FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ripper
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ripper » 30 avg 2012, 01:49

DesimaL je napisao/la:Sljedecu utakmicu obavezno od 1 minute ubaciti Songa i Montoyu.Song veceras odlican.Jak,dobra tehnika,odlican pas.Montoya takodjer odlican.Odlican u defanzivi,a kasnije i u ofanzivi.Tako da vec sada imamo odlicnu zamjenu za Alvesa ;)
Dobar Montoya pravo, veceras me iznenadio jer sam mislio da ce izgubiti u atmosferi i podleci pritisku.
Šteta za njega što je zamjena za gotovo nezamjenjivog Alvesa i što ne može biti u prvom planu za RB-a sve dok je Dani u Barci :? inace je momak jako talentovan, ima vrlo dobru tehniku za beka... i brz - prije svega.

Song isto dosta dobar, za ono vremena što je proveo...e sad, gdje ce njega Tito instalirati, šta on sa njim misli :shock: to ostaje da vidimo...njegova pozicija je misterija

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 30 avg 2012, 07:43

Jest da Supercopa nema neki veliki značaj, ali uvijek je teško izgubiti od najvećeg rivala, pa makar se igralo u klikere. Još mi je pred očima ona Casillasova obrana kod 3:1 i onda pogreška Valdesa, da se nije dogodila, siguran sam da bi Barca sinoć slavila u Madridu.
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 avg 2012, 07:47

Opet barcu zdrobio Veliki Jose Mourinho ... crni dani su pred kataloncima :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 avg 2012, 09:26

Pique: "Prvih 20 minuta su nas koštale titule. Moja i Mascheranova greška se odrazila na ostatak utakmice."

"Tito je rekao da je ponosan na nas, obzirom kako smo igrali s deset igrača, na Bernabeuu."

Busquets: "Mogli smo pobijediti, ali u nogometu su bitni golovi. Oni su postigli dva pogotka iz kontra napada."

Pedro: "Loš je osjećaj kada izgubiš kup, ali zadovoljan sam kako smo se vratili u utakmicu."

slika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 avg 2012, 09:38

Bolje im je da šute. Svaki put greske, greske i samo greske. Najgore u svemu je to smo mi Realu najbolji vjetar u ledza. I umjesto da se uvecava +5 sad smo im mi pravo dali krila. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 avg 2012, 10:07

Ocjene za sinoćnji poraz na Bernabeu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 avg 2012, 10:09

Tele i Adriano cim prije prodaja/posudba.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 30 avg 2012, 10:11

Hajd da vam i cıko nesto objasni :p

Ovo je realu mozda ponajbolja utakmica otkad je Barcu preuzeo Pep. A opet su dobili na svom terenu samo 2-1 igrajuci tri cetvrtine utakmice sa igracem vise.

One greske Maschea i Shakire dese se jednom u 100 utakmica .... tacnije sto zelim reci dvije uvezane greske se dese jednom u 100 utakmica.

Pep na pocetku trenerske karijere nıje ımal el- clasico do mozda tenk 15-te . 16-te utakmıce a do tada je porilicno nastımao ekıpu.

Zasto napdate montoyu ? Momak je po menı boljı od Adrıana i sıigurno sa sezonama koje dolaze bice jos bolji igrac. Lako je biti general nakon bitke. A da je pobjedio bio bi dobar trener bla bla .....

Sabura malo .... nije ni onaj trener njihov ( kako ga zovu sa posebnim potrebama ) blistao uvijek a pogotovo ne u prvoj sezoni. Znacı jedan trofej izgubili ali ima jos za tri da se igra. Neka osvoje spansku ligu ja sam zadovoljan za ovu godinu. Slag na tortu bi bila liga prvaka.

Saurmane ostavi se Sancheza ıdı pratı Chelsky zıv bio.

İ za kraj zamolio bi da se vratite par stranica unazad pred pocetak sezone kada sam rekao da jedinş ıgrac koji 100 % nije za Barcelonu = Adriano. Jednostavno izgubljen u vremenu i prostoru. Sta meni znacı sto on moze ıgrati na 6 pozicija kada ne valja ni na jednoj ? Nije brz - nije jak - nıje skocan - nije eksplozivan - nema dobar sut - nema dobar ubacaj ..... zaista mi nije jasno kako on i dalje uspijeva u Barci ? :( Poslije Oleguera najveca misterija.

Znaci idemo dalje .... bitku smo izgubili rat se nastavlja.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 avg 2012, 10:24

Da li se neko sjeca prosle godine i redovnih mojih postova da jedino Adriano nije za Barcelonu i da nema brzinu i okretnost Barcelone. Sad mogu reci da mu se jos prikljucilo Tele koje se u sve uklapa sem u koncepciju blaugranine igre. Kakvi su mu ono konstantni "prodori" u korner pa u korner bez ikakve koristi za ekipu. Obojicu cim prije van...

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 30 avg 2012, 11:03

Po meni odličan,polako se uklapa u ekipu ;)

[youtube][/youtube]

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 avg 2012, 11:19

Nema sta, Real je sinoc u prvom poluvremenu totalno razbio Barcelonu.
Mislim da nikad nisu bolje odigrali, a isto tako mislim da oni ovakvu utakmicu nece jos dugo ponovit.
Barcelona neprepoznatljiva, ne znam jesul uopste jeli, pili, trenirali prije tekme ?
Nije bilo onog presinga, Real je citavo poluvrijeme to radio kataloncima, ne znam zasto .. kao da nisu imali zelje.
Odbrana sinoc rupa, Pique nikako ne moze cuvati Ronalda, toliko je covjek brzi, okretniji i explozivniji od njega.
Njega jedino mogu cuvati Alves i 100% spreman Puyol.
One greske Gerarda i Mascherana se ne smiju ubuduce desavati, ja vjerujem da bi Pandza bolje odigrao sinoc od ove dvojice.
Stvarno ne znam sta im je bilo ?
Adriano je dobar na lijevoj strani, ali kao back-up .. znaci Alves desno, Alba lijevo. Mozda bi puhalo u odbrani, ali vjerujem da bi vise puhalo u Realovoj.
A nenormalno je koliko fali jedan Villa .. s njim je Barcelona u napadu bar duplo jaca, on je taj koji dribla, radi pasove, zabija golove iz svih pozicija, ovako je sve na Messiju, ponekad Pedru i to je to. Vjerujem da bi i Sanchez proradio kada bi igrao u vrhu napada, ali kako bi onda formacija izgledala ?
Vilanova je imao dosta taktickih pogresaka sinoc i uopste mi se nisu svidjele njegove izmjene.
Eto, to je u najkracim crtama zasad :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 30 avg 2012, 11:31

Kako smo sinoc primili dva glupa gola..Mozda je Valdes mogao odbraniti drugi, ali kad ti odbrana onako ispane mozes se je*ati.Vidjelo se da bez Puyola to nije isto, Mascherano i Pique ne ulijevaju bas neku sigurnost kad ih vidimo zajedno na terenu...ovoj ekipi je potreban stoper i to svi vide, ali bojim se da je prelazni rok za Barcelonu gotov.
U nedjelju utakmica protiv Valencije, ako odbrana bude igrala kao sinoc moga bi Valencija napraviti dosta problema.
Ja bih volio ovakav sastav u nedjelju:

slika

Ne znam sta je s Alvesom, zato sam stavio Montoyu..a Adriano je los na desnoj strani.Ovakav sastav bi po meni bio idealan, vrijeme je da se i Busquets malo odmori te da Song dobije priliku kao i Cesc kojeg vise ne mogu gledati na klupi, zao mi ga :D ..a i misljenja sam da je ova opcija u napadu bolja od one sa Pedrom i Sanchezom kao krilima..i onda neka negdje oko poluvremena Tito ubaci Villu i sve odlicno :mrgreen:..jeste da malo ova pozicija Messija je*e stvar, znamo svi da on najvise voli igrati u sredini, ali nema veze :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 avg 2012, 12:04

Samo bi trebalo Messiju i Pedru zamijeniti strane i to je to.
Ja sam mislio da ce Tito sinoc ubaciti Fabregasa, al eto ..
Momak stvarno malo igra. Pozicija koju je on igrao u Arsenalu, u Barci ne postoji.
Bez Busquetsa nema sredine, treba se Song jos uigrat.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 30 avg 2012, 12:24

M4kaveli je napisao/la:Samo bi trebalo Messiju i Pedru zamijeniti strane i to je to.
Ja sam mislio da ce Tito sinoc ubaciti Fabregasa, al eto ..
Momak stvarno malo igra. Pozicija koju je on igrao u Arsenalu, u Barci ne postoji.
Bez Busquetsa nema sredine, treba se Song jos uigrat.
Pa i ja sam vidio da sam zamjen'o strane Messiju i Pedru, ali tek kad sam postavio sliku :) ..a Fabregas zaista malo igra, zato se nadam da protiv Valencije pocinje od prve minute.A za Busquetsa se slazem, bez njega vezni red ne bio ovo sto jeste, ali ipak bih volio gledati Songa od prve minute u nedjelju.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 30 avg 2012, 12:30

Stavit Pedra je ravno samoubistvu taj lik veze nema i nadam se da će što prije otić iz Barce.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 avg 2012, 12:31

Vandelanoitte je napisao/la:Stavit Pedra je ravno samoubistvu taj lik veze nema i nadam se da će što prije otić iz Barce.
Ja se nadam da ćeš ti prestat' pisat gluposti ovdje.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 avg 2012, 12:42

mandraX je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:Stavit Pedra je ravno samoubistvu taj lik veze nema i nadam se da će što prije otić iz Barce.
Ja se nadam da ćeš ti prestat' pisat gluposti ovdje.
Bas tako - cuj Alex i Pedro ne valjaju. :shock:

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 30 avg 2012, 12:47

1. Ne znam zašto je Barcelona pustila Yayu Tourea zbog Bousqetsa. Prvonavedeni je najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji, te je sukladno tome profesor igre za drugonavedenog. Zamislite sredinu Yaya - Xavi - Iniesta. :oops:

2. Ne znam zašto je Barcelona dovodila Mascherana? Koliko ja znam taj čovjek nije odigrao tri utakmice na svojoj poziciji. Ako su ga već mislili koristiti na stoperu onda su trebali dovesti pravog stopera koji bi to igrao bolje od njega.

3. Onaj Tello nije za Racing, kamoli Barcelonu.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 avg 2012, 13:00

nije provokacija, i mislim da ce te se i vi sloziti da ovaj momak bruka barcin dres!

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 30 avg 2012, 13:05

Sramoti, ali u manjoj mjeri nego recimo Pepe, Marcelo ili Mourinho Realov dres svojim primitivnim i mesarskim potezima.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.