treba sutati odlucujuce penale ne egoisticni Robben koji zeli da cijeli Svijet gleda kako on rjesava Chelsea...Bastian mentalno je bio toliko sje'ban da nije mogao gledati penale uopste.
Aj valjda su sazreli do sada jer Ribery, Lahm , Bastian pa i Arjen za onu sezonu 2009/10 zasluzuju KLEMPU
(u Polufinalu Barcelonu ponavljam, bez Messija losija ekipa od nas ,sa Messijem smo izjednaceni sa tim im je Adriano stoper mislim da bi ih iz kontre mogli rastaviti na proste faktore a da Alaba malo manje ispada na beku )
PROTIV BAYERNA NIKO NIJE DOBIO BITKU NA SREDINI TERENA ! zanima me kako bi to izgledalo protiv Blau-Grane

Covjek je upropastio nama 2 titule i 1 Holandiji jednostavno koliko god da sam ga volio odustao sam od njega i shvatio da traljavi Muller nama zabija kada treba a on ce ofulati sve sto moze.
@Geronimo je poptuno upravu za Schweiniea da smo nula na sredini bez njega. Ali on treba sutati odlucujuce penale ne egoisticni Robben koji zeli da cijeli Svijet gleda kako on rjesava Chelsea...Bastian mentalno je bio toliko sje'ban da nije mogao gledati penale uopste.
Aj valjda su sazreli do sada jer Ribery, Lahm , Bastian pa i Arjen za onu sezonu 2009/10 zasluzuju KLEMPU
(u Polufinalu Barcelonu ponavljam, bez Messija losija ekipa od nas ,sa Messijem smo izjednaceni sa tim im je Adriano stoper mislim da bi ih iz kontre mogli rastaviti na proste faktore a da Alaba malo manje ispada na beku )
PROTIV BAYERNA NIKO NIJE DOBIO BITKU NA SREDINI TERENA ! zanima me kako bi to izgledalo protiv Blau-Grane
Zadnja izmjena: BayernMunchen31, dana/u 11 apr 2013, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
U 1/2 mi je sasvim svejedno koga ćemo dobiti samo želim da revanš igramo u Minhenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
majke im ga zabijem, sto ne napravise stadion koji prima 100 hiljada140000 zahtjeva za kartu već za utakmicu polufinala na Allianz Areni.

dominacija je neminovnost

ne mog da vjerujem da su onak izdominirali juventus

+1Saurman je napisao/la:U 1/2 mi je sasvim svejedno koga ćemo dobiti samo želim da revanš igramo u Minhenu.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
geronimo je napisao/la:Zbog čega se nadaš?Neutral je napisao/la: Nadam se da će se Kroos vratiti prije od očekivanog mitte Mai.
Za utakmicu - dvije?
Za finale LP aBd da bude na klupi po potrebi da i uđe

Inače svi u Minhenu žele BvB, željni su tog dvomeča i dokazivanja ko je number 1 u Njemačkoj iako se to već zna.
Na kraju kada sve sagledam i ja bi radije BvB nego Španjolce.
Prvi izvođač penala od ove sezone je Muller (najmanje je 2 izvodio ove sezone i pogodio je, mislim da su 2, nisam siguran, uglavnom nema fule), drugi izvođač je Alaba (i on one koje je izvodio je pogodio, ali je u subotu fulio).BayernMunchen31 je napisao/la:
Alaba je mislim u subotu izvodio penal, jer penal napravljen na Mulleru, inače bi on izvodio. U ovu dvojicu imam povjerenje po pitanju penala, dok i u Schweinija se može imat povjerenje, ono protiv Chelsea je bila nesretna okolnost, ebiga čovjek stativu pogodio. Dešava se....Da je opucao skroz slabo, pa hajd rekao bi treba ga kritikovat. Meni su veće pi.de bili oni što su se bojali šutat.

@Farinelli: Hvalio sam te već ko forumaša, ali mi drago (a i tebi sigurno) što si fulio s prognozom da će Juve proć i da će nas Španac osakatit.
Naravno šteta za onaj žuti Mandžukića, ali mislim da ono sudija nije namjerno uradio, vjerovatno kriva procjena.
Inače u medijima u Njemačkoj se velika pompa digla zbog toga što je sinoć Španac sudio (zbog španski klubova u polufinalu), pred utakmicu se o tome dosta diskutovalo i mnogi su odluku UEFA-e žestoko kritikovali.
Čak i Kaiser, on je rekao da mu je odluka čudna, ali i da je šef sudačke organizacije UEFA-e Španac.
Sudija nas nije oštetio i ne znam dal je i ovaj pritisak urodio plodom ili je ipak od početka imao namjeru pošteno sudit. Jupp je rekao kako ga sudija nije brinuo, jer svaki sudija želi da u UEFA-inom takmičenju ostavi dobar utisak.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sudac je bio loš. Mandžukićev žuti i onaj slobodnjak na početku nastavka su lakrdija od odluka, a još je imao i neujednačen kriterij u prekršajima gdje je vama svirao svaki kontakt, a njima puštao laktarenje i igru na rubu noža.effe_sa je napisao/la:
Naravno šteta za onaj žuti Mandžukića, ali mislim da ono sudija nije namjerno uradio, vjerovatno kriva procjena.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- BavaracZenica
- Kontakt:
Koga sutra ocekujemo ? Svejedno nam je !
Mi igramo svoju igru, ostale 3 momcadi su super ekipe. Moja zelja jeste Real, u jednu ruku sa njima smo uvijek odlicne utakmice imali, a u drugu mozda bi sudije bile na njihovoj strani onoo 2 puta zaredom izbacit Real
Dortmund ne bi volio iz razloga sto bi bas kao istinski simpatizer njemackih klubova volio da se nadju Bayern-Dortmund u finalu
strasnooooo znacii.. al sumnjam da ce doci do toga, mnogi ce svoje prste upetljat da do tog ne dodje ma koliko mi ili oni dobro igrali nazalost.
Znaci moje prognoze za sutra :
* Real Madrid-Bayern Munchen
* Barcelona-Dortmund

Mi igramo svoju igru, ostale 3 momcadi su super ekipe. Moja zelja jeste Real, u jednu ruku sa njima smo uvijek odlicne utakmice imali, a u drugu mozda bi sudije bile na njihovoj strani onoo 2 puta zaredom izbacit Real

Dortmund ne bi volio iz razloga sto bi bas kao istinski simpatizer njemackih klubova volio da se nadju Bayern-Dortmund u finalu

Znaci moje prognoze za sutra :
* Real Madrid-Bayern Munchen
* Barcelona-Dortmund

FC Bayern !!!!!
Jel ima neko da mi nađe koliko je uspješnost pasova Martineza i Schweinsteigera? Po meni apsolutni vladari sredine terena...

Čestitke na prolazu.
Mislim da je vrijeme nakon dva finala da bude treća sreća i da se klempo podigne u ''srcu'' neprijatelja.. na Wembleyu.
Bolji tim je prošao dalje i od srca želim da Heynckess zaokruži karijeru na najbolji način sa generacijom koja to može i ima sve :snagu, iskustvo, kontinuitet
Mislim da je vrijeme nakon dva finala da bude treća sreća i da se klempo podigne u ''srcu'' neprijatelja.. na Wembleyu.
Bolji tim je prošao dalje i od srca želim da Heynckess zaokruži karijeru na najbolji način sa generacijom koja to može i ima sve :snagu, iskustvo, kontinuitet
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moja prognoza:
Bayern-Barcelona
BvB-Real
Oba Njemačka kluba igraju uzvrat na strani. Ostajem dosljedan svojoj teoriji zavjere i dali su nam Španjolca da sudi protiv Juventusa
@Ramiral
Hvala. Kad su oni podigli pehar u Minhenu, bilo bi lijepo da mi u Engleskoj
Bayern-Barcelona
BvB-Real
Oba Njemačka kluba igraju uzvrat na strani. Ostajem dosljedan svojoj teoriji zavjere i dali su nam Španjolca da sudi protiv Juventusa

@Ramiral
Hvala. Kad su oni podigli pehar u Minhenu, bilo bi lijepo da mi u Engleskoj

Cestitke na prolazu dalje, pokazalo se da je Bayern bolja ekipa i definitivno zasluzen prolaz, sretno Vam u nastavku takmicenja i nadam se da cete ga i osvojiti, da barem mogu reci da smo izgubili od sampiona 

Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Prosli smo Juveta a da nam nisu zabili,vjerujte da to Barcalona Real ili BVB ne bi uspjeli.Presudna je bila ta ogromna trka nasih igraca,naprosto smo Juveta pretrcali da nisu znali sta da rade.Samo mi nije jasno ne igranje Luis Gustava on je za mene kralj LP,i pruzio je bolju partiju u Minhenu nego Martinez u Torinu,ali ok bitno je da ih imamo obojicu.Bastijan je sinoc u prvih 10 tak minuta izgledao kao da je malo pod pritiskom.usporene reakcije,vidi se da previse razmislja kako ne izgubiti loptu i drzati je u svom posjedu,ali on je generale.Lahm isto sinoc imao par jako rizicnih poteza.moramo se malo i osvrnuti na one detalje koji nisu bas bili dobro odradjeni.Roben to je golema zagonetka,da li da igra ili ne,da li ce nas kostati ili ce nam donijeti titulu.Kada napad ide po desnoj strani tu su roben Lahm i Muller ide sve ko podmazano znaci lakse se probije ta strana ucestvuju 3 nasa i uvjek je opasnost,ali kad se ide po lijevoj strani ribery ostaje fakticki sam Alaba pridje ali mu u mislima kako se sto brze vratiti nazad,a Mullera nema,vjerujem da su to neke takticke varijante i oslanjanje na Bilalove carolije.Iskreno ja sam zadovoljan dosadasnjim tijekom sezone i sa ostvarenim,Bundeska je nas a i kup,a ako i ne bi osvojili LP ne bi bio previse razocaran,ionako se u to takmicenju vrse razno zarazni lopovluci i razna previranja,lobiranja i namjestaljke,od sudija pa nadalje.Sve se svelo na nekakve zavjere.Naravno treba pucati na sva tri trofeja ,ali i ako omakne netreba biti previse pohlepan i razocaran.
I nikako mi nisu jasni ovi regionalni naski mediji,minimalizam pisanja o Bayernu,novne a i portali,sve je to nesto minijaturno,vise o mesinivoj ozljedi nego o dominaciji Minhena.Vise pisu o zalizanim papcima Ronaldu i Ibrahimovicu,nego li o fantasticnom Bayernu.Ali ja najvise volim kad nas podcjenjuju i stavljaju u drugi plan.
I nikako mi nisu jasni ovi regionalni naski mediji,minimalizam pisanja o Bayernu,novne a i portali,sve je to nesto minijaturno,vise o mesinivoj ozljedi nego o dominaciji Minhena.Vise pisu o zalizanim papcima Ronaldu i Ibrahimovicu,nego li o fantasticnom Bayernu.Ali ja najvise volim kad nas podcjenjuju i stavljaju u drugi plan.
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.