AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 20 jun 2014, 10:58

GdS reports that Milan and Parma have reached an agreement for Saponara: Milan will pay €1m for Parma's half of the player. :thumbup:

GdS: Milan have offered Mexes a 1-year extension (to 2016) with an annual salary of €2.5m. His current salary: €4m. :lol:

Evo zašto smo pobjedili Sienu, hvala ti TALISMANU BAKAYE :tokralju: :tokralju:

Milan won all of their matches when Bakaye Traoré played. He now joins Bursaspor (permanent deal). #AddioTalismano :plac: :plac: :plac:

[youtube][/youtube]

Honda igrač utakmice protiv Grčke :thumbup:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 jun 2014, 11:18

Mnogo mi je drago sto je Kaka otisao. Jos da rijesiti Essiena i jos nekih. Nazalost, Muntari produzio ugovor :(

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jun 2014, 12:41

NIje lose za sada. Otisao Traore, Esienu poručeno da pakuje kofere, otkupljen Saponara, jedino bi se Albertazijeva budunost mogla znati nakon kovertiranja.
Za Kaku još nije official al nadam se da ide zajedno sa cirkusantom Robinjom kako bi se napravio prostor za Iturbea.
Mada evo čitam da bi mogli prihvatiti ponudu Arsenala za Balotelija u koju bi bio uključen Campbell.
Il Club più titolato al mondo!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 jun 2014, 16:45

milanist je napisao/la:I usput magicni, ako mi sa Alexom, Ramiem i Abiatiem, nemamo buducnost a ocigledno da nemamo po tebi jer su to vec istroseni igraci, a inter sa svojim 'mladjim' ima, sta je onda sa juveom koji na golu ima Bufona, te Barzaljija i kjelinija, nisu li oni u cvijetu mladosti, a kako vidim nesto se bas i ne radi na dovodjenju stopera, nemoj mi samo bogati spomenuti Bonucija, znam i sam sta sve mislite o njemu :D
Buffon mozhe da brani josh sezonu-dve, onda ce vec biti rupa, a Juve ima Lealija (beshe :?: ) u prichuvi.
Chiellini je i dalje u primeu, do kada - videcemo.
Barzagli je mator, tu ce trebati zamena uskoro.
Caceres, Bonucci i Ogbonna > sve ono shto na klupi u odbrani ima Milan.

Dakle, potrebna su im 2 igracha da se obezbede na duzhe staze (zamene za Gigija i Barzalju), od kojih mozhda vec imaju jednog + 1 pravi levi bek, usled chijeg nedostatka ne mogu da igraju sa 4 pozadi.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 jun 2014, 17:41

to ti je isto da i ja kazem da milan ima gabrijela koji je vec nekoliko puta i branio, Abate, Emanuelson, De Sciglio su ako se ne varam puno mladji od pomenutih juvenusovaca, Rami, Mexes i Alex su tu negdje sa Bonucijem, Cjelinijem i Barzaljijem. ako se ne varam oni su cak i mladji.
dalje mogu i ja pomenuti Vergharu, ili cak Salomona koji je bio doveden kao stoper i govoriti kako su oni buducnost, jesu al malo sutra, niko ne zna sta ce od njih biti. tako da prvo se pogleda malo u svoje dvoriste pa onda se prica o tudjem. ako se ne varam juve nam je ukrao i naziv ''dom penzonera'', i toliko o buducnosti dva kluba.

jel grijesim nesto?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 jun 2014, 18:46

Ma pusti ga .. :kafa:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 jun 2014, 18:54

milanist je napisao/la:to ti je isto da i ja kazem da milan ima gabrijela koji je vec nekoliko puta i branio, Abate, Emanuelson, De Sciglio su ako se ne varam puno mladji od pomenutih juvenusovaca, Rami, Mexes i Alex su tu negdje sa Bonucijem, Cjelinijem i Barzaljijem. ako se ne varam oni su cak i mladji.
dalje mogu i ja pomenuti Vergharu, ili cak Salomona koji je bio doveden kao stoper i govoriti kako su oni buducnost, jesu al malo sutra, niko ne zna sta ce od njih biti. tako da prvo se pogleda malo u svoje dvoriste pa onda se prica o tudjem. ako se ne varam juve nam je ukrao i naziv ''dom penzonera'', i toliko o buducnosti dva kluba.

jel grijesim nesto?
Greshish, jer Juventus ima konture tima ozbiljno postavljene i lako nadogradive.
Njihov najveci zayeb je bio to shto nisu potpisali Verrattija, kad im je bio nudjen, za koliko beshe - 12 milja :?:
Ta osnova Pogba-Marchisio-Vidal-Verratti bi bila dovoljna za sledecih 6-7 sezona, opushteno. U napadu shta urade, urade, ali bi sredina bila opasna. Odbrana bi im isto bila laka za popraviti, a uz to se ne bi ni videle sve njene mane.
Problem je shto niti jedan klub Serie A nema takvu sredinu, sem mozhda Rome, pa je onda odbrana uvek na brisanom prostoru. I Milanova odbrana bi izgledala kud-i-kamo-pristojnije da je kojim sluchajem 1 top sredina ispred nje.

Ovako, Juve opet ima top sredinu i moguce je da se odbrana lako popuni sa samo 1 WC igrachem, za razliku od konkurencije, kojima je potrebno vishe - jer su slabiji na sredini i skloniji kiksevima samim tim.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 jun 2014, 18:58

ocigledno se vidi da u nedostatku argumnata skreces sa teme i hvalis sadasnju sredinu terena Juventusa, ali o tome nije rijec ovdje, vrati se nazad pa procitaj ponovo o cemu smo raspravljali. ja nemam namjeru nekome ponavljati jedno te isto, niti cu. Mozda namjerno skreces sa teme o kojoj se vodi diskusija ali to samo pokazuje da si pogrijesio sto nije tesko ni zakljuciti, pricati o buducnosti jednog tima a da 'tvoj' ima najstariju ekipu ako ne u ligi citavoj je besmisleno. :facepalm:
Ta osnova Pogba-Marchisio-Vidal-Verratti bi bila dovoljna za sledecih 6-7 sezona, opushteno. U napadu shta urade, urade, ali bi sredina bila opasna
taj napad El Shaarawy i Balotelli su dovolji za sljedeci 10 godina, u sredini sta urade urade, nije li na kraju i cilj dati vise golova protivniku nego drzati loptu na sredini terena, ovo je samo odgovor na tvoju repliku da ne bude zabune. cudna li razmisljanja..

eto ja u daljnu diskusiju o ovome ne idem, juce sam bio rekao da je dosta ali bilo je jace od mene. vidim ne vrijedi, jer ne donosi nista pozitivno niti nama, niti vama. idem gledati utakmicu i navijati za ''nase'' :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jun 2014, 19:09

MaGiCa je napisao/la:
Greshish, jer Juventus ima konture tima ozbiljno postavljene i lako nadogradive.
Njihov najveci zayeb je bio to shto nisu potpisali Verrattija, kad im je bio nudjen, za koliko beshe - 12 milja :?:
Ta osnova Pogba-Marchisio-Vidal-Verratti bi bila dovoljna za sledecih 6-7 sezona, opushteno. U napadu shta urade, urade, ali bi sredina bila opasna. Odbrana bi im isto bila laka za popraviti, a uz to se ne bi ni videle sve njene mane.
Problem je shto niti jedan klub Serie A nema takvu sredinu, sem mozhda Rome, pa je onda odbrana uvek na brisanom prostoru. I Milanova odbrana bi izgledala kud-i-kamo-pristojnije da je kojim sluchajem 1 top sredina ispred nje.

Ovako, Juve opet ima top sredinu i moguce je da se odbrana lako popuni sa samo 1 WC igrachem, za razliku od konkurencije, kojima je potrebno vishe - jer su slabiji na sredini i skloniji kiksevima samim tim.
Ma hajde, mi navijaci Milana cemo biti zadovoljni sa ovim sto imamo i sto nam dovedu u ovom prelaznom roku.
Bit cemo realni necemo ocekivati nista puno, a nadat cemo se nekom zvucnom imenu :mrgreen:

Jer to nam na kraju ostaje da budemo zaovoljni sa ovim timom i sa onim sto dovedu u merkatu, nadamo se sto boljem plasmanu sledece sezone, i navijamo jer mi smo A.C. Milan.

I na kraju zasto mi da se ovoliko brinemo oko Milana, i raspravljamo kada nista ne mozemo promijeniti. Zato drug uzivaj. ;)

Forza Milan!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 jun 2014, 19:25

Opet ovo djete sa sh ch zh... Boze me sacuvaj.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jun 2014, 19:49

Koja je'bena rupa je ovaj Abate, njemu stvarno vise nema pomoci. Treba se to prodavat dok jos ima vremena i budala koji ce ga uzeti. :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jun 2014, 20:00

Kolika budala treba biti i ponuditi 8 mil za njega, a kolika tek da odbijes tu ponudu :-?

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 jun 2014, 20:06

Abate katastrofa... koja je to ubleha mati mila. I Balo je podsjećao na onog iz Milana, fulio 2 dobre šanse, dobio žuti itd.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jun 2014, 20:08

Zato vam kazem, bez obzira koliko mi je drag, treba ga prodat sto prije dok ga iko hoce.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jun 2014, 20:29

Problem nastaje kada shvatimo da Balotellija niko ne želi. Naravno, postoje određena nagađanja da bi ga ova ili ona ekipa voljela vidjeti u svojim redovima, ali niko da pošalje ponudu od 20+ miliona. Za taj novac se može dovesti WC napadač, koji je mnogo upotrebljiviji od njega i može igrati sam u napadu, a da pritom ne bude nevidljiv na terenu.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 jun 2014, 20:40

Claus je napisao/la:Problem nastaje kada shvatimo da Balotellija niko ne želi.
Evo ti 1 safe bet:

slika

slika

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jun 2014, 21:20

@Legendkiller
Mustuluk, Albertazzi je sada 100% nas :grin:
Jos nisu objavljeni detalji ali nakon sto se nisu mogli dogovoriti nasi su dali bolju ponudu u koverti.
Da li ce ga sada poslat na posudbu vidjet cemo.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jun 2014, 22:03

Milan lost the blind auction for Saporetti. Cesena own the player now.
Ouu ovo bi mogla biti greska, na FM bude dobar fudbaler.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 jun 2014, 13:00

@MaGiCa, je l' provjereno kao i za Mexesa? :?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jun 2014, 13:21

Claus je napisao/la:@MaGiCa, je l' provjereno kao i za Mexesa? :?
Oui. ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, galia95, ronaldo99, strahmeipomisliti i 7 gostiju.