Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 maj 2011, 20:35

Hawking je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovog Suljagica nikako ne volim, to sto je on imao problema sa vjeronaukom to nije nas problem, kome jos smeta vjeronauka, vala ako iz nje ne moze izvuci ako nista cetvorku, taj je nizasta
Evo prvog favorita za najgluplji post decenije, teško da će iko napisati nešto gluplje...
aha, vidim pravi se javio

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 20:42

Frutek je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Nisam prepisivo neg sapto jaranu, nije me uhvatio dok sam prepisivo :twisted:
hebi ga... joj i ja se secam prve godine skoro svaki test prepisivao, i bilo je kada me provalili sa puskicama,pogotovo iz engleskog :evil:
Imam 5 iz engleskog pričam engleski bolje od Čarlsa 8-)
ma i meni engleski je solidan,samo mrzelo me smisljati temu na casu pa ja dam sestri koja mi predaje engleski u skoli i ona mi napise bruka temu i ja onda prepisem

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 20:45

DAVID VILLA je napisao/la:ljudi evo opet pljusak :evil: :roll: aa,nikad prestat ova kisa ccc :?
jel ostao citav tvoj bajs :? :lol: :lol:

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 25 maj 2011, 20:46

Znamo da je BiH multietnička država gdje žive ljudi raznih vjerosipovjesti i to je još jedan razlog više zašto vjeronauka ne treba da ulazi u prosjek niti da bude u školama uopšte. Ako neko hoće da vjeruje, to je njegov lični izbor i zato mu š vjeronauka u školi nije potrebna. Ima mekteb, džamiju, crkvu i neka izvoli. Vjera i nauka se ne mogu miješati. Dva potpuno različita pojma. Vjera jedno a nauka drugo. Vjeru u džamije i crkve a nauku u škole. To je sva filozofija. Gdje god se vjera miješa u vođenje države od te države nema ništa. Al' eto, blago nama kada nam je vjeronauka najveći problem !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 25 maj 2011, 20:59

jeli iko ziv trenutno
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 21:01

ĆeMa je napisao/la:jeli iko ziv trenutno
cema naravno da ima zivih
cema menjaj avatar za ime boga :roll: :lol: :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 21:01

ĆeMa je napisao/la:jeli iko ziv trenutno
Bitka je teska,biju oni a biju i nasi,al nas ima zivih :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 25 maj 2011, 21:05

kara li iko ista il sam samo ja

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 21:06

ĆeMa je napisao/la:kara li iko ista il sam samo ja

sta karas ti sinko? stolicu? :lol: :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 25 maj 2011, 21:08

jarane, da vidis kako sam sinoc mogo guzzit

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 maj 2011, 21:11

ĆeMa je napisao/la:jarane, da vidis kako sam sinoc mogo guzzit
Al bile ti ruke zauzete
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 21:12

ĆeMa je napisao/la:jarane, da vidis kako sam sinoc mogo guzzit
sta jel si gledao onaj link pa se napalio :lol: :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 25 maj 2011, 21:13

al nisam imao sta

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 maj 2011, 21:24

formance je napisao/la:Znamo da je BiH multietnička država gdje žive ljudi raznih vjerosipovjesti i to je još jedan razlog više zašto vjeronauka ne treba da ulazi u prosjek niti da bude u školama uopšte. Ako neko hoće da vjeruje, to je njegov lični izbor i zato mu š vjeronauka u školi nije potrebna. Ima mekteb, džamiju, crkvu i neka izvoli. Vjera i nauka se ne mogu miješati. Dva potpuno različita pojma. Vjera jedno a nauka drugo. Vjeru u džamije i crkve a nauku u škole. To je sva filozofija. Gdje god se vjera miješa u vođenje države od te države nema ništa. Al' eto, blago nama kada nam je vjeronauka najveći problem !
Evo vidis ovo su kljucne rijeci ;) Vjeronauka . Koliko znam , na vjeronauci se ne uci samo o muslimanima i islamu vec o kulturi i ponasanju ;)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 maj 2011, 21:27

bavarian_bk je napisao/la:
formance je napisao/la:Znamo da je BiH multietnička država gdje žive ljudi raznih vjerosipovjesti i to je još jedan razlog više zašto vjeronauka ne treba da ulazi u prosjek niti da bude u školama uopšte. Ako neko hoće da vjeruje, to je njegov lični izbor i zato mu š vjeronauka u školi nije potrebna. Ima mekteb, džamiju, crkvu i neka izvoli. Vjera i nauka se ne mogu miješati. Dva potpuno različita pojma. Vjera jedno a nauka drugo. Vjeru u džamije i crkve a nauku u škole. To je sva filozofija. Gdje god se vjera miješa u vođenje države od te države nema ništa. Al' eto, blago nama kada nam je vjeronauka najveći problem !
Evo vidis ovo su kljucne rijeci ;) Vjeronauka . Koliko znam , na vjeronauci se ne uci samo o muslimanima i islamu vec o kulturi i ponasanju ;)
Nauka je nesto tačno, što se može utvrditi i postoji, što se može istraživati, objektivna dok religija to nije. Vjeronauka islamska u džamije dok bi Kultura religija da sama ostane bila super predmet jer zasto ne bi ucili i o drugim religijama, neka opšta kultura ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 25 maj 2011, 21:34

bavarian_bk je napisao/la:

nije problem vjeronauka,problem je ponašanje jednog vjerskog vođe,njegov uličarski govor,njegove prijetnje

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 25 maj 2011, 21:36

bavarian_bk je napisao/la:Evo vidis ovo su kljucne rijeci Vjeronauka . Koliko znam , na vjeronauci se ne uci samo o muslimanima i islamu vec o kulturi i ponasanju
Zašto se onda IZ na čelu sa Cerićem toliko buni oko toga ? Teoretski to jeste tako kako kažeš, ali kako je to u praksi ? Zna se dobro šta se uči na vjeronauci i da nije tako kako kažeš. Uči se samo o jednoj vjeri, u ovom slučaju islamu a to ne ide u državi gdje ima ljudi raznih vjeroispovjesti.
@ Frutek, kultura religija, to je već drugo i ima smisla, mada držim do toga da vjeri nije mjesto u školi već u ustanovama koje se bave tom tematikom !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 maj 2011, 21:39

Vjeruj mi brate . U skoli u koju ja idem , tj. Opca Gimnazija u Bosanskoj Krupi , vjeronauka ti je omiljeni predmet , i profesor vjeronauke , najbolji profesor na skoli . Zasto ? Upravo zato jer ne prica samo o Islamu , nije dosadno na casu . Prica se o religijama svijeta , porede se , dokazuje se zasto je Islam pravilniji od njih i te stvari ;)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 maj 2011, 21:40

bavarian_bk je napisao/la:Vjeruj mi brate . U skoli u koju ja idem , tj. Opca Gimnazija u Bosanskoj Krupi , vjeronauka ti je omiljeni predmet , i profesor vjeronauke , najbolji profesor na skoli . Zasto ? Upravo zato jer ne prica samo o Islamu , nije dosadno na casu . Prica se o religijama svijeta , porede se , dokazuje se zasto je Islam pravilniji od njih i te stvari ;)
Aj da ga mjerimo jel

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 maj 2011, 21:42

:roll: :roll: Ko hoce da uci o vjeri ima razne ustanove za to , a u skoli nas pustite da se zajebajemo kakva vjeronauka pa 99% djece ima 5 niko nista ne zna evo ja sam pravi primjer imam sve petice , a pojma nemam ko i 90% djece ;)

PS Ubio sam se jagodama kilu sam pojeo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JackW i 48 gostiju.