Chicago Bulls

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 03:50

Dylan Dog je napisao/la:Ma pred nama je,uglavnom u play offu ce se sve vidjeti,ovo je sve ipak prividno,Lakersi se sigurno podici formu,njih se ne smije ni trena podcjeniti,uglavnam ja predvidjam finale Miami-San Antonio,pored Jamesa,Wadea i Bosha bas ti i ne treba neka prevelika sirina,pa nije ni Bostonova velika trojka imala neku ekstra klasu uz sebe,ako ne racunamo Ronda :mrgreen:
ma ne mogu pod kosem s bostonom i to je to,alen i pierce su bolji u tvrdim utakmicama od ove 2,a garnet ce ucinit da bosh ne postoji

lakersi naravno,spursi i boston po meni pa onda tek miami,te s ludim hedom koji pogadja nemoguce odkad se vratio u orlando ,asistira poludio mogli bi oni eventualno iznenadit,ostali to bi vec bila senzacija

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 03:55

A Chicago vidim ne spominjes heh,po meni mislim da bi se mogli nositi sa manje vise svima na istoku,osim recimo Bostona koji bi ih dobio na rutinu,mene Orlando bas i ne impresionira,a recimo protiv Miamia bi se mozda puno bolje nosili,mlada ekipa,zeljna dokazivanja mogla bi prilicno namuciti zvijezdice Miamia :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 03:57

Dylan Dog je napisao/la:A Chicago vidim ne spominjes heh,po meni mislim da bi se mogli nositi sa manje vise svima na istoku,osim recimo Bostona koji bi ih dobio na rutinu,mene Orlando bas i ne impresionira,a recimo protiv Miamia bi se mozda puno bolje nosili,mlada ekipa,zeljna dokazivanja mogla bi prilicno namuciti zvijezdice Miamia :roll:
pa ne mogu to jos jer mislim da im fali jos nesto da bi mogli u rang s ovima jos malo iskustva i svakako bek suter,orlando nam ne lezi nikako,s bostonom su zanimljive utakmice ali oni se nekako uvijek izvuku

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 04:01

Pa Korver bi mogao recimo biti odlican bek u rotaciji,ima perfektan sut,znao je on u Utahu odigrat odlicnih utakmica,vali mu konsantnosti,ali cisto ok bek,ionako pored Rosea i Boozera ne treba Chicagu bek koji ce biti prva napadacka opcija u napadu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 04:03

Dylan Dog je napisao/la:Pa Korver bi mogao recimo biti odlican bek u rotaciji,ima perfektan sut,znao je on u Utahu odigrat odlicnih utakmica,vali mu konsantnosti,ali cisto ok bek,ionako pored Rosea i Boozera ne treba Chicagu bek koji ce biti prva napadacka opcija u napadu.
dobre odbrane mu lako onemoguce sut dosta je spor,nekad tesko dodje do suta,
evo zadnji posked miamia je razlog sto oni ove sezone ne mogu do titule jesi vidio odakle sutaju i kako se ne zna ko ce uzet zadnji sut,ko je the man pa umjesto da wade zavrsi on daje jamesu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 04:13

Pa dobro,sigurno da se moze dosta toga naci kao slabost Miamia,ali ipak za mene koja god ekipa ima Jamesa je legitiman kandidat za titulu,kada jos tu dodas Bosha i Wadea,to je sjajno,i koliko god ekipa imala nedostataka,jednostavno biti ce tesko protiv njih,James i Wade,pa u manjoj mjeri i Bosh su igraci koji mogu nekom licnom inspiracijom sami dobiti utakmicu,a i nesto ne vjerujem da povredama izranjavani Garnet moze pretjereno dominirati protiv Bosha koji je u naponu snage.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 04:15

vidjeces kad zaigraju bosh je mekusac,a ova 2 ce cesto 1 drugog i tusit
al gibson lijepi bice tesko protov macaka do kraja

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jan 2011, 04:27

Salt nemoj vise ici na utakmice, jesi baksuz majke mi. :(
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 04:30

pooraz,tesko je bez 2 tj veceras 3 igraca jer je deng bio jako los,rose nije pogodio zadnji sut steta,tesko je 2 noci zaredom ,povrede,umor itd nista sad dallas
steta sto gube od ovih slabijih ekipa

jest salt baksuz,cim ode odmah poraz

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 19 jan 2011, 04:32

Izgubili ste od Michael Jordan-ov ekipa

U cetrvtak ce te opet izgubiti 8-) ;)
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 04:33

D1n0 je napisao/la:Izgubili ste od Michael Jordan-ov ekipa

U cetrvtak ce te opet izgubiti 8-) ;)
hehe od koga dallas 6 lost

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 19 jan 2011, 04:37

Dirk inace igra fenomenalno protiv Bullsa

Ali jedva cekam tekmu, the streak will end ;)
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2011, 11:02

BIHfan je napisao/la:Salt nemoj vise ici na utakmice, jesi baksuz majke mi. :(

ja sam baksuz u pm :(

ebem ih otac pa sve smo utakmice izgubili od objektivno losih ekipa od nas :(...jest da nemamo Noaha i Boozera, ali ovo se moralo dobiti ebiga...Rose je bio odlican 33p, ali djaba i to ,kada ostalih tu nije bilo...i odbrana nije bila losa takodjer mora se napomenuti...ev tek sam se sad vala vratio 4 je ujitru :)...svratio malo dalje poslije tekme ebiga, ali stvarno sam peh sto se tice ovih utakmica i vazda kada odemo, pa ko god da dolazi mi izgubimo :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 19 jan 2011, 12:47

Pooooozzzz raja ja sam ovdje novi na forumu Chicago Bullsa i jedan mi je od najdražih klubova u nba-u jučer izgubismo 1 razlike kako me to iznerviše :evil: :evil: :evil: :evil:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 jan 2011, 13:25

BIHfan je napisao/la:Za Paju: http://hangtime.blogs.nba.com/2011/01/1 ... ef:nbahpt1

I obavezno vidi rezultate ankete, tamo sigurno Wolvie nije mogao 20 puta glasat. ;)
Jasno je da ove ankete i glasanja jedino masa neobjektivnih navijaca shvata ozbiljno uvijek ovi manji zele da svoje poguraju pa nekakve ankete uzimaju u obzir, kad se sjetim samo one ankete za golden boy u fudbalu nekakvi igracici iz ovih manjih zemalja ubjedljivo najvise glasova imaju :lol: Meni ostane da cekam ponovo duel u play offu i da nakon zavrsetka te serije da dodjem na ovu temu da vam se malo smijem kad Rondo pored smijesnog Rosea ponovo bude najbolji igrac serije a Bullsi ponovo ispadnu od visestruko bolje ekipe.

Loosers!
Dio Arsenala

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2011, 14:12

-Paja je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Za Paju: http://hangtime.blogs.nba.com/2011/01/1 ... ef:nbahpt1

I obavezno vidi rezultate ankete, tamo sigurno Wolvie nije mogao 20 puta glasat. ;)
Jasno je da ove ankete i glasanja jedino masa neobjektivnih navijaca shvata ozbiljno uvijek ovi manji zele da svoje poguraju pa nekakve ankete uzimaju u obzir, kad se sjetim samo one ankete za golden boy u fudbalu nekakvi igracici iz ovih manjih zemalja ubjedljivo najvise glasova imaju :lol: Meni ostane da cekam ponovo duel u play offu i da nakon zavrsetka te serije da dodjem na ovu temu da vam se malo smijem kad Rondo pored smijesnog Rosea ponovo bude najbolji igrac serije a Bullsi ponovo ispadnu od visestruko bolje ekipe.

Loosers!
od danas si mi na nimukajt opciji :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 15:37

king1000 je napisao/la:Pooooozzzz raja ja sam ovdje novi na forumu Chicago Bullsa i jedan mi je od najdražih klubova u nba-u jučer izgubismo 1 razlike kako me to iznerviše :evil: :evil: :evil: :evil:
dobro dosao koje jos ekipe gotivis osim bullsa,

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jan 2011, 22:30

-Paja je napisao/la:

Loosers!
Oces reci da je i Barkley neobjektivan? Usput ti kao veliki navijac Boston Celtics-a imas vise postova na temi Bullsa neg Kelta. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jan 2011, 23:37

paja je veliki fan bullsa i rose jer stalno o njima pise,on voli crvenu boju i gotovo

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 jan 2011, 23:55

dema je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ma pred nama je,uglavnom u play offu ce se sve vidjeti,ovo je sve ipak prividno,Lakersi se sigurno podici formu,njih se ne smije ni trena podcjeniti,uglavnam ja predvidjam finale Miami-San Antonio,pored Jamesa,Wadea i Bosha bas ti i ne treba neka prevelika sirina,pa nije ni Bostonova velika trojka imala neku ekstra klasu uz sebe,ako ne racunamo Ronda :mrgreen:
ma ne mogu pod kosem s bostonom i to je to,alen i pierce su bolji u tvrdim utakmicama od ove 2,a garnet ce ucinit da bosh ne postoji

lakersi naravno,spursi i boston po meni pa onda tek miami,te s ludim hedom koji pogadja nemoguce odkad se vratio u orlando ,asistira poludio mogli bi oni eventualno iznenadit,ostali to bi vec bila senzacija
majami kad je zdrava " velika trojka " nemoze igubit u seriji od sedam tekmi. jednostavno previse oruzja u napadu i predobru odbranu igraju imaju najbolju rotaciju u ligi jer su ekstremno brzi ali ako jedan od njih neigra odmah se gube i ostala dvojica jer ako lebron ili wade neigra trpi organizacija igre trpe poeni naravno trpe vanjski sutevi nakon njihovih ulaza pod kos te fast break gdje kad igraju wade i lebron nema pomoci protivnicima i vidim da mnogo podcjenjujete bosha al on je toliko bitan za ovu ekipu za skokove, u postavljanju screenova te naravno poenima jos kad tu dodamo klupu koja kad se svi oporave moze biti jako dobra mislim da im finale negine. Jedina ekipa koja ih moze uzet je ovaj prokleti san antonio koji nepodnosim.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.