FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uopšte nema potrebe da taj gospodin u situaciji kada njegov tim ima zaostatak za 2 prvoplasirana 8 bodova, i u kojoj njegov tim nije prikazao željenu igru komentariše igrače drugih timova. Sarajevo ima svoje određenje u kojem je Suljić svakako onaj igrač koji donosi prevagu, a to sa 19 godina ne može svako, tako da je mislim puno bolje imati takve igrače koji se mogu unaprijediti nego alkoholičare i pušače kao što su Stanić,Svraka, Adilović, Nyema itd., gdje je tu ta disciplina kada ti igrači zatvaraju kafane, a igraju ti u ekipi.
jbg, novinar ga je pitao..
čemu uopće tolika pažnja njegovim izjavama

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- bistrikboy
- Kontakt:
Volimo mi mahalatiVanBasten je napisao/la:jbg, novinar ga je pitao..

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dodušebistrikboy je napisao/la:Volimo mi mahalatiVanBasten je napisao/la:jbg, novinar ga je pitao..
čemu uopće tolika pažnja njegovim izjavamaja sam isto siguran da Lazo ne bi kod vas bio u prvih 11,svaki trener ima odredjeni tip igraca kojeg voli...

Ma imali smo mi svog Lazu prošle sezone, Avdića

Ove godine i jedan i drugi i treći bi imali mjesta u drugom timu samo. Možda Jaha da bi bio na klupi.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Lazo je posebna prica njemu se trebala dati Sestoaprilska nagrada
Imam osjecaj da cemo sutra Slogu rastaviti na proste faktore 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Momak je bar ispao fer pa sam rek'o ljudi odoh ja, neće me. Da ej Mirza ostao Avdić bi nama i sad činio oštricu napadaSarajlijc@ je napisao/la:Lazo je posebna prica njemu se trebala dati Sestoaprilska nagradaImam osjecaj da cemo sutra Slogu rastaviti na proste faktore

I ja se nadam nastavku tradicije, čvrka je'na dosta.
ne zavaravajte se ,nije ni "mrvica" toliko slabasna koliko se misli...Buu je napisao/la:U ovoj nasoj ligi u kojoj nekih u vrh glave 5 klubova ne igraju krkanski fudbal i da uzima onu mrvicu od 13 kila da ga neka sirovina cuhne u reklame da ode.mma_hz je napisao/la:Dao bi Osim sada Zebu,Smajica i Bogicevica(jedina tri igraca u Zelji sto znaju igrati fudbal,mozda im mozemo jos dodati Stanica i Niyemu) zajedno za Suljica.Strucnjak je shvatio kakvu je gresku napravio kada mu je rekao da nije za Zelje,ali to ne zeli da prizna.nime_tm87 je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11Strucnjak nema sta

nezz sta vama smeta Amarova izjava? Jednostavno se ne uklapa u Amarovu taktiku. Mali je zvijer i vi cete na njemu masne pare zaradit mozda ce to biti i rekordni transfer u PL, ali jbg tako je kako je[/quote]
ma kakve masne pare za igrača iz ove naše lige,pa u ovoj ligi je i dudić iz travnika bio najbolji strijelac pa nije mogao igrati za varteks ili lendrić koji je došao iz hajduka kao 30 igrač pa za polusezonu zabi 12 golova i opet nije standardan u hajduku.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja sam se zacudio kad sam cuo da ga mirza nece odvesti u velež da oživi svoju karijeruVanBasten je napisao/la:Momak je bar ispao fer pa sam rek'o ljudi odoh ja, neće me. Da ej Mirza ostao Avdić bi nama i sad činio oštricu napadaSarajlijc@ je napisao/la:Lazo je posebna prica njemu se trebala dati Sestoaprilska nagradaImam osjecaj da cemo sutra Slogu rastaviti na proste faktore
. Mislim, svaka mu čast za sve ranije godine, ali brate kad ne možeš više, ne možeš, batali miša mu.

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
ma sta osim zna ,frajer tezak koo mokra zemlja nekk kod njega igraju dobri igraci , u veznom redu zelje sve za doma penzionera na nedzaricima !!!!!!!!
on se naso da pricaa nestoo !!!!!

on se naso da pricaa nestoo !!!!!

Gdje ce se porediti Dudic sa Suljicem!! Smijesno!!
Malom Suljicu je lopta zaljepljena za nogu sprda se
sa protivnickim igracima!! A bogami zna i prgav biti!
Malom Suljicu je lopta zaljepljena za nogu sprda se
sa protivnickim igracima!! A bogami zna i prgav biti!
Zato oživljava VelagićevuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja sam se zacudio kad sam cuo da ga mirza nece odvesti u velež da oživi svoju karijeruVanBasten je napisao/la:Momak je bar ispao fer pa sam rek'o ljudi odoh ja, neće me. Da ej Mirza ostao Avdić bi nama i sad činio oštricu napadaSarajlijc@ je napisao/la:Lazo je posebna prica njemu se trebala dati Sestoaprilska nagradaImam osjecaj da cemo sutra Slogu rastaviti na proste faktore
. Mislim, svaka mu čast za sve ranije godine, ali brate kad ne možeš više, ne možeš, batali miša mu.

Uz dužno poštovanje prema Švabi, ali Amar je retardiran! Samo njegovo ponašanje, frizura, izjave, grimase lica
ma presmješan. tako da me njegove izjave opšte ne tangiraju. A iskreno on bi sad sam sebi gurao tuki u zicagu da ima jednog Suljića
!

U novi boj ...
ma pustite vise vodenjaka, nek brabonja sta hoce, njegov problem. mi imamo svoje probleme a jedan od njih je kako cemo 'prezivjeti' nalet mahalasa i ex. familije ako slucajno kiksnemo sutra, a sto se moze dogoditi (mada ja sumnjam u to ali eto, lopta je okrugla i sugavi milan uze barci bod ninasta). To je za mene bitnije pitanje
Ovaj tim sa ovim trenerom MORA dobiti priliku da se dokaze na duzi period! Ne smije nas jedna ili dvije utakmice pomesti
Iskreno se nadam da ce sutra Sloga fasovati barem tricu ali eto za svaki slucaj da ne bude paljbi po svemu sto je do sada napravljeno, a napravljeno je mnogo, ukoliko dodje do nekog kiksa

Ovaj tim sa ovim trenerom MORA dobiti priliku da se dokaze na duzi period! Ne smije nas jedna ili dvije utakmice pomesti

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 13 sep 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
UPS kvalitetniji smo i spremniji tako da pobjeda nece doci u pitanje ni ovdje ni u trebinju

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
ma brate i svabo je tezak u p.m. !!!!!hz033 je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema Švabi, ali Amar je retardiran! Samo njegovo ponašanje, frizura, izjave, grimase licama presmješan. tako da me njegove izjave opšte ne tangiraju. A iskreno on bi sad sam sebi gurao tuki u zicagu da ima jednog Suljića
!
cudo od porodice ,neke glupe vulgarne i bezobrazne izjave ne treba ni spominjati (mislim na mladjeg osima ) !!!!!!!

Suljić navija za Želju barem je tako bilo dok nije potpisao za vas. Bio je kod nas na probi, ima više verzija zašto nije potpisao. Čini mi se da je išao sa Željom u Fojnicu na pripreme ali u to nisam siguran.Ko si ti vrijeđaš instituciju Osim? I tako "smiješan i retardiran" Amar je osvojio kup i titulu,trofeji o kojima ti već dugo sanjaš.hz033 je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema Švabi, ali Amar je retardiran! Samo njegovo ponašanje, frizura, izjave, grimase licama presmješan. tako da me njegove izjave opšte ne tangiraju. A iskreno on bi sad sam sebi gurao tuki u zicagu da ima jednog Suljića
!
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 13 sep 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC
Ja sam ubjedjen u to brate, vjeruj mi. Fasovace ako Bog da i jedni i drugi. Samo napominjemnekima, i zbog nekih nasih starih 'navika'Sarajlijc@ je napisao/la:UPS kvalitetniji smo i spremniji tako da pobjeda nece doci u pitanje ni ovdje ni u trebinju![]()
A Amar se je morao oglasiti povodom Suljica, jer treba objasniti navijacima zeljeznice da Suljic ipak nije neki igrac!
I kako oni imaju kvaltetnije igrace od njega!! A mali gazi sve redom! Ali nije se dzabe pjevala na derbiju: AMARE VRATI SE!! OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE! Ali dok je Amara bice jos Dzeka! Strucnjak sto jest jest
!
I kako oni imaju kvaltetnije igrace od njega!! A mali gazi sve redom! Ali nije se dzabe pjevala na derbiju: AMARE VRATI SE!! OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE! Ali dok je Amara bice jos Dzeka! Strucnjak sto jest jest

Opste ludilo u gradu. Pitari se napalili jer im je Osim dao malo paznje u medijima.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Kako se samo jedna izjava može na različite načine interpretirati to je za nepovjerovati. Amar je više lijepih riječi rekao o FKS, a ovi se zaljepili za izjavu o Suljiću. A opet ni tu nije rekao ništa nekorektno samo da nebi igrao kod njega i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.