Pa i za Suljića je rekao lijepo,da je kvalitet ali da nije još gotov igrač.I da smatra da u Želji nebi imao mjesta pored Smajića i Selimovića koji su već stasali kao igrači.FCS je napisao/la:Kako se samo jedna izjava može na različite načine interpretirati to je za nepovjerovati. Amar je više lijepih riječi rekao o FKS, a ovi se zaljepili za izjavu o Suljiću. A opet ni tu nije rekao ništa nekorektno samo da nebi igrao kod njega i to je to.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FEDERER= KLOC
Možeš mu i ti ako hoćeš staviti tuki u zicagu al Suljića nemaIker C je napisao/la:Suljić navija za Želju barem je tako bilo dok nije potpisao za vas. Bio je kod nas na probi, ima više verzija zašto nije potpisao. Čini mi se da je išao sa Željom u Fojnicu na pripreme ali u to nisam siguran.Ko si ti vrijeđaš instituciju Osim? I tako "smiješan i retardiran" Amar je osvojio kup i titulu,trofeji o kojima ti već dugo sanjaš.hz033 je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema Švabi, ali Amar je retardiran! Samo njegovo ponašanje, frizura, izjave, grimase licama presmješan. tako da me njegove izjave opšte ne tangiraju. A iskreno on bi sad sam sebi gurao tuki u zicagu da ima jednog Suljića
!

U novi boj ...
@ hz033 ako hoćeš mogu ti srediti da se upoznaš sa svojim idolom.I da te razočaram Aki nema dupe i nije nastran pa tako da nemaš šanse kod njega.
FEDERER= KLOC
Ne obraca se tolika paznja na Osima koliko nam je smijesan! Njegovo je pravo komentarisati i reci svoje misljenje!
Ali to bas kada je zeljeznica raspad sistema, i kada je imao nos i doveo poslije Laze jos jedno prvoklasnog napadaca
Adilovica!Respekt! Ali ako bog da sutra pobjeda bilo kakva!
Ali to bas kada je zeljeznica raspad sistema, i kada je imao nos i doveo poslije Laze jos jedno prvoklasnog napadaca
bordo je napisao/la:Ne obraca se tolika paznja na Osima koliko nam je smijesan! Njegovo je pravo komentarisati i reci svoje misljenje!
"Željeznica" je pred raspadom sistema sa najvećim novčanim prihodima za ovu sezonu..

Pa nije ga Amar spomenuo sam,več ga je novinar upitao za komentar o njemu.I ne vidim zbog čega ovolika polemika o toj izjavi.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj harlovina je jedno veliko ****... Tema kup utakmica protiv Leotara on na naslovnu stavlja Suljic ne bi imao mjesta kod mene u prvih 11
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Cestitam! Bas mi je drago!! Dzabe vam svaka marka kada ce te za koju godinu biti kao olimpik!
Ko ce gledati onaj hrkljus od igre! Jos drhtite da vam brko ne ode jer bi vam bio raspad!!
Ali to je vase! Ima te temu zeljeznica pa do mile volje se tjesite! Dok se brko ne ispari sa koferom
love! Nesto imam osijecaj da bi im ga Sejmon M. mogao zabiti!
Ko ce gledati onaj hrkljus od igre! Jos drhtite da vam brko ne ode jer bi vam bio raspad!!
Ali to je vase! Ima te temu zeljeznica pa do mile volje se tjesite! Dok se brko ne ispari sa koferom
love! Nesto imam osijecaj da bi im ga Sejmon M. mogao zabiti!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Harlovina ili ti ga borovina je urednik onog portala...nisam mislio na Osima...Ok sto ga je upitao , al to stavljat na naslovnu Boze sacuvaj...Schwarz je napisao/la:Pa nije ga Amar spomenuo sam,več ga je novinar upitao za komentar o njemu.I ne vidim zbog čega ovolika polemika o toj izjavi.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj harlovina je jedno veliko ****... Tema kup utakmica protiv Leotara on na naslovnu stavlja Suljic ne bi imao mjesta kod mene u prvih 11

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma to je baš potez očajnika, samo da bi povečao posječenost na portalu, to je moje mišljenje, uostalom ovaj članak je pisao Šišić, a ne Borovina...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
eeeeee svaka tebi cast , stvarnoo si bistar koo miljacka poslije kise i to ondje na grbavici !!!!!!!!1921 je napisao/la:Opste ludilo u gradu. Pitari se napalili jer im je Osim dao malo paznje u medijima.
Tako nekako. Senzacionalizam. A ko da nismo navikli na to od naših novinara. helem, nepotrebna polemika..Bianconeri1988 je napisao/la:Ma to je baš potez očajnika, samo da bi povečao posječenost na portalu, to je moje mišljenje, uostalom ovaj članak je pisao Šišić, a ne Borovina...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kada bi nam Pehlic mogao biti spreman 100%?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
za 2-3 ili 4 kola .bordo je napisao/la:Kada bi nam Pehlic mogao biti spreman 100%?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
VanBasten je napisao/la:Tako nekako. Senzacionalizam. A ko da nismo navikli na to od naših novinara. helem, nepotrebna polemika..Bianconeri1988 je napisao/la:Ma to je baš potez očajnika, samo da bi povečao posječenost na portalu, to je moje mišljenje, uostalom ovaj članak je pisao Šišić, a ne Borovina...
jos se smijem ovim komentarima, fakat se vidi neka opterecenost Osimom, lik nijednu ruznu rijec nije reko za Fk sarajevo ni za suljica, da je htio na pakostit mogo je reci da mu je zeljo bio prvi izbor ( koliko ja znam jeste)
rega pohvalio momka i fk sarajevo ali ovi opleli po njemu

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Osim naravno junior - ne citam njegove izjave, od vijesti iz nase lige citam samo clanke o Sarajevu
Suljic - neka navija za selju ali neka profesionalno obavi svoj dio posla u Sarajevu i nema problema
Vrijednos igraca Sarajeva osjetno skocila pa sada koliko je to vjerovati onom transfermaketu, mada azuriraju nasu ligu redovno:
Torlak, Sedin 900.000 €
Comor, Denis 250.000 €
Handzic, Kenan 500.000 €
Kojasevic, Damir 600.000 €
Suljic, Asmir 400.000 €
Haskic, Nermin 425.000 €
ukupno Sarajevo 7.925.000 € sto je za dva miliona vise od utakmica sa Orebrom
Sarajevo II prava stvar jedva cekam prvu utakmicu. Jel zna neko gdje ce se igrati utakmice?
Suljic - neka navija za selju ali neka profesionalno obavi svoj dio posla u Sarajevu i nema problema
Vrijednos igraca Sarajeva osjetno skocila pa sada koliko je to vjerovati onom transfermaketu, mada azuriraju nasu ligu redovno:
Torlak, Sedin 900.000 €
Comor, Denis 250.000 €
Handzic, Kenan 500.000 €
Suljic, Asmir 400.000 €
Haskic, Nermin 425.000 €
Sarajevo II prava stvar jedva cekam prvu utakmicu. Jel zna neko gdje ce se igrati utakmice?
Ma samo nek sanira povredu,ali dobro ce jos i on uletiti ako Bog da u ekipu!
Sta nam je sa Skorinjom?
Sta nam je sa Skorinjom?
A, ko da bi nešto bilo drugačije da ej obrnuto. De ba mojne Engleza menijos se smijem ovim komentarima, fakat se vidi neka opterecenost Osimom, lik nijednu ruznu rijec nije reko za Fk sarajevo ni za suljica, da je htio na pakostit mogo je reci da mu je zeljo bio prvi izbor ( koliko ja znam jeste)
rega pohvalio momka i fk sarajevo ali ovi opleli po njemu boze sacuvaj

glupost za hrabre je sebičan lijek
Ovo i jesu realne cifre igraca,i ne samo igraca Sarajeva nego uopsteno nase lige. A druag je stavr sto se ne mogu izvuci bas tolike pare prilikom transfera ,jer nam je rejting lige u K***u teskome.Šofa je napisao/la:Osim naravno junior - ne citam njegove izjave, od vijesti iz nase lige citam samo clanke o Sarajevu
Torlak, Sedin 900.000 €
Comor, Denis 250.000 €
Handzic, Kenan 500.000 €
Suljic, Asmir 400.000 €
Haskic, Nermin 425.000 €
Sarajevo II igra u cetvrtak prvu tekmu na pomocnom stadionu Koseva,teren sa vjestackom travom.
jok vala, da citiram vas od prije par godina: plisani, trener fizickogVanBasten je napisao/la:A, ko da bi nešto bilo drugačije da ej obrnuto. De ba mojne Engleza menijos se smijem ovim komentarima, fakat se vidi neka opterecenost Osimom, lik nijednu ruznu rijec nije reko za Fk sarajevo ni za suljica, da je htio na pakostit mogo je reci da mu je zeljo bio prvi izbor ( koliko ja znam jeste)
rega pohvalio momka i fk sarajevo ali ovi opleli po njemu boze sacuvaj

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
E to je ono najzalosnije, al za nadati se da ce se i to popraviti.-A- je napisao/la: Ovo i jesu realne cifre igraca,i ne samo igraca Sarajeva nego uopsteno nase lige. A druag je stavr sto se ne mogu izvuci bas tolike pare prilikom transfera ,jer nam je rejting lige u K***u teskome.
Mada je ohrabrujuce kada vidis da vrijednost igraca raste, i nama navijacima, samim igracima, treneru, upravi
Imam neku suhvu da ce biti jedan ili dva fina transfera nu toku zimskog prelaznog roka bez obzira na rejting lige, naravno ako kulub nastavi ovako igrati
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, Ferroviere1987 i 58 gostiju.