FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odlucio se skrasit. Nek je hairli, Muhoni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ljoze osjecam da ti je Robust pravo drag, u kakvim ste odnosima??
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Krcka se
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
e moj ljozee gledaj ti ovih podmuklih pokusaja da nas zavade ccc a kao jucer se sjecam kad me je delinjo pitao koju torbu curi da kupi a ja mu rekao onu koja ve te manje boliti kad te opali po glavi sad mu moj savjet zlata vrijedi 

Ljubomorne duse. Nego znaci pitao tebe za savjet pored mene zivog. Imas li sta reci u svoju odbranu, prijatelju Dela?
Robust gradi vas odnos na lazima!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Druze vjeruj slabo se i zapali, ne pijem nikako.
Nisam zapalio 2 puta u 3 mjeseca ono tobejarabi sta mi je

Odoh u politiku prolupao sam.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
@Robust, sta ti imas reci u svoju odbranu?
Je li realno da su ljudi osvojili titulu, a mi smo u centru paznje? 
Cuj tabut.
Vidimo se sljedece sezone.

Cuj tabut.

Vidimo se sljedece sezone.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Sve dok klub bude funkcionisao kako funkcionise a to je da ne rade nista mi cemo biti taraba.
Oni su molili Boga da se ne nastave liga, bice neka kinta od evrope. Posudit ce pare jer je to najlakse dok ima ljudi koje vole klub, a kad ih trebas staviti u klub kvazi navijaci ih pljuju na sve strane.
Sad dva mjeseca nece nista raditi, ne trebaju im mjere opreza, u klub ce dolaziti tri puta mjesecno malo pojacati i to je to.
Ako je neko zadovoljan s ovim, ja nisam niti cu biti.
Oni su molili Boga da se ne nastave liga, bice neka kinta od evrope. Posudit ce pare jer je to najlakse dok ima ljudi koje vole klub, a kad ih trebas staviti u klub kvazi navijaci ih pljuju na sve strane.
Sad dva mjeseca nece nista raditi, ne trebaju im mjere opreza, u klub ce dolaziti tri puta mjesecno malo pojacati i to je to.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ovo nam je po meni posljednji voz za promjene. Ne iskoristimo li ovu stogodisnjicu kao nesto sto ce pokrenuti stvari i profesionalizovati klub, treba da se spremimo za visegodisnju prosjecnost u kojoj ce nam Evropa biti maksimum uspjeha.Bezideja je napisao/la: ↑02 jun 2020, 08:23Sve dok klub bude funkcionisao kako funkcionise a to je da ne rade nista mi cemo biti taraba.
ali kakve jadne reakcije fudbalskih radnika u BIH-a ,igraca ,navijaca
pa jel ikom stalo do fudbala u BIH-a ? cak ni samim akterima 

-
- Kontakt:
Ma kakvi fudbalski radnici, igraci, a posebno navijaci.. Sve su to licemjeri i poltroni..
Pročepit će negdje.
@dejan1921
Iskreno moje licno misljenje da nema nista od toga. Klub je kao savez poligan za stranacke lezihljebovice kojima je cilj kako cvaknut koju kintu. Necu se puno vracati u proslost od kvazi strucnjaka Misketa do danas, sve je stranacki da li to bila SDA il SBB meni je isto. Jedino smo stranacki preko saveza nesto hajrovali za stadion, i to je jedino pozitivno.
Za vrijeme Misimovica si imao dobre love od transfera, evrope, sve si slupo Bog zna gdje. Pise li neko o tome? Niko.
Pise li neko konkretno sta trenutno rade u klubu, i da li oni sto primaju platu preko ledja Zelja rade nesto korisno s argumentima? Ne rade nista, plata ide.
Zato sam uvijek bio pocisti ispred svoje kuce, napravi jak klub pa se onda suprostavi savezu, sistemu.
A ovo lupanje o kradjama, savezu samo se perfidno sklanja prica s nesposobnih ljudi u klubu, uz par potrosenih rijeci i recenica, rade, trude se sto bi reko' fikret radite se, truditese, bice uspjeha. I onda klepi milion. E tako je kod nas isto.
Iskreno moje licno misljenje da nema nista od toga. Klub je kao savez poligan za stranacke lezihljebovice kojima je cilj kako cvaknut koju kintu. Necu se puno vracati u proslost od kvazi strucnjaka Misketa do danas, sve je stranacki da li to bila SDA il SBB meni je isto. Jedino smo stranacki preko saveza nesto hajrovali za stadion, i to je jedino pozitivno.
Za vrijeme Misimovica si imao dobre love od transfera, evrope, sve si slupo Bog zna gdje. Pise li neko o tome? Niko.
Pise li neko konkretno sta trenutno rade u klubu, i da li oni sto primaju platu preko ledja Zelja rade nesto korisno s argumentima? Ne rade nista, plata ide.
Zato sam uvijek bio pocisti ispred svoje kuce, napravi jak klub pa se onda suprostavi savezu, sistemu.
A ovo lupanje o kradjama, savezu samo se perfidno sklanja prica s nesposobnih ljudi u klubu, uz par potrosenih rijeci i recenica, rade, trude se sto bi reko' fikret radite se, truditese, bice uspjeha. I onda klepi milion. E tako je kod nas isto.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
nigdje u regionu nije prekinuto samo kod nasMojaMalenkost je napisao/la: ↑02 jun 2020, 09:49Ma kakvi fudbalski radnici, igraci, a posebno navijaci.. Sve su to licemjeri i poltroni..

jedini Husic gospodin ispade

nazalost ali je tako ,ono sto mi sad trebamo da svu energiju okrenemo kako da docekamo iducu sezonu sto spremniji i da napokon poslozimo neke stvari .
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 02 jun 2020, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pa šta te čudi, ovdje se 30 godina živi ko u kakvom azilu za napuštene kerove pa svi šute 
Šuti, nek ne puca, i tako to.

Šuti, nek ne puca, i tako to.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prva dupla na 49% teritorije, a 1946 država SFRJ, a ne republika BiHArgentina je napisao/la: ↑02 jun 2020, 00:13Izjednaceni ne mozemo nikako biti:BosniaBoston je napisao/la: ↑01 jun 2020, 23:00Ja bi ga uzeo vala kako god,treba pocet igrat prljavu igru. Ko fol izjendaceni sa trofejima dobili 2 titule dzaba a nama 3 oduzeli(1946 i 2 superkupa)![]()
1999 - Nije UEFA priznala. S druge strane, prvaci su 22,5% drzave jer iste godine je bio prvak HB i RS, ****, nije se desio play off
2020- Corona
Mi imamo dvije duple, imamo dva puta odbranu titule, imamo 1/2 i 1/4 uefa kupa. I imamo 1946 koju i ne spominjemo, dok se u regionu vec priznaju od uefe. Bolji omjer. Ali nije ni to vrijedno usporedbe. Sad bih dao da budu jos 3 godine prcaci, a da nasi izadju u javnost i kazu stvari kakve jesu, a to je:
Politika ljudi u Borcu je ovo napravila, radi toga Grbavica se nece davati za repku i da Begic od danas je persona non grata. Pozvao bih Sarajevo i komsijski im dao Grbavicu da Evropu igraju na njoj besplatno. Znam da su zelje, ali pritisak za nesto od ovoga trebamo napraviti na nase u upravi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.