FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@kana, sve u pravu i slazem se od rijeci do rijeci.
Sta smo mi navijaci uradili po tom pitanju? Nista
Sta je klub uradio po tom pitanju? Nista
Poseri nas
Sta smo mi navijaci uradili po tom pitanju? Nista
Sta je klub uradio po tom pitanju? Nista
Poseri nas
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 01 jun 2020, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja mislim da su oni svjesni ili jednostavno zele da je ovo njihov kraj i da ne bi uvukli nekog narednog u probleme je ovako blaza varijanta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Uprava napolje! Jutro ne docekali nesposobne ublehe.. Amare tjeraj rekreativce iz kluba ako zelis svoj obraz i dignitet sacuvati.. Ne moze vodjenje jednog kluba poput Zeljeznicara biti hobi.. Razni Dzihanici, Cengici i slicni ne smiju biti blizu kluba..
Pročepit će negdje.
delinjo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:28Ne bukvalno tim rijecima ali da ,tako nekako.Mislim moze i ovako nego nemoj da budeo licemjeri pa opet naredne sezone kukamo kad nas pokradu ,jer nam je vrhunac napisati saopstenje na cijem svakom kraju ide dio,postovat cemo savez ,slazit cemo se sa savezom,uradit cemo kako savez kaze itd..
Danas smo pričali o tome, mi istupimo iz prvenstva, i? Misliš da ih boli qurac za nama, jedva bi dočekali.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ma ja mislim da se i ti slazes i prizeljkujes da imamo u upravi fakina kao sto imamo fakina na klupi.Nije tako davno bilo ono Amarovo "KRAJ PRICE"...e toga fali .Plavac87 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:30delinjo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:28Ne bukvalno tim rijecima ali da ,tako nekako.Mislim moze i ovako nego nemoj da budeo licemjeri pa opet naredne sezone kukamo kad nas pokradu ,jer nam je vrhunac napisati saopstenje na cijem svakom kraju ide dio,postovat cemo savez ,slazit cemo se sa savezom,uradit cemo kako savez kaze itd..
Danas smo pričali o tome, mi istupimo iz prvenstva, i? Misliš da ih boli qurac za nama, jedva bi dočekali.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:26Braco ,šta se ložite znam zadnjih godina nam se svega nakupilo ,bruku neke nepravdeda čovjeka bude sramota gdje zivi, sve je krenulo nekako nizbrdo nakon one pljačke u Bijeljini ,pa onih poteza Krupe gdje protiv Svinjskog izvode juniore a protiv nas najjaču ekipu , pa licenca i sad evo ovo .Vidim piše kao odigrano 2/3 prvenstva i kao sve je regularno
da je ovo prekinuto stvarno radi zdravlja igrača ,navijača Itd j bi skinuo kapu ali boli sto je ovo sve tako providno i jadno uradjeno gdje Vico bukvalno prije dva mjeseca nagovještava šta će se desiti ,samo na jedno pitanje neka odgovore kako je moguće da se u čitavom regionu igraju utakmice a kod nas ne može ? Generalno moje neko mišljenje je da ako nema navijača vala ne mora se ni igrati i zato skidam manijacima za onu poruku sto su poslali
Najčudnije u ovom svemu sto vise ni jedna grupa se nije oglasila? pitari bijednici njihov moto je mrzi Željezničar to je najbitnije **** se njih za koševo ,Sarajevo .Evo ja ću sad potpisati da i iduća sezona bude ista da im opet 8 komada zabijemo,da igramo najljepši fudbal, najposjeceniji stadion , pa krov na istoku ne vidim na čemu da ima zavidim u ovoj sezoni nisu dvije utakmice odigrali kako treba,poniženi dva puta na derbiju,jadna posjeta na kosevu ,tjeranje Husrefa ,uprave Itd i sad kao nešto slave (neka slave boli me ****) ali nije mi jasno kako možeš kad vidiš da je ovo uradjeno ascare ,da je nepravda ,valjda je danas svaki navijač izgubio ako ti neko ne dozvoljava da gledaš svoj klub sam da bi taj jadni bojac igrao evropu
Slažem se, al u potpunosti !
Nista braco, pisaj ga. Sami smo krivi zbog nekih utakmica gdje smo bili dosta bolji a popusili, jos vise na nekim gdje smo odigrali pickasto i lose. Idemo sljedece sezone od pocetka jace, valjda bude i vise para jer cemo igrati europu.
Mislim da bi i da se nastavila liga pitari bili ispred nas, steta sto se nismo ganjali do zadnjeg kola gdje je sve moguce. Valjalo bi to za nas fudbal u cjelini. Vratio se Velez, Borac je tu u vrhu, fine posjete, bila bi mrtva trka za gotovo sve pozicije. Umjesto da su levati iskoristili sve to da dodatno poguraju nas fudbal jer se u ligama oko nas sve vec zna, oni kao i svaki put pokazuju koliko su glupi.
Mislim da bi i da se nastavila liga pitari bili ispred nas, steta sto se nismo ganjali do zadnjeg kola gdje je sve moguce. Valjalo bi to za nas fudbal u cjelini. Vratio se Velez, Borac je tu u vrhu, fine posjete, bila bi mrtva trka za gotovo sve pozicije. Umjesto da su levati iskoristili sve to da dodatno poguraju nas fudbal jer se u ligama oko nas sve vec zna, oni kao i svaki put pokazuju koliko su glupi.
Cuva Bog Zelju svog!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sva sreća pa se forumska zajednica ništa ne pita... P.S. samo kažem!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bolje i drugacije saoptenje ne mozemo dati, ali da imamo muda bi sutra rekli savezu da Grbavica nije trenutno dostupna za tekme repki, pioniri su zakupi termin, a nakon njih su zakupili navijaci da odigraju na male. **** im sve mafijasko. Crkli svi. **** ih Dodik i Bake i Cocic i sve taldzije i koalicije i picke materine. Skinuli su gace Borcu i njihovim strankama. Gamad jedna odvratna mafijaska.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Hajmo kukat ovi ce past na emocije ipak mi smo Zeljo. Gdje je Brko hajmo istinu sta se desilo pa nije zucno ni jedne do sad. Hajmo ko zna nek kaze. Mi sve fol.posteno najbolji fudbal tribina a **** nas ko stigne. Mi smo izgubili zadnje 2 kuci i zato nismo prvaci.Mi smo izgubili od Krupe i zato nismo prvaci.Mi smo izgubili od Sarajeva radi Kerline ruke i zato nismo prvaci. Zato jesu drugi jer znaju kako se to radi. Vozdra.
Koliko god mi Azmir Husic bio u nekim situacijama antipatican, ovim izjavama tokom ove pauze me totalno kupio. Pogotovo ono kad kaze e sad tek necu odustati. Ja se iskreno nadam da i kod nasih u klubu ima nekog inata, ne samo u klubu nego i medju navijacima pa da krenemo jace. Da nas na prozivku dodje odma makar hiljadu, da damo do znanja da je ovo nas zivot i da ga nikad necemo napustiti, koliko god teska situacija bila.
A pogotovo bi me obradovalo da se i stvari u klubu sloze kako treba, da se politika promijeni, da udju kvalitetni ljudi, zeljni uspjeha...stogodisnjica nam je na pragu, trebamo biti ujedinjeniji nego ikad.
A pogotovo bi me obradovalo da se i stvari u klubu sloze kako treba, da se politika promijeni, da udju kvalitetni ljudi, zeljni uspjeha...stogodisnjica nam je na pragu, trebamo biti ujedinjeniji nego ikad.
Dosta te je više pitaru.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:30Uprava napolje! Jutro ne docekali nesposobne ublehe.. Amare tjeraj rekreativce iz kluba ako zelis svoj obraz i dignitet sacuvati.. Ne moze vodjenje jednog kluba poput Zeljeznicara biti hobi.. Razni Dzihanici, Cengici i slicni ne smiju biti blizu kluba..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Uprava nam je skupina amatera ,prosle godine neznaju uplatnicu ispuniti ,ove godine ko picketine predase titulu.
Sta su trebali ,pokazi damu svima u savezu i svaki navijac ce Zelje stati uz njih.
Repki treba zabraniti da igra na NAŠEM stadionu ,eno lavor ili Bilino ,pa mozda Banja Luka je najbolja opcija.
Zalosno je sto naš Željo nema stav !!!
Dovidjenja prijatno nesposobna upravo
Sta su trebali ,pokazi damu svima u savezu i svaki navijac ce Zelje stati uz njih.
Repki treba zabraniti da igra na NAŠEM stadionu ,eno lavor ili Bilino ,pa mozda Banja Luka je najbolja opcija.
Zalosno je sto naš Željo nema stav !!!
Dovidjenja prijatno nesposobna upravo

Razumijem ja vaš afekt po pitanju saopštenja ali džaba ti je mahati sad sa tim, a te ekstreme o kojima pričate oni tamo jedva čekaju, tako da...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Joj ironije zivota - Begic potegao pitanje odigravanja kupa, ali nije bilo dovoljno zainteresovanih.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Neslužbeno, SportSport.ba saznaje da je na početku sjednice prvi čovjek Saveza, Elvedin Begić, "potegao" pitanje odigravanja Kupa, no nije bilo dovoljno "zainteresiranih stranaka" da se zaključci Takmičarske komisije po tom pitanju promijene jer se smatra da bi se na taj način ostavio prostor za eventualne manipulacije.
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
O tome se trebalo razmisljati prije mjesec ,to ja pricam cijelo vrijeme,ovo sad je smece i pisi ga kurcu nikakve svrhe od saopstenja,cisto eto da se udovolji navijacima da je nesto napisano i da ispdne iz ruku.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo jos jedne sanse nasoj upravi, oko tog kupa. Mora se ili dodijeliti ili odigrati, MORA! Tako da treba ici zalba, tuzba bilo sta
-
- Kontakt:
Pitar si ti ako podrzavas one nesposobne neznalice..Virtu4l je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:38Dosta te je više pitaru.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jun 2020, 22:30Uprava napolje! Jutro ne docekali nesposobne ublehe.. Amare tjeraj rekreativce iz kluba ako zelis svoj obraz i dignitet sacuvati.. Ne moze vodjenje jednog kluba poput Zeljeznicara biti hobi.. Razni Dzihanici, Cengici i slicni ne smiju biti blizu kluba..
Pročepit će negdje.
Da li je realno da za zvanicno takmicenje koje donosi Evrope ono smatraju? Aj Hahahahhahahaahahahh