ne mogu vjerovati sa kakvim se ja debilima druzim

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma jok ba ,to je Megamon ala Hairlija ,ja pitam za onaj naš sinoćnji chat ,Jimi drkaĆeMa je napisao/la:eee legenda, jesi li ti onaj dzaferoviclegenda reala je napisao/la:imal šta na onom tvom chatu ,da ja i Ćema navratimo kasnijeJimmy from the hood je napisao/la:Sljedeci rejs ce da bude Haris Silajdzic !!![]()
Evo ti moj post od sinoc, ista stvar. Nema mi nista gore.Jimmy from the hood je napisao/la:Javlja mi se treba prije dva dana
"E cao, imas li kredita "
- E cao, nemam Bgm nisam dopunio, nisam bas najbolji sa lovom
Javlja mi se treba juce
"E cao, de posalji 20kf kredita majketi"
- "Ma nisam jos dopunio "
Javlja se veceras
" Posalji mi kredita"
BLOCK AND DELETE!
Dosta sam te trpio, nije ti ovo crveni krst.
kad ces doc u jab da idemo na pecenjeharry_90 je napisao/la:Tu sam ja,samo tebe ne vidjam..daj Boze da zgrcem milione,ne bi ni bio ovdjevidio sam par,mozda te poslusam
Docu ne brini seĆeMa je napisao/la:kad ces doc u jab da idemo na pecenjeharry_90 je napisao/la:Tu sam ja,samo tebe ne vidjam..daj Boze da zgrcem milione,ne bi ni bio ovdjevidio sam par,mozda te poslusam
![]()
![]()
cekat cu te kod one zgrade
![]()
hahaha
haha...ja obezbjedujem srdacan docek, a ti pečenje i pićeharry_90 je napisao/la:Docu ne brini seĆeMa je napisao/la:kad ces doc u jab da idemo na pecenjeharry_90 je napisao/la:Tu sam ja,samo tebe ne vidjam..daj Boze da zgrcem milione,ne bi ni bio ovdjevidio sam par,mozda te poslusam
![]()
![]()
cekat cu te kod one zgrade
![]()
hahaha
cekaj me kod one zgrade,nemoj da te ne bude ..
Ma nema te nikako ba ,bio sam se zabrino gdje si ,valjda ćeš mi šta poslati nakon prvog milionaharry_90 je napisao/la:Tu sam ja,samo tebe ne vidjam..daj Boze da zgrcem milione,ne bi ni bio ovdjevidio sam par,mozda te poslusam
Napises na temi kladionica,i ja prepisemlegenda reala je napisao/la:Ma nema te nikako ba ,bio sam se zabrino gdje si ,valjda ćeš mi šta poslati nakon prvog milionaharry_90 je napisao/la:Tu sam ja,samo tebe ne vidjam..daj Boze da zgrcem milione,ne bi ni bio ovdjevidio sam par,mozda te poslusam
![]()
poslušaj javi se da ti dam koji prijedlog za tenis,šta sam sve ispogađo ovih dana
e jesi lukav jbt ,pa šta je tebi hiljada a meni dosta jbtharry_90 je napisao/la:Napises na temi kladionica,i ja prepisemlegenda reala je napisao/la:Ma nema te nikako ba ,bio sam se zabrino gdje si ,valjda ćeš mi šta poslati nakon prvog milionaharry_90 je napisao/la:Tu sam ja,samo tebe ne vidjam..daj Boze da zgrcem milione,ne bi ni bio ovdjevidio sam par,mozda te poslusam
![]()
poslušaj javi se da ti dam koji prijedlog za tenis,šta sam sve ispogađo ovih dana
ma hocu poslacu ti, SIPAK
![]()
nama bi najisplatnije bilo otic u neki fast food, pojest po hamburger i kolu i nema nekog troskaharry_90 je napisao/la:Pa vidim da nisi ti cuo za taj red,moracu te naucit nekom reduma nea veze castit cu,ali moramo to zalit kako treba,necemo ko curice piti
necemo piti vodu ne isplati se i na nju trosit 5 km .. onda cu morati nocit kod tebe,al ne brini neces ni osjetit da sam tu,miran sam ko bubica .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 48 gostiju.