Mozda zato sto nije igrao ni kad je bio ovaj Somalijac na probi. Dovedeni su da ih se vidi na djelu i red ih je pustiti. Nisu pokazali dovoljno i otjerani su. Analogija ti je baš dobra.Pantelija je napisao/la:zaato krste nije igrao dmf/cmf kad je jahic bio na ,"probi"
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možemo se svi složiti da je ovo prijelazno rješenje dok nam ne dođu pojačanja a generalno ova provjera je jako dobra, ipak su prvaci u sličnoj ligi s tim da je Skenderbeg još i uletio u grupnu fazu EL.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Još ste u tom fazonu da je Husref u talu.Pantelija je napisao/la:zaato krste nije igrao dmf/cmf kad je jahic bio na ,"probi"
Ne valja da pobjedjujemo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
3-0 Sisic asistencija Tatar postize go
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 23 jun 2019, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dva dana prije polaska skontali da je registracija na sluzbenom automobilu istekla prije dva mjeseca. Ko zna koliko cemo istresti za kazne. Dobro je pa smo i vidjeli, mogli smo hladno do granice i nazad.bordobijeli je napisao/la:Cuj vozom haha, hajd dobro valjda stignu na neku utakmicu.admin je napisao/la:Poslali ismo novinara i fotografa, no nazalost morali su vozom ici. Vjerujes li da su jutros u 6 bili u Ljubljani a u Rogasku stigli prije pola sata. A, utakmica na drugom kraju. Slovenija povezana gore nego BiH.bordobijeli je napisao/la:Kritika i za SS ba nisu poslali nikog da izvjestava s pripremama šampiona. A izgleda i nasi strajkuju
-
- Kontakt:
gdje pratis brate ?benko21 je napisao/la:3-0 Sisic asistencija Tatar gol
Bolje bi bilo da gubimo da mogu neki nastaviti pljuvati, da imaju temeljeKamuflazn je napisao/la:Ne valja da pobjedjujemo.

prijatelj mi je gorejohntravolta123 je napisao/la:gdje pratis brate ?benko21 je napisao/la:3-0 Sisic asistencija Tatar gol
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Protiv koga to igramo? Raštelica Donji Kikači?THEC je napisao/la:4-0
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet Tatarbenko21 je napisao/la:3-0 Sisic asistencija Tatar postize go

- kosevskobrdo
- Kontakt:
Ne pljujemo mi igrače ni stručni štab već uhljebe u pr koji ništa ne rade! Koji je ovo put da su pripreme bez prijenosa?! Al hajd, nego ovaj put ni slika, izvještaja, ništa... šta li bi bilo kad bi se ugledali na zvezdin yt kanal ne daj Bože...
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Protiv predaka navijača FK Željezničar.Benkara21 je napisao/la:Protiv koga to igramo? Raštelica Donji Kikači?THEC je napisao/la:4-0
prvaka AlbanijeBenkara21 je napisao/la:Protiv koga to igramo? Raštelica Donji Kikači?THEC je napisao/la:4-0
Pyro is not a crime !
Kaze ovaj brat sto je kao u sloveniji i gleda utakmicu (u facebook komentarima malo prenosi) da je "argentica" jako dobar, valjda na Gavrića misli.
JURIŠ
Strucnjaci pobjegli, znaju bolje gdje ko treba da igra od Husa. 4-0 malo, oni bi sad imali 10-0.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zadnji vezni Đokanović, lijevi bek iz juniora.bordobijeli je napisao/la:Koga bi ti na LB, I zadnjeg veznog??Testo je napisao/la:Dupovac u prvom timu kraj Kurdića ?![]()
Hodžić lijevi bek ?![]()
Velkoski DMC ?
Trebaju nam pojacanja tri igraca to nije do Husrefa
Najgore je na silu forsirati igrače.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“