Oxlade, Walcott(ako ostane), Wilshere, Gibbs, Jenkinson, dodajmo i Zahu ako nam dođe(aBd
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Dobro je rekao Arnel, najpametnije bi bilo dovodit isključivo Engleze jer vidimo da od ovih stranaca nema hljeba. Mislim da imamo malu prednost za dovođenje Zahe zbog toga što je on Gooner, al vidjet ćemo šta će biti. Još bi valjalo Butlanda dovesti kao golmana što bi bila odlična investicija jer je momak veliki potencijal.
Oxlade, Walcott(ako ostane), Wilshere, Gibbs, Jenkinson, dodajmo i Zahu ako nam dođe(aBd
) Butland i eto ga, kostur repke
Još bi valjalo i Luke Shawa namangat ovamo al gdje će pored Kierana ovakvog igrat 
neznam stvarno što toliko priče o guardioli, pa fergi i wenger su doktori svog zanata, jbt i ja da treniram barsu, uzeo bi bar pisljivi kup kralja
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
e sad je naše vrijeme da počnemo skupljati poene, jbg prosuli smo dosta bodova neočekivano, ali one teže tekme su iza nas, dok lideri će tek voditi glavne bitke. protiv kokoši očekujem pobjedu, jer smo za klasu ispred njih, a i igra im nije nešto.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Zato se svi velikani otimaju za usluge Pepa Guardiole ali on nece nikog da vodi jer sad odmararipper je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pep je za tri sezone osvojio više nego što ce veliki francuski Vođa za citavog svog životanaravno da mu nije u interesu da vodi taj poluklub bez ambicija
galatasaraj je njegov domet, ali volio bi da neko od velikih imena popusi foru pa dovede tu ublehu pa da vidimo kako stvari stoje.
inace talentovani englezi su bas kalibar i garant uspjeha. Samo pravi kontinentalni evropski talenat kakav je Wenger uvijek preferirao ce da odvede Arsenal do trofeja, otocki talenti mogu pomoci ali nece biti kljucan faktor, oni ce biti samo dodatak a tu najvise mislim na wilshera, gibbsa i oxa.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ta francuska ubleha 7 godina ništa osvojila nije, cak ni onaj miki maus Carling kup (ili kako vec) nije u stanju uzeti
Pep za tri godine uze više nego pedofil za 25
toliko o trenerima
Pep za tri godine uze više nego pedofil za 25
Provaljujes se bezze. Gledas na to kao malo dijete od 7 godina.ripper je napisao/la:Ta francuska ubleha 7 godina ništa osvojila nije, cak ni onaj miki maus Carling kup (ili kako vec) nije u stanju uzeti![]()
![]()
Pep za tri godine uze više nego pedofil za 25![]()
toliko o trenerima
Osvojio je i Rijkaard sa Barcelonom sve sto se osvojiti moze pa gdje je sada? Ne kazem da je Pep los ali Barca nije nikakav dokaz da je neko dobar trener.
Barca nije nikakvo mjerilo jer je ubjedljivo najbolji tim na svijetu a imaju svoju filozofiju i svaki trener koji dodje uklopi se u nju.
Nijedan trener ne donosi nista svoje nego radi onako kako klub funkcionise vec dugo vremena. Znaci, trener je u Barci kao pijun. Nebitno da li je to Frank ili Pep ili Tito, on radi kako bi i svako drugi radio. Mozda to jedna trener uradi malo ljepse, drugi malo zabavnije ili malo arogantnije, ali u sustini Barca vec duugo vremena igra isto.
(Johan Crujif je davno instalirao Ajaxovu filozofiju totalnog fudbala u Barcelonu)
Ne brukaj seSamoZeljo je napisao/la:Provaljujes se bezze. Gledas na to kao malo dijete od 7 godina.ripper je napisao/la:Ta francuska ubleha 7 godina ništa osvojila nije, cak ni onaj miki maus Carling kup (ili kako vec) nije u stanju uzeti![]()
![]()
toliko o trenerima
Osvojio je i Rijkaard sa Barcelonom sve sto se osvojiti moze pa gdje je sada? Ne kazem da je Pep los ali Barca nije nikakav dokaz da je neko dobar trener.
Barca nije nikakvo mjerilo jer je ubjedljivo najbolji tim na svijetu a imaju svoju filozofiju i svaki trener koji dodje uklopi se u nju.
Nijedan trener ne donosi nista svoje nego radi onako kako klub funkcionise vec dugo vremena. Znaci, trener je u Barci kao pijun. Nebitno da li je to Frank ili Pep ili Tito, on radi kako bi i svako drugi radio. Mozda to jedna trener uradi malo ljepse, drugi malo zabavnije ili malo arogantnije, ali u sustini Barca vec duugo vremena igra isto.
(Johan Crujif je davno instalirao Ajaxovu filozofiju totalnog fudbala u Barcelonu)
Uostalom, ko brani wengeru tolike godine da i on napravi najbolji tim na svijetu i da (kako sam kažeš) instalira neku svoju filozofiju
Osma godina, a on doslovno ništa osvojio nije
Pa svako je i vodi. Hoces reci da je Rijkaard bio trofejan trener prije Barce? Ili Pep? Ili sad ovaj Tito?ripper je napisao/la:Ne brukaj seSamoZeljo je napisao/la:Provaljujes se bezze. Gledas na to kao malo dijete od 7 godina.ripper je napisao/la:Ta francuska ubleha 7 godina ništa osvojila nije, cak ni onaj miki maus Carling kup (ili kako vec) nije u stanju uzeti![]()
![]()
toliko o trenerima
(Johan Crujif je davno instalirao Ajaxovu filozofiju totalnog fudbala u Barcelonu)da je tako svak' bi vodio Barcu i sa njom osvajao
To je najteži tim na svijetu za voditi sa klupe.
Uostalom, ko brani wengeru tolike godine da i on napravi najbolji tim na svijetu i da (kako sam kažeš) instalira neku svoju filozofiju...aha znam ,sad sjetih....on Cruyffu nije ni do koljena
Osma godina, a on doslovno ništa osvojio nijei neko ima obraza pominjati Pepa i ostale trenerske velikane
Da, u pravu si, svako moze voditi Barcu, ova zadnja trojica su ti to dokazali.
Pep nije nikakav velikan, isto kao ni ovaj sada ali Barcelona ima najbolji start sezone u istoriji postojanja. Ispade po tvojoj logici Tito bolji i od slavnog Johana. Brukas se bezze. Barcina filozofija je iznad trenera. Zato i dovode anonimuse jer veci treneri bi htjeli nesto svoje a to nesto svoje u Barci ne moze.
Trener Barcelone je PIJUN. Radi po receptu koji je nekad daavno Johan instalirao.
Johanov savjet je bio da dovedu Rijkaarda a Barca neprestano dominira i poslije njega, bez obzira ko je trener. To ti je valjda dokaz da je trener u Barci obicni pijun.
Pep, Rijkaard, Tito... i mnogi drugi nisu Wengeru ni do koljena.
-
BigBigBang
- Kontakt:
U klubu koji trosi toliko para ko Arsenal sto na plate sto na igrace Guardiola bi ispao u trecu ligu sa tendencijiom daljeg padaripper je napisao/la:Ta francuska ubleha 7 godina ništa osvojila nije, cak ni onaj miki maus Carling kup (ili kako vec) nije u stanju uzeti![]()
![]()
toliko o trenerima
Guardiola nije trenerska velciina ni u jednom mjestu osim u Barceloni a ni tamo ne bi bio da nije odatle, a o trofeijma koje je osvojio se da popricati, vise zasluge ima za to Uefa, nego li on sam pa je stoga jasno zasto niko tu ublehu ne zeli za trenera.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
jarane , wenger je profesor , doktor , strucnjak , magistar za guardiolu , koji ne moze uspjeti nit ce uspjeti u nekom drugom klubu sem u barceloniripper je napisao/la:Ta francuska ubleha 7 godina ništa osvojila nije, cak ni onaj miki maus Carling kup (ili kako vec) nije u stanju uzeti![]()
![]()
toliko o trenerima
SamoZeljo odnio pobjedu. Objasnio se neke stvari ovom flopu sto nam trola temu.
Aneke zabio sinoć za mladu englesku repku iz penala....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- vedofeelgood
- Kontakt:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
evo i united hoće zahu, imam yeben osjećaj da će ga potpisat
— Tony Adams.
— Tony Adams.
I mene je prepalo kad sam procitao, a navodno su i Liverpool i City zainteresovani. Sanse su znaci minimalne.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ripper se ušutio, nema odgovora na ono izgleda 
I onda mi kažu što sam spamer, a oni me sami prozivajufrankqqqqq je napisao/la:Ripper se ušutio, nema odgovora na ono izgleda
I šta odgovoriti
dobro je, ispunio si svoju kvotu. popljuvo si wengera ovaj put nakon par dana kao što si reko. izlazna vrata su za tebe uvijek otvorena. 
Vođa zna.
Mislis na ove retardirane Engleze kojim Ibrahimovc uvali cetiri gola a od toga tri u samo 12 minuta?frankqqqqq je napisao/la:Dobro je rekao Arnel, najpametnije bi bilo dovodit isključivo Engleze jer vidimo da od ovih stranaca nema hljeba. Mislim da imamo malu prednost za dovođenje Zahe zbog toga što je on Gooner, al vidjet ćemo šta će biti. Još bi valjalo Butlanda dovesti kao golmana što bi bila odlična investicija jer je momak veliki potencijal.
Oxlade, Walcott(ako ostane), Wilshere, Gibbs, Jenkinson, dodajmo i Zahu ako nam dođe(aBd) Butland i eto ga, kostur repke
Još bi valjalo i Luke Shawa namangat ovamo al gdje će pored Kierana ovakvog igrat
Ja od veceras nisam za tu opciju. ZLATNI FRANCUZI
Zamisli jos da je Svedska neka fudbalska sila?
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne mislim na sve engleze, samo na ove talente poput Zahe, Incea i takvih, ostale ne primam 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.