FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 25 jan 2014, 01:06

NKJ je napisao/la:Anonimni, piše se ČOVJEK :)

I ovo za prenos utakmice, to mi znamo odavno da će jednu našu prenositi, e sad nije mi baš fazon protiv Slobode jer to ću gledati uživo, volio bih neku koju ne budem išao da gledam. Ali kako god, dobro za oba kluba. I kažem ja, sada će se klubovi iz PL boriti da ispadnu u ovu, jer ovdje je bolje. xD
Ovde je raja :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jan 2014, 01:15

Probisvjet je napisao/la:Adnan Hadžić je novi golman Crveno - crnih!

Kao što smo i najavljivali, danas je finaliziran dogovor oko dolaska golmana Adnana Hadžića na Tušanj.

Adnan Hadžić - Novo pojačanje Crveno - crnih

"Hadžić je naše novo pojačanje. Dogovorili smo polugodišnju saradnju sa mogućnošću produžetka ugovora na još jednu godinu. Hadžić sutra stiže u Tuzlu, a već u nedjelju trebao bi zajedno sa ostatkom ekipe putovati na utakmicu u Gunju", kazao je predsjednik našeg Kluba Azmir Husić.

Hadžić koji je u dosadašnjoj karijeri branio za kakanjski Rudar, Zrinjski i Željezničar bez sumnje će biti veliko golmansko pojačanje za naš tim.
slika

Treba nad njim izvrsit fino dezinfekciju i lijepo ga okupat prije nego sto se pojavi na prvom treningu :mrgreen:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 25 jan 2014, 01:53

Reci prijatelju da je veliki kreten kao i svi ostali koji nazivaju Silu Nebeskom grupom budala! Kao prvo ime Sila Nebeska je vazno nama sa ovoga prostora, pa te molim prenesi prijatelju da pametniji malo bude i nek skonta sta pise prvo. Kao drugo navijacka skupina Sila Nebeska se ogradila od ovih pjesmica i ostalih stvari koje pojedinci pisu na ovome forumu. Kao trece Maki je davno rekao da ce se utakmica Jedinstva prenositi na face tv, dokaz ima za to. Molim i ostale Tuzlake, kao i moje drugove, da se ostave prepirki jer ovo kako mi se cini nekima prelazi i na vise od prepirke. Prije 5 kola ne palim komp da ne citam ove godisti i prepirke na forumu. Pozdrav

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 jan 2014, 02:35

.ebo ovakve pesme i gluposti ako su se Biscani fino ogradili od idiotluka onda nema potrebe da uzvracamo :!: ljudi su uvjek bili fer i korektni a sto je najbitnije RAJA iz krajine a i mi smo gospoda uvjek bili i nema potrebe za ciganlukom :!: ko bude bolji nek udje i gotovo :!:
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jan 2014, 05:40

Iceplayer je napisao/la:]
klasik je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Pa vjeruj da Sloboda sigurno nece platit neko da je prenosi, prvo das pare da te prenose i onda izgubis jos para na kartama od ljudi koji ce radije ostat kod kuce gledat nego doc na stadion.
Jbg kad nemate prave navijace...

mi imamo prave navijace da se radi na tome da se za nas prenose utakmice bas kao sto su navijaci Veleza napravili kanal za sebe..sto bi mi placali nekom durgom?...pravi navijaci su se izborili da ocuvaju i ozive Slobodu kao sto vidis gdje smo sad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jan 2014, 05:42

travnik81 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la: Jbg kad nemate prave navijace...
Idi ba u tri lijepe vise , sta si dosadan toliko, isto si ko zohar majkemi. Hajd popusti jado jedan
svakakve djece na ovom forumu. nakače se i onda seru u nedogled, a što je najžalosnije dižu svoj klub kao da je neko bitan.

ma ovaj mali je tako mlad da nisi ni svjestan eto ...necu da ga repliciram nema svrhe a jedne prilike je vec poceo pricat neku historiju Jeinstvo toto kup, mada cisto sumnjam da je tad i posotjao..barem ono sto sam mogao vidjeti pa zakljucujem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 jan 2014, 09:23

wienultras je napisao/la:citam malo po fcb pa naidjo na ovo od mog druga sa tribine,
NEBESKA SILA IL GRUPA DEBILA
Gdje je ba više moderator? :roll:
Nabijem više na kuyac navijače . Imate navijačke forume, nemojte ovdje više smarati.
wiena, kolko je tebi fakat godina ili koliko je tom tvom drugu?
Stvarate atmosferu ko da se ne može očima smisliti..a u stvarnom životu je totalno obrnuto.

A sad back to the topic.
Raduje me ovaj nastavak suradnje sa Cibalijom...te sutrašnja tekma u Gunji.
Trebamo se vratiti u regiju, pojavljivati i snažiti odnose. Kao što je Azmir odlično rekao preksinoć, neka ljudi navijaju za klubove iz vsojih općina, ali neka navijaju i za Slobodu. Isto ko što i mi treba da poštujemo sve klubove iz regije i da budemo ponosni što imamo najfudbalskiji kanton.
tuzlanska Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jan 2014, 09:34

zlajci je napisao/la:
wienultras je napisao/la:citam malo po fcb pa naidjo na ovo od mog druga sa tribine,
NEBESKA SILA IL GRUPA DEBILA
Gdje je ba više moderator? :roll:
Nabijem više na kuyac navijače . Imate navijačke forume, nemojte ovdje više smarati.
wiena, kolko je tebi fakat godina ili koliko je tom tvom drugu?
Stvarate atmosferu ko da se ne može očima smisliti..a u stvarnom životu je totalno obrnuto.

A sad back to the topic.
Raduje me ovaj nastavak suradnje sa Cibalijom...te sutrašnja tekma u Gunji.
Trebamo se vratiti u regiju, pojavljivati i snažiti odnose. Kao što je Azmir odlično rekao preksinoć, neka ljudi navijaju za klubove iz vsojih općina, ali neka navijaju i za Slobodu. Isto ko što i mi treba da poštujemo sve klubove iz regije i da budemo ponosni što imamo najfudbalskiji kanton.
Znas li hoce li biti danas trening na pomocnom?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 10:33

Kadetska i juniorska selekcija vinkovačke Cibalije odmjeriće snage protiv podmlatka našeg Kluba.Prijateljski mečevi igraju se danas sa početkom od 12:00 (kadeti) i 14:00 sati (juniori) na pomoćnom stadionu Tušanj.Ove utakmice su nastavak tradicionalne saradnje našeg Kluba sa ekipom iz Hrvatske.
Pobjeda je bolja od orgazma!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 25 jan 2014, 11:21

Gorki je napisao/la:Kadetska i juniorska selekcija vinkovačke Cibalije odmjeriće snage protiv podmlatka našeg Kluba.Prijateljski mečevi igraju se danas sa početkom od 12:00 (kadeti) i 14:00 sati (juniori) na pomoćnom stadionu Tušanj.Ove utakmice su nastavak tradicionalne saradnje našeg Kluba sa ekipom iz Hrvatske.
I vrijeme im odgovara danas, jesu baxuzi

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 jan 2014, 11:30

studeni je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Kadetska i juniorska selekcija vinkovačke Cibalije odmjeriće snage protiv podmlatka našeg Kluba.Prijateljski mečevi igraju se danas sa početkom od 12:00 (kadeti) i 14:00 sati (juniori) na pomoćnom stadionu Tušanj.Ove utakmice su nastavak tradicionalne saradnje našeg Kluba sa ekipom iz Hrvatske.
I vrijeme im odgovara danas, jesu baxuzi
sta vrijeme ima veze...igra se fudbal i po snijegu mada ono sto se ima vidjet generalno na nasim terenima nema neke veze sa kvalitetom pa da je vrijeme otezavajuci faktor...i nisu od secera,nece se rastopit :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jan 2014, 11:33

Wien, džabe te upozoravati, i onda se žališ nešto.

I mislim da danas nema treninga.. ne znam za naveče da li će u teretani šta :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 11:37

studeni je napisao/la: I vrijeme im odgovara danas, jesu baxuzi

Igralo se po 100x gorem terenu,tako da ovo malo bijelog neće im smetat.A i ima da lete po terenu nema više za*ebancije!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jan 2014, 12:00

Gorki je napisao/la:

Igralo se po 100x gorem terenu,tako da ovo malo bijelog neće im smetat.A i ima da lete po terenu nema više za*ebancije!
Mislio je na kadete i juniore :?: :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 25 jan 2014, 12:01

Gorki je napisao/la:

Ipak igraju djeca, nije prvi tim u pitanju

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 25 jan 2014, 12:47

Hoce li se sutra igrati utakmica u gunji ? Hoce li biti prenos kakav na stranici slobode ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 jan 2014, 12:49

Moj bed ;) slika

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 25 jan 2014, 13:25

Ovog wiena trebate smiriti malo. :)
Sila Nebeska.... Izgleda da ne znaš šta to znači? Malo googlaj pa pročitaj šta je to značilo u ovoj državi i ko je to bio..
Bauštelac jedan.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2014, 14:13

jedva čekam tekmu protiv Jedinstva, kakav će to spektakl biti .. mogu slobodno reći da dugo nije bio takav :D očekujem 7.000-8.000 :D naravno, uz goste iz Bihaća, da dođu u što većem broju i uveličaju taj fudbalski praznik, da ga tako nazovem :D nadam se da će biti i na TV-u, da cijela država vidi spektakl iz druge bosanske lige :mrgreen:

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 25 jan 2014, 15:39

malo je off topic ali se tiče djelimično Slobode i Fukara. Moj Borac je u rukometu 1998. godine titulu osvojio baš u Mejdanu i tada na je gomila došla iz Travnika i skoro smo popunili mali Mejdan. Sjećam se tada da su u zadnjim trenucima i Fukare sa nama zajednom navijale i odmah su po završetku utakmice uletili da nam čestitaju. Pa eto ako je neko od tih momaka na foruma hvala još jednom na podršci i tada gostoprimstvu uz nada da nam se rukometni klubovi vrate u prvu ligu gdje im je i mjesto.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.