Dovela se serija do sedme protiv ekipe bez drugog najboljeg igraca. Imas apsolutno pravo. Mozda se i Jimmy slomi.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Dovela se serija do sedme protiv ekipe bez drugog najboljeg igraca. Imas apsolutno pravo. Mozda se i Jimmy slomi.
Ma sve košarkaši znalci brate, prave nas levatima al hajd razmijem ljubav prema Luki i ja ga gotivim.
Najgore se vaditi, bolja ekipa je pobjedila, uzeli su i GSW titulu protiv Cavsa bez Irvinga i Love pa im niko ne moze osporiti taj naslov, uzeli su Bucksi prosle sezone u 7 Bruklin bez Hardena pa im se ne osporava titula, uzeli su Lakersi kontra Miamia u bubleu bez dva lidera ekipe pa se ne osporava
Prije dvije sedmice strpo KDa u džep, ovdje ga ljudi prozivali top5 lige a mi govorili da se sačeka sa tim, sad odjednom postoje za klasu bolji igrači, u eliminacijskoj utakmici izdominiro s šutevima koje su MJ i Kobe uzimali i pogađali sad se treba dokazati.
Niko ne kaže da je Tatum bolji, svi se slažemo manje više da je Luka bolji igrač, al ljudi tvrde da uopšte nisu klasa i da je Luka za klasu bolji igrač što nije istina.MrPink je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:34Luka ima 10 poena više u playoff karijeri od Tatuma sa boljim šutem iz igre i za 3, duplo više asistencija sa samo 0.5 više izgubljenih lopti, više skokova.
Tatum je bolji u odbrani i to značajno i bolji je sa slobodnih bacanja.
Dallas 11-12 sa Lukom u playoffu.
Boston 38-23 sa Tatumom.
Tatum je očito kroz cijelu karijeru imao bolje saigrače. Luka od 4 odigrane serije je dvije igrao protiv Kawahia i PG13, jednu protiv najbolje ekipe regularne sezone.
Ima argumenata da je Tatum blizu Dončića ali da je bolji nema.
Ja razumijem ljude da su subjektivni u to je ok i ja znam biti.dark44 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:38Prije dvije sedmice strpo KDa u džep, ovdje ga ljudi prozivali top5 lige a mi govorili da se sačeka sa tim, sad odjednom postoje za klasu bolji igrači, u eliminacijskoj utakmici izdominiro s šutevima koje su MJ i Kobe uzimali i pogađali sad se treba dokazati.
Khris je odjednom lično Pipen, ovdje prije dvije sedmice pisano kako su bolji bez njega jer su im Bullsi uzeli brejk, prije dvije godine Khris bio najveća ubleha, choker, pretplaćeni panj...
Sasvim realan post. Dodao bih samo da je vrlo tesko i porediti ova 2 igraca, iako igraju istu poziciju. Jedan igra u sistemu gdje je 95% igre zasnovano na njemu, a drugi je vise u tom timskom sistemu i ima vise "potrosaca".MrPink je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:34Luka ima 10 poena više u playoff karijeri od Tatuma sa boljim šutem iz igre i za 3, duplo više asistencija sa samo 0.5 više izgubljenih lopti, više skokova.
Boston 38-23 sa Tatumom.
Tatum je očito kroz cijelu karijeru imao bolje saigrače. Luka od 4 odigrane serije je dvije igrao protiv Kawahia i PG13, jednu protiv najbolje ekipe regularne sezone.
Jarane, ja mislim da je dosta njih ovdje isfrustrirano što su mjesecima morali čitati nebuloze kako je Young klasa za Dončića, pa su sad krenuli radikalno u drugom pravcu kada je u pitanju Tatum - Dončić. Previše trolova na ovom pdf-u.dark44 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:44Niko ne kaže da je Tatum bolji, svi se slažemo manje više da je Luka bolji igrač, al ljudi tvrde da uopšte nisu klasa i da je Luka za klasu bolji igrač što nije istina.MrPink je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:34Luka ima 10 poena više u playoff karijeri od Tatuma sa boljim šutem iz igre i za 3, duplo više asistencija sa samo 0.5 više izgubljenih lopti, više skokova.
Boston 38-23 sa Tatumom.
Tatum u rookie sezoni ECF, loš istok i ne samo njegova zasluga, u drugoj sezoni uopšte nije ozbiljno planiran jer su se vratili Irving i Hayward. Nisu postojale akcije za njega.
Od treće sezone tj od bubble je postao legitimna prva opcija kod Seltiksa uzevši to od Kembe i igrao je brutalno taj PO i protiv File i Toronta i kasnije Majamija. (imao je uvijek dobre suigrače i nikad nije forsirao da nabije neke brojke što govori o njemu da je samo pobjeda bitna, uopšte nema veliki usg).
Prošle godine kompletnim Netsima otkino pobjedu s polovnjacima i sasuo 54, ove godime smo svi svjedoci šta momak igra.
U zadnje tri sezone otkad je prva opcija, konstantan napredak u svim segmentima igre i trenutno ne postoji igrač koji je klasa iznad, nije najbolji i to niko ne kaže ali jeste prva napadača opcija potencijalnog šampionskog tima.
Od Ala sigurno nije bio bolji u tom u kojem je "doveo" Boston sa 19 godina. A veliko pitanje je i za Roziera i Jaylena. Svakako da je drugacije koncipirana ekipa. Problem i jest sa tim nacinom prikazivanja da je on nesto "uradio" sa 19. Covjek bi rekao davao po 40, ostali ga gledali i divili se.
Dan je dug,ima vremena da se pojave i cestitaju Lukiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.