FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2014, 00:32

Samo neka nama dodje Jusufbasic ovaj, on moze zabiti 10 komada u ovakvoj ligi za polusezonu..

Pa da vidimo koji su bolji, ovi nasi ili oni iz Jedinstva (Jaranovic, Plakalo, Stojanov, Nuspahic) :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2014, 00:42

tuzlak1987 je napisao/la:Samo neka nama dodje Jusufbasic ovaj, on moze zabiti 10 komada u ovakvoj ligi za polusezonu..

Pa da vidimo koji su bolji, ovi nasi ili oni iz Jedinstva (Jaranovic, Plakalo, Stojanov, Nuspahic) :mrgreen:
mislim da bi bio nas napad bolji jer imas dva igraca iz PL i Mujkica koji je bio u Bratstvu i najbolji strijelac ove lige ako se nevaram ?.. treba nam tu jos vezu ojacat da ti napadaci imaju i upotrebljive lopte :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jan 2014, 00:45

al kako Ciro iskusno i na tv-u vrsi pritisak da pojacanja sto prije dodju hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 jan 2014, 00:48

tuzlak1987 je napisao/la:Samo neka nama dodje Jusufbasic ovaj, on moze zabiti 10 komada u ovakvoj ligi za polusezonu..

dovedite vi koga god hocete ali jel ti mislis da se to sve moze uigrati za mjesec dana? ne moze se jarane da izvines napraviti pita od g.ovana ... ja mogu ruku dati da ce Stojanov biti jedan od prva tri strijelca ove lige na kraju sezone !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jan 2014, 00:50

ne moze od gov.ana ali upravo ti igraci nisu gov.na za ovu ligu nego mahom prerasli istu :D ..sasvim dovoljno vremena da se napravi tim kad svi znaju igrati lopte...uostalo ako je vjerovati Azmiru, a do sad nikad nije slagao, prava pojacanja tek dolaze, ovo do sad je bilo samo da Ciro ima s kim radit, da ne radi sa potpunim amaterima.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 jan 2014, 00:50

anonymous001 je napisao/la:

dovedite vi koga god hocete ali jel ti mislis da se to sve moze uigrati za mjesec dana? ne moze se jarane da izvines napraviti pita od g.ovana ... ja mogu ruku dati da ce Stojanov biti jedan od prva tri strijelca ove lige na kraju sezone !
Što ne može ? eto ljetos smo komplet tim izmijenili i opet ne zaostajemo puno, ako su oni igrači mogli još sa onakvim trenerom biti treći ... neću dalje da pišem
pišeš gluposti i to poređenje, ili pokušavaš ispasti pametan ili nisi pratio koja pojačanja su stigla

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 jan 2014, 00:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:al kako Ciro iskusno i na tv-u vrsi pritisak da pojacanja sto prije dodju hehehe

stari lisac 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 24 jan 2014, 00:55

cuj onog bude nas 200 na utakmici :lol: :lol: pa budalo jedna 500 ljudi dodje na trening slobode i ti mi nesto pricas....vise ljudi gledalo slobodu u intertoto kupu nego sto lukavac ima stanovnika :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 jan 2014, 01:03

Coraco je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:

Što ne može ? eto ljetos smo komplet tim izmijenili i opet ne zaostajemo puno, ako su oni igrači mogli još sa onakvim trenerom biti treći ... neću dalje da pišem
pišeš gluposti i to poređenje, ili pokušavaš ispasti pametan ili nisi pratio koja pojačanja su stigla
shvati ti moj komentar kako god hoces . ja sta god da napisem ispada da provociram a vrlo dobro znam sta sam mislio kad sam to gore napisao! mozda neko pametniji to i skonta! trebace vam vremena da se ekipa uigra,nece to tako sve glatko ici kako vi mislite dzaba sto je Ciro dosao. jesi mozda razmisljao koji ce imperativ imati druge ekipe u ovoj ligi da pobjede jednog velikog strucnjaka kao sto je Ciro Blazevic? opce je poznato kako se sudije lako podmazu u ovoj ligi... sve su to neke stvari na koje ti ocito nisi razmisljao!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 jan 2014, 01:04

1971-72

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jan 2014, 01:11

a jel ti mislis da ako se ponovi Branitelj od prosle godine pa Ciro digne savez i medije od Triglava do Vardara o "bruci, sramoti i kradji na toj tekmi" da ce se igrati nova tekma kao prosle god ili 0-3 za Slobodu...a daj boze da se sudije mognu lako kupit :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jan 2014, 01:12

Kakvo uigravanje, sine dragi, Ćiro ti tvoj kaže.. :mrgreen: .. a za ovu ligu prerasli, ide to laganoo

Pogledajte ekipu Slobode od prošle polusezone i ove sad, pa uporedite, nebo i zemlja, a 5 bodova razlike, plus Jedinstvo domaćin bilo Slobodi. Nemojte se žaliti fali ovo fali ono, samo pogledajte malo i vidjeti ćete da je i ovo i više nego odlično. Ovakva pojačanja, šta bih ja dao za makar Huseinbašića il Moranjkića u Gradini, pola ekipe ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 24 jan 2014, 01:16

Kakve likove vi uzimate za ozbiljno i odgovarate im. :D
Samo ih ignorišite i prestat će vremenom pisati nebuloze.

Maloprije sam s društvom tražio po raznim medijima koliko su pisali o Slobodi u prošlih par godina i zaključak je da mnogi mediji koji nisu prenijeli nijednu vijest nakon ispadanja iz lige sada ponovo pišu o Slobodi.

Evo i jedan vrlo zanimljiv link koji prikazuje koliko je puta Sloboda tražena na Guglu.
http://www.google.com/trends/explore#q= ... da%20Tuzla
Brojevi predstavljaju interes pretraživanja u odnosu na najvišu točku na grafikonu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2014, 01:49

ultrasstyle_tz je napisao/la:al kako Ciro iskusno i na tv-u vrsi pritisak da pojacanja sto prije dodju hehehe

kaze asmir doveo samo kostur ekipe da ima skim ciro radit ahahhahaa.kaze tek sad pojacanja trebaju da dolaze ...nevjerovatno, a mi i sa ovim mozemo biti zadovoljni..ali ako ciro kaze da treba bolje i da je vidjeo da ovi nisu to to onda zasto ne ..treba nam veznjaka treba bavezno i taj iz Veleza napadac bilo bi biton uz naravno Damjanovica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 24 jan 2014, 02:04

Joj furke slike iz 57. Sjecam se prica o toj famoznoj pruzi koja je isla rudarskom ulicom, pa kod studentskog skretala za Tusanj, a sad mogu vidjeti i kako to izgleda.
Jedan grad, jedna ljubav!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 jan 2014, 02:05

nusmir je napisao/la:cuj onog bude nas 200 na utakmici :lol: :lol: pa budalo jedna 500 ljudi dodje na trening slobode i ti mi nesto pricas....vise ljudi gledalo slobodu u intertoto kupu nego sto lukavac ima stanovnika :lol: :lol:
Nusmire, uz svo poštovanje prema mlađim generacijama, a upravo tvoja se odrekla velikog dijela madosti zbog Slobode nema potrebe za provokacijama. Ne čini te različitim ništa od ostalih provokatora.
Smirite hormone i opalite šta god :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 jan 2014, 02:07

Gifron je napisao/la:Joj furke slike iz 57. Sjecam se prica o toj famoznoj pruzi koja je isla rudarskom ulicom, pa kod studentskog skretala za Tusanj, a sad mogu vidjeti i kako to izgleda.
Ja imam bogatu arhivu,ali je Probisvjet beton 8-)
tuzlanska Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jan 2014, 03:49

u iducoj turi otpadaju Mrkva, Jaganjac, Brckalic,.......
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jan 2014, 08:26

zlajci je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Joj furke slike iz 57. Sjecam se prica o toj famoznoj pruzi koja je isla rudarskom ulicom, pa kod studentskog skretala za Tusanj, a sad mogu vidjeti i kako to izgleda.
Ja imam bogatu arhivu,ali je Probisvjet beton 8-)
@zlajci Zamolio bih te da sve ove slike koje se postave, ukljucujuci i one koje sam ja postavio, da to poskidas za arhiviranje. Mislim da si ti prava osoba koja moze to uraditi, napraviti pravu arhivu fotografija Slobode kroz istoriju.
Danas cu da pogledam slike od mog starog. Ucestvovao je na izgradnji Tusnja pa ako pronadjem sta zanimljivo postavljam.
Imao sam i ulaznice od 1971-? ali ne mogu da ih pronadjem jbg.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 24 jan 2014, 08:45, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 jan 2014, 08:33

Nekada se prugom islo na utakmicu, iz Kreke, Miladija... prugom pored kina Radnik, pa onda pored Konzuma i Tusa, studentskog i izadjes na "stanici" kod istoka, prije onog nadvoznjaka. Kolona se znala uhvatiti tom trasom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.