Isto mislim...
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- invincible1921
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Interesantno da su Grci dosta dominantniji i bolji i bez Giannisa u petorci..
Definitivno su najjaci u nasoj grupi i mi nemamo vjerovatno nikakve sanse protiv njih. Spanulis je to sjajno poslozio..
Italija s druge strane je itekako ranjiva. Realno jedini koji je nesto zainteresovan je Melli. Ovo ostalo prilicno tanko. Ukoliko se Fontecio ili Pajola ne dozovu moze se igrati sa njima.
Definitivno su najjaci u nasoj grupi i mi nemamo vjerovatno nikakve sanse protiv njih. Spanulis je to sjajno poslozio..
Italija s druge strane je itekako ranjiva. Realno jedini koji je nesto zainteresovan je Melli. Ovo ostalo prilicno tanko. Ukoliko se Fontecio ili Pajola ne dozovu moze se igrati sa njima.
-
- Kontakt:
Bezz donosite neke zakljucke i analize nase igre poslje ovih 25 s Ciprom .
Širi se negativa bespotrebno. Kritika donekle OK, uprkos činjenici da je protivnik bio takav da bi ga dobili i na 30%, ali pojedini fakat pljuju.
Čestitke momcima na pobjedi, stava sam da je skoro nemoguće da ponovo uvežemo 15 promašenih šuteva za 3. Ući jako u narednu utakmicu i tražiti šansu za prolaz.
Arslanagiću definitivno nije mjesto u reprezentaciji, čovjek nije ništa napravio danas jbt...
Čestitke momcima na pobjedi, stava sam da je skoro nemoguće da ponovo uvežemo 15 promašenih šuteva za 3. Ući jako u narednu utakmicu i tražiti šansu za prolaz.

Arslanagiću definitivno nije mjesto u reprezentaciji, čovjek nije ništa napravio danas jbt...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
- Kontakt:
Ovaj forum pun domaci dusmana , koji ne vole ovu drzavu i ovu reprezentaciju .PikachuSA je napisao/la: ↑28 avg 2025, 22:02Širi se negativa bespotrebno. Kritika donekle OK, uprkos činjenici da je protivnik bio takav da bi ga dobili i na 30%, ali pojedini fakat pljuju.
Čestitke momcima na pobjedi, stava sam da je skoro nemoguće da ponovo uvežemo 15 promašenih šuteva za 3. Ući jako u narednu utakmicu i tražiti šansu za prolaz.![]()
Znaci i Espana i zabari pod imperativom pobjede protiv Bosne. Jedni ce pasti pod pritiskom 

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 28 avg 2025, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ma odigrat cemo 2 super utakmice, prolazimo ba.
Treba ba malo i mentalitet promjeniti.
Treba ba malo i mentalitet promjeniti.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kako bi sve bilo lakše da je Musa tu. 

-
- Kontakt:
Protiv spanije ostaviti srce na terenu, ako nas podje sut za 3 poena, mislim da ih mozemo uzeti .. italija ozbiljna ekipa, tesko da im se moze potrefiti ovako los suterski dan opet. Ps ovaj ponitka za reprenzetaciju kad igra pretvori se u bryanta

Kljucaj grupnu fazu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Talijane kostao glavni igrac koji je imao najvecu minutazu i isao 1/11 iz igre. Ostali uglavnom dobro odigrali.
Doncic je ljudina najveca da se odaziva i sa ovakvim panjevima igra. Morat ce zabijati 50 da Slovenci imaju sansu.
Doncic je ljudina najveca da se odaziva i sa ovakvim panjevima igra. Morat ce zabijati 50 da Slovenci imaju sansu.

-
- Kontakt:
Ma ne mogu svi ni upratiti sve nove profile koje taj slučaj pravi stalno. Evo naštanc'o je 4 profila samo otkako sam ja na forumu...marlostanf1eld je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:55Jel moguce da se ovdje jos neki pecaju na postove ovog pacenika sa 50-og profila…
Onda cekamo tek trece kolo da padnemo na tabeli

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kako sudije uništiše Slovence
mali Hrelja puno bolji od Arslanagica.
Mogao bi on biti slican igrac tipu Gegica Atica i Lazica.Onako odlicno tijelo ima za svoje godine jako duge ruke
Mogao bi on biti slican igrac tipu Gegica Atica i Lazica.Onako odlicno tijelo ima za svoje godine jako duge ruke
- relativizam
- Kontakt:
Nemojte napadati ljude ako napisu kritiku.
Meni se takodjer nije svidjela današnja utakmica ali pobjeda se pise ,daj Bože da svaku odigramo loše ali da dobijamo.
Mora nam se potrefiti jedan dobar dan i da napravimo iznenadjenje ,puno se kockalo sa igracima računa se da će na Kipru ući u formu ,vidjet ćemo da li se ta kocka isplati
Meni se takodjer nije svidjela današnja utakmica ali pobjeda se pise ,daj Bože da svaku odigramo loše ali da dobijamo.
Mora nam se potrefiti jedan dobar dan i da napravimo iznenadjenje ,puno se kockalo sa igracima računa se da će na Kipru ući u formu ,vidjet ćemo da li se ta kocka isplati
Današnja utakmica nije nikakvo mjerilo naših mogućnosti. Očekujem minimalno još jednu pobjedu. Prije EP sam mislio da će nam pobjede protiv Kipra i Gruzije biti dovoljne za drugu fazu, sad izgleda da neće, niti ćemo Gruziju dobiti kako se nadalo/očekivalo.
Košarkaši su uvijek naša najborbenija repka bili, isto i sada očekujem. Malo mi nije jasno da smo onako tanki u reketu bili i da Juka nije imao nekih rješenja pod košem.
Očekujem puno bolji protok lopte, bolje procente vanjskog šuta i veći br skokova jer imamo jako visoku ekipu.
Košarkaši su uvijek naša najborbenija repka bili, isto i sada očekujem. Malo mi nije jasno da smo onako tanki u reketu bili i da Juka nije imao nekih rješenja pod košem.
Očekujem puno bolji protok lopte, bolje procente vanjskog šuta i veći br skokova jer imamo jako visoku ekipu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: MrPink, s4mke, VensanKasel i 20 gostiju.