FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Da su bili pametni kao što nisu mogli su za novac koji su bacili na Sancheza 37 mil utrošiti na mudriji način tipa Falcao.
Ovako su zaglavili sa čileancem koji samo gleda kako pasti u 16.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cujem Alexis nece nastupati u narednih par utakmica? Kazu prehladio bubrege od silnog lezanja na travi. 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
da nije odbranio 3 ciste sanse reala veceras sad bi bio potop ,e moje dijete ,ne razuijem vas nikako stvarno cccbparena je napisao/la:Dok je majmuncine na golu mnogo jos samara cemo dobiti. Da je zivotinja samo ispucala loptu prije 7 dana sad bi uzeli kantu. Mamu mu yebem dok Barsa postoji...
p.s. ovo i za onaj gol u 23 sekundi opet s Realom.![]()
![]()
samo gledas u jednom smijeru a ne gledas drugu stranu ,ko npr sta je sve veceras odbranio valdes
sta da nije primio na nou campu onaj smijesan gol ,a primio makar dva zicera od veceras sto je odbranio aaa??
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Sviju mi, pa najmanje pola godine ti tjeraš tog Alexisa iz Barce...majke ti, kako ti ne dosadi više.Saurman je napisao/la:Da su bili pametni kao što nisu mogli su za novac koji su bacili na Sancheza 37 mil utrošiti na mudriji način tipa Falcao.
Cim se izgubi odmah krece lavina hejterskih postova
nema nikakvog razloga za nezadovoljstvo, ovaj superkup se igra totalno neozbiljno, meni je bitnije da sam gledao napokon jedan odlican el classico sa izjednacenim ekipama i bezbroj prilika, bas kao nekada, i smo osvojili ovo takmicenje nista to nije toliko bitno, jedino steta bi bilo ako osvojimo sve ostale titule da se pokvari umjetnicki dojam
neozbiljnost je kostala barcu i nista drugo, smijesne golove primamo, pitanje pobjednika moglo je biti odluceno jos u prvoj utakmici ali neka nije, zbog ove ljepotice veceras halalim titulu laganini, da znam da ce real igrati ovako lijepo i otvoreno uvijek, halalio bi i vise, al dabogda, cim bude bitniji classico u ligi ili ligi prvaka, morinjo ce opet u bunker i idemo po starom
ne znam koga kriviti od nasih igraca, totalni podbacaj cijele ekipe u prvom dijelu, od pocetka su igrali kao ozracheni, u drugom poluvremenu cim su se uozbiljili pokazali da bar igraca mogu igrati protiv reala, i to je najbitnije
moglo se ovo i osvojiti, nekoliko strasnih prilika je promaseno u zadnjim minutama, ne znam kako vi, ja sam toliko uzivao u utakmici da sam samo molio boga da dodje do produzetaka pa nek uzme ko uzme
prosle godine smo uzeli nebitnije trofeje al ostali bez dva najbitnija, sad treba pokazati ozbiljnost i vratiti ligu i ligu prvaka gdje pripadaju, ne treba se puno trositi ni u superkupu
valja sad dobiti valenciju i lagano na reprezentativnu pauzu, ova ljepotica od utakmice veceras je najvise rezultat opustenijeg i rasterecenijeg pristupa kod obje ekipe
napacena realska publika se mnogo radovala i to je normalno, al malo mi je ipak na kraju bilo smijesno veliko radovanje morinja, a prije ovih mecheva je ponizavao ovaj kup govoreci da je najnebitniji i sl, nije da je lagao, al sto se brate raduje onda onoliko, al ajd, mozda je injega ponijela ova neizvjesnot do zadnje minute
uglavnom, prelijepa utakmica i duhu el classica od nekada, kad obje ekipe igraju iskljucivo zbog gola vise, samo se mozemo nadati da ce ovakvih classica biti i u buducnosti
neozbiljnost je kostala barcu i nista drugo, smijesne golove primamo, pitanje pobjednika moglo je biti odluceno jos u prvoj utakmici ali neka nije, zbog ove ljepotice veceras halalim titulu laganini, da znam da ce real igrati ovako lijepo i otvoreno uvijek, halalio bi i vise, al dabogda, cim bude bitniji classico u ligi ili ligi prvaka, morinjo ce opet u bunker i idemo po starom
ne znam koga kriviti od nasih igraca, totalni podbacaj cijele ekipe u prvom dijelu, od pocetka su igrali kao ozracheni, u drugom poluvremenu cim su se uozbiljili pokazali da bar igraca mogu igrati protiv reala, i to je najbitnije
moglo se ovo i osvojiti, nekoliko strasnih prilika je promaseno u zadnjim minutama, ne znam kako vi, ja sam toliko uzivao u utakmici da sam samo molio boga da dodje do produzetaka pa nek uzme ko uzme
prosle godine smo uzeli nebitnije trofeje al ostali bez dva najbitnija, sad treba pokazati ozbiljnost i vratiti ligu i ligu prvaka gdje pripadaju, ne treba se puno trositi ni u superkupu
valja sad dobiti valenciju i lagano na reprezentativnu pauzu, ova ljepotica od utakmice veceras je najvise rezultat opustenijeg i rasterecenijeg pristupa kod obje ekipe
napacena realska publika se mnogo radovala i to je normalno, al malo mi je ipak na kraju bilo smijesno veliko radovanje morinja, a prije ovih mecheva je ponizavao ovaj kup govoreci da je najnebitniji i sl, nije da je lagao, al sto se brate raduje onda onoliko, al ajd, mozda je injega ponijela ova neizvjesnot do zadnje minute
uglavnom, prelijepa utakmica i duhu el classica od nekada, kad obje ekipe igraju iskljucivo zbog gola vise, samo se mozemo nadati da ce ovakvih classica biti i u buducnosti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
NajJeb.enije je to kad covjek laze sam sebe. Inace , ovo bi moglo biti sto te ne ubije to te ojaca(za Barcu govorim).PatrickBateman je napisao/la:Je.beno kad nadigras ljude s 10 igraca.
Zalosno,al' Real je dao 3 od 4 gola nakon velikih gresaka Barcinih igraca.Kolektivna igra = 1 gol.
A Messi daje iz slobodnog samo levatskim klubovima,kako rekose
Mada ne volim ono sta bi bilo da je bilo samo ti mogu reci. Da samo nas budalas daje loptu u 20-toj sekundi protivniku i prima gol. Samo nas majmuncina dribla 3 minute pred kraj u svom sesnaestercu protivnickog igraca i prima gol.barca_87 je napisao/la:da nije odbranio 3 ciste sanse reala veceras sad bi bio potop ,e moje dijete ,ne razuijem vas nikako stvarno cccbparena je napisao/la:Dok je majmuncine na golu mnogo jos samara cemo dobiti. Da je zivotinja samo ispucala loptu prije 7 dana sad bi uzeli kantu. Mamu mu yebem dok Barsa postoji...
p.s. ovo i za onaj gol u 23 sekundi opet s Realom.![]()
![]()
samo gledas u jednom smijeru a ne gledas drugu stranu ,ko npr sta je sve veceras odbranio valdes
sta da nije primio na nou campu onaj smijesan gol ,a primio makar dva zicera od veceras sto je odbranio aaa??
p.s. supcina je odbranila 3 gola - isto ko i Iker 3 gola nocas, ali nas samo naš budalas izbaci s trona svojom greskom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Više sreće drugi put, imali su Real i Barcelona podjednake šanse u drugom poluvremenu, prvo poluvrijeme je odlučilo.
BTW, Messijev slobodnjak
Sportski pozdrav
BTW, Messijev slobodnjak
Sportski pozdrav
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ripper je napisao/la:Sviju mi, pa najmanje pola godine ti tjeraš tog Alexisa iz Barce...majke ti, kako ti ne dosadi više.Saurman je napisao/la:Da su bili pametni kao što nisu mogli su za novac koji su bacili na Sancheza 37 mil utrošiti na mudriji način tipa Falcao.
Cim se izgubi odmah krece lavina hejterskih postova![]()
a kad se pobjeđuje, svi valjaju....cudo smo
Čuj hejterskih postova.
Čovjek je flop i simulator.Trenutno igra samo iz razloga što je masno plaćen jer bilo bi previše ostaviti Sancheza i Fabregasa na klupi a 70 mil koštali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma kad nam nas golman "driblanjem zabije" gol i kad levat pokusaje u letu sutnuti loptu koja pada sa 80 metara visine i primimo gol i kad po ko zna kojij put otresu onog sakirinog mlincica onda shvatis da mi nemamo odbranu i da je to samo skupina smetenih igraca. Druga je stvar sto mi mjesecima i godinama cekamo da oni "prorade" i postanu neka ozbiljna odbrana. Da smo Bogdo prvu dobili 3:1 ko sto bi svaka normalna odbrana zavrsila a nocas cestito izgubili 3:0 ali primajuci one zicere koje je real trebao dati, a ne glupim ispadima ove "odbrane". Mi odbrane nemamo definitivno.ripper je napisao/la:Sviju mi, pa najmanje pola godine ti tjeraš tog Alexisa iz Barce...majke ti, kako ti ne dosadi više.Saurman je napisao/la:Da su bili pametni kao što nisu mogli su za novac koji su bacili na Sancheza 37 mil utrošiti na mudriji način tipa Falcao.
p.s. Cileanac je OK i ko misli da nam ne treba taj se grdno vara. Trebaju nam samo normalni igraci u odbrani a ne ovi cirkuzanti...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 30 avg 2012, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Grdno se varašSaurman je napisao/la:ripper je napisao/la:Sviju mi, pa najmanje pola godine ti tjeraš tog Alexisa iz Barce...majke ti, kako ti ne dosadi više.Saurman je napisao/la:Da su bili pametni kao što nisu mogli su za novac koji su bacili na Sancheza 37 mil utrošiti na mudriji način tipa Falcao.
Čuj hejterskih postova.![]()
Čovjek je flop i simulator.Trenutno igra samo iz razloga što je masno plaćen jer bilo bi previše ostaviti Sancheza i Fabregasa na klupi a 70 mil koštali.
Ali dobro, vrijeme ce pokazati ko je u pravu. Ja sam siguran da ce Alexis ostaviti traga u Barci i da nije tek tako doveden
Ono što mi smeta jeste pljuvanje nakon poraza...Adriano kloc, Valdes konj, Alexis glupan itd
@ripper
nije zalosno za valdesa definitivno. za Alexa se slazem sa tobom da on nije profulana investicija i da ce on jos toga pokazati. Zao mi samo sto cu morati budalasa i dalje da gledam na golu u meni najdrazoj ekipi.
nije zalosno za valdesa definitivno. za Alexa se slazem sa tobom da on nije profulana investicija i da ce on jos toga pokazati. Zao mi samo sto cu morati budalasa i dalje da gledam na golu u meni najdrazoj ekipi.
Puyol vjerovatno u nedelju,a za alvesa nema jos nikakvih informacija.MARCELO je napisao/la:Kad se Puyol i Alves vracaju?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Hajmo sad pokušati hladne glave pokušati nešto napisati.
Adriano jest grozno podbacio, plus crveni karton
ali on je u zadnji cas upao u tim, jer se Alves ozljedio neposredno prije same tekme.
Samo njegova zamjena Montoya je pokazao da zna igrati fudbala, u defanzivi pogotovu . Dobro u napadu se prepao one šanse i zapucao direkt u Ikera, ali decko je pokazao muda veceras.
Masche, jbg ono se nije smijelo dogoditi da onako procjeni i još da promaši loptu
- poklon gol jbg, ali ne zamjeram mu jer on je borac uvijek 100% i njemu je teško pao taj kiks.
Pique i njegova ispadanje iz aviona, isto tako...odbrana je podbacila totalno.
Veza je bila pogubljena prvih pola sata, realovci su trcali ko drogirani i zatvarali svaki moguce centimetar, za vratom su bili i iskorisiti taj momentum zabili golove i još promašili 2-3 zicera....uglavnom, grozno prvo poluvrijeme.
U drugom, cak i sa igracem manje Barca je pocela da igra svoju igru samo što je protiv ovakvo napaljenog Real to sa 9 u polju mnogo mnogo teže išlo...Pedro da je zabio onu šansu u 65-toj ,možda bi se i moglo nešto ocekivati.
Ovo se sve vratilo iz prvog meca, umjesto da zabije za 4-1 i završimo pricu oko superkupa, oni dozvole da im Di Maria išćeprka loptu Valdesu u petercu
i vrati Madrid u život za revanša.
Neke lekcije su valjda naucili
Adriano jest grozno podbacio, plus crveni karton
Samo njegova zamjena Montoya je pokazao da zna igrati fudbala, u defanzivi pogotovu . Dobro u napadu se prepao one šanse i zapucao direkt u Ikera, ali decko je pokazao muda veceras.
Masche, jbg ono se nije smijelo dogoditi da onako procjeni i još da promaši loptu
Pique i njegova ispadanje iz aviona, isto tako...odbrana je podbacila totalno.
Veza je bila pogubljena prvih pola sata, realovci su trcali ko drogirani i zatvarali svaki moguce centimetar, za vratom su bili i iskorisiti taj momentum zabili golove i još promašili 2-3 zicera....uglavnom, grozno prvo poluvrijeme.
U drugom, cak i sa igracem manje Barca je pocela da igra svoju igru samo što je protiv ovakvo napaljenog Real to sa 9 u polju mnogo mnogo teže išlo...Pedro da je zabio onu šansu u 65-toj ,možda bi se i moglo nešto ocekivati.
Ovo se sve vratilo iz prvog meca, umjesto da zabije za 4-1 i završimo pricu oko superkupa, oni dozvole da im Di Maria išćeprka loptu Valdesu u petercu
Neke lekcije su valjda naucili
Mi jesmo al majmun ostaje majmun i sa niskim IQ nista nece nauciti.
Ko sto nije naucio ni poslije onih 20 sekundi.
Sve sto zabiju ovi u napadu - ovi u odbrani taman toliko da zijanimo prokockaju. Fujjjjjj
Sve sto zabiju ovi u napadu - ovi u odbrani taman toliko da zijanimo prokockaju. Fujjjjjj
on je planiran na lijevom beku.. alba je upao u zadnji cas i igrao nezagrijan.. za adriana nema opravdanja osim da je majmun od igraca..ripper je napisao/la: Adriano jest grozno podbacio, plus crveni kartonali on je u zadnji cas upao u tim, jer se Alves ozljedio neposredno prije same tekme.
?
ser del barça es el millor que hi ha !
Sva sreca pa Barsa na golu ima Valdesa veceras je skino 5,6 cistih golova 
❤ si baš. CMOKić
Sljedecu utakmicu obavezno od 1 minute ubaciti Songa i Montoyu.Song veceras odlican.Jak,dobra tehnika,odlican pas.Montoya takodjer odlican.Odlican u defanzivi,a kasnije i u ofanzivi.Tako da vec sada imamo odlicnu zamjenu za Alvesa 
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.