to je tačno za Široki, oni su u najgoroj poziciji, ni uprave ni sponzora pa tako ni love za neka pojačanja, Bilobrka teško da će zamjenit, već su najavili igru sa mladima pa može biti svašta....Napapijri je napisao/la:Nije neka idila u Sirokom, dosta igraca ih je napustilo, a dosao samo Jovic cini mi se. U ovo moderno doba ce on preci, samo mu ponuditi nesto vecu platu nego u Sirokom. Isto mislim i za Zakarica koji se spominjao prije par dana.Denchi je napisao/la:Vuk Mitošević je odigrao sve na zadnjem veznom, 15 tekmi Zlomislić svega...mada sumnjam da bi nama on prije ŠirokogNapapijri je napisao/la:Eh da. Vojvodina se raspadala do jucer, a onda angazuju Lalatovica. On sigurno nece doci ako mu nisu obecali igrace za sami vrh (kao sto je imao u Radnickom iz Nisa). Ako nekome nije mrsko da provjeri statistiku iz prosle sezone, zaista ne bi bilo lose kada bi ga angazovali, ako postoji mogucnost naravno.
a Zakarić sumnjam da će bilo gdje u biti samo ga pritiskaju da smanji ugovor....tj. ne vjerujem da bi mi plaćali odštetu za njega niti da nam je to dostižno šta bi partizan tražio za njega....