Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
MA HAJDE BOLAN , NEK PROSIPA , VAZNO JE PRIMITI CETVORKU NA ANFIELDU ...
DOSSENA , DOSSENA , DOSSENA , DOSSENA !!!
- the scouser
- Kontakt:
hahaha jes vala...kad im ga je Dossena sukno....OTNYS_YNWA je napisao/la:MA HAJDE BOLAN , NEK PROSIPA , VAZNO JE PRIMITI CETVORKU NA ANFIELDU ...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
joj majke mi ja ne znam kako niste sami sebi dosadni sa svađama. razgulite sa ove teme dozvolite nam da pricamo o svom klubu o pojacanjima itd. ja ovdje dođem da vidim sta se pise o igracima liverpoola potencijalnim pojacanjima sta raja misli o tome a sve sto procitam je skupina nebuloza koje pisu neki iskompleksirani djecacici. mislim da nije dovoljno da moderator samo upozori jer ocigledno je do sada da ni jednom nije upalilo a ova tema ce propasti ako se ovako nastavi, molio bi da se banuju ovi dezurni akteri ako treba banujte i mene samo nek se normalizuje ovo jer cu nekome j..... m...... ako se ovako nastavi
You are someone else I am still right here
.Talentovani 16-godisnjak Hesus Fernandez Saez potpiso za Liverpool
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- the scouser
- Kontakt:
Jos jedan Spanac.....al' ak' je talentovan vrijedi pokusatiDevil je napisao/la:.Talentovani 16-godisnjak Hesus Fernandez Saez potpiso za Liverpool

Za njega se interesovali i Real i Barca.the scouser je napisao/la:Jos jedan Spanac.....al' ak' je talentovan vrijedi pokusatiDevil je napisao/la:.Talentovani 16-godisnjak Hesus Fernandez Saez potpiso za Liverpool
- the scouser
- Kontakt:
To sigurno sad doveo ovaj vodja omladinaca sto ga je Rafa iz Barce donioDevil je napisao/la:Za njega se interesovali i Real i Barca.the scouser je napisao/la:Jos jedan Spanac.....al' ak' je talentovan vrijedi pokusatiDevil je napisao/la:.Talentovani 16-godisnjak Hesus Fernandez Saez potpiso za Liverpool
- the scouser
- Kontakt:
Ovaj skaut vodja omladinaca sta li je,jeste,a za ovog malca nezzfera je napisao/la:zar taj nije vec bio kod nas?
Ovaj malac je dosao iz Cadiza pa ne vjerujem da je igrao prije u Liverpulu.
ja sam nesto utripovao da je taj bio kod nas malac jedino da sam ga ja mozda kupio na menađeruthe scouser je napisao/la:Ovaj skaut vodja omladinaca sta li je,jeste,a za ovog malca nezzfera je napisao/la:zar taj nije vec bio kod nas?
You are someone else I am still right here
- Liverpoolk1D
- Kontakt:
Ma treba se uzdati u mlade nade,Ova dvojica koju smo uzeli (- 18 ) to su jos relativno djeca kojima je placena skolarina i sada pohadjaju Liverpoolovu akademiju,al ko zna i Gerrard je bio dijete Liverpoola,mozda gledamo sljedeceg nasljednika gerrarda,carragehra ili torresa ( naravno torres nije dijete redsa )
YNWA !
YNWA !
Walk On,Walk on,With hope in your heart,and you´ll never walk allone!!!
Evo nesto kontam, ameri su nazalost uspjeli sa RBS dogovoriti produzenje roka za vracanje duga...
Znaci da od dolaska novih vlasnika bar za sada nema nista, ali s druge strane, sta ako je tacno da je dogovorena prodaja LFC-a, pa se ceka momenat da se to objavi?
Ovo bi trebala biti tema : STA BI BILO- KAD BI BILO?
Jednostavno, forum nam je postao opterecen navijacima drugih klubova (a jasno je zasto su kod nas na forumu) a mi im u tome obilato pomazemo....
Ljudi, ovo je nas podforum, i koristimo ga za razmjene razmisljanja, pricu o mogucim pojacanjima, o glasinama, o onome koga bismo voljeli vidjeti u LFC...
A pokusajmo ignorisati "ove sa strane", iako se pojave u prici...

Znaci da od dolaska novih vlasnika bar za sada nema nista, ali s druge strane, sta ako je tacno da je dogovorena prodaja LFC-a, pa se ceka momenat da se to objavi?
Ovo bi trebala biti tema : STA BI BILO- KAD BI BILO?
Jednostavno, forum nam je postao opterecen navijacima drugih klubova (a jasno je zasto su kod nas na forumu) a mi im u tome obilato pomazemo....
Ljudi, ovo je nas podforum, i koristimo ga za razmjene razmisljanja, pricu o mogucim pojacanjima, o glasinama, o onome koga bismo voljeli vidjeti u LFC...
A pokusajmo ignorisati "ove sa strane", iako se pojave u prici...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Zvijezda Liverpoola o radnoj etici Beniteza
Srijeda, 24.06.2009.
Javier Macherano, koji je do danas povezivan sa prelaskom u Real odnosno Barcelonu progovorio je danas o radnoj etici Rafe Beniteza.
Kapiten reprezentacije Argentine, poprilično marljiv igrač sredine terena, izjavio je za 'Don Balon':
"On je perfekcionista, radi više i snažnije nego što to itko može zamisliti."
Iako je sve do danas sugestiralo kako je sretan što mu se pruža mogućnost prelaska u Real Madrid i Barcelonu, bivši igrač West Hama podijelio je kako uživa u fantastičnom radnom odnosu sa Benitezom.
"Naš odnos je profesionalni i kao takav je savršen."
Na pitanje da li se osjeća nesretno na Anfieldu i kako se do sada predpostavljalo da želi da mu se plata izjednači sa najboljim igračima kluba, odgovorio je kako je sretan što se za njega zanimaju najbolje momčadi La Lige, ali da bi volio ostati na Anfieldu.
"Osjećam se sretno u Liverpoolu, ali je dobra stvar za svakoga igrača kada se za njega interesuju tako jake i poznate momčadi."

Srijeda, 24.06.2009.
Javier Macherano, koji je do danas povezivan sa prelaskom u Real odnosno Barcelonu progovorio je danas o radnoj etici Rafe Beniteza.
Kapiten reprezentacije Argentine, poprilično marljiv igrač sredine terena, izjavio je za 'Don Balon':
"On je perfekcionista, radi više i snažnije nego što to itko može zamisliti."
Iako je sve do danas sugestiralo kako je sretan što mu se pruža mogućnost prelaska u Real Madrid i Barcelonu, bivši igrač West Hama podijelio je kako uživa u fantastičnom radnom odnosu sa Benitezom.
"Naš odnos je profesionalni i kao takav je savršen."
Na pitanje da li se osjeća nesretno na Anfieldu i kako se do sada predpostavljalo da želi da mu se plata izjednači sa najboljim igračima kluba, odgovorio je kako je sretan što se za njega zanimaju najbolje momčadi La Lige, ali da bi volio ostati na Anfieldu.
"Osjećam se sretno u Liverpoolu, ali je dobra stvar za svakoga igrača kada se za njega interesuju tako jake i poznate momčadi."

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pozelimo Spaniji puno srece veceras protiv Italije
Prvenstveno nasim igracima ( Reina, Arbeloa, Xabi, Riera , Torres )
Spanija - Italija 3:0
-Torres 29
-Villa 56
-Torres 71
YNWA

-Torres 29
-Villa 56
-Torres 71
YNWA

- TheScouser
- Kontakt:
Prije bih rekao da igraju protiv SAD-aOTNYS_YNWA je napisao/la:Pozelimo Spaniji puno srece veceras protiv ItalijePrvenstveno nasim igracima ( Reina, Arbeloa, Xabi, Riera , Torres )
![]()
-Torres 29
-Villa 56
-Torres 71
YNWA

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Spani vs USA :Sbice da si se zajeebo
sve sto je boldirano je pogresno
A sto sam se zaebo za Xabia i Arbelou ? Sad sam na E.S gledao sastave

- reds_forever
- Kontakt:
Mene benitez nervira sto kupi mladog igraca posalje ga na posudbu u neki klub iz 3 . lige onda ga proda tom klubu za neki sitnis ..vecinom tako bude...
Drago mi je sto ce masch ostati,da se vise stane u kraj tim spekulacijama....
Drago mi je sto ce masch ostati,da se vise stane u kraj tim spekulacijama....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
slazem se se sa ovimfera je napisao/la:joj majke mi ja ne znam kako niste sami sebi dosadni sa svađama. razgulite sa ove teme dozvolite nam da pricamo o svom klubu o pojacanjima itd. ja ovdje dođem da vidim sta se pise o igracima liverpoola potencijalnim pojacanjima sta raja misli o tome a sve sto procitam je skupina nebuloza koje pisu neki iskompleksirani djecacici. mislim da nije dovoljno da moderator samo upozori jer ocigledno je do sada da ni jednom nije upalilo a ova tema ce propasti ako se ovako nastavi, molio bi da se banuju ovi dezurni akteri ako treba banujte i mene samo nek se normalizuje ovo jer cu nekome j..... m...... ako se ovako nastavi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Slazem se za Mascha. Drago mi je sto ostaje, bez njega bi sve drugacije i teze bilo...
A sto se tice kupovine ovih klinaca, ma mislim da ni samom Rafi nije jasno zasto ih kupuje, mozda zato da ih "uzme" Realu i Barci ispred nosa...
A sto se tice kupovine ovih klinaca, ma mislim da ni samom Rafi nije jasno zasto ih kupuje, mozda zato da ih "uzme" Realu i Barci ispred nosa...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.