Gledaj ovaj dijalog?? Ljudi dragi dali vi razumjete da je ta barijera postavljena upravo radi velikih rata koje su duzni isplacivati za stadion... Tako da Arsenal umjesto na plate taj novac daje na kreditne rate... Trebali su Chesea zamoliti da im bude zirant!?!?!?Johny je napisao/la:Ti mene pokusavas ubjediti u nesto sto ja vec govorimfrankqqqqq je napisao/la:Pametnjakoviću, "wage structure" kako ga zovu naša braća englezi je problem, naša uprava je problem. 120k je najviše što Arsenal može da ponudi, što je pi.ckin dim u odnosu na druge klubove iako ležimo na parama. Nemamo uslove? Imamo, vidjeli bi ih kad bi Usmanov došao i kada bi došlo do nekih promjena. Gazidis, PHW, Kroenke su postavili tu barijeru koju ne žele da probiju ni po koju cijenu, pa čak i ako treba igrač da se proda prodat će se.
Samo 70 miliona, 70 miliona od prodaje igrača imamo, a ono što nam još daju za transfere? Dođe ti na sasvim pristojnu cifru.
Imali bi mi, imali bi, ali prodali sve što valja, iako znamo da je većina otišla zbog pohlepe(ade, flamini, clichy, nasri) i imaš one koji su išli za titulama kao Robin ili Cesc kući. Taj isti Arsenal, sa igračima koje je prodao bi lako rame uz rame sa svim jačim klubovima bio, ali nije. Sada je druga situacija u kojoj mora doći do promjena, koje će doći kad-tad. Misliš da je Arseneu drago što pušta sve ove igrače koje je stvarao godinama? Misliš da je do njega? To je do tebe, sveznalico.![]()
Koma covjece.Pa procitaj moj post pa onda ispali svoje grandiozne argumente.Ko je Wengera spomenuo![]()
Ko je spomenuo da je Arsenal siromasan.Evo slikovito cu ti prenijeti.
Arsnela ima pare, Arsenal ne moze imati veliki trasnfer iz vise razloga koji su uzrok politike kluba.Jedan je novcane prirode(plate igraca,Arsenal nije spreman dati za WC igraca 35+ miliona),drugi razlog je ambicija.Arsenal je neambiciozan klub a niti jedan WC igrac ne zeli igrati u takvom klubu.Jel ti sad jasno il treba da crtamo Grafike i Diagrame ?
Edit : Zaboravio sam jos jedanput napomenuti.Wenger nije kriv !
A ova prica o Starlingu mi je poglupa. U izvjesnoj razmjeni njega i Thea Liverpool bi najbolje prosao... Uvalili bi nam jos jednog talenta (a imamo ih pun tim pogotvo na tim pozicijama) a mi njima dali vec gotovog igraca koji je konacno poceo da igra!!! A treba napomenuti da ce vjerovatno doci Zaha koji je takodje talenat i Starling je nepotreban... Danas citam navodno bi nam Sity uvaljao Dzeka ali samo da se u transfer ukljuci Walcott... Mudri su i oni mnogo...