Hahahaha o tome ti pricam. Ne kazem da smo vama bitni ili da smo umislili da smo bitni, nego ste smijesni i tapsete nas po ramenu kad smo donji. Cim se malo dignemo, cim smo blizu, odmah smo retarde i nebitni. Smijesni ste sarajlijiceMiljacka je napisao/la: ↑24 apr 2021, 23:06A sta nam je tacno krivo? To ste ste vi pri vrhu?DieRoten je napisao/la: ↑24 apr 2021, 22:38Sto je sarajlijicama krivo auuuu.. To je to, valja vam Velez dok je donji. Cim se priblizimo vrhu, odmah smo kmecavci i seljaci. Jadni li ste vi takvi, lizete se sa ovim nakazama, umjesto da rjesavate problem sudjenja zajedno s nama. Gadite mi se pic.ke jedne. Navijao sam za vas danas protiv svinja, ali ste jadni do bola, prejadni.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koga yebeno boli ku.rac za vas bola'?![]()
Pa vi u takvoj zabludi zivite da je to za izucavanje, morate vi jos pure i pure da bi mogli prismrditi ekipama koje se pitaju u ligi vec godinama. To sto ste ove godine pri vrhu ne znaci da ste nesto vi posebno bitni nekome, a tek da nekome zbog vas pucaju cirevi![]()
Spominjao sam vec jednom, Sloboda je takodje imala bljesak jedne godine pod Husicem i to je to. Stotinu puta sam napisao ovdje, kad budete gledali u pravcu ekipa koje, kao vi, imaju jedan ili nijedan trofej, ne predstavljaju (za sada) bitnu kariku u ovoj ligi i kad budete znali gdje vam je mjesto mozda i ne budete toliko smijesni koliko ste sada. Cuj nekome pucaju cirevi zbog vas, mogu shvatiti da se to desava navijacima Zrinjskog zbog rivaliteta i tih stvari, ali zbog cega bi vi bili "bitni" nekome drugom? Sta ste to vi ostvarili da bi vas navijaci klubova koji su godinama u vrhu lige "mrzili" i imali neki oblik rivaliteta s vama? Vi sta god ostvarite ove godine, bila to titula ili Evropa to ce biti podvig i iznenadjenje bas kao da se Sloboda ili Radnik plasiraju. Pogledaj kroz historiju medju kojim ekipama ste zavrsavali na kraju svake sezone i sve ce ti se samo reci.
Poenta: Daleko ste nebitniji nego sto mislite i ovoliko teksta koliko sam ga sada napisao je previse, ali ili ste svi redom retardirani ili se pravite budale i tjesite jedni druge kako ste nekome bitni.
Sto se mene licno tice, ako nismo mi prvaci samo neka nije listica i zeljeznicar, a ko ce biti zaboli me ku.rac. Do nedavno sam tvrdio da bih volio da uvijek to bude Velez ako nije Sarajevo, ali tacno zbog vas pojedinih retarda ovdje me savrseno zaboli ku.rac za vas. Ako nam zbog Veleza pucaju cirevi onda pucaju i zbog Krupe, Radnika, Tuzla City-a, Mladosti DK i svih ostalih velikana bez ijedne yebene titule.