FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Oske, presudi. Ko je kriv u ovoj situaciji?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
nije bitno ti si njegov brat vi ćete to sami izgladiti <3
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kup kup ,da budemo jedine budale koje placaju igrace i muce se treninzima zbog 2 **** utakmice i smijesnog trofeja ...a oni drkaju **** sa titulom i sjede kuci..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa imas obavezu ga platiti i ovako kad nista ne doprinose, a i kad doprinose tj. kad igraju. Evo, stave sredinom juna te tri utakmice i top. Moze ti dodje i kao dio priprema za narednu sezonu jer valjda 8.8. pocinje ta nova sezona. Svakako, sad kad odu na odmor ovi sto imaju ugovor nece imat ni 7 dana odmora morat ce se vratiti treninzima tj. na zvanicne pripreme za narednu sezonu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba se zalagati za taj kup. Uzeti ga jer trofej je trofej. I poslati poruku svima kako se neke stvari rade. Plus dobro ce ti doci kao pripreme, jer nema tekmi nekoliko mjeseci.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Racunajte da tokom ovih priprema neces imati veliki broj utakmica, kvalitetnijih za pripremu jer cemo biti ovdje tokom citavih priprema vjerovatno. Znaci i tu gubis u ovoj situaciji. Dobro bi dosle te jace utakmice.
Kura c m e boli sto nece imati odmora,primaju par hiljada i treba da se sazalim sto nece imati odmora,**** mi se dabogda svaki dan po 2 treninga imali.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dela, nije problem odmor. Nisu se imali od cega ni umoriti, ali eto nek im daju koji dan. Problem su pripremne utakmice. Kako ce dozvoliti da se to igra i ko ce s kim moci igrati pitanje je. Npr. da li ce dozvoliti da mi odemo u Hercegovinu kod Sirokog ili Veleza ili da oni dodju nama nebitno. Yebo ti pripreme ovako duge bez veceg broja pripremnih utakmica.
ma nama se gasi drzava tako da ce i fudbal ,dzaba racunate lopte se nece igrati jos dugo vremena 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Gasi mjesalicu, motaj kablove...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
sto bi pitari rekli,**** nasu ligu hehe
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Bolje ista nego nista i kup je takmicenje.
Grabe se levati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ma voli te bratMocMahale444 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 00:35Bolje ista nego nista i kup je takmicenje.
Grabe se levati.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Evo kup definitivno se ne nastavlja.... Znaci potpuno jasno da je Borac Banja Luka razlog prekida svih takmicenja, a ne Covid-19!
Nije to ni lobi Sarajeva, ni nekakvih drugih kerova, nego iskljucivo ljudi vezanih iz RS-a koji rade u korist tima sa Gradskog Stadiona u Banja Luci. Dovoljno je skontati samo da imas 4 ekipe iz FBiH u zavrsnici kupa, koje su mogle neometano odigrati 3 utakmice naredna 2 mjeseca, je potpuno jasno da je Husic bio u pravu... Arežina je kriv za sve!
Nije to ni lobi Sarajeva, ni nekakvih drugih kerova, nego iskljucivo ljudi vezanih iz RS-a koji rade u korist tima sa Gradskog Stadiona u Banja Luci. Dovoljno je skontati samo da imas 4 ekipe iz FBiH u zavrsnici kupa, koje su mogle neometano odigrati 3 utakmice naredna 2 mjeseca, je potpuno jasno da je Husic bio u pravu... Arežina je kriv za sve!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Valjda je svima sve jasno ukoliko se kup ne bude igrao. Postoje svi moguci uslovi da se odigra, postoje cak svi uslovi da se i liga nastavi, ali dobro.
јebeš ti ovu državu.
Iduću ću sezonu dolaziti na stadion samo da uživam u majstorijama Štile i ljepoti stadiona, ništa me više ne zanima. Ni fudbal, ni tabela, ni trofeji, ni pobjede. Apsolutno ništa.
Iduću ću sezonu dolaziti na stadion samo da uživam u majstorijama Štile i ljepoti stadiona, ništa me više ne zanima. Ni fudbal, ni tabela, ni trofeji, ni pobjede. Apsolutno ništa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Unistise i ovo malo srece sto smo imali. Gdje si mogo dan provest sa svojom rajom.Koda su mi kucu oteli tako se osjecam. Krenuli fino tribina natkrivena islo da se jug napravi 100 godina kluba i prc Milojka sve radi politike i samovolje. Nisam dobar sekunde.