Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
odakle ovaj ispliva, ne gasi se lik, a svaki drugi post neka nebuloza:-)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 mar 2023, 22:34Druze, molim te. Odi malo pogledaj koji mec. Dodji sa nekom analizom, nekim infom nikakve koristi nema od spamanja kojekakvih slika.
Rijetko koga stavim u gnjavatore ali ovo postaje previse.
Ali zašto bi nam iko otimao ovu dvojicu? Evo fakat, bez ikakve snishodljivosti prema ovoj tvojoj objavi, kako misliš da se trebamo odnositi prema ovoj dvojici?
Pestic je sigurno jedan od top 3 talenata u ekipi.
Ali ne mogu biti blizu U-19, igrali su za U-19 u svojoj generaciji i završili su s tim, sada mogu igrati samo za U-21. U-19 naredne kvalifikacije igra sa 2005. godistem i mladjim.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑29 mar 2023, 23:25Ma ne znam ja to koristi jos trebali ste ranije rec da moze i ja bih to napravio
Da smo se ranije pitali sto bi
Mozda ne bi ovoliko izgubili
A kad pogledas rezultate
Nista nismo dobili osim svjetskog prvenstva
Mali smo mi da tako lahko bilo koga otpisujemo
Nisam nigdje napisao da trebaju u21 repku
Nego da bi trebali biti blizu repke bilo koje pa i u19
Sta se tu radi?
Umjesto da napravave neki kamp za mladje kategorije zovnes odmah 50 60 igraca na 3,4 terena
Tako se to radi
Velike repke u omladinskim kategorijama drze svakog igraca na oku od onog sto igra u desetoj ligi do onog sto igra u prvoj ligi
A ti duljevinjo promijeni taj opis Dudic i celo su davno otpali
Ako ti je to najjaci trio fulio si sport
Peštić nije igrao nikad za prvi tim Mainza, nego za juniore Mainza. Koga on to treba izbaciti iz sastava, Ivana Bašića i Silvija Ilinkovića koji imaju skoro po 60 seniorskih nastupa u karijeri, ili možda Krdžalića koji je postao poprilično standardan u Olimpiji, a isto je godište kao ovaj?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑29 mar 2023, 23:56Cuj trebaju se izboriti za minutazu, a standardni Pestic odigrao 13 za prvi Mainz dok se nije povrijedio
Ilic je kapiten treceplasiranog Nimberga
17 utakmica 4 gola i asistencija
Sad igraju novo razigravanje
Igraju u subotu protiv Bayerna koji je peti zavrsio Ibrahimovic i ekipa
Mnogi iz omladinske igraju za mladu njemacke
Sto ne bi kod nas mogli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.