aha, vidim pravi se javioHawking je napisao/la:Evo prvog favorita za najgluplji post decenije, teško da će iko napisati nešto gluplje...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovog Suljagica nikako ne volim, to sto je on imao problema sa vjeronaukom to nije nas problem, kome jos smeta vjeronauka, vala ako iz nje ne moze izvuci ako nista cetvorku, taj je nizastakakavdanakneiskustvu je napisao/la:[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma i meni engleski je solidan,samo mrzelo me smisljati temu na casu pa ja dam sestri koja mi predaje engleski u skoli i ona mi napise bruka temu i ja onda prepisemFrutek je napisao/la:Imam 5 iz engleskog pričam engleski bolje od Čarlsaalfarouqaminu je napisao/la:hebi ga... joj i ja se secam prve godine skoro svaki test prepisivao, i bilo je kada me provalili sa puskicama,pogotovo iz engleskogFrutek je napisao/la:
Nisam prepisivo neg sapto jaranu, nije me uhvatio dok sam prepisivo
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jel ostao citav tvoj bajsDAVID VILLA je napisao/la:ljudi evo opet pljusak![]()
aa,nikad prestat ova kisa ccc

Znamo da je BiH multietnička država gdje žive ljudi raznih vjerosipovjesti i to je još jedan razlog više zašto vjeronauka ne treba da ulazi u prosjek niti da bude u školama uopšte. Ako neko hoće da vjeruje, to je njegov lični izbor i zato mu š vjeronauka u školi nije potrebna. Ima mekteb, džamiju, crkvu i neka izvoli. Vjera i nauka se ne mogu miješati. Dva potpuno različita pojma. Vjera jedno a nauka drugo. Vjeru u džamije i crkve a nauku u škole. To je sva filozofija. Gdje god se vjera miješa u vođenje države od te države nema ništa. Al' eto, blago nama kada nam je vjeronauka najveći problem !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
jeli iko ziv trenutno
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- alfarouqaminu
- Kontakt:
cema naravno da ima zivihĆeMa je napisao/la:jeli iko ziv trenutno
cema menjaj avatar za ime boga

Bitka je teska,biju oni a biju i nasi,al nas ima zivihĆeMa je napisao/la:jeli iko ziv trenutno

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
kara li iko ista il sam samo ja

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:kara li iko ista il sam samo ja
sta karas ti sinko? stolicu?

jarane, da vidis kako sam sinoc mogo guzzit
Al bile ti ruke zauzeteĆeMa je napisao/la:jarane, da vidis kako sam sinoc mogo guzzit
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sta jel si gledao onaj link pa se napalioĆeMa je napisao/la:jarane, da vidis kako sam sinoc mogo guzzit

al nisam imao sta
-
- Kontakt:
Evo vidis ovo su kljucne rijeciformance je napisao/la:Znamo da je BiH multietnička država gdje žive ljudi raznih vjerosipovjesti i to je još jedan razlog više zašto vjeronauka ne treba da ulazi u prosjek niti da bude u školama uopšte. Ako neko hoće da vjeruje, to je njegov lični izbor i zato mu š vjeronauka u školi nije potrebna. Ima mekteb, džamiju, crkvu i neka izvoli. Vjera i nauka se ne mogu miješati. Dva potpuno različita pojma. Vjera jedno a nauka drugo. Vjeru u džamije i crkve a nauku u škole. To je sva filozofija. Gdje god se vjera miješa u vođenje države od te države nema ništa. Al' eto, blago nama kada nam je vjeronauka najveći problem !

Nauka je nesto tačno, što se može utvrditi i postoji, što se može istraživati, objektivna dok religija to nije. Vjeronauka islamska u džamije dok bi Kultura religija da sama ostane bila super predmet jer zasto ne bi ucili i o drugim religijama, neka opšta kulturabavarian_bk je napisao/la:Evo vidis ovo su kljucne rijeciformance je napisao/la:Znamo da je BiH multietnička država gdje žive ljudi raznih vjerosipovjesti i to je još jedan razlog više zašto vjeronauka ne treba da ulazi u prosjek niti da bude u školama uopšte. Ako neko hoće da vjeruje, to je njegov lični izbor i zato mu š vjeronauka u školi nije potrebna. Ima mekteb, džamiju, crkvu i neka izvoli. Vjera i nauka se ne mogu miješati. Dva potpuno različita pojma. Vjera jedno a nauka drugo. Vjeru u džamije i crkve a nauku u škole. To je sva filozofija. Gdje god se vjera miješa u vođenje države od te države nema ništa. Al' eto, blago nama kada nam je vjeronauka najveći problem !Vjeronauka . Koliko znam , na vjeronauci se ne uci samo o muslimanima i islamu vec o kulturi i ponasanju

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Evo vidis ovo su kljucne rijeciformance je napisao/la:Znamo da je BiH multietnička država gdje žive ljudi raznih vjerosipovjesti i to je još jedan razlog više zašto vjeronauka ne treba da ulazi u prosjek niti da bude u školama uopšte. Ako neko hoće da vjeruje, to je njegov lični izbor i zato mu š vjeronauka u školi nije potrebna. Ima mekteb, džamiju, crkvu i neka izvoli. Vjera i nauka se ne mogu miješati. Dva potpuno različita pojma. Vjera jedno a nauka drugo. Vjeru u džamije i crkve a nauku u škole. To je sva filozofija. Gdje god se vjera miješa u vođenje države od te države nema ništa. Al' eto, blago nama kada nam je vjeronauka najveći problem !Vjeronauka . Koliko znam , na vjeronauci se ne uci samo o muslimanima i islamu vec o kulturi i ponasanju
nije problem vjeronauka,problem je ponašanje jednog vjerskog vođe,njegov uličarski govor,njegove prijetnje
Zašto se onda IZ na čelu sa Cerićem toliko buni oko toga ? Teoretski to jeste tako kako kažeš, ali kako je to u praksi ? Zna se dobro šta se uči na vjeronauci i da nije tako kako kažeš. Uči se samo o jednoj vjeri, u ovom slučaju islamu a to ne ide u državi gdje ima ljudi raznih vjeroispovjesti.bavarian_bk je napisao/la:Evo vidis ovo su kljucne rijeci Vjeronauka . Koliko znam , na vjeronauci se ne uci samo o muslimanima i islamu vec o kulturi i ponasanju
@ Frutek, kultura religija, to je već drugo i ima smisla, mada držim do toga da vjeri nije mjesto u školi već u ustanovama koje se bave tom tematikom !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
Vjeruj mi brate . U skoli u koju ja idem , tj. Opca Gimnazija u Bosanskoj Krupi , vjeronauka ti je omiljeni predmet , i profesor vjeronauke , najbolji profesor na skoli . Zasto ? Upravo zato jer ne prica samo o Islamu , nije dosadno na casu . Prica se o religijama svijeta , porede se , dokazuje se zasto je Islam pravilniji od njih i te stvari 

Aj da ga mjerimo jelbavarian_bk je napisao/la:Vjeruj mi brate . U skoli u koju ja idem , tj. Opca Gimnazija u Bosanskoj Krupi , vjeronauka ti je omiljeni predmet , i profesor vjeronauke , najbolji profesor na skoli . Zasto ? Upravo zato jer ne prica samo o Islamu , nije dosadno na casu . Prica se o religijama svijeta , porede se , dokazuje se zasto je Islam pravilniji od njih i te stvari
-
- Kontakt:

PS Ubio sam se jagodama kilu sam pojeo