Kana će na terenu tražiti kako da promjeni broj na dresu u po tekme i tražiti od @plavca kao kolege u veznom redu da mu pomogne.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ili ce zajebavati protivnickgo igraca da ga umori

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bez starca nema udarca. Mislili smo i za Alispahica da nece imati kuveta pa nas je demantovao, isto mi ocekujemo i od @Kane. Ja garantujem da ce nas sef struke, gospodin @Braco uspjeti da iz @Kane izvuce, najbolje insajderske informacije..
hvala na ukazanom povjerenju, iako još uvijek junior, potrudiću se da povjerenje opravdam. nemam nikakvih posebnih uslova, dovoljno mi je vidjeti šaku jada i čemera oko kazandžije da mi srce bude puno...target je što više golova u mreži fk rajlovac.
Jesam li ja kapiten 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne !!
I ovdje imas odgovornu funkciju pa zabusavas,isto bi bilo sa trakom oko ruke !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
delinjo
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tvoje je samo da stojis na cizi gola kao Kjosevski
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ima da ko Bogi udarim facu....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Svakako sam građen ko Jovanović, malo niži doduše.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Podmeće se jedna teza, kako uprava radi malo ili nikako na zaštiti interesa kluba. To nije tačno.
Uvjeren sam da će se iskoristiti svi raspoloživi kapaciteti i mjere sa kojima trenutno raapolažemo, u cilju sprečavanja donošenja bilo kakvih odluka na štetu FK Željezničar.
Nismo previše moćni ali imamo određeni uticaj, koji sigurno nije u potpunosti zanemariv. Ipak situacija je složena, neki drugi su mnogo bolje pozicionirani i imaju više uticaja. To je činjenica koju moramo prihvatiti.
P.S. Ja igram u vrhu napada.
Uvjeren sam da će se iskoristiti svi raspoloživi kapaciteti i mjere sa kojima trenutno raapolažemo, u cilju sprečavanja donošenja bilo kakvih odluka na štetu FK Željezničar.
Nismo previše moćni ali imamo određeni uticaj, koji sigurno nije u potpunosti zanemariv. Ipak situacija je složena, neki drugi su mnogo bolje pozicionirani i imaju više uticaja. To je činjenica koju moramo prihvatiti.
P.S. Ja igram u vrhu napada.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ko mi najviše plati.
Nego može li se šta kvalitetno pokupit iz ovog egzodusa Zrinjskog? A imamo i mi dosta igrača kojim ističe ugovor sada, baš me zanima ko će ostat. Tačnije baš me zanima ko će od ovih naših što su nisu mogli skupit 3 gola u 1 sezoni, u dresu neke druge premijerligaške ekipe sljedeće sezone baš nama dati go.

Lazna titula, lazni klub, lazni fgr ,lazni drugovi, lazni sda , lazni gen,sek saveza , lazni savez, lazne sarajlije , ............
Zajmovic hattrickbraco je napisao/la: ↑30 maj 2020, 22:38Ko mi najviše plati.
Nego može li se šta kvalitetno pokupit iz ovog egzodusa Zrinjskog? A imamo i mi dosta igrača kojim ističe ugovor sada, baš me zanima ko će ostat. Tačnije baš me zanima ko će od ovih naših što su nisu mogli skupit 3 gola u 1 sezoni, u dresu neke druge premijerligaške ekipe sljedeće sezone baš nama dati go.![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
LjoZee je napisao/la: ↑30 maj 2020, 22:48Zajmovic hattrickbraco je napisao/la: ↑30 maj 2020, 22:38Ko mi najviše plati.
Nego može li se šta kvalitetno pokupit iz ovog egzodusa Zrinjskog? A imamo i mi dosta igrača kojim ističe ugovor sada, baš me zanima ko će ostat. Tačnije baš me zanima ko će od ovih naših što su nisu mogli skupit 3 gola u 1 sezoni, u dresu neke druge premijerligaške ekipe sljedeće sezone baš nama dati go.![]()

Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 30 maj 2020, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Plavac ti si mozak ekipe, molim te prihvati to. Drugi najveci mozak foruma nam je selektor. Velike nade polazem u amarovca, rasni strijelac i šuter.
Ne znam samo da li da se baziramo na kontre ala real ili da da pokusamo sa totalnim fudbalom ala ajax.
Ne znam samo da li da se baziramo na kontre ala real ili da da pokusamo sa totalnim fudbalom ala ajax.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.