FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ama ljudi, shvatite da tim iznosenjem frustracija samo njima jos vise uljepsavate ovu kvazititulu. Iskulirajte, tako je kako je i to je to.
S druge strane, sa zalbom ili eventualnom tuzbom bi nazalost ispali jos jadniji, jer protiv ovoga se ne moze. Znalo se da ce doci do ovog onog momenta kada je UEFA popustila sa onim da se prvenstva moraju zavrsiti.
S druge strane, sa zalbom ili eventualnom tuzbom bi nazalost ispali jos jadniji, jer protiv ovoga se ne moze. Znalo se da ce doci do ovog onog momenta kada je UEFA popustila sa onim da se prvenstva moraju zavrsiti.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Nas klub treba remont pred ili za ovo stogosinjicu, ne mozemo da zivimo od danas do sutra, iz sezone u sezonu. Treba nam koletiv ljudi na svim pozcijama, koji su obrazovani, koji znaju posao i koji ce da privuku ili donesu novac u klub. A ne mahalci, ljubavnici kluba, oni kojima ce klub biti bankomat, pricanje u prazno,...itd.
Ili pravi kadrovi prije svega ljudi u nas klub ili pogresno lozenje Amar je tu, nece ni on dugo ako se nesto draticno ne promjeni ovo ljeto.
Sto godina kluba treaba da docekmo kako i u kojem stanju, na kojem mjestu na tabeli ?
Ili pravi kadrovi prije svega ljudi u nas klub ili pogresno lozenje Amar je tu, nece ni on dugo ako se nesto draticno ne promjeni ovo ljeto.
Sto godina kluba treaba da docekmo kako i u kojem stanju, na kojem mjestu na tabeli ?
Mjau !
Obicnom tuzbom ne mozes ovdje nista, ali nek se udruzen 2-3 kluba i objasne kako se odluka donosila citava liga i Savez ce biti suspendovani. Npr. ovaj protiv Zvijezde nek navede tok dogadjaja pusiona je Savezu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma kuratz pusiona, uzeli su oni i eventualne tuzbe u razmatranje, nece grlom u jagode, sve se to analiziralo do posljednjih detalja.
Svako dobio dio kolaca koji je htio i to je to. Mozemo se pomiriti sa tim.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ja titule guzovace... A dobro smo ih naguzili dva puta. 3 boda razlike. Nista jos nije bilo odluceno. FUJ.
Nemas u klubu covjeka ni na jednoj poziciji koji je sposoban. Ako ima neko neka kaze koje to i sta je uradio do sad?Machak je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:33Nas klub treba remont pred ili za ovo stogosinjicu, ne mozemo da zivimo od danas do sutra, iz sezone u sezonu. Treba nam koletiv ljudi na svim pozcijama, koji su obrazovani, koji znaju posao i koji ce da privuku ili donesu novac u klub. A ne mahalci, ljubavnici kluba, oni kojima ce klub biti bankomat, pricanje u prazno,...itd.
Osim Amara mi nikoga nemamo.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nisu oni pametni tako. Sami sebe su sve vrijeme otkrivali i stavili od samog starta sumnju. Ovdje samo da sjednes, pokopcas sve fino do u detalj, imas bruku zvanicnih informacija na netu. Bez problema bi ih oborio pred UEFOM.
Dragi Željovci skrojeno nam je po ko zna koji put,
ZASTO....
Zato što smo max razjedinjeni ovi KLIMACI DONIJELI ODLUKU NAŠI ŠUTE KULIRAJU
Igracima nemam šta zamjerit bilo trke bilo dobrih i manje dobrih utakmica
Sad gledam nekim našim navijacima ko ok ovaj prekid meni licno NE
Ako imamo ikakvih mogucnosti zabranit igranje reprezentacije na Grbavici nek ih Džemidžic i co vode u Banja Luku pa nek tamo baraz igraju
Što se tice nove sezone bice promjena dosta igraca ide isticu ugovori mislim da se trebamo bazirat na mladze igrace 3-4 iskusnija ostalo mladzi
Pitari slave i nek im je na obraz jer se lopta danas ZACRVENILA od stida
Novac je problem jel evidentno je da ovi što su zaduzeni za taj segment realno ŽELJO JE ZA NJIH PREVELIK ZALOGAJ
Iskrenim Željovcima prebrodicemo ovo prebrodili smo i gore kad **** iz NS narod na ulici bude pljuvao nemojte **** pomagat
ZASTO....
Zato što smo max razjedinjeni ovi KLIMACI DONIJELI ODLUKU NAŠI ŠUTE KULIRAJU
Igracima nemam šta zamjerit bilo trke bilo dobrih i manje dobrih utakmica
Sad gledam nekim našim navijacima ko ok ovaj prekid meni licno NE
Ako imamo ikakvih mogucnosti zabranit igranje reprezentacije na Grbavici nek ih Džemidžic i co vode u Banja Luku pa nek tamo baraz igraju
Što se tice nove sezone bice promjena dosta igraca ide isticu ugovori mislim da se trebamo bazirat na mladze igrace 3-4 iskusnija ostalo mladzi
Pitari slave i nek im je na obraz jer se lopta danas ZACRVENILA od stida
Novac je problem jel evidentno je da ovi što su zaduzeni za taj segment realno ŽELJO JE ZA NJIH PREVELIK ZALOGAJ
Iskrenim Željovcima prebrodicemo ovo prebrodili smo i gore kad **** iz NS narod na ulici bude pljuvao nemojte **** pomagat
Da citiram jednog starog forumaša, pametnom dosta! U pitanju su postovi vezani za Zrinjski kad je osvajao, ali je poenta bitna.
priča o izbacivanju papana iz jedne fudbalske ili nogometne ekipe je u takvoj situaciji iluzorna. ovo društvo nagrađuje, favorizira papane, zato je asim zec i zabio. zato se trećina namještenih utakmica kod nas zove "sistem" i "znati šta hoćeš". zgrabi, uzmi, oderi sa kostiju - mjesec dana poslije se niko neće sjećati da si to uradio.
i zato je papane zasad nemoguće eliminisati. samo ih moraš držati na kratkom povodcu...
gradi željo boli te *****
....i sto imamo crne rupe svake sezone kao i vjerovatno svaka druga ekipa na svijetu..
on crnerupe ode i kupi. tri boda spahalić, tri boda kod mušije, tri ova i nema crnerupe gdje bi je po igri trebalo biti. umjesto da je dole osam, on je tu. takozvano srce šampiona, posložen sportski segment i pobjednički mentalitet.
Kada bude vise para i ozbiljnijih ljudi u klubu i situacija ce biti bolja,ako ne mozes imati ljudi u savzu onda moras imati brutalno jaku ekipu,3 opcija ne postoji valjda je svima jasno...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
U ovoj ligi ti ne treba ni ekipa vec jaka “ledja”. Jos bolje ako su ona iz nekih vodecih stranaka iz BiH. Citavo jedno takmicenje je “ugaseno” zbog jedne stranke i jednog kluba.
U ovom segmentu bi Savez posebno nayebao kad bi neko tuzio jer imas “normalno” stanje u FBiH, 4 kluba i sva 4 iz FBiH, nemas mjere zabrane igranja utakmica, okupljanja sta znam vise plus lige koje su dale titulu igraju kup. Tito iz groba ih ne bi spasio ovdje.
U ovom segmentu bi Savez posebno nayebao kad bi neko tuzio jer imas “normalno” stanje u FBiH, 4 kluba i sva 4 iz FBiH, nemas mjere zabrane igranja utakmica, okupljanja sta znam vise plus lige koje su dale titulu igraju kup. Tito iz groba ih ne bi spasio ovdje.
Znas ti nas **** ti nas.Uprava ****, skupstina popunjene stolice i nista vise nikakve koristi ni od jednih ni od drugih. Raskinuti ugovor sa savezom na nasu stetu svakako je sve na nasu stetu uradjeno. Mi navijaci smo protiv saveza i to se mora ispostovati vec jednom, a ne kada mi prozivamo savez nasa uprava se ogradjuje od nas. NAS GLAS SE MORA CUTI inace nas nece biti
To pricam cijelo vrijeme,bravo Mamla !Mamlaz je napisao/la: ↑01 jun 2020, 18:56Znas ti nas **** ti nas.Uprava ****, skupstina popunjene stolice i nista vise nikakve koristi ni od jednih ni od drugih. Raskinuti ugovor sa savezom na nasu stetu svakako je sve na nasu stetu uradjeno. Mi navijaci smo protiv saveza i to se mora ispostovati vec jednom, a ne kada mi prozivamo savez nasa uprava se ogradjuje od nas. NAS GLAS SE MORA CUTI inace nas nece biti
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ova tvoja omiljena uprava uzela slboodan dan izgleda,mrsko pisati saopstenje ko ce to ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E yebali te oni 
Cekam ja Sinisu yebo saopstenje. Objavili ili ne isti klinac.

Cekam ja Sinisu yebo saopstenje. Objavili ili ne isti klinac.
I oni tako razmisljaju,ko ce se peglati

Joj kako sam nervozan sad sam nalupao jednog pitara ispred zgrade

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Fun fact: ja sam clan ove Uprave 
Ma meni je, jarane, bitnije da se Skupstina odrzi u ovih narednih nekoliko dana, a saopstenje manje-vise. Nece promijeniti nista samo ce stajati na zvanicnom sajtu.

Ma meni je, jarane, bitnije da se Skupstina odrzi u ovih narednih nekoliko dana, a saopstenje manje-vise. Nece promijeniti nista samo ce stajati na zvanicnom sajtu.
Da si bar clan,imao bih neke nade

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Syebo bi ja Savez. Ne bih isao direktno i ofirno, ali hinjski iskoristis neku situaciju i utjeras im do kraja zivota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.