Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Virtu4l
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2010, 21:37

Nemoj tako dragi Rose, pa treba im za titulu :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 apr 2010, 22:36

Daj bre kakva je ovo odbrana Silvestre-Campbell :oops: bolje da su mene zvali da sta pocistim. :mrgreen:
Sta je sa Vermalenom i Gallasom?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2010, 22:41

Mahanje...

slika

Skaut ponovo ostaje bez trofeja... neprocjenjivo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 14 apr 2010, 23:06

Virtu4l je napisao/la:Mahanje...

slika

ajde ti ne dipr.,matereti idi tamo na ''svoju'' temu raduj se ostavi ovdje da tugujemo,. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oderase nas ljudi ko chelsea i man utd.,drzimo loptu 70% i vise u nogama kao i protiv navedenih i 2 kontre golovi almunia se prosipa ko kreten onaj ce gol biti proglasen za naj gol sezone,a silvestre veceg debila nisam vidio kao da je iz man utd-a dosao jbt.-.bendtner ono stvorenje treba objesit za primjer sta je promasio kad je izasao sam :o :o :o a RVP je za 10 min pokazao ono sto citav arsenal nije u zadnje 4 utakmice racunajuci i ovu,.jedva cekam sljedecu tekmu da covjek pocen od prve a da ovaj kreten sto nezna trcat normalno vec se nesh rinta ko prebjena kuja-.-.P.S.HEBES GALLASA BOLJE DA SOLU PRODUZE UGOVOR DANAS JE POKAZAO STA ZNACI AERIAL PRESENCE.-
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 apr 2010, 23:07

Kakva je igracina ovaj Van Persie...arsenal s njim je bolji za 200%

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 14 apr 2010, 23:10

Virtu4l je napisao/la:Mahanje...

slika

AH.-DA zaboravi da cestitam chelseu na novoj tituli.,, :( :( :( mozemo mi biti optimisticno koliko oces al prije svega treba bit realan a ja to jesam i znaci nemoguce je da ljudi prospu prednost..jedino kakva avionska nesreca al posto se u eng,vecinom putuje autobusom sanse su male,. :mrgreen: :lol: :D
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 apr 2010, 00:00

Ja opet skidam kapu za Arsenal. Niko im nije davao šanse da će se boriti za titulu skoro do posljednjeg kola. Ok, ne računam ovdje najvjernije i subjektivne navijače, već objektivne posmatrače. Wenger je skoro cijelu sezonu krpio prvu postavu, ne znam da li su ikako igrali u najjačem sastavu, no sezona je opet, koliko - toliko dobra. Poraz od objektivno jače i bolje Barce je sasvim očekivan, no da je Van Persie igrao cijelu sezonu, vjerovatno bi bili konkurentniji i u CL, kao i u Premier Ligi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 apr 2010, 09:31

Na kraju bi bilo i svjestsko cudo da je Arsenal sa ovoliko povreda uspio osvojiti titulu. Pozitivno je to sto smo se ovako dobro drzali, pored toga sto je ovo najgora sezona sto se tice povreda ikada. Tu su jos igraci poput Songa, Diabya, Vermia kojim je ovo prva sezona sa vaznijom ulogom i na vrhunskom nivou. I dalje smo u utrci za to 2. mjesto, sto prije ove sezone nije niko ni ocekivao. Netreba ni napominjati da je Arsenal bio kandidat broj jedan za to ispadanje iz mjesta koja vode u LP.
Dokaz za povrede; Vermaelen se juce povrijedio i nece ga biti 2-3 sedmice. RvP je dokazao koliki je majstor. Daleko najpodcjenjeniji napadac na svijetu. Nisam ja djabe reako da je on nas najbolji igrac i uvjeren sam da da je on bio na raspolaganju ovih 5 mjeseci da bi Arsenal bez problema dosao do titule.
-----------Almunia------------
Sagna--Gallas-Vermi--Clichy
----------Song-----------------
------Cesc------Nasri---------
-Bendtner------------Andrey-
------------RvP----------------
Zastrasujuci sastav...da smo samo bar 5 utakmica uspjeli odigrati sa ovim sastavom... :(
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 15 apr 2010, 09:39

CollegeGunner je napisao/la:Na kraju bi bilo i svjestsko cudo da je Arsenal sa ovoliko povreda uspio osvojiti titulu. Pozitivno je to sto smo se ovako dobro drzali, pored toga sto je ovo najgora sezona sto se tice povreda ikada. Tu su jos igraci poput Songa, Diabya, Vermia kojim je ovo prva sezona sa vaznijom ulogom i na vrhunskom nivou. I dalje smo u utrci za to 2. mjesto, sto prije ove sezone nije niko ni ocekivao. Netreba ni napominjati da je Arsenal bio kandidat broj jedan za to ispadanje iz mjesta koja vode u LP.
Dokaz za povrede; Vermaelen se juce povrijedio i nece ga biti 2-3 sedmice. RvP je dokazao koliki je majstor. Daleko najpodcjenjeniji napadac na svijetu. Nisam ja djabe reako da je on nas najbolji igrac i uvjeren sam da da je on bio na raspolaganju ovih 5 mjeseci da bi Arsenal bez problema dosao do titule.
-----------Almunia------------
Sagna--Gallas-Vermi--Clichy
----------Song-----------------
------Cesc------Nasri---------
-Bendtner------------Andrey-
------------RvP----------------
Zastrasujuci sastav...da smo samo bar 5 utakmica uspjeli odigrati sa ovim sastavom... :(
samo mi ja ovdje na ovoj poziciji razmislio zamjeniti RVP-a i Banderu ili dovesti nekog sad na prelaznom extra jako krilnog igraca npr,di maria,.i da arsha ode desno sto mnogo bolje igra pokazao je to i na euru 2008 a di mariu lijevo i bili bismo jaki ko zemlja,.jos dovesti kakvog backupa za songa ima inler njemu istice ugovor na kraju.,.chamakh je vec gore doveden back up za RVP-a slican su tip igraca,a naravno jednog mladog stopera moze zaprata opet se povezujemo za njim solidan je igrac,uklopio bi se sjajno za vermom,a iznad svega golmana almunia zna zabljesnut al vise je usrao utakmica nego sto je amkar solidno branio.,dovesti,akinfeeva ili nekog takvog solidnog golmana ili mozda mannoneu dat no.1.,.

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 15 apr 2010, 09:46

i treba napomenut da sagna se povezuje sa interom i vjerovatno ako ode maicon iz intera od sagna,.,i mozda i ne treba nikog dovodit a mozda i trebamo svi znamo da je eboue tanak u odbrani a tezi stalno ici naprijed i driblati samim tim gubiti i lopte,.tu treba nekog dovest iskusnog ali nekog ko zna igrati podjednako u u odbrani u u napadu tj,da ne tezi ni jednom ni drugom da bude onaj full back kako se kaze-.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 10:08

Nema se šta reč, momci nisu mogli bolje, ustvari možda bi mogli da onaj kloc u napadu nije toliki kloc. RVP je pokazao opet kakav je igrač i da je on igrao siguran sam da nebi bilo ovako stanje na tabeli al ne treba govorit šta bi bilo kad bi bilo, nego bit realan i reč da je ovo extra sezona, sa ovakvim povredama nije se moglo bolje. Do kraja sezone treba se borit za to drugo mjesto i pokazat da nismo đaba tu i da smo ove sezone bolji od man utd-a...

Iduća tekma, vjerujem da će RVP dat gol :) Ma maistor je...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 15 apr 2010, 10:17

Bendtner iako je dao neki jadni gol ostaje panj i neznam sta Wenger vidi u njemu. Neka ga proda i kupi ozbiljnog napadača, npr. Chamakha a Bendtnera na posudbu u Wigan.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 10:19

Mrgood je napisao/la:Bendtner iako je dao neki jadni gol ostaje panj i neznam sta Wenger vidi u njemu. Neka ga proda i kupi ozbiljnog napadača, npr. Chamakha a Bendtnera na posudbu u Wigan.
Gledaj, nije imao ko igrat, RVP povrijeđen, Dudu slab previše, Vela više krilni napdač ostaje samo kloc... Morao je igrat a i trudio je se i jbg koliko toliko je svoje greške ispravljao...

Chamck je valjda potpisao samo se čeka kraj sezone... A vidjet ćemo.

Mene je sinoć najviše iznervirala odbrana ( al nije moglo bolje ) a i onaj još veći kloc Almunia... :evil:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 15 apr 2010, 10:24

GunnerS je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:Bendtner iako je dao neki jadni gol ostaje panj i neznam sta Wenger vidi u njemu. Neka ga proda i kupi ozbiljnog napadača, npr. Chamakha a Bendtnera na posudbu u Wigan.
Gledaj, nije imao ko igrat, RVP povrijeđen, Dudu slab previše, Vela više krilni napdač ostaje samo kloc... Morao je igrat a i trudio je se i jbg koliko toliko je svoje greške ispravljao...

Mene je sinoć najviše iznervirala odbrana ( al nije moglo bolje ) a i onaj još veći kloc Almunia... :evil:
za sta ti je majketi amunia kriv :shock: ..prvi gol koji je primio ce bit gol prvestva kompletnogi ono on nije mogo branit taman da je i gomeza stavio pored sebe...drugi go..frajer ko duh ostao sam i isao 1-1 sa njim....pa nije valjda almunia kriv sto zadnja linija sa onim penzionerom nezna ofsajd postavit kako treba
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2010, 10:25

Prvi gol je njegova krivica... Kad je boksao okliznuo se i nije se odmah vraća na gol nego tek kad je ovaj "opalio" po golu, to se dobro vidi... Tu je njegova krivica...

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 15 apr 2010, 10:26

GunnerS je napisao/la:

Wallcott , Vela , Eduardo dovoljno izbora da panj ne igra. Nemogu bit gori od njega.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 apr 2010, 10:28

@Benny
Ma dobro, ja sam ovo pisao za ovu sezonu kako bi bilo da nismo imali povreda ;) Sto se transfera tice, to se nikad sa Wengerom nezna. Uglavnom, izjavio je da nece biti odlazaka, tako da Inter moze samo da sanja Sagnu ;)
Nicklas je sasvim solidno odigrao i drzao nas u borbi za titulu nekoliko tekmi. Zasluzio je vise postovanja od navijaca Arsenala. Bolji je od Eduarda 100 puta. :roll:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 15 apr 2010, 10:38

Ako već nemaju boljeg od Bendtnera neka dovedu Mešanovića ili Vareu , za sitne pare bi dobili odlične igrače u usporedbi sa ovim.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 apr 2010, 10:38

GunnerS je napisao/la:Nema se šta reč, momci nisu mogli bolje, ustvari možda bi mogli da onaj kloc u napadu nije toliki kloc. RVP je pokazao opet kakav je igrač i da je on igrao siguran sam da nebi bilo ovako stanje na tabeli al ne treba govorit šta bi bilo kad bi bilo, nego bit realan i reč da je ovo extra sezona, sa ovakvim povredama nije se moglo bolje. Do kraja sezone treba se borit za to drugo mjesto i pokazat da nismo đaba tu i da smo ove sezone bolji od man utd-a...

Iduća tekma, vjerujem da će RVP dat gol :) Ma maistor je...

nemoj vise Allaha ti. A sto se tice tih ozljeda,pa ni United nije u nista boljoj situaciji. Citave sezoneti nema Hargravesa,pa se ozljedio owen,pa rooney,zatim anderson,pa Owen i Rooney ponovo....sto se tice toga,niste vi nista bili "zakinuti".
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2010, 10:43

kad su u pitanju povrede,u potpunosti vas razumijem, :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.