On ce prvo na posudbu kao Subasic.TKC je napisao/la:kad ce torlak otici..?vec na zim..?Imaju turci ili rusi para za njega, poljska i ceska bi bilo bacanje vremena jeli on vec ima 26 godina.,
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dingospo
http://www.bordoprijatelji.ba/v2/bp-194 ... lihbegovic" onclick="window.open(this.href);return false;

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Subasic!! Dade gol za Dynamo Dresden!!!!
U inat vama strumfovima,mi cemo njega prodati aBd u jednu od liga petice aBdanti_zli je napisao/la:On ce prvo na posudbu kao Subasic.TKC je napisao/la:kad ce torlak otici..?vec na zim..?Imaju turci ili rusi para za njega, poljska i ceska bi bilo bacanje vremena jeli on vec ima 26 godina.,

Hoce li sad u subotu biti prenos na bht-u protiv Leotara
Nebordo je napisao/la:Hoce li sad u subotu biti prenos na bht-u protiv Leotara
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Tyson je napisao/la:U inat vama strumfovima,mi cemo njega prodati aBd u jednu od liga petice aBdanti_zli je napisao/la:On ce prvo na posudbu kao Subasic.TKC je napisao/la:kad ce torlak otici..?vec na zim..?Imaju turci ili rusi para za njega, poljska i ceska bi bilo bacanje vremena jeli on vec ima 26 godina.,

Za zivot cijeli!
Kao sto ste i dosad prodavali igrace....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Tyson je napisao/la:U inat vama strumfovima,mi cemo njega prodati aBd u jednu od liga petice aBdanti_zli je napisao/la: On ce prvo na posudbu kao Subasic.![]()

Plafon Rumunska 2. Liga...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Alen Škoro - O. Marseille
Berberović - Leverkusen
Davno ej bilo, ali još uvijek su dva najjača (mislim na jačinu kluba) transfera napravljena direktno iz naše lige.
Ono, mojne ba...
Berberović - Leverkusen
Davno ej bilo, ali još uvijek su dva najjača (mislim na jačinu kluba) transfera napravljena direktno iz naše lige.
Ono, mojne ba...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nista ne treba prodavati ovu ekipu zadrzati na okupu uz par kvalitetnih igraca i napadamo Europa ligu 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
price da ce te torlaka uvaliti nekome iz lige petice su u najmanju ruku smijesneVanBasten je napisao/la:Alen Škoro - O. Marseille
Berberović - Leverkusen
Ono, mojne ba...
Za zivot cijeli!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moras ti sve bukvalno shvatitThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:price da ce te torlaka uvaliti nekome iz lige petice su u najmanju ruku smijesneVanBasten je napisao/la:Alen Škoro - O. Marseille
Berberović - Leverkusen
Ono, mojne ba...

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma ja, sad sam ja nayeb'o sto sam procitao kako piseSarajlijc@ je napisao/la:Moras ti sve bukvalno shvatitThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:price da ce te torlaka uvaliti nekome iz lige petice su u najmanju ruku smijesneVanBasten je napisao/la:Alen Škoro - O. Marseille
Berberović - Leverkusen
Ono, mojne ba...

Za zivot cijeli!
Ja zeljeznica! Sto im je zabremede nasa tema. Pa malo malo eto ih da vide sta se desava i pise u nasoj avliji.
Idi te i moli te boga,da vam brko ne ode. Jer ste raspad sistema totalni! Pored svih vasih briga vi dodete da
ovdje pametujete. SMIJESNO
A mi gradimo postepeno,vec se sada vidi napredak a sta ce biti za koju godinu ako Bog da,nesmijem ni da pomislim!
I da imate bolje transfere dzabe vam,gdje je lova??? A ja pravi te Arenu!! Bageri itd.
Idi te i moli te boga,da vam brko ne ode. Jer ste raspad sistema totalni! Pored svih vasih briga vi dodete da
ovdje pametujete. SMIJESNO

I da imate bolje transfere dzabe vam,gdje je lova??? A ja pravi te Arenu!! Bageri itd.
zajedno 0 minuta za te klubove,škoro je samo u sarajevu bio standardanVanBasten je napisao/la:Alen Škoro - O. Marseille
Berberović - Leverkusen
Ono, mojne ba...
A, nikad se ne zna. Malo ga godište hebe.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:price da ce te torlaka uvaliti nekome iz lige petice su u najmanju ruku smijesneVanBasten je napisao/la:Alen Škoro - O. Marseille
Berberović - Leverkusen
Ono, mojne ba...
No imamo svakako materijala u ovoj ekipi, biće ako Bog da transfera samo da se stvari nastave odvijati u ovakvom ritmu.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
njemu je 26 ?VanBasten je napisao/la:A, nikad se ne zna. Malo ga godište hebe.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:price da ce te torlaka uvaliti nekome iz lige petice su u najmanju ruku smijesneVanBasten je napisao/la:Alen Škoro - O. Marseille
Berberović - Leverkusen
Ono, mojne ba...
No imamo svakako materijala u ovoj ekipi, biće ako Bog da transfera samo da se stvari nastave odvijati u ovakvom ritmu.
mozete vi kojasevica nakon ove sezone, ako ovako nastavi, uvaliti nekome, ali samo pod uslovom da produzi ugovor sa vama, da vas ne zayebe, k'o sto je nas kerla
Za zivot cijeli!
To apsolutno nije bio predmet rasprave.nidi je napisao/la:zajedno 0 minuta za te klubove,škoro je samo u sarajevu bio standardanVanBasten je napisao/la:Alen Škoro - O. Marseille
Berberović - Leverkusen
Ono, mojne ba...
No šta ti drugo preostaje u nedostatku kontra argumenta osim spinovanja. DakleM, opraštam

Da, 26. To je ipak ravno SF-u pomalo, morao bi ostaviti odličan utisak an međunarodnoj sceni, dakel ili reprezentacija ili Sarajevo u Evropi ( ne msilim na pretkola).njemu je 26 ?
mozete vi kojasevica nakon ove sezone, ako ovako nastavi, uvaliti nekome, ali samo pod uslovom da produzi ugovor sa vama, da vas ne zayebe, k'o sto je nas kerla
Radi se na tome!
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 12 sep 2011, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja vjerujem da ce ova uprava produziti ugovor sa Kojasevicem 

- sarajlija89
- Kontakt:
Sutra opet poker ocekujemo 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI