'ta ce ti Bundesligas? Bolje Zajko Zeba.Virtu4l je napisao/la:Kakav Salihović, uozbiljite se.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
'ta ce ti Bundesligas? Bolje Zajko Zeba.Virtu4l je napisao/la:Kakav Salihović, uozbiljite se.
Sabinho je napisao/la:Bosnjo:
-Salihovic u Kini, niko ga ne spominje ni da treba biti u 25 igraca,
-Salihovic u Njemackoj, siguran starter.
![]()
![]()
![]()
upravo tako, protiv Velsa dokazo da je jednostavno bolji igrač od svih naših veznih opcija koje uparimo s Pjanićem, da ne znam ti koliko odigra.phily je napisao/la:sejo samo sa jednom nogom je bolji igrac nego jajlo , hadzic, vrancic i ostali antitalenti , ako se uspije izboriti za kakvu solidnu minutazu u HSV treba mu vratiti njegovu 15 u repki![]()
MocMahale444 je napisao/la:Sejo kako je poderao Selenu kao oslobodjenje nije sav svoj.
Igracina je Salihaga samo kad je u formi i naravno treba dobiti poziv ponovo u repku.
Ako mu je skocila na nosic onda je i liznuo sigurnoRaonffa je napisao/la:Al' k'o što dedo kaže pred kraj videa, more na nos skočit moj Muha
Garant jest, al' ostavilo posljedice na SejuMocMahale444 je napisao/la:Ako mu je skocila na nosic onda je i liznuo sigurnoRaonffa je napisao/la:Al' k'o što dedo kaže pred kraj videa, more na nos skočit moj Muha![]()
Zbog zena je skoro svaki rat zapoceo.
Samo sto ni Papac ni Konjic ne igraju fudbal?Virtu4l je napisao/la:Treba onda vratiti Papca, Konjića, jbg... kad već skupljamo veterane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.