FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nema nama boljeg od Husrefa a ni vama od Amara! Mislio sam da samo mi mozemo tako otjerati legendu al evo I Vi cete to izgleda..onako kao pitar nikada Vi Osima necete zamijeniti s boljim,pa on pravi pitu od govana..pokusava daje svoj novac halo I dodje gay iz Londona I on bi da smijeni Osima..komsije zelim Vam sve najbolje iskreno to mislim iako vas 99% nece to vjerovati al stvarno to mislim..imali ste I nesrece dosta pa nije Amar kriv I za to..treba biti i objektivan ..frustrirani ste rezultatima ipak ste Vi medju najvecim klubovima u BiH nema tu sta..al malo hladne glave razmisliti..Ivica Osim I Amar pa nije moguce da oni ne vole zelju ..da ne zele dobro..nemojte kao mi da pravite gresku. Nemamo mi mnogo Musemica a ni vi Osima..pozz I da nam se vratitte u vrh sto prije
Dva mjesecalijevapolutka je napisao/la: ↑04 apr 2021, 14:23Iskreno da odgovorite. Šta mislite koliko bi vremenski dali fore novom treneru i podmlađenoj ekipi prije nego što krene tjeranje?

to jeste najveci problem jer smo svi isfrustrirani ali trebamo biti realni ovo sto Dejan govori je cinjenica 3- 4 godine nas nema nigdje ali nije bitno samo da krenemo pravim putem i da ovog smecara otjeramo da nikad vise ne kroci na Grbavicu zajedno sa pomocnicima i ovim smece od igraca .lijevapolutka je napisao/la: ↑04 apr 2021, 14:23Iskreno da odgovorite. Šta mislite koliko bi vremenski dali fore novom treneru i podmlađenoj ekipi prije nego što krene tjeranje?
Krenuti ispocetka i da se abd vratimo na tribine i sve ce biti lakse.
Volim Te Zeljo

Nek ode Amar pa makar ne znam ti šta bilo, toliko bahatosti da čovjek ima u ovoj situaciji je cisti bezobrazluk.
Podrška Ceriću, Badzaku, a ovaj portal sto je napisao da Ceric donese investicije Želji i Amaru, i nek zauvijek ode, nabijem na k..., nije Amar Željo, niti Ceric, Željo je Željo!
Podrška Ceriću, Badzaku, a ovaj portal sto je napisao da Ceric donese investicije Želji i Amaru, i nek zauvijek ode, nabijem na k..., nije Amar Željo, niti Ceric, Željo je Željo!
Samo bih porucio ovim amarovom pusiqurcima da procitaju maksin post sa orga.
Odlazite grobari Zeljini.
Odlazite grobari Zeljini.
Zavisi od ponasanja tog trenera, igraca, a i Uprave. Ako se javno, direktno kaze da rezultat nije prioritet, realno stanje kako je i da vidim vremenom da se koraci prema stabilizaciji, pozitivne stvari prave imao bih strpljenja. Ako bi bila situacija kao inace puna floskula "Zeljo uvijek ide na prvo mjesto", Uprava se okrene optuzivanjima svih proslih i opravdanjima nema strpljenja.lijevapolutka je napisao/la: ↑04 apr 2021, 14:23Iskreno da odgovorite. Šta mislite koliko bi vremenski dali fore novom treneru i podmlađenoj ekipi prije nego što krene tjeranje?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Amar može ponovo imati podršku, ako otjera ovaj šljam što je doveo od igrača. Bukvalno svakog igrača
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- PointBlank
- Kontakt:
Naravno da moze, samo sto mnogi pusiqurci ovdje ne zele, nece i ne mogu da shvate da ovaj put njega igraci drze za muda, i provode mu, jer su samo u pitanju pare, a ne moze ih otjerati, jer nema finansije da ih isplati, ili klupirati jer tek tad nastaje haos.. ko zna kakvi su ugovori
Možda nisi najbolje upratio, ne interesuje me ugovor sa Amarom, nego sa pomoćnicima. Kakva je situacija sa njihovim ugovorima (do kada traju) i možemo li se barem njih riještiti (vjerovatno bi to stvorilo neku finansijsku obvezu) a da Amar ne može imati uticaj na to. Neka sam vodi sve.MrAlemKa je napisao/la: ↑04 apr 2021, 14:27Pa eto vidiš primjer jedan. Murinjo kad dobije otkaz naplati 20 miliona, s toga ako Amar npr ima ugovor do 2023. a klub mu da otkaz sad u aprilu, klub mu mora isplatit ostatak ugovora ili ako trener ima obraza i kaže da ne želi ostatak jer nije napravio ugovor što čisto sumnjam da će se desiti. To nije samo u fudbalu tako, već i u ostalim branšama ne smiješ dobit otkaz ako nisi nešto zajebo, može ti se dati otkaz na radnom mjesto ali ćeš dobit otpremninu...
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
Možda nisi najbolje upratio, ne interesuje me ugovor sa Amarom, nego sa pomoćnicima. Kakva je situacija sa njihovim ugovorima (do kada traju) i možemo li se barem njih riještiti (vjerovatno bi to stvorilo neku finansijsku obvezu) a da Amar ne može imati uticaj na to. Neka sam vodi sve.
[/quote]
Kad ode glavni trener idu i oni
[/quote]
Kad ode glavni trener idu i oni
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja
-
- Kontakt:
Cerica treba pitati za one stvari koje je obecao,nek se skloni od razmisljanja da on nekog tjera.
Sta je on tacno obezbjedio,pa ima pravo pricati po medijima.
U jednu ruku sam za smjenu Amara,jer je sam kriv za ovaj olos sto je uhljebio u Zelji,a u drugu ruku olosi ostaju i sa svakim ce isto biti.
Djurbuzovic,Alispahic nisu do koljena Amaru.
Da je neko Amaru rekao prije 7 godina da ce navijaci nekog lika iz Londona podrzavati u tjeranju,mislim da bi se ubio.
Sa dosta ljudi se pogresno radilo,otjerani su svi na najruzniji i najjadniji nacin,nadam se da cemo to nekad ispraviti.
Sta je on tacno obezbjedio,pa ima pravo pricati po medijima.
U jednu ruku sam za smjenu Amara,jer je sam kriv za ovaj olos sto je uhljebio u Zelji,a u drugu ruku olosi ostaju i sa svakim ce isto biti.
Djurbuzovic,Alispahic nisu do koljena Amaru.
Da je neko Amaru rekao prije 7 godina da ce navijaci nekog lika iz Londona podrzavati u tjeranju,mislim da bi se ubio.
Sa dosta ljudi se pogresno radilo,otjerani su svi na najruzniji i najjadniji nacin,nadam se da cemo to nekad ispraviti.
- lijevapolutka
- Kontakt:
+1
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Da li još postoje osobe koje misle da Amar nije kriv za ovo i da ne treba da ide?
Kad ode glavni trener idu i oni**** je napisao/la: ↑04 apr 2021, 14:53Možda nisi najbolje upratio, ne interesuje me ugovor sa Amarom, nego sa pomoćnicima. Kakva je situacija sa njihovim ugovorima (do kada traju) i možemo li se barem njih riještiti (vjerovatno bi to stvorilo neku finansijsku obvezu) a da Amar ne može imati uticaj na to. Neka sam vodi sve.
[/quote]
To znam, al mogu li se oni šutnuti (bez saglasnosti Amara), a Amar neka nastavi sam raditi
Amar je prica za sebe, ali veca je steta hrpa poltrona koje je doveo sa sebom. Tako zvani "Amarovi ljudi". Od ovi u upravi do ovi strucnog staba. Jer da nema ti ljudi on bi vec bio bivsi. Ovako imas samo Cerica koji kao nekako moze nesto pokrenuti dok njegovi poltroni naravno nece dati svom sefu otkaz i prozivati zbog losi rezultata. Pa na kraju krajeva ni Badzak nije imao hrabrosti da do kraja prozove vec se sklonio (ne mislim nista lose prema njemu). Dotle je doslo kad je nasa alfa i omega u pitanju.drzgemboadislic je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:25Da li još postoje osobe koje misle da Amar nije kriv za ovo i da ne treba da ide?
@igrajlopte 🐦
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
NlValter je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:28Kad ode glavni trener idu i oni**** je napisao/la: ↑04 apr 2021, 14:53Možda nisi najbolje upratio, ne interesuje me ugovor sa Amarom, nego sa pomoćnicima. Kakva je situacija sa njihovim ugovorima (do kada traju) i možemo li se barem njih riještiti (vjerovatno bi to stvorilo neku finansijsku obvezu) a da Amar ne može imati uticaj na to. Neka sam vodi sve.
To znam, al mogu li se oni šutnuti (bez saglasnosti Amara), a Amar neka nastavi sam raditi
[/quote]
Naravno da mogu oni su samo pomocnici
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja
Amar nikada vise nece imati podrsku vecine navijaca. Nikada. To je cinjenica. I ne smije imati. Ne mogu da vjerujem da neko pokusava praviti od njega nekakvu zrtvu ili slicno. Treba da ide ako moze vec sutra i da klub se oslobodi njegovi kandzi i kancera unutar kluba od tako zvani njegovi ljudi. I nadam se takodjer da ce Amar biti zadnja osoba koja se vraca u klub pocevsi od igraca pa do trenera i ljudi iz uprave. Dosta vise povrataka, muka mi je.
@igrajlopte 🐦
Ma Amar mora otici ali ovdje se ljudi ponasaju kao da ce Veseli nauciti da zabije gol par metara kad on ode,da ce Stila ubrzati i dobiti na brzini kad on ode,da ce Alispahic postati mladji,da ce Eric nauciti da izadje na centarsut a Sinisa da se ubacuje naprijed kao Cafu....hoce kako da ne..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 29 gostiju.