NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LenBias
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la LenBias » 17 jun 2013, 08:32

60% sut iz igre :roll:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 17 jun 2013, 08:51

Miami mora igrati agresivnije prvu cetvrtinu, kad god su tu zaostali, gubili su utakmicu na kraju
San Antonio forsira trojku maksimalno, zasad daje rezultate, pitanje je sta ce biti ako to stane
Mislim da ce ovdje odluciti sedma utakmica, blagu prednost dajem spursima

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jun 2013, 09:16

mislim da ako ode serija u sedmu utakmicu sanse heata postaju ogromne, daleko vecu sansu imaju spursi dobiti sestu utakmicu nego potencijalnu sedmu ali to je samo moje misljenje, moguce i da se varam :)

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 17 jun 2013, 09:21

LenBias je napisao/la:mislim da ako ode serija u sedmu utakmicu sanse heata postaju ogromne, daleko vecu sansu imaju spursi dobiti sestu utakmicu nego potencijalnu sedmu ali to je samo moje misljenje, moguce i da se varam :)
Slozio bih se s tobom, Heatovac...

Mislim da mi moramo ganjati ovu sestu utakmicu kao da je sedma, jer ce Heat (u slucaju da izbore sedmu) biti u psiholoskoj prednosti, plus domaci teren i ludnica na tribinama, itd...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 jun 2013, 09:23

YaSSaL je napisao/la:
LenBias je napisao/la:mislim da ako ode serija u sedmu utakmicu sanse heata postaju ogromne, daleko vecu sansu imaju spursi dobiti sestu utakmicu nego potencijalnu sedmu ali to je samo moje misljenje, moguce i da se varam :)
Slozio bih se s tobom, Heatovac...

Mislim da mi moramo ganjati ovu sestu utakmicu kao da je sedma, jer ce Heat (u slucaju da izbore sedmu) biti u psiholoskoj prednosti, plus domaci teren i ludnica na tribinama, itd...
Sve to stoji, osim za ludnicu na tribinama. Heatu publika ne igra pretjeranu ulogu, jer nemaju nesto aman zaman vatrene navijace.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jun 2013, 09:25

mozda se probude u sedmoj utakmici, kod kuce, za titulu prvaka :mrgreen:

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 17 jun 2013, 09:29

Upravo zbog toga sam i rekao, bez obzira kakva su publika inace, u slucaju sedme utakmice, ne sumnjam da bi "pomahnitali"...

A s druge strane kad razmislim, Game 7 u finalu je nesto skroz drugo u odnosu na Game 7 svih ostalih rundi Playoffa. Rijetki uopste i dozive u karijeri da budu dio jedne finalne Game 7. Tako da ona prica o psiholoskoj prednosti i domacem terenu moze biti mac s dvije ostrice i vrlo lako se moze pretvoriti u ogroman pritisak...

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 17 jun 2013, 10:28

2010. godine, Lakersi su gubili od Bostona 3:2, ali su ih Lakersi vrlo lako dobili u 6. utakmici. Zato je sedma bila vrlo gutava i odlučena u posljednjim minutama.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 jun 2013, 10:30

Miami nije izgubio 2 zaredom od veljace tako da je realno ocekivati da ce dobiti sestu ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 jun 2013, 10:31

Lillard je napisao/la:Miami nije izgubio 2 zaredom od veljace tako da je realno ocekivati da ce dobiti sestu ;)
Spurs have not lost consecutive games with Duncan-Parker-Ginobili all in lineup since Dec. 12-13, 2012.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 jun 2013, 10:54

Samo da dodam , Wade-a boli nesto :lol:
ajme sta da je zdrav :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 jun 2013, 11:00

Raul osokoljen sinocnjom pobjedom poceo i provocirati :shock: :mrgreen: , od casnih Mamuza i jos casnijeg Raula to nisam ocekivao :mrgreen:

Divi crva i hrabrosti :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 jun 2013, 11:04

Cuj provociranje..

so called , nemocni Wade je MVP Miamia u ovom finalu..

da se zna protiv koga Spursi vode 3:2
ono 66 pobjeda , 27 u nizu etc.

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 jun 2013, 13:21

Raul_64 je napisao/la:Cuj provociranje..

so called , nemocni Wade je MVP Miamia u ovom finalu..

da se zna protiv koga Spursi vode 3:2
ono 66 pobjeda , 27 u nizu etc.

slika
Okurazio si se nesto :mrgreen: (ta gloryhunter kombinacija Real i Spursi izgleda ne djeluje dobro na tebe kao ni na kolegu LBJ-a :mrgreen: ), niste na kolegu vam po mamuzi @Nezalaganje :D

A inace finale nikad dosadnije (PO jos losiji ponajvise zbog povreda), osim prve tekme :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 jun 2013, 16:26

Zaista ovo finale za sada nista nije prikazalo za nas neutralne. I sinoc nisam odgledao tekmu do kraja, kao ni predhodne 3. Samo prvu sam citavu vidio.

Nadam se da ce biti vise drame u 6 tekmi.
Postovanje treba zaraditi.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 jun 2013, 16:53

NEZALAGANJE je napisao/la:@Carlo brate,samo opusteno...Ja samo ne znam sto se taj Parker ne kazni,kad ima toliko flopova...7-8 po utakmici. :lol: :lol: Doduse @lumani nije jos uvijek naucio da, kad igras i kosarku, treba znati i pasti,da ne bi doslo do povreda clanaka,koljena itd.,posebno kad se napada kos punom snagom,a ti imas 80kg.Tada Parker najcesce i padne... ;)

hvala ti, sto si mi objasnio zasto se pada u kosarci.Moram to prenijeti Pesicu,kada budem gledao treninge ovog ljeta :!:

ovdje je sacuvao koljena,ali povrijedi jadnik prstice:lol: " onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jun 2013, 22:12

lumani je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Carlo brate,samo opusteno...Ja samo ne znam sto se taj Parker ne kazni,kad ima toliko flopova...7-8 po utakmici. :lol: :lol: Doduse @lumani nije jos uvijek naucio da, kad igras i kosarku, treba znati i pasti,da ne bi doslo do povreda clanaka,koljena itd.,posebno kad se napada kos punom snagom,a ti imas 80kg.Tada Parker najcesce i padne... ;)

hvala ti, sto si mi objasnio zasto se pada u kosarci.Moram to prenijeti Pesicu,kada budem gledao treninge ovog ljeta :!:

ovdje je sacuvao koljena,ali povrijedi jadnik prstice:lol: " onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvijek na usluzi da naucis nesto,posebno kad pricas nebuloze.Ako neko flopa 7-8 puta po utakmici ,kako ti tvrdis,objasni mi kako je moguce da to niko ne vidi i da Tony nema nijednu kaznu tokom sezone?Kad budes imao fakte,priznacu,do tada,i dalje pokusavaj da izbalansiras ove dvije ekipe u tome i 'lovi u mutnom'...I da,Manu im je kao floper,a lik nije imao ni upozorenje tokom sezone...Jedno je biti pametan i znati se postaviti za kontakt kao i to docarati(Manu),a drugo flopati bezobzirno kao MIA igraci u brojnim situacijama...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 jun 2013, 22:35

Jasno je meni da ces ti njega braniti,tvoji su najbolji : Toni je imao upozorenje ove sezone. Meni to ne smeta,ja njega gledam godinama kako se baca..Budi realan i reci,Parker je jedan mnogih u ligi,a stipu price koljena,zglobovi to je za malu djecu ;)
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 17 jun 2013, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 17 jun 2013, 22:38

Dobijemo li game 6 prvaci smo, izuzetno me strah te utakmice
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jun 2013, 22:42

lumani je napisao/la:Jasno je meni da ces ti njega braniti,tvoji su najbolji : Toni je imao upozerenje ove sezone. Meni to ne smeta,ja njega gledam godinama kako se baca..Budi realan i reci,Parker je jedan mnogih u ligi,a stipu price koljena,zglobovi to je za malu djecu ;)
To uopste nije prica za malu djecu,ako si ikada igrao kosarku...Druga stvar,niko ne govori da su najbolji,ali medju najboljima jesu i to je jos jedan fakt.Kad bude kazna,mozes reci da je floper,do tada je sve inteligencija igraca i nacin na koji on 'prodaju' taj kontakt,jer to nije nimalo lako,kako se cini na prvu,posebno sada kad pregledavaju sve to...Flop nije kad znas iznuditi kontakt,a da se to ne primjeti.Flop je ono sto je Bosh uradio,jer zeli to da uradi,a ne zna....Nije mu ni James daleko,ali zato je Battier majstor i to treba znati cijeniti,jer je i to znanje,a nisi ofiran kad to radis...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.