e momak nemoj da bi ko kopir'o pjesmeBenjo_AFC86 je napisao/la:Oko čega se svađate
džabe sve kad od ovog fudbala u BiH nema ništa, k'o što Ljumani rekli: Ovu ligu niko ne gleda, zato što je cijela prodana

Moderator/ica: GracanicaAA
e momak nemoj da bi ko kopir'o pjesmeBenjo_AFC86 je napisao/la:Oko čega se svađate
džabe sve kad od ovog fudbala u BiH nema ništa, k'o što Ljumani rekli: Ovu ligu niko ne gleda, zato što je cijela prodana
Tekma je znaci sutra tj u utorak,sa pocetkom oko 13 h .... eto druze nadam se da sam ti pomogoerminjo je napisao/la: drug znas li kad je tekma jesi provjerio
ma da mi svi izginemo (ne daj Boze) iz Banovića, kluba, niko ne bi qrcem mrdnuo ...kuman_@mel je napisao/la:Uprava od "nas navijaca" trazi da dodjemo kad nas pozovu,da bi pomogli da se snijeg ocisti i teren pripremi za prvo kolo...eto i to je neka "novost" ,ali naravno ne za objavljivanje... da se razumijemo
Svaka cast , cestitam na pobjedi, jest da je prijateljska utakmica , plus nije to teren pravi u Teslicu, valja igrat po plasticnoj travi nije to lako, ma da ne mora da znaci ovo sto vi pobjedjujete, opet mislim da Buducnost nije slaba ekipa i imaju sanse da se vrate odmah u Premijer ligu sta je to 3 boda zaostatka u odnosu na Krajinu. Mislim da ce Gradina i Buducnost vodit bitku za Premijer ligu , vise bi volio da se vi vratite jer lijepo je kod vas gostovati . ja nisam bio na utakmici al mi rece Civic sto igra za Slobodu da su ih igrom poderali ali ne i u golovima, Smigalovic par puta izasao sam pred golmanom isto tako i Mesanovic i pogadjali stative, dok je Kasapovic pogadjao preckuLjumanM95 je napisao/la:Svaka čast momcima, očigledno ih je krenulo. Ipak nije mala stvar dobiti jednu Wislu iz Krakova, uprkos tome što je bila B ekipa, pa sada i Slobodu. Samo da nastave ovako u ligi pa da se vratimo u PL.
Ma nije Šmigi htio svom bivšem klubu davati golove.fukara87 je napisao/la:Svaka cast , cestitam na pobjedi, jest da je prijateljska utakmica , plus nije to teren pravi u Teslicu, valja igrat po plasticnoj travi nije to lako, ma da ne mora da znaci ovo sto vi pobjedjujete, opet mislim da Buducnost nije slaba ekipa i imaju sanse da se vrate odmah u Premijer ligu sta je to 3 boda zaostatka u odnosu na Krajinu. Mislim da ce Gradina i Buducnost vodit bitku za Premijer ligu , vise bi volio da se vi vratite jer lijepo je kod vas gostovati . ja nisam bio na utakmici al mi rece Civic sto igra za Slobodu da su ih igrom poderali ali ne i u golovima, Smigalovic par puta izasao sam pred golmanom isto tako i Mesanovic i pogadjali stative, dok je Kasapovic pogadjao preckuLjumanM95 je napisao/la:Svaka čast momcima, očigledno ih je krenulo. Ipak nije mala stvar dobiti jednu Wislu iz Krakova, uprkos tome što je bila B ekipa, pa sada i Slobodu. Samo da nastave ovako u ligi pa da se vratimo u PL.
Hvala na podršci.fukara87 je napisao/la:Sve je moguce uglavnom Smigalovic je docekao da zaigra za Slobodu, i ja mislim da ce se dokazati sad protiv Sarajeva, iskreno se nadam ce on zabit njima. A naravnoo ja vam zelim sve najbolje i da se vratite brzo jer stvarno je prelijepo doci u Banovice na gostovanje .
LjumanM95 je napisao/la:Mah, kao da su zbog nas napisali.![]()
Svaka čast momcima koji su čistili snijeg!
Ma nije to nikakav zaostatak, samo da se malo potrude i sve ce biti na svome mjestu.Sunderland je napisao/la:Pozdrav dragim prijateljima iz Banovica. Pisao sam dugo ovdje nadam se da cete se vratiti u P.L. 3 boda ne znace nista zaostatka. Sve naljepse pozdrav iz Tuzle
nemoj da te iselim iz gradaLjumanM95 je napisao/la:Pa rekao sam momcima, osim ako vi sebe ne smatrate muškarcima (momcima) onda uredu.![]()
![]()
http://www.fkbuducnostbanovici.com/inde ... i&Itemid=3" onclick="window.open(this.href);return false;LjumanM95 je napisao/la:Budućnost - Radnički 3-0 (Imamović, Osmanović i Čergić)
Bravo, bravo. Ovo ulijeva nadu da mogu napraviti nešto više i u prvenstvu. Još jedna pobjeda u pripremnim utakmicama, a do sada nismo nijednom poraženi. Ono što me još više raduje jeste da su strijelci bili Imamović i Osmanović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.