FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Batistuta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Batistuta » 13 sep 2011, 22:36

Uopšte nema potrebe da taj gospodin u situaciji kada njegov tim ima zaostatak za 2 prvoplasirana 8 bodova, i u kojoj njegov tim nije prikazao željenu igru komentariše igrače drugih timova. Sarajevo ima svoje određenje u kojem je Suljić svakako onaj igrač koji donosi prevagu, a to sa 19 godina ne može svako, tako da je mislim puno bolje imati takve igrače koji se mogu unaprijediti nego alkoholičare i pušače kao što su Stanić,Svraka, Adilović, Nyema itd., gdje je tu ta disciplina kada ti igrači zatvaraju kafane, a igraju ti u ekipi.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 sep 2011, 22:39

jbg, novinar ga je pitao..
čemu uopće tolika pažnja njegovim izjavama :?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 sep 2011, 22:40

VanBasten je napisao/la:jbg, novinar ga je pitao..
Volimo mi mahalati :mrgreen: ja sam isto siguran da Lazo ne bi kod vas bio u prvih 11,svaki trener ima odredjeni tip igraca kojeg voli...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 sep 2011, 22:42

bistrikboy je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:jbg, novinar ga je pitao..
Volimo mi mahalati :mrgreen: ja sam isto siguran da Lazo ne bi kod vas bio u prvih 11,svaki trener ima odredjeni tip igraca kojeg voli...
Doduše :mrgreen:
Ma imali smo mi svog Lazu prošle sezone, Avdića :D Dok nam je Jahović jedio na klupi :roll:
Ove godine i jedan i drugi i treći bi imali mjesta u drugom timu samo. Možda Jaha da bi bio na klupi.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 sep 2011, 22:44

Lazo je posebna prica njemu se trebala dati Sestoaprilska nagrada :mrgreen: Imam osjecaj da cemo sutra Slogu rastaviti na proste faktore 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 sep 2011, 22:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Lazo je posebna prica njemu se trebala dati Sestoaprilska nagrada :mrgreen: Imam osjecaj da cemo sutra Slogu rastaviti na proste faktore 8-)
Momak je bar ispao fer pa sam rek'o ljudi odoh ja, neće me. Da ej Mirza ostao Avdić bi nama i sad činio oštricu napada :mrgreen: . Mislim, svaka mu čast za sve ranije godine, ali brate kad ne možeš više, ne možeš, batali miša mu.

I ja se nadam nastavku tradicije, čvrka je'na dosta.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 13 sep 2011, 23:06

Buu je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11 :D Strucnjak nema sta :D
Dao bi Osim sada Zebu,Smajica i Bogicevica(jedina tri igraca u Zelji sto znaju igrati fudbal,mozda im mozemo jos dodati Stanica i Niyemu) zajedno za Suljica.Strucnjak je shvatio kakvu je gresku napravio kada mu je rekao da nije za Zelje,ali to ne zeli da prizna.
U ovoj nasoj ligi u kojoj nekih u vrh glave 5 klubova ne igraju krkanski fudbal i da uzima onu mrvicu od 13 kila da ga neka sirovina cuhne u reklame da ode.
ne zavaravajte se ,nije ni "mrvica" toliko slabasna koliko se misli... ;) ;)[/quote]
nezz sta vama smeta Amarova izjava? Jednostavno se ne uklapa u Amarovu taktiku. Mali je zvijer i vi cete na njemu masne pare zaradit mozda ce to biti i rekordni transfer u PL, ali jbg tako je kako je[/quote]
ma kakve masne pare za igrača iz ove naše lige,pa u ovoj ligi je i dudić iz travnika bio najbolji strijelac pa nije mogao igrati za varteks ili lendrić koji je došao iz hajduka kao 30 igrač pa za polusezonu zabi 12 golova i opet nije standardan u hajduku.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 sep 2011, 23:13

VanBasten je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Lazo je posebna prica njemu se trebala dati Sestoaprilska nagrada :mrgreen: Imam osjecaj da cemo sutra Slogu rastaviti na proste faktore 8-)
Momak je bar ispao fer pa sam rek'o ljudi odoh ja, neće me. Da ej Mirza ostao Avdić bi nama i sad činio oštricu napada :mrgreen: . Mislim, svaka mu čast za sve ranije godine, ali brate kad ne možeš više, ne možeš, batali miša mu.

ja sam se zacudio kad sam cuo da ga mirza nece odvesti u velež da oživi svoju karijeru :mrgreen:
Za zivot cijeli!

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 13 sep 2011, 23:15

ma sta osim zna ,frajer tezak koo mokra zemlja nekk kod njega igraju dobri igraci , u veznom redu zelje sve za doma penzionera na nedzaricima !!!!!!!!
on se naso da pricaa nestoo !!!!! ;) ;) ;)

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 13 sep 2011, 23:19

Gdje ce se porediti Dudic sa Suljicem!! Smijesno!!
Malom Suljicu je lopta zaljepljena za nogu sprda se
sa protivnickim igracima!! A bogami zna i prgav biti!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 sep 2011, 23:20

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

ja sam se zacudio kad sam cuo da ga mirza nece odvesti u velež da oživi svoju karijeru :mrgreen:
Zato oživljava Velagićevu :mrgreen:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2011, 23:21

Uz dužno poštovanje prema Švabi, ali Amar je retardiran! Samo njegovo ponašanje, frizura, izjave, grimase lica :lol: ma presmješan. tako da me njegove izjave opšte ne tangiraju. A iskreno on bi sad sam sebi gurao tuki u zicagu da ima jednog Suljića ;) !
U novi boj ...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 13 sep 2011, 23:21

ma pustite vise vodenjaka, nek brabonja sta hoce, njegov problem. mi imamo svoje probleme a jedan od njih je kako cemo 'prezivjeti' nalet mahalasa i ex. familije ako slucajno kiksnemo sutra, a sto se moze dogoditi (mada ja sumnjam u to ali eto, lopta je okrugla i sugavi milan uze barci bod ninasta). To je za mene bitnije pitanje :!:

Ovaj tim sa ovim trenerom MORA dobiti priliku da se dokaze na duzi period! Ne smije nas jedna ili dvije utakmice pomesti :!: Iskreno se nadam da ce sutra Sloga fasovati barem tricu ali eto za svaki slucaj da ne bude paljbi po svemu sto je do sada napravljeno, a napravljeno je mnogo, ukoliko dodje do nekog kiksa
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 13 sep 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 sep 2011, 23:25

UPS kvalitetniji smo i spremniji tako da pobjeda nece doci u pitanje ni ovdje ni u trebinju ;) ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 13 sep 2011, 23:25

hz033 je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema Švabi, ali Amar je retardiran! Samo njegovo ponašanje, frizura, izjave, grimase lica :lol: ma presmješan. tako da me njegove izjave opšte ne tangiraju. A iskreno on bi sad sam sebi gurao tuki u zicagu da ima jednog Suljića ;) !
ma brate i svabo je tezak u p.m. !!!!!
cudo od porodice ,neke glupe vulgarne i bezobrazne izjave ne treba ni spominjati (mislim na mladjeg osima ) !!!!!!! ;)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 13 sep 2011, 23:27

hz033 je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema Švabi, ali Amar je retardiran! Samo njegovo ponašanje, frizura, izjave, grimase lica :lol: ma presmješan. tako da me njegove izjave opšte ne tangiraju. A iskreno on bi sad sam sebi gurao tuki u zicagu da ima jednog Suljića ;) !
Suljić navija za Želju barem je tako bilo dok nije potpisao za vas. Bio je kod nas na probi, ima više verzija zašto nije potpisao. Čini mi se da je išao sa Željom u Fojnicu na pripreme ali u to nisam siguran.Ko si ti vrijeđaš instituciju Osim? I tako "smiješan i retardiran" Amar je osvojio kup i titulu,trofeji o kojima ti već dugo sanjaš.
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 13 sep 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 13 sep 2011, 23:27

Sarajlijc@ je napisao/la:UPS kvalitetniji smo i spremniji tako da pobjeda nece doci u pitanje ni ovdje ni u trebinju ;) ;)
Ja sam ubjedjen u to brate, vjeruj mi. Fasovace ako Bog da i jedni i drugi. Samo napominjemnekima, i zbog nekih nasih starih 'navika'

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 13 sep 2011, 23:31

A Amar se je morao oglasiti povodom Suljica, jer treba objasniti navijacima zeljeznice da Suljic ipak nije neki igrac!
I kako oni imaju kvaltetnije igrace od njega!! A mali gazi sve redom! Ali nije se dzabe pjevala na derbiju: AMARE VRATI SE!! OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE! Ali dok je Amara bice jos Dzeka! Strucnjak sto jest jest :lol: :lol: !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 13 sep 2011, 23:32

Opste ludilo u gradu. Pitari se napalili jer im je Osim dao malo paznje u medijima.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 13 sep 2011, 23:32

Kako se samo jedna izjava može na različite načine interpretirati to je za nepovjerovati. Amar je više lijepih riječi rekao o FKS, a ovi se zaljepili za izjavu o Suljiću. A opet ni tu nije rekao ništa nekorektno samo da nebi igrao kod njega i to je to.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.