Ovde je rajaNKJ je napisao/la:Anonimni, piše se ČOVJEK
I ovo za prenos utakmice, to mi znamo odavno da će jednu našu prenositi, e sad nije mi baš fazon protiv Slobode jer to ću gledati uživo, volio bih neku koju ne budem išao da gledam. Ali kako god, dobro za oba kluba. I kažem ja, sada će se klubovi iz PL boriti da ispadnu u ovu, jer ovdje je bolje. xD
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Adnan Hadžić je novi golman Crveno - crnih!
Kao što smo i najavljivali, danas je finaliziran dogovor oko dolaska golmana Adnana Hadžića na Tušanj.
Adnan Hadžić - Novo pojačanje Crveno - crnih
"Hadžić je naše novo pojačanje. Dogovorili smo polugodišnju saradnju sa mogućnošću produžetka ugovora na još jednu godinu. Hadžić sutra stiže u Tuzlu, a već u nedjelju trebao bi zajedno sa ostatkom ekipe putovati na utakmicu u Gunju", kazao je predsjednik našeg Kluba Azmir Husić.
Hadžić koji je u dosadašnjoj karijeri branio za kakanjski Rudar, Zrinjski i Željezničar bez sumnje će biti veliko golmansko pojačanje za naš tim.
Treba nad njim izvrsit fino dezinfekciju i lijepo ga okupat prije nego sto se pojavi na prvom treningu
Reci prijatelju da je veliki kreten kao i svi ostali koji nazivaju Silu Nebeskom grupom budala! Kao prvo ime Sila Nebeska je vazno nama sa ovoga prostora, pa te molim prenesi prijatelju da pametniji malo bude i nek skonta sta pise prvo. Kao drugo navijacka skupina Sila Nebeska se ogradila od ovih pjesmica i ostalih stvari koje pojedinci pisu na ovome forumu. Kao trece Maki je davno rekao da ce se utakmica Jedinstva prenositi na face tv, dokaz ima za to. Molim i ostale Tuzlake, kao i moje drugove, da se ostave prepirki jer ovo kako mi se cini nekima prelazi i na vise od prepirke. Prije 5 kola ne palim komp da ne citam ove godisti i prepirke na forumu. Pozdrav
.ebo ovakve pesme i gluposti ako su se Biscani fino ogradili od idiotluka onda nema potrebe da uzvracamo
ljudi su uvjek bili fer i korektni a sto je najbitnije RAJA iz krajine a i mi smo gospoda uvjek bili i nema potrebe za ciganlukom
ko bude bolji nek udje i gotovo 
Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Iceplayer je napisao/la:]Jbg kad nemate prave navijace...klasik je napisao/la:Iceplayer je napisao/la:
Pa vjeruj da Sloboda sigurno nece platit neko da je prenosi, prvo das pare da te prenose i onda izgubis jos para na kartama od ljudi koji ce radije ostat kod kuce gledat nego doc na stadion.
mi imamo prave navijace da se radi na tome da se za nas prenose utakmice bas kao sto su navijaci Veleza napravili kanal za sebe..sto bi mi placali nekom durgom?...pravi navijaci su se izborili da ocuvaju i ozive Slobodu kao sto vidis gdje smo sad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
travnik81 je napisao/la:svakakve djece na ovom forumu. nakače se i onda seru u nedogled, a što je najžalosnije dižu svoj klub kao da je neko bitan.fukara87 je napisao/la:Idi ba u tri lijepe vise , sta si dosadan toliko, isto si ko zohar majkemi. Hajd popusti jado jedanIceplayer je napisao/la: Jbg kad nemate prave navijace...
ma ovaj mali je tako mlad da nisi ni svjestan eto ...necu da ga repliciram nema svrhe a jedne prilike je vec poceo pricat neku historiju Jeinstvo toto kup, mada cisto sumnjam da je tad i posotjao..barem ono sto sam mogao vidjeti pa zakljucujem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gdje je ba više moderator?wienultras je napisao/la:citam malo po fcb pa naidjo na ovo od mog druga sa tribine,
NEBESKA SILA IL GRUPA DEBILA
Nabijem više na kuyac navijače . Imate navijačke forume, nemojte ovdje više smarati.
wiena, kolko je tebi fakat godina ili koliko je tom tvom drugu?
Stvarate atmosferu ko da se ne može očima smisliti..a u stvarnom životu je totalno obrnuto.
A sad back to the topic.
Raduje me ovaj nastavak suradnje sa Cibalijom...te sutrašnja tekma u Gunji.
Trebamo se vratiti u regiju, pojavljivati i snažiti odnose. Kao što je Azmir odlično rekao preksinoć, neka ljudi navijaju za klubove iz vsojih općina, ali neka navijaju i za Slobodu. Isto ko što i mi treba da poštujemo sve klubove iz regije i da budemo ponosni što imamo najfudbalskiji kanton.
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Znas li hoce li biti danas trening na pomocnom?zlajci je napisao/la:Gdje je ba više moderator?wienultras je napisao/la:citam malo po fcb pa naidjo na ovo od mog druga sa tribine,
NEBESKA SILA IL GRUPA DEBILA![]()
Nabijem više na kuyac navijače . Imate navijačke forume, nemojte ovdje više smarati.
wiena, kolko je tebi fakat godina ili koliko je tom tvom drugu?
Stvarate atmosferu ko da se ne može očima smisliti..a u stvarnom životu je totalno obrnuto.
A sad back to the topic.
Raduje me ovaj nastavak suradnje sa Cibalijom...te sutrašnja tekma u Gunji.
Trebamo se vratiti u regiju, pojavljivati i snažiti odnose. Kao što je Azmir odlično rekao preksinoć, neka ljudi navijaju za klubove iz vsojih općina, ali neka navijaju i za Slobodu. Isto ko što i mi treba da poštujemo sve klubove iz regije i da budemo ponosni što imamo najfudbalskiji kanton.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kadetska i juniorska selekcija vinkovačke Cibalije odmjeriće snage protiv podmlatka našeg Kluba.Prijateljski mečevi igraju se danas sa početkom od 12:00 (kadeti) i 14:00 sati (juniori) na pomoćnom stadionu Tušanj.Ove utakmice su nastavak tradicionalne saradnje našeg Kluba sa ekipom iz Hrvatske.
Pobjeda je bolja od orgazma!
I vrijeme im odgovara danas, jesu baxuziGorki je napisao/la:Kadetska i juniorska selekcija vinkovačke Cibalije odmjeriće snage protiv podmlatka našeg Kluba.Prijateljski mečevi igraju se danas sa početkom od 12:00 (kadeti) i 14:00 sati (juniori) na pomoćnom stadionu Tušanj.Ove utakmice su nastavak tradicionalne saradnje našeg Kluba sa ekipom iz Hrvatske.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta vrijeme ima veze...igra se fudbal i po snijegu mada ono sto se ima vidjet generalno na nasim terenima nema neke veze sa kvalitetom pa da je vrijeme otezavajuci faktor...i nisu od secera,nece se rastopitstudeni je napisao/la:I vrijeme im odgovara danas, jesu baxuziGorki je napisao/la:Kadetska i juniorska selekcija vinkovačke Cibalije odmjeriće snage protiv podmlatka našeg Kluba.Prijateljski mečevi igraju se danas sa početkom od 12:00 (kadeti) i 14:00 sati (juniori) na pomoćnom stadionu Tušanj.Ove utakmice su nastavak tradicionalne saradnje našeg Kluba sa ekipom iz Hrvatske.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Wien, džabe te upozoravati, i onda se žališ nešto.
I mislim da danas nema treninga.. ne znam za naveče da li će u teretani šta
I mislim da danas nema treninga.. ne znam za naveče da li će u teretani šta
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
studeni je napisao/la: I vrijeme im odgovara danas, jesu baxuzi
Igralo se po 100x gorem terenu,tako da ovo malo bijelog neće im smetat.A i ima da lete po terenu nema više za*ebancije!
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Mislio je na kadete i junioreGorki je napisao/la:studeni je napisao/la: I vrijeme im odgovara danas, jesu baxuzi
Igralo se po 100x gorem terenu,tako da ovo malo bijelog neće im smetat.A i ima da lete po terenu nema više za*ebancije!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ipak igraju djeca, nije prvi tim u pitanjuGorki je napisao/la:studeni je napisao/la: I vrijeme im odgovara danas, jesu baxuzi
Hoce li se sutra igrati utakmica u gunji ? Hoce li biti prenos kakav na stranici slobode ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ovog wiena trebate smiriti malo. 
Sila Nebeska.... Izgleda da ne znaš šta to znači? Malo googlaj pa pročitaj šta je to značilo u ovoj državi i ko je to bio..
Bauštelac jedan.
Sila Nebeska.... Izgleda da ne znaš šta to znači? Malo googlaj pa pročitaj šta je to značilo u ovoj državi i ko je to bio..
Bauštelac jedan.
jedva čekam tekmu protiv Jedinstva, kakav će to spektakl biti .. mogu slobodno reći da dugo nije bio takav
očekujem 7.000-8.000
naravno, uz goste iz Bihaća, da dođu u što većem broju i uveličaju taj fudbalski praznik, da ga tako nazovem
nadam se da će biti i na TV-u, da cijela država vidi spektakl iz druge bosanske lige 
malo je off topic ali se tiče djelimično Slobode i Fukara. Moj Borac je u rukometu 1998. godine titulu osvojio baš u Mejdanu i tada na je gomila došla iz Travnika i skoro smo popunili mali Mejdan. Sjećam se tada da su u zadnjim trenucima i Fukare sa nama zajednom navijale i odmah su po završetku utakmice uletili da nam čestitaju. Pa eto ako je neko od tih momaka na foruma hvala još jednom na podršci i tada gostoprimstvu uz nada da nam se rukometni klubovi vrate u prvu ligu gdje im je i mjesto.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.