Ma ovo je sve hipotetički, možda i Vedran potpiše novi ugovor (na tvoju žalost

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma to nekako vise govori o nama nego o njemu.
Frane je rekao u emisiji da je neki dan produžio ugovor sa Željom na još godinu dana, ostatak razgovor je bila ono klasična priča kako će se snaći igrači ovoliko mjeseci bez utakmica, o dolasku u Želju itd.
evo da Vam brat da jednu informaciju Zuban i Selimovic su nam pomogli za licencu
Kana nastavi, jedna novost je malo
Brate, to NIKOM TE NEDAMO je bilo protiv losih investitora, ratnih profitera itd, poput npr. Muje sto je unistio vise kompanija i straha navijaca da ne uniste on i slicni Zelju. Klub prvo mora napraviti prve korake. Napraviti plan i obezbjediti uslove za ulazak investitora u klub. Milion puta sam napisao, dolazak investitora ne znaci nuzno i prodaju kluba. Nema potrebe da se navijaci prepadaju i da misle da ce dolaskom nekoga neko oteti Zelju. Moze se naci nacin i model po kojem ce i klub i potencijalni investitor profitirati..
Ma nebitno idemo mi Klasa radnickaBrkooo je napisao/la: ↑31 maj 2020, 18:33Brate, to NIKOM TE NEDAMO je bilo protiv losih investitora, ratnih profitera itd, poput npr. Muje sto je unistio vise kompanija i straha navijaca da ne uniste on i slicni Zelju. Klub prvo mora napraviti prve korake. Napraviti plan i obezbjediti uslove za ulazak investitora u klub. Milion puta sam napisao, dolazak investitora ne znaci nuzno i prodaju kluba. Nema potrebe da se navijaci prepadaju i da misle da ce dolaskom nekoga neko oteti Zelju. Moze se naci nacin i model po kojem ce i klub i potencijalni investitor profitirati..
nikad za prodaju kluba ali da moramo dozvoliti ljudima koji imaju pare da uloze i da pri tome imaju neki interes to je neminovno .
A sta rade ti "kvalitetni" ljudi (ma ko oni bili) sto ih imamo trenutno ?KANA je napisao/la: ↑31 maj 2020, 20:03nikad za prodaju kluba ali da moramo dozvoliti ljudima koji imaju pare da uloze i da pri tome imaju neki interes to je neminovno .
ovo preko 50 ljudi u skupstini koji nisu u mogucnosti ni 10 hiljada klubu donijeti za godinu dana od toga nema nistapotrosicemo i ovo malo ljudi kvalitetnih sto imamo i sta onda
evo samo da ti Amar digne sidro nas bog dragi nebi sastavio 10 narednih godina .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.