Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Puma » 26 maj 2011, 00:32

Nista je to, kako sam se ja maloprije zakacio sa jednim drugom, dobrim drugom, kakve gluposti i stavove covjek naprica

ne mogu vjerovati sa kakvim se ja debilima druzim :evil:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 maj 2011, 00:32

ĆeMa je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Sljedeci rejs ce da bude Haris Silajdzic !! 8-)
imal šta na onom tvom chatu ,da ja i Ćema navratimo kasnije :lol: :lol:
eee legenda, jesi li ti onaj dzaferovic
ma jok ba ,to je Megamon ala Hairlija ,ja pitam za onaj naš sinoćnji chat ,Jimi drka :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 maj 2011, 00:32

legendo, kasnije cemo. Jos je rano :lol:
Jimmy from the hood je napisao/la:Javlja mi se treba prije dva dana

"E cao, imas li kredita "
- E cao, nemam Bgm nisam dopunio, nisam bas najbolji sa lovom

Javlja mi se treba juce

"E cao, de posalji 20kf kredita majketi"
- "Ma nisam jos dopunio "

Javlja se veceras

" Posalji mi kredita"

BLOCK AND DELETE!

Dosta sam te trpio, nije ti ovo crveni krst.
Evo ti moj post od sinoc, ista stvar. Nema mi nista gore. :?
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 00:34

Ovo danas je dno dna, pa gdje ce im obraz, imaju li ga uopste ? :roll:
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 maj 2011, 00:37

Ja dok sam išo u školu tako isto ni znam ni poznam curu ,sjedim ja pred školom one nailaze i kaže imaš mi posuditi marku :shock: :lol: :lol: ma mrš majku ti reko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2011, 00:39

Kakvu sam ja danas izvalu cuo,smijao sam se kao ludjak u kaficu..u Tuzli ima taxi kojeg nazoves na broj 15-19,i on dodje po tebe..i tako cure se zadale pricajuci,kad ova jedna kaze mogli smo kuci,da ne idemo busem nazvacemo taksi sto radi od 3 do 7 navecer,a tek bilo pola 3,kaze sacekacemo jos pola sata dok oni pocnu radit,ja kad nisam umro od smijeha,ne pamtim kad sam se zadnji put ismijao tako :lol: svaka joj cast ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 26 maj 2011, 00:40

@legenda a taj chat :mrgreen: :mrgreen: :lol: ma ebote ono, sami drkarosi :mrgreen: :mrgreen: al, ipak cu ja kasnije izvidit situaciu :mrgreen: :mrgreen:

@jimmy jesi li ti *eder :mrgreen: :mrgreen: izvini sto te pitam, al saznao sam iz pouzdanih izvora da si sinoc malo popunjavao fuge na plocicama u wc-u , al na cemu :mrgreen: sami muskarci na onom chatu :mrgreen: jos jednom, sorry na pitanju :mrgreen: :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 maj 2011, 00:43

Đesi Haryyyyyyyyyyyyyyyyyyy

pa jesi li ba živ ikako jbt ,nit se javljaš niti dolaziš ,čujem zgrćeš milione ,eno postavio sam ti par na temi teniski samo za tebe ,kvota bogovska

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2011, 00:45

Tu sam ja,samo tebe ne vidjam..daj Boze da zgrcem milione,ne bi ni bio ovdje :P vidio sam par,mozda te poslusam ;)

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 26 maj 2011, 00:48

harry_90 je napisao/la:Tu sam ja,samo tebe ne vidjam..daj Boze da zgrcem milione,ne bi ni bio ovdje :P vidio sam par,mozda te poslusam ;)
kad ces doc u jab da idemo na pecenje :mrgreen: :mrgreen: :lol: cekat cu te kod one zgrade :mrgreen: :D hahaha

btw, dje je kivi...jel izgubio kompas frajer :D nema ga danima
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2011, 00:50

ĆeMa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Tu sam ja,samo tebe ne vidjam..daj Boze da zgrcem milione,ne bi ni bio ovdje :P vidio sam par,mozda te poslusam ;)
kad ces doc u jab da idemo na pecenje :mrgreen: :mrgreen: :lol: cekat cu te kod one zgrade :mrgreen: :D hahaha
Docu ne brini se ;) cekaj me kod one zgrade,nemoj da te ne bude ..

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 26 maj 2011, 00:52

harry_90 je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la:
Docu ne brini se ;) cekaj me kod one zgrade,nemoj da te ne bude ..
haha...ja obezbjedujem srdacan docek, a ti pečenje i piće :mrgreen: :mrgreen: :lol: :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 maj 2011, 00:54

Ma nema te nikako ba ,bio sam se zabrino gdje si ,valjda ćeš mi šta poslati nakon prvog miliona :lol:
poslušaj javi se da ti dam koji prijedlog za tenis :lol: ,šta sam sve ispogađo ovih dana :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 maj 2011, 00:55

HAHAHAHAHA, jesam oplak'o

[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2011, 00:57

Ma nema te nikako ba ,bio sam se zabrino gdje si ,valjda ćeš mi šta poslati nakon prvog miliona :lol:
poslušaj javi se da ti dam koji prijedlog za tenis :lol: ,šta sam sve ispogađo ovih dana :D
Napises na temi kladionica,i ja prepisem ;) ma hocu poslacu ti, SIPAK :D

@Cema

Jesi se bacio u trosak jbt :D pa valjda ti kao domacin treba gosta da castis,a ne gost domacina,postoji neki red :mrgreen:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 26 maj 2011, 01:00

HAHAHA...ove moje zene, preko noci se u agregat pretvori :mrgreen: :mrgreen: :lol: hahah

@harry prijatelju moj, ja nisam cuo za taj red :mrgreen: :mrgreen: na zdr. vodi ti je casa vode 5 KM , a kamoli pecenje i neko pice :mrgreen: :mrgreen: jbg, fukara :mrgreen: :mrgreen: :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 maj 2011, 01:01

harry_90 je napisao/la:
Napises na temi kladionica,i ja prepisem ;) ma hocu poslacu ti, SIPAK :D
e jesi lukav jbt ,pa šta je tebi hiljada a meni dosta jbt

Napiso sam ti Baltachu ,sad Zheng
dok vidim ponudu još ću ti napisati

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2011, 01:06

Pa vidim da nisi ti cuo za taj red,moracu te naucit nekom redu :D ma nea veze castit cu,ali moramo to zalit kako treba,necemo ko curice piti :D necemo piti vodu ne isplati se i na nju trosit 5 km .. onda cu morati nocit kod tebe,al ne brini neces ni osjetit da sam tu,miran sam ko bubica .

@legenda

Lukav sam ko lisica :D sta je to hiljadarka,nista,popisam je..

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 26 maj 2011, 01:14

harry_90 je napisao/la:Pa vidim da nisi ti cuo za taj red,moracu te naucit nekom redu :D ma nea veze castit cu,ali moramo to zalit kako treba,necemo ko curice piti :D necemo piti vodu ne isplati se i na nju trosit 5 km .. onda cu morati nocit kod tebe,al ne brini neces ni osjetit da sam tu,miran sam ko bubica .
nama bi najisplatnije bilo otic u neki fast food, pojest po hamburger i kolu i nema nekog troska :mrgreen: :mrgreen: hahhaah...jos samo fali da me neko vidi da uvodim nepoznatog muskarca u stan :mrgreen: :mrgreen: nebi nista fino pomislili :mrgreen: :mrgreen: :lol: a ovo da je voda petaka, zaebavao sam se....al je fakat na zdravoj vodi sve ebeno skupo....mislim da je ona kola obicna, sto bude u kaficima po 2 il 2,5 KM , gore je ja mislim oko 5 ...a za meso necu nista govorit :mrgreen: :mrgreen: opast ce ti moral da ikad dodjes ovdje :mrgreen: :mrgreen: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2011, 01:21

Najbolje da mi odemo u kakav supermarket kupit mesa,piva i sjesti,nego na zdravu vodu,mogla bi mi naskodit :lol: eno sad,sta ce komsije pomislit,nismo PEEderi,znam za sebe da nisam,a ti si mi sumnjiv ko legenda ...salalla.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 48 gostiju.