Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Miami Heat
Zamisli
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Imate navijace nema sta najaci ste hahahah..pljujet po covjeku a spasi vas ,jos I dvoranu napustaju,a forum ne znam bas jeste li u onim trenutcima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Sportfanatik
- Kontakt:
nije se moglo onda uć na forumSaltCityAttack je napisao/la:Imate navijace nema sta najaci ste hahahah..pljujet po covjeku a spasi vas ,jos I dvoranu napustaju,a forum ne znam bas jeste li u onim trenutcima
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Druze ba zezam se malo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bez Bosha nema titule , covjek se najvise zrtvovao za ekipu , ispade sad po statistikama da je prosjecena igrac , frajer je superstar , samo igra za ekipu i podredio se ulozi , sto mislim nije dosad niko uradio.
Porediti Horry-a i Bosh-a presmjesno
toliko o navijacima Heat-a i pustom pracenju statistike , Horry je uz Bryanta pucao zadnje napade u lakersima i igrao onako pristojnu odbranu i to jr to frajeru se nisu tresle ruke , ali Bosha je za njega 3 klase .
Ja bih sutra potisao trade Howard - Bosh + Chalmers
Porediti Horry-a i Bosh-a presmjesno

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bosh 3 klase za Horrya?Kobe Bryant je napisao/la:Bez Bosha nema titule , covjek se najvise zrtvovao za ekipu , ispade sad po statistikama da je prosjecena igrac , frajer je superstar , samo igra za ekipu i podredio se ulozi , sto mislim nije dosad niko uradio.
Porediti Horry-a i Bosh-a presmjesnotoliko o navijacima Heat-a i pustom pracenju statistike , Horry je uz Bryanta pucao zadnje napade u lakersima i igrao onako pristojnu odbranu i to jr to frajeru se nisu tresle ruke , ali Bosha je za njega 3 klase .

- storm_raider
- Kontakt:
Kada god se sjetim Horrya, sjetim se sta je radio Detroitu PO 04-05
Sport je lijek za tijelo i duh.
Samo navijač Lakersa može i pomisliti na ovakav trade.Howard - Bosh + Chalmers
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Cestitke sa zakasnjenjem! Bilo se u putu, nisam uspio ni gledati zadnju...
Postovanje treba zaraditi.
Howard - Bosh + Chalmers

Ne vjerujem, hahahhahah
Možda da Miami još Jamesa nekako ugura u trejd za npr. Sacrea.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
jeste ali je neupitno da je kao igrac bolji bosh od njega, ne za tri klase naravno ali bolji je sigurnoNEZALAGANJE je napisao/la:Bosh 3 klase za Horrya?Kobe Bryant je napisao/la:Bez Bosha nema titule , covjek se najvise zrtvovao za ekipu , ispade sad po statistikama da je prosjecena igrac , frajer je superstar , samo igra za ekipu i podredio se ulozi , sto mislim nije dosad niko uradio.
Porediti Horry-a i Bosh-a presmjesnotoliko o navijacima Heat-a i pustom pracenju statistike , Horry je uz Bryanta pucao zadnje napade u lakersima i igrao onako pristojnu odbranu i to jr to frajeru se nisu tresle ruke , ali Bosha je za njega 3 klase .
Ja bih sutra potisao trade Howard - Bosh + ChalmersOtkad znas za njega kao igraca?Samo od LAL?A on se kao nije zrtvovao u LAL?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- storm_raider
- Kontakt:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mislim figurativno , vi se bas uhvatili to za 3 klase. Ali porediti spot sutera sa superstar-allstar igracem je presmjesno. Horry spava cijelu reg sezonu i onda igra playoff na nacin da ga nije strah uzeti povratni pass od Hakeem-a , O'Neal-a , Bryant-a , Duncan-a , Ginobilia.... i da je to ulazilo uglavnom osim 2003
Ali Bosh je frajer koji je od prve opcije pristao da bude 4-ta (u napadu) i da igra odbranu i da pored toga svi pljuju na njega nije fer.
Pa sta sad jesu lui navijaci Heat-a pljuvali po playevima , a sad pljuju i na Bosh-a , a Howard vazi kao najbolji big man u ligi , pa zar nije onda fer trade ? Howard igra odbranu mogao bi se James i vise stedjeti u tom segmentu a i u skokovima .
p.s. Horry jest igrac sa velikim mu*ima i drag mi je igrac da ne bude da pljujem , ali realno on je bio igrac rotacije. Znaci prvo O'Neal - Kobe , pa onda je isao Rice , pa Fox , Fisher, pa tek onda Horry, Shaw i ostali .....

Pa sta sad jesu lui navijaci Heat-a pljuvali po playevima , a sad pljuju i na Bosh-a , a Howard vazi kao najbolji big man u ligi , pa zar nije onda fer trade ? Howard igra odbranu mogao bi se James i vise stedjeti u tom segmentu a i u skokovima .
p.s. Horry jest igrac sa velikim mu*ima i drag mi je igrac da ne bude da pljujem , ali realno on je bio igrac rotacije. Znaci prvo O'Neal - Kobe , pa onda je isao Rice , pa Fox , Fisher, pa tek onda Horry, Shaw i ostali .....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam,znam samo da je Boshova uloga u MIA marginalizovana i da je i on spot up suter,svojom ulogom,a u takvoj ulozi ne moze se porediti sa Horryem.Pa covjek u 7 tekmi ne ubaci nijedan poen,sto se Horryu ni u snu ne bi moglo desiti.Bosh je bolji igrac,ali to ne pokazuje vec 2 sezone,barem ne individualno ,iako ekipa osvaja.Znaci,bolji je,ali sve su to nijanse,jer lako je dominirati u mrtvom TOR,treba se pokazati i u velikom klubu,sto Bosh ne cini,barem ne za moj ukus...Kobe Bryant je napisao/la:Mislim figurativno , vi se bas uhvatili to za 3 klase. Ali porediti spot sutera sa superstar-allstar igracem je presmjesno. Horry spava cijelu reg sezonu i onda igra playoff na nacin da ga nije strah uzeti povratni pass od Hakeem-a , O'Neal-a , Bryant-a , Duncan-a , Ginobilia.... i da je to ulazilo uglavnom osim 2003Ali Bosh je frajer koji je od prve opcije pristao da bude 4-ta (u napadu) i da igra odbranu i da pored toga svi pljuju na njega nije fer.
Po meni momcad netreba puno mijenjati znaci produzit sa Allenom,Chalmersom i Andersonom (koji bi po meni trebao biti u pocetnom sastavu a Bosh na cetvorci)
Zahvalit se Lewisu,Antonyju,Varnadu i Milleru (ovaj zadnji moze ostat uz uvjet da smanji ugovor)
Juwan ako moze jos jednu sezonu sidit na klupi neka sidi prakticki je besplatan a izgleda da je odlican motivator
Prica se nesto da bi Oden mogao doci ali mislim da nece on moci ni 20 utakmica odigrat prije nego sto se ponovo ozljedi
Zahvalit se Lewisu,Antonyju,Varnadu i Milleru (ovaj zadnji moze ostat uz uvjet da smanji ugovor)
Juwan ako moze jos jednu sezonu sidit na klupi neka sidi prakticki je besplatan a izgleda da je odlican motivator

Prica se nesto da bi Oden mogao doci ali mislim da nece on moci ni 20 utakmica odigrat prije nego sto se ponovo ozljedi
Edinova za kraj sezone
http://www.****/s295177/Kolumne/Edi ... bolji.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****/s295177/Kolumne/Edi ... bolji.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Sportfanatik
- Kontakt:
sve je točno napisao, svaka mu častLillard je napisao/la:Edinova za kraj sezone![]()
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
OFFICIAL: James Jones and Rashard Lewis have both exercised their player options for the 2013-14 season.
They will both be returning to your Miami HEAT!
They will both be returning to your Miami HEAT!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Zele jos prstena. Nadam se da ce Lewis pokazati barem nesto u dresu Heata, nek se zadrze Birdman, Ray i Chalmers i to je opet ekipa za naslov. Uz centra koji bi igrao za minimalac
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.